Doğum yapmış olan anneler buraya....

kıss seher maşallahh demek 8 senee allah bozmasın şeker bir yastıkta kocayınn.

merak ettim özel olmazsaaa 8 sene isteyerekmi bebek yapmadınız :kedi:

teşekkür ederim canım

yok kız bizim tosba kendi gelmedi biz gelsin diye çok uğraştık tedaviler falan sonunda pes etmiştik. son tedavimizden 6 ay sonra gönlü oldu da paşam kendiliğinden geldi

teşekkür ederim canım

yok kız bizim tosba kendi gelmedi biz gelsin diye çok uğraştık tedaviler falan sonunda pes etmiştik. son tedavimizden 6 ay sonra gönlü oldu da paşam kendiliğinden geldi

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis iyiykide gelmiş tosbaaa...:sm_cool:

kızlar bebeişlerinize suyu biberonla mı veriyonuz?biz bazen biberonla bazen bardakla veriyoruz...ya ben vetin biberonuyla veriyom ama bunların saplı olanları var mı acep hani tutmalı olanlardan...başka marka almak istemiyorum eşimin amcasının kızı minik 2 yaşında çok su içiyodu bi biberonu vardı çocuğun karnı gaz dolmuş bi gece acile gittilerdi odur budur korkar oldum valla

ben biberon la vermiyorum canım sulukla veriyorum, avetin suluğuu damlatmayan varya onunlaa..

sağol canım öle valla hala alnına bakıp duruyorum sanki hala acıyormuşcasına içim gidiyor

ateşliyse hastaysa yapmazlar bildiğim kadarı ile bizim dr önce mayene ediyor hastaysa olmaz diyor çünkii son 2 gün içinde ateş vs oldumu diye soruyor

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s. sağol canım geçim derdi hayatım mecbur netçen yanii şükürki işi gücü var maddi sorun olmasında gitsinler işe olmasaydı nolcekti değilmi yaa:smiley-cool:

olmassa tek başlık alırım bendeki biberonların da hepsi avent gözdecim ama kulplu şöle tutmalılar güsel...burda toyikide varmış aytencim 15,90 gene iyi belki onu alırım

kız valla hatırlamıyom belkim atlamışımdır o mesajı anımsayamadım ama denerim onuda yumurtayı komşum demişti hemen akını sür diye valla 2-3 defadır kullanıyom böle kazalarda işe yarıyor morluk şişlik olmuyor maşallahh nebiliiim işte ilk aklıma yumurta geliyor hepp ama ilkin buz koyuyom hemen 3-5 saniye ancak durdurabiliyoruz buzu tabiii çığlık çığlığa ağlıyor bizimki buz koyunca hemen ardından yumurta sürdüm işte :sm_confused:

amanda amannnnn kıvancımızın doğum günümüymüşte allah nice yıllar nasip etsin sağlıklı mutlu huzurlu rabbim ne dileği varsa versin ona bahtı açık olsun tüm bebişlerin

ismet beyimizinde doğum günü kutlu olsun aynı dileklerim tüm doğum günü bebişleri için rabbim yüzlerini hiç soldurmasın inşallah

canım yaa kafa olunca çok tırsıyom ben işte napiim kafatasları henüz ince ya kalın kafa olsalar korkmicammkaydirigubbakcemile3 allah korusun tabii inşallah rabbim kazadan belalardan korusun yavrularımızıda ters yerlerre çarpınca işte korkuyom hemen aman ihmal edip sonra üzülmeyeyim diyom yanii onedenle hani hafif bişii olunca pek kaale almıyom okadar düşer çocuk bu nihayetinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…