- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.601
bugün bizim evlilik yıldönümümüz 8 seneyi devirdik iyisiyle kötüsüyle.
Kandile denk geldi uslu uslu oturacaz evimizde
olmassa tek başlık alırım bendeki biberonların da hepsi avent gözdecim ama kulplu şöle tutmalılar güsel...burda toyikide varmış aytencim 15,90 gene iyi belki onu alırım
kızlar bebeişlerinize suyu biberonla mı veriyonuz?biz bazen biberonla bazen bardakla veriyoruz...ya ben vetin biberonuyla veriyom ama bunların saplı olanları var mı acep hani tutmalı olanlardan...başka marka almak istemiyorum eşimin amcasının kızı minik 2 yaşında çok su içiyodu bi biberonu vardı çocuğun karnı gaz dolmuş bi gece acile gittilerdi odur budur korkar oldum valla
canım aventin ayrı kulplarıda satılıyor biberonlara oluyor.
olmassa tek başlık alırım bendeki biberonların da hepsi avent gözdecim ama kulplu şöle tutmalılar güsel...burda toyikide varmış aytencim 15,90 gene iyi belki onu alırım
canım aventin ayrı kulplarıda satılıyor biberonlara oluyor.
ayyy ayrı kulplar neerde satılıyo gözdecim öle alırım belkiiicanım aventin ayrı kulplarıda satılıyor biberonlara oluyor.
kızz iyiki geldin geri kızzz :mymeka::mymeka::mymeka:
ayyy ayrı kulplar neerde satılıyo gözdecim öle alırım belkiii
:
ben onları görmedim bende 3 tane avent biberon var yaw bendeki kadar kimsede yoktur herhalde biberon :roflol::roflol: 2 büyük 1 orta boya event biberon 1 mr browns büyük biberon 2 chıcco bir küçük bir büyük cam biberon 3 bebedor cam biberon 1 nuk cam biberon :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?