- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.801
aslanın yeni incileri hayırlı olsun betülcüm
gözünaydın gözdecim..şebelek mamunun sırımsırım dizsin incilerini sıkıntısız işallah..çok büyümüş annesi..kartherif olmuş buda:)...1nci dogumgunumuzun fotolarına bakınca şaşırıp kalıcaz:)şimdiden heyecanlıyım...
duygucum ağlattın beni gider ayak..sanırım anne özlemini yaşadığın için aynı korkuları taşıyosun yüreğinde..süper olucak duygucum bence bu sefer tatili.hem evde tutmuşsunuz en güzeli..nerde bizde oyle ev felan tutcak eş..benım paramla bile tutmaz valla..sağlık olsun..borcu vardır kesin çünki..çok darlandım bende bu adamdan ama hayırlısı bakalım..3 ..5 ..7 ye kadar yolu var:)
betülcüm çok özledik seni..sensiz tatsız buralar...senin için deişiklik olucak..daha kolay vakıt geçireceksin eşinin yoklugunda ailenle...allah başımızdan eksik etmesin ne diyeyim..
emel mert nasıl oldu..bi ses ver....
sehercim eşinle düzelttinizmi arayı biraz...
hicrancım geçmiş olsun canım
betül aslancığın dişleri hayırlı olsunn
duygu iyi tatilller
mertoya da geçmiş olsun
atladığım yoktur inşallah :)
denizomunda dün üst dişi çıktııı :)
bizim babamızda 12 sinde gidiyor.
dün sınava girdi. öğretmen asker ihtimali ortadan kalktı
büyük ihtimal kısa dönem olacak inşallah
nereye çıkacak acaba yakın bir yer olsa keşke
bu arada incileriniz hayırlı olsun caNIM
betüşüm artık aramıza döndün yanii oh bee ösledik seni...eşinin askerliğinin nereye çıktığı belli oldu mu?Allah tez zamana kavuşmanızı nasip etsin inşallah
günaydın herkeslere evet yaa betülsüz buralar çok boşş o gitti herkles gittii.
Betül hayırlı olsun incileriniz eşin askere gitti galiba..Allah kavuştursun diye aradım birkaç kez ulaşılamıyordu telefonuna
duygu bazen banada geliyor o tür düşünceler,bebeklerimizi çok çok sevdiğimizden kaynaklanıyor..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin,evlatlarımızdan ayırmasın
hicran,çok geçmiş olsun ceyline
off zor yazdım alışamadım bu pcye,garip garip şeyler oluyo yazaken,kayıyo sayfa,mavi içine alıyo yazıyı
allah allahyaa..mangalı batsın...haklısın..benımkıde ömürtörpüsüdür kimi zaman ..ama allah var daha bızı bırakıpta kahve hariç biyere gitmemiştir..gerçi kahve ile mangal arasında ne fark var aslında şimdi düşündümde..oda arkadaşlarıyla vakıt geçirmek..eh ozaman benımkı daha kötü..her fırsatta kahvede çünki
utku da üstten iki diş daha çıkarttı şükür ateş ishal olmadı ama huysuzluk hat safhada. çok canı yanıyo galiba kuzumun.
utku dün az kaldı koltuğun tepesinden arkaya düşüyordu teyzeleri. sıralasın diye koltuğa koymuştum arkamı bi döndüm belinden üstünü sarkıtmış arkaya bi hamleyle ayaklarından yakaladım. nasıl becerdiyse tırmanmış koltuğun tepesine nerdeyse boyu kadar var. gözünü ayırmaya gelmiyo.
ayten gııı ege yürüdü mü maşallah ilk yürüyen bebeğimiz ege oldu dimi
ege enönce emeklıyenlerdendi zaten..emeklemeden yaklaşık 2 ay kadar sonra yürüyolar sanırım
serapcım sizin askerin gitmesine de az kalmış sağlıkla gidip sağlıkla dönerler inşallah.
vay keltoş utkukuzusu vay:)bunlar fırlatma olucak galibayaa:)nasıl tırmanmışş..gözkapamaya gelmıyolar..eşimin mesaisi bugun başladı..enazından bı göz kulaktı bana valla..yine yalnız günler....
vay kurtlu tuniş vay..ıstırırım onun kurtlu totişini ben..buarada mevlüde nerelerde acaba...
saolun teyzoşlar eksik olmayın...serapcım ipek koketinin 2009 kreasyonu bikini hallerini beklıyos:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?