Doğum yapmış olan anneler buraya....

bugün bizim evlilik yıldönümümüz 8 seneyi devirdik iyisiyle kötüsüyle.

Kandile denk geldi uslu uslu oturacaz evimizde

nice yıllara mutlluğunuz daim olsun hep gülün huzurlu mutlu bir yuvanın tadını yaşamaya devam edin sıkıntı dert keder görmeyin inşallah
hep beraber mutlu mesut yaşayalım inşallah rabbim bu mübaretk günde dualarımızı kabul eyler inşallahhhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

BEN ŞU SULUKLARDAN ALDIM DAMLATMAYANLAR VARYA ONUN SİLİKON AĞIZLIĞI VAR BİZİMKİ KEMİRİYOR AMA PEK SEVMİYOR ONU GENİŞ AVENT BİBERONU İLE VERİYOM GENELDE BARDAKLADA VERİYOM ARADA ALIŞSIN DİYE PEKTE SEVİYO AMA GENELDE ISIRMAYI VE ÜZERİNE SU DÖKMEYİİİkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım aventin ayrı kulplarıda satılıyor biberonlara oluyor.

ben onları görmedim bende 3 tane avent biberon var yaw bendeki kadar kimsede yoktur herhalde biberon :roflol::roflol: 2 büyük 1 orta boya event biberon 1 mr browns büyük biberon 2 chıcco bir küçük bir büyük cam biberon 3 bebedor cam biberon 1 nuk cam biberon :roflol::roflol:

2 büyük 2küçük avent biberon....1 küçük cam nuk biberon...1 küçük medela biberon...1geniş 1 dar nuby biberon....1 büyük 2 küçük wee biberon...geçebildimmiseniacaba:lepi:hihoyyyt:roflol::roflol::roflol:

birşey sormak istiyorum kapı yada merdiven güvenlik kapısı aldınızmı????ihtiyacım var e bebek te vardı şimdi kalmamış....ikeada var amane zamangiderim...netten arıyorum......yardım....

bende sulukla veriyorum suyu
bazende bardakla içiyor

bizimkide bundan hiç akıtmıyor
bebedor kapaklı kulplu bardak
netten baktım 11 tl miş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…