- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.621
birşey sormak istiyorum kapı yada merdiven güvenlik kapısı aldınızmı????ihtiyacım var e bebek te vardı şimdi kalmamış....ikeada var amane zamangiderim...netten arıyorum......yardım....
aytencim ben e bebekte görmüştüm yakındna güzeldi...ikeadaki degüzeldi....e bebek pahakıydı...arkadaşım ikeadan aldı.....önceden tabii....şimdi ebebebk te yok.....senin verdiğin siteyeda baktım yok....netten almak kolayıma geliyor ama bulamadım...
2 büyük 2küçük avent biberon....1 küçük cam nuk biberon...1 küçük medela biberon...1geniş 1 dar nuby biberon....1 büyük 2 küçük wee biberon...geçebildimmiseniacaba:lepi:hihoyyyt:roflol::roflol::roflol:
aslıcım bir şey soracağım vicks i hicran mı sürecek kızımı??*bebeğe ise bence sürmesin....
birşey sormak istiyorum kapı yada merdiven güvenlik kapısı aldınızmı????ihtiyacım var e bebek te vardı şimdi kalmamış....ikeada var amane zamangiderim...netten arıyorum......yardım....
ben kaçtım....burdasınız ama yazmıyorsunuz.....yoksam beni mi sevmiyorsunuz.....ühüü....ühüü....
Fatmacım Ege de bütün koltukların altını oyuncak kumanda ne varsa dolduruyor her temizlikte altından dünyaları topluyoruz biz..Birde benim salondaki balkon kapısısndan balkona ne varsa artıyor..Mesela su içiyor suluğunu fırlatıp atıveriyorya bende salondaki halımı hiç sevmiyorum deli gibi krem tonlarda halı almışım şimdi kullanması çok zor olıuyor onur paşa zaten elinde avucunda ne varsa yerlere halılara sürüyor ben de alcam en kısa zamanda bi halı kirini belli etmesin ya bıktım valla
gözdecim yeni evinizde güle güle olturun huzurla
kızlar ya onur elinde ne olursa hemen koltuğun altına sokuşturuyor ya bişey aradığımız zaman mutlaka koltukalrın altından çıkıyor sizinkile de öyle mi
bugün bizim evlilik yıldönümümüz 8 seneyi devirdik iyisiyle kötüsüyle.
kandile denk geldi uslu uslu oturacaz evimizde
:roflol::roflol: bunlar hepsi aynı valla ya onurda balkondan atmaya bayılıyor neyseki aşağısı bizim bahçe de o atıp birikince babaanne dede toplayıp veriyor bize en çok da mandalları atıyor
ya bir de mesela balkonda çamaşır asıyorum çanaşırlaıp alıp alıp sularını emmeye çalışıyor ya hele beyazları sererken alel acele korka korka seriyorum neden mi iç çamaşırlarım oluyor içinde hemen alıp aşağıya atmaya kalkışıyor alt katta kayınvalidemlerin laelaelaelaelae kafamçokkarıştı
kızlar bebeişlerinize suyu biberonla mı veriyonuz?biz bazen biberonla bazen bardakla veriyoruz...ya ben vetin biberonuyla veriyom ama bunların saplı olanları var mı acep hani tutmalı olanlardan...başka marka almak istemiyorum eşimin amcasının kızı minik 2 yaşında çok su içiyodu bi biberonu vardı çocuğun karnı gaz dolmuş bi gece acile gittilerdi odur budur korkar oldum valla
Hıh benimkide ondan işteben biberon la vermiyorum canım sulukla veriyorum, avetin suluğuu damlatmayan varya onunlaa..
heh bende onlardan istiyom iştee ayten yaa anacum tek ucunu mu alsam çok pahalı bunlar da yaa
hicran kaç biberon var kıs sendee nasıl oldu belin geçtimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?