- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.841
gerçi faranjit mikrobik deil soğuk algınlıgıyla alakalı galıba dimi?...cok hassas demekki ozaman ceyline hiç soğuk bişi vermemek lazım..
hicrancım boğazlarındandır telaşlanma inşallah iyi olacak bir iki gün daha sabret Allahım yardımcınız olsun...hemen iyileşsin inşallah ceylinimiz de
selam kızlarr ceylinle uğraşıyom hala ateş aynı gibi ilaç etkisi geçince başlıyor gene ateş 2 gündür doğru dürüst uyuyamadım ateşini takip etmekten
tubada canım çok yandı ateşten o nedenle ister istemez panikteyim şu ara sanki aynı olacakmış gibi korkuyorum allah göstermesin kuruntu işte natçen
inşallah iyisinizdir nasıl hayat bakalım sizler için durumlar iyidir inşallah
Amasyadan selamlaar.. :)
Herkesler ıyıdır umarım.. bız Amasyadayız dun gece geldık.. ıyıce dınlendık havası bıle rahatlatıyo ınsanı..
Burası kucuk bı sehır gıbı.. Aslan ananesı ve dedesıne alısmaya calısıyor.. dıslerımız cıkıyor artık sonunda..
ıkı alt ın ucu cıktı bardaktan su ıcerken cıt cıt etmeye basladı :) ama agrı kesıcı verıyorum cok agrısı oluyor agrı kesıcı zaten hastalıgı ıcındı dısınıde hafıfletıyor bıraz etkısı gecınce cok huysuz oluyor yıne, ıstahsızlıgı var..
zor yedırıyorum... ıkıncı kasıgı bekleyemeyen cocuk boyle oldu.. cok sukur onun dısnda hersey yolunda..
Artık vakıt buldukca yıne buradayım... mucuklar herkese..
içimde acayip bir sıkıntı var Allahım hayıra çıkarsın...Sanki oğlumun doğumgününde ben olmucakmışım gibi:gitme:
mertin geçen gece 4 kez istifra etti,o zamandan beride iştahı yok, yemez oldu
bizim babamızda 12 sinde gidiyor.
dün sınava girdi. öğretmen asker ihtimali ortadan kalktı
büyük ihtimal kısa dönem olacak inşallah
nereye çıkacak acaba yakın bir yer olsa keşke
bu arada incileriniz hayırlı olsun caNIM
geçmiş olsun hicrancım şimdi iyidir inşallah ceylin
hicrancım geçmiş olsun canım
betül aslancığın dişleri hayırlı olsunn
duygu iyi tatilller
mertoya da geçmiş olsun
atladığım yoktur inşallah :)
denizomunda dün üst dişi çıktııı :)
dr. gitrmedim henüz internetten hesapladığım kadarıyla 5+1 şuanda 7 hafta dolsun öyle gitmeyi düşünüyorum. benim ilk gebeliğim boş gebelikti kürtaj olmuştum o sebepten kalp atışları başlamış olsun öyle gideyim diyorum o boşluğu yaşamak çok zor kese var ama bebek görünmüyo 2 hafta sonra gel demişlerdi. 2 hafta çok zor geçmişti.şimdi acele etmiyorum. 7 hafta dolsun giderim.
kızlar deniz öpmeyi öğrendi ilk aynada kendini öpmeyle başladı 10 gündür falan aynanın önüne geçiyo ağzını kocaman açıyo patt aynaya yapışıyo :)
artık bikaç gündür beni de öpüyo
eve gidiyorum kucağıma alıp sarılıyorum oğlum sarıl öp anneni diyorum sımsıkı sarılıp kafayı gömüyo
yawrum benim içime sokasım geliyoo :)
Fatma ve Serap umarım kızmazsınız,burda paylaşmak istedim,facebooktan çaldım
[jpg[/IMG][/URL]
canım onur da aynıydı kaç gündür perşembe gecesi birden bire ateşi yükselmiş uyurken,
kaldırdım kucakladım tam o anda havale geçirdi bilincini kaybedip kasılmalar başladı 5 dk falan sürdü neyseki şuan iyi o günden sonra ateşi düşmedi defalarca dr a gittik şuan ii çok şükür 2 gündür hala ilaç kullanıyoruz ama havale çok korkunç bişey allah kimseye göstermesin evladını o halde
size de çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?