Doğum yapmış olan anneler buraya....

saol canım benim

selma canım ne yaptın doktora gittinmi hamilelik için kaç haftalık mış bebiş

dr. gitrmedim henüz internetten hesapladığım kadarıyla 5+1 şuanda 7 hafta dolsun öyle gitmeyi düşünüyorum. benim ilk gebeliğim boş gebelikti kürtaj olmuştum o sebepten kalp atışları başlamış olsun öyle gideyim diyorum o boşluğu yaşamak çok zor kese var ama bebek görünmüyo 2 hafta sonra gel demişlerdi. 2 hafta çok zor geçmişti.şimdi acele etmiyorum. 7 hafta dolsun giderim.

kızlar deniz öpmeyi öğrendi ilk aynada kendini öpmeyle başladı 10 gündür falan aynanın önüne geçiyo ağzını kocaman açıyo patt aynaya yapışıyo :)
artık bikaç gündür beni de öpüyo
eve gidiyorum kucağıma alıp sarılıyorum oğlum sarıl öp anneni diyorum sımsıkı sarılıp kafayı gömüyo
yawrum benim içime sokasım geliyoo :)

ay çok güsel gözdecim :):)tunahan benim yüzüme bakmıyor denizo ne de güsel sarılıp öpüyormuş maşallahhh kuzuyaa yerim ben onuuu...babası tunahana öğretmeye çalışıyodu öpmeyi tunahan resmen ısırıyooo hesapta öpüyo işte ama bana hiç yapmıyoo...ya sizinkiler küsmüyo mu benimki niye küsüyooo?

canım aynen egede öyle annem öp hadi diyorum boynuma sarılıyo yanağımaa apzını açıp yalıyo, sonra biskivi yerken bende yicem banada dediğimde uzatıyoo bide gülüyorr yedirirken, çok çirkin bublar yaaa özledim oğluşumuu.

benim kızımda sarılıp öpüyo ama canı isterse bide bizimkinin meşhur ayak koklatması var burda ne kokuyor deyince ayağını uzatıyor hemen

Evet yalnız Aslan uykusu gelınce, karnı acıkınca, bırde uykuya dalarken cok emıyo...
ama ben hıc mudahele etmıyorum emsın cok hosuma gıdıyor o goruntu Şeniz daha ne kadar emecekkı sunun surasında nolacak.. emzık bende denemıstım bı ıkı defa bıraz emıyo cıkraıp parmaga devam edıyo.. :)

iştahı hala az,ama keyfi yerinde..benim kadar yerdi umarım bir an önce geri gelir iştahı ne zormuş ağzını zorla açtırmaya çalışmak

benim çok uykum varrr
alışkanlık haline getirdim öğlen uykusunu
ama yatıncada sersem gibi kalkıyorum,kendime gelemıyorum

düzelir emelcim inşallah dişlerden olabilir tunahan da bir iki hafta yemedi öle meğer dişlerdenmiş hiç anlamadık...o yüzden merak etme bikaç güne kalmaz düzelir inşallah

hehe deniz manyağıda öyle yapıyo
emziğini emerken annem bana memmemm yokmu diyorum (emziğe memmemm diyo)
hemen çıkarıp benim ağzıma sokuyo ... bide bi kaşığı var plastik onunla bana yemek yediriyo sıpa bende onun gibi yapıyorum ağzımı açmıyorum kafamı sallıyorum nası gülüyo...

emelcim diştendir büyük ihtimal deniz de 1 haftadır falan çok iştahsızdı dün bi baktık üstten diş gelmiş ... yemesi de düzeldi sayılır

ipekte bayadır öpmeyi biliyor. tabi kendince öpüyor. sarıl öp kızım diyince yanağımı emiyo :)))
çok sevgi dolu bir çocuk maşallah büyüklere gitmiyor ama küçüklere bayılıyor hemen sarılıyor. öpmeye uğraşıyor.
bizimkide kulak hastası kulağımı oynamadan uyumuyor.
birde öyle oynak olduki sormayın herşeye oynuyor. babasıyla ben çok fazla bilmeyiz oynamayı.
bu valla çok seviyo.
küsmeyi bilmiyor daha kızmaktan filanda anlamıyor bazen hııııı seni seni diye kızıyomuş gibi yapıyorum gülüyor.
bizimki normal emeklemiyor oturarak poposuyla gidiyor. normal emeklemeyide öğrendi ama yapmıyor pek böyle daha kolay geliyor herhalde bazen fişleri oynarken görüyorum. tutun şunu tutun şunu diyorum hemen kaçmaya çalışıyo ama çok ilerleyemeden yakalanıyo :)))

maaşallah ipek böceğimee
bunların hepsi çok tatlı yaa , nasıl da büyüdüler ne zaman büyüdüler ben hiç bişey anlayamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…