- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.821
serapçım seni de Allah tez zamanda kavuştursun eşine inşallah...egecim ilk yürüyen bakalım iinci kim olacak?tunahan da ellerini bırakıyo bazen ama ben korkak oldum o ayrı...betülüm iyiyim cnım işte tatil de bitti kös kös çalışacağız şimdi...dün eve gittim tunahan babasının kucağındaydı gene bana fena küsmüş suratıma hiç bakmadı gözlerini gözlerimden nasıl kaırıyor bi görmelisiniz Allahım ne kadar akılı bunlar yaa...umutçum mevlüde en son bi yazmıştı olmassa numarası var bende ararız...ben gene fotoloru unuttum artık yarın inşallah
selma canım ne yaptın doktora gittinmi hamilelik için kaç haftalık mış bebiş
kızlar deniz öpmeyi öğrendi ilk aynada kendini öpmeyle başladı 10 gündür falan aynanın önüne geçiyo ağzını kocaman açıyo patt aynaya yapışıyo :)
artık bikaç gündür beni de öpüyo
eve gidiyorum kucağıma alıp sarılıyorum oğlum sarıl öp anneni diyorum sımsıkı sarılıp kafayı gömüyo
yawrum benim içime sokasım geliyoo :)
betül aslandamı parmak emiyoooo egede feci emiyooo nasıl vazgeçirebilrimm, hattaa bazen abrtıp yemek yerkende parmağını ağzına götürüyoooo.bide inattt elini çekeyim diye uğraşıyorumm çıkmıyo parmakk sanki yapıştırmışsın gibi, hattaa emzik veriyorum unutsun diyeee , bir bakıyorum emzik ve parmak aynı anda ağızda
canım aynen egede öyle annem öp hadi diyorum boynuma sarılıyo yanağımaa apzını açıp yalıyo, sonra biskivi yerken bende yicem banada dediğimde uzatıyoo bide gülüyorr yedirirken, çok çirkin bublar yaaa özledim oğluşumuu.
ipekte bayadır öpmeyi biliyor. tabi kendince öpüyor. sarıl öp kızım diyince yanağımı emiyo :)))
çok sevgi dolu bir çocuk maşallah büyüklere gitmiyor ama küçüklere bayılıyor hemen sarılıyor. öpmeye uğraşıyor.
bizimkide kulak hastası kulağımı oynamadan uyumuyor.
birde öyle oynak olduki sormayın herşeye oynuyor. babasıyla ben çok fazla bilmeyiz oynamayı.
bu valla çok seviyo.
küsmeyi bilmiyor daha kızmaktan filanda anlamıyor bazen hııııı seni seni diye kızıyomuş gibi yapıyorum gülüyor.
bizimki normal emeklemiyor oturarak poposuyla gidiyor. normal emeklemeyide öğrendi ama yapmıyor pek böyle daha kolay geliyor herhalde bazen fişleri oynarken görüyorum. tutun şunu tutun şunu diyorum hemen kaçmaya çalışıyo ama çok ilerleyemeden yakalanıyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?