Doğum yapmış olan anneler buraya....

utku da üstten iki diş daha çıkarttı şükür ateş ishal olmadı ama huysuzluk hat safhada. çok canı yanıyo galiba kuzumun.

utku dün az kaldı koltuğun tepesinden arkaya düşüyordu teyzeleri. sıralasın diye koltuğa koymuştum arkamı bi döndüm belinden üstünü sarkıtmış arkaya bi hamleyle ayaklarından yakaladım. nasıl becerdiyse tırmanmış koltuğun tepesine nerdeyse boyu kadar var. gözünü ayırmaya gelmiyo.

ayten gııı ege yürüdü mü maşallah ilk yürüyen bebeğimiz ege oldu dimi

ismetime bak ya maşallah nasıl gülüyo Allah güsel yüzünü soldurmasın çok tatlıııı suyu da seviyor besbelli..tunahann da suyu seviyor ama o simide bi kere oturtamadık onu

allah allahyaa..mangalı batsın...haklısın..benımkıde ömürtörpüsüdür kimi zaman ..ama allah var daha bızı bırakıpta kahve hariç biyere gitmemiştir..gerçi kahve ile mangal arasında ne fark var aslında şimdi düşündümde..oda arkadaşlarıyla vakıt geçirmek..eh ozaman benımkı daha kötü..her fırsatta kahvede çünki

aslanın yeni incileri hayırlı olsun betülcüm

betüşüm artık aramıza döndün yanii oh bee ösledik seni...eşinin askerliğinin nereye çıktığı belli oldu mu?Allah tez zamana kavuşmanızı nasip etsin inşallah

günaydın herkeslere evet yaa betülsüz buralar çok boşş o gitti herkles gittii.

Eksık olmayın canlar bende sızlerı cok ozledım... ıyıkı varsınız...

Tekrar toplanacagız bılıyorum su tatıl fasılları bı bıtsınde :)..
Tesekkur ederım ayrıca ıncılerımızı tebrıgınız ıcın.. kaydirigubbakcemile3

Emelcım telefonum degıstı ben ararım senı yenısını kaydedersın unutmusum ben kusura bakma canım tesekkur ederım...

bunların hakettikleri durup durup klava: klava: yemek

vay keltoş utkukuzusu vay:)bunlar fırlatma olucak galibayaa:)nasıl tırmanmışş..gözkapamaya gelmıyolar..eşimin mesaisi bugun başladı..enazından bı göz kulaktı bana valla..yine yalnız günler....
vay kurtlu tuniş vay..ıstırırım onun kurtlu totişini ben..buarada mevlüde nerelerde acaba...
saolun teyzoşlar eksik olmayın...serapcım ipek koketinin 2009 kreasyonu bikini hallerini beklıyos:)

evet canım yürüüyor maşallhh. hepsinin önceleri farklı işte,
bizimki bir an önceee gezmek istedi sanırımm. inşal büyünce gezenti olmazz arabayı kaçırıp kaçırıp geziyomuşşş kaydirigubbakcemile3

Ayten demek ılk yuruyenımız egemız oldu oy masallah ona..
Ne kadar tatlı cıkmıs ya bu fotoda sacları da cok uzamıs fotolasmayalı baya buyumus :))

Bızımkıde cok meraklı tutunarak yurumeyı gectı artık ellerını bırakıyor bı anda devrılecek haberı yok hemen tutuyoruz ama oyle boyle ogrenıyorlar ıste.. pıtır pıtır emeklıyo aynı zamanda evın her yanında...

Buzdolabını bulasık makınesını acık gormesın bı bastan baslıyo pıtır pıtır eh eh eh dıye yetısecek hırslı hırslı ama kapatıyoruz hemen aa uzuluyorumda sonra yavrum yetısemıyor her seferınde dıye...
:a015:

betül aslandamı parmak emiyoooo egede feci emiyooo nasıl vazgeçirebilrimm, hattaa bazen abrtıp yemek yerkende parmağını ağzına götürüyoooo.bide inattt elini çekeyim diye uğraşıyorumm çıkmıyo parmakk sanki yapıştırmışsın gibi, hattaa emzik veriyorum unutsun diyeee , bir bakıyorum emzik ve parmak aynı anda ağızda

canım ya biz denize gidemedikki
ben 15 20 gün uşağa gittim geldim
iste istanbulda da gezip tozuyoruz anca o kadar.

serapçım seni de Allah tez zamanda kavuştursun eşine inşallah...egecim ilk yürüyen bakalım iinci kim olacak?tunahan da ellerini bırakıyo bazen ama ben korkak oldum o ayrı...betülüm iyiyim cnım işte tatil de bitti kös kös çalışacağız şimdi...dün eve gittim tunahan babasının kucağındaydı gene bana fena küsmüş suratıma hiç bakmadı gözlerini gözlerimden nasıl kaırıyor bi görmelisiniz Allahım ne kadar akılı bunlar yaa...umutçum mevlüde en son bi yazmıştı olmassa numarası var bende ararız...ben gene fotoloru unuttum artık yarın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…