Doğum yapmış olan anneler buraya....

maşallah bunların hepsine maşallah hepsinin ayrı ayrı marifeti var yerim ben bunları yaaa ipoşşş tam bir tosbak totosunu ısırmak lazım...kızlar gene bi buluşma yapalım yaaa....serapçım sende gel gözde sendeee

birazdan çıkıcam bendee...hepinizi öpüyorum kızlar Allah bebişlerimizle beraber bize sağlık versin onların en güsel günlerini görmemizi nasip etsinnnn....iyi akşamlar

selam kızlarr ceylinle uğraşıyom hala ateş aynı gibi ilaç etkisi geçince başlıyor gene ateş 2 gündür doğru dürüst uyuyamadım ateşini takip etmekten
tubada canım çok yandı ateşten o nedenle ister istemez panikteyim şu ara sanki aynı olacakmış gibi korkuyorum allah göstermesin kuruntu işte natçen
inşallah iyisinizdir nasıl hayat bakalım sizler için durumlar iyidir inşallah

hicrancım boğazlarındandır telaşlanma inşallah iyi olacak bir iki gün daha sabret Allahım yardımcınız olsun...hemen iyileşsin inşallah ceylinimiz de

gerçi faranjit mikrobik deil soğuk algınlıgıyla alakalı galıba dimi?...cok hassas demekki ozaman ceyline hiç soğuk bişi vermemek lazım..

soğuklada alakalı olabiliyor ama genelde mikroplar bakteriler sebep olabiliyormuş tozlu kapalı ortamlar falanda
ceylinde yerleri yalıyor devamlı zaten bilemiyorum belkide ondan oldu dr bu konuda kesin bişii diyemem size her iki sebepte neen olmuş olabilir dedi verilen dondurma erimiş dondurma ılıkmış ama bilmemki mevsim değişikliklerinde banada olur genelde

canım onur da aynıydı kaç gündür perşembe gecesi birden bire ateşi yükselmiş uyurken,
kaldırdım kucakladım tam o anda havale geçirdi bilincini kaybedip kasılmalar başladı 5 dk falan sürdü neyseki şuan iyi o günden sonra ateşi düşmedi defalarca dr a gittik şuan ii çok şükür 2 gündür hala ilaç kullanıyoruz ama havale çok korkunç bişey Allah kimseye göstermesin evladını o halde

size de çok geçmiş olsun

Son düzenleme:

sana iyi eğlenceler ve dinlenmeler canım keyfine bak amasya güzeldir bende gitmiştim 3 gün klamıştım ama pek gezemedim sen gez bareee

canım BETÜLÜNDE SENİN DE EŞLERİNİZ SAĞLICAKLA GİDER GELİR İNŞALLAH VATANİ GÖREVLERİNE ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

BETÜLLLLLLLLLLLL DAMADIMIN DİŞLERİ HAYIRLI OLSUN BU ARADAAA İYİ BAK ONA EMÜÜÜ

AAAAAAAAAAAAAAA:1shok::1shok::1shok::1shok: HAMİŞMİSİN KIZZZZZZZZZZ VALLA GEEMEDİM BU ARA GEÇMİŞİDE PEK OKUYAMADIM HALİYLE HABERİM YOK HAYIRLI OLSUN CANIM YAAAA BEN FRANSIZ KALMIŞIM OLAYLARA BU ARALAR EEEE İSTEYEREKMİ YOKSA SÜPRİZMİ OLDUUUa.s.

ooooo bizim ceylin hemen hemen 1 ay oldu öpüyor bizi ama en çok ablasını öpüyor helede ablası birkaç gün annanesinde kalıp geldiğinde yapışıyor durup durup
aynada da aynı ayna benim evde çok yerde var görünce gidip yapışıyor bizimkide opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

Fatma ve Serap umarım kızmazsınız,burda paylaşmak istedim,facebooktan çaldım

[jpg[/IMG][/URL]

oyyy ne bunlar böle yaaa çok şekerler maşallahhh anacım benim kız yalnız kaldı huuuuuuuuuu bir ara demiştim yakındakiler görüşelim diye ben haftaya burda yokum zaten bende gidiyom kızlar tatil yapıcam 1 hafta sonra
ramazan gelmeden gidem biyerlere dedim bari
zaten okul açılcak falan zaman kalmicak biyere gitmeye ama ramazanda da rizeye gidicem

canım çokkkk geçmiş olsun aman dikkat ett valla benim büyük kız tuba böbreklerinden dolayı ateş 40-41 olurdu hep havale geirip dururdu gözleri o nedenle bozuldu şuan 2,5 numara gözlük takıyor ama ağır geçirirdi benim kız bayaa komalık olurdu 1 gün kendine gelmezdi allah korusun dikkatli ol tekrar çok geçmiş olsun
ben tubaya dr vermişti diazem fitil verirdim havale anında 2 yıl onu çantamdan ayırmadım hiç hep yanımdaydı hvale anında beyni sağlam tutmak içinmiş demişti bir nevi uyuşturuyor beyin zarar görmesin daha fazla diye korkutmak gibi olmasın ama her havalede 80.000 beyin hücresi ölüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…