- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.581
bugün bizim evlilik yıldönümümüz 8 seneyi devirdik iyisiyle kötüsüyle.
kandile denk geldi uslu uslu oturacaz evimizde
kıss seher maşallahh demek 8 senee allah bozmasın şeker bir yastıkta kocayınn.
merak ettim özel olmazsaaa 8 sene isteyerekmi bebek yapmadınız :kedi:
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun seher nice yıllara canım opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım
yok kız bizim tosba kendi gelmedi biz gelsin diye çok uğraştık tedaviler falan sonunda pes etmiştik. son tedavimizden 6 ay sonra gönlü oldu da paşam kendiliğinden geldi
kızlar bebeişlerinize suyu biberonla mı veriyonuz?biz bazen biberonla bazen bardakla veriyoruz...ya ben vetin biberonuyla veriyom ama bunların saplı olanları var mı acep hani tutmalı olanlardan...başka marka almak istemiyorum eşimin amcasının kızı minik 2 yaşında çok su içiyodu bi biberonu vardı çocuğun karnı gaz dolmuş bi gece acile gittilerdi odur budur korkar oldum valla
ben biberon la vermiyorum canım sulukla veriyorum, avetin suluğuu damlatmayan varya onunlaa..
heh bende onlardan istiyom iştee ayten yaa anacum tek ucunu mu alsam çok pahalı bunlar da yaa
geçmiş olsun hasta bebişlere acil şifala kızlar:ecrin_bebek:
ipeğin ve ceylinin doğum günü kutlu olsun nice yıllara kaydirigubbakcemile2
serap Allah kavuştursun canım tekrar çok güzel görünüyorsunuz maşalllah
darısı betüşün başına:asigim:
hicran geçmiş olsun canım düşünce çok kötü oluyor insan onlar bir anda unutup gülüyolar ama insanın içinden çıkmıyor deme :çok üzgünüm:sanada çok geçmiş olsun canım acil şifalara.s.
haklısın betüş kızlar daha hızlı yağızdan 1 ay küçük aydanur var 9,5 aylık yürüdü ve daha fazla kelime konuşuyor tabi hepsi zamanı geldiği ve Allah izin verdiğinde yürüyüp konuşacak ama annem kızlar daha dirençli dipcik gibim olar deyor:))))))))
eylül annelerinin ana direği derya hoşgeldin şekerüüm görüşürüz
heh bende onlardan istiyom iştee ayten yaa anacum tek ucunu mu alsam çok pahalı bunlar da yaa
Geçmiş olsun canım aynı şeyi eşimde yapıyor Egede 2 3 adım düşüyor kaldırıp tekrar yürütüyor çocuğu:mymeka:Ya bırak ne zaman isterse o zaman yürüsün diyorum yok arka arkaya yürütüyor o da yazık korkuyor daha cesareti yok iki adım atıyor tık yere düşüyor sonra ağlıyor..41 kere maşallah Ceylinimize...
Bencede vereliniortak
Kızlar yarın bizim aşımız var ve Ege hala 38.5 ...Bir kere İstanbula gidiyoruz diye erteledik aşıyı bir daha ertelesekmi napsak bilemedim..Yarın arıcam sağlık ocağını bakalım ne dicek doktor:a015:
hicran geçmiş olsun canım hem sana hem ceylinee...yarın eşimişe gıtcek:gitme: 20 gündür ne güzel evdeydi geziyoduk yiyoduk içiyoduk şimdide 3-4saatliğine işe gıdıyo ben üzgunum insan oğlu çok nankör opuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniştee hepde yanımda kalamazya adam mecbur çalışcak.....
Öncelikle herkese iyi geceler. Bu gece iftara davetliydiik son anda gittik geldim ki baya bir kaynatmışsınız şimdi yorumlarıma geçeyim :ecrin_bebek:
Anessa canım geçmiş olsun Ecrine acil şifalar dilerim.
Seher güle güle kirlenin güzelim ohh misler gibi olmuştur şimdi ev bende bugün temizlik yaptım ama normal temizlik büyük boyutluya geçemem ne yapayım ugraşamıyorum. :kedi:
Serapcım hoşgeldin canım. Serapcım İpek kızımızın doğum günü tekrardan kutlu olsun canım saglıklı nice uzun seneler geçirin inşllah. opuyorumnanaktan Eşinlede tez zamanda kavuşmanız dilegiyle. Resimleriniz çok güzel çıkmış Allah'ım bozmasın bu güzel tabloları her daim mutlu,huzurlu olun canım.
Betül canım Allah'ım senide eşinle tez zamanda saglıcakla kavuştursun.
Gül canımm bizimkiside dev adamların şarkısına bayılıyor eller yumruk olup havada sallanıyor.
Serapcım bir yaş aşıları pnömokokla karma aşı güzelim. 15 ayda su çiçegi var başka varmı bilmiyorum güzelim.
Cananım aminn Allah'ım tüm sevenleri ayırmasın ayrı olanlarıda tez zamanda kavuştursun.
Mevlüdecim eşinle sizde kısa süreligine ayrı kalacakmışsınız o ayrılıklar çok kısa sürede bitsin dertler sıkıntılar bitsin mutluluk huzur olsun ayrılıklarınız olmasın hiç.
Hicranım papatyam geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et. Ceylinede geçmiş olsun kızz ben ne dedim viks sür demedim mi hemen geçer şişmez morarmaz diye oo ben kime söylüyom. zemuszemusBetüll sana katılıyorum canım yaa bende okudukçaa oo diyorum maşallah bütün kızlarımıza yürüyorlar neler konuşuyorlar bizimki tembel ogluşum yürümüyor, konuşuyorda daha tam degil hergün başında bıdı bıdı konuşuyorum yürütmeye çalışıyorum yok ama bugün okulda bir adım attı ben şaşırdım tabi ama o kadarla kaldı.
Kızların gelişimi daha erken oluyor bence. kaydirigubbakcemile5
İnşllah unuttugum atladıgım kimse yoktur arkadaşlarım. hepinizi çook öptüm Allah rahatlık versin iyi uykular. opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrr
kıvancın ve ismetin doğumgünü kutlu olsunnnn
bizimde arife günü doğumgünümüz , eşimin ailesinin yanına gitcez bayram için arifeden .düzceye orda bişeyler yapılır herhalde döndükten sonra da burda ufak çaplı bir kutlama düşünüyorum.
hicrancım ceylin düşmüş geçmiş olsun ama öyle her düşüşte doktora gitme düşüncesinden vazgeç bence daha o kadar çok düşeceklerkiii hele bi iyice yürümeye başlasın daha çok düşecek , deniz patır patır dökülüyo valla artık hep yürüyo hiç emeklemek istemiyor. ben şimdi yeni eve taşındım ya eski halılarımı sevmiyodum hep attım onları şuanda yenilerini de alamıyorum parasızlıktan :) halısız takılıyoruz denizde kayıp kayıp düşüyo geçen pazar bi kaydı hop sehpanın kenarına kaşı yarıldı kuzumun hemde gözümün önünde ama engel olamıyosun işte ne kanadı ne ağladı kuzum , doktora götürsek dikiş bile atabilirlerdi kıyamadığımdan götürmedim zaten çok kkorktu orda bide doktorlar iyice korkutacaklar kanamayı durdurduk bantladık , aklınızda olsun morarmayı önlemek için en iyisi zeytin yağı , ben kantron yağı kullanıyorum çünkü onun hücre yenileyici özelliği de var , şimdi çok şükür iyi kaşının kenarında ince bi cizik gibi kaldı kapandı yara büyük ihtimal iz kalmaz diye düşünüyorum.
olmassa tek başlık alırım bendeki biberonların da hepsi avent gözdecim ama kulplu şöle tutmalılar güsel...burda toyikide varmış aytencim 15,90 gene iyi belki onu alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?