Doğum yapmış olan anneler buraya....

valla ben aventin istediğim modelini bulamadım....geçici olarak bambino set aldım pipet bilevar içinde ama su akıttığı içinkullanamadım....nuby başlık aldım akıtmayan onu taktım...bazenonla bazen biberonla veriyorum....benimki yemek yemek istemediği için öğürüyor bizde biberonu tıkıyoruz ağzına kusmasın diye.....

birşey sormak istiyorum kapı yada merdiven güvenlik kapısı aldınızmı????ihtiyacım var e bebek te vardı şimdi kalmamış....ikeada var amane zamangiderim...netten arıyorum......yardım....

canım benin nasılsınnn

bende almak iztiyorum ege artık başladıı haytaaaaaalık yapmayaa

aytencim ben e bebekte görmüştüm yakındna güzeldi...ikeadaki degüzeldi....e bebek pahakıydı...arkadaşım ikeadan aldı.....önceden tabii....şimdi ebebebk te yok.....senin verdiğin siteyeda baktım yok....netten almak kolayıma geliyor ama bulamadım...

tamam canım bende araştırayım bulursam sana bilgi veririm.

selammm ben geldimm naberler kızlar ben belimden dolayı fazla oturamıyom pc başında gelip gidiyom arada şimdi bi yandan yemek yapıyom bi yandan bakiim dedim accuk

"Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar"

Hepımızın kadır gecesı mubarek, duaları kabul olsun ınsallah..

gene geçemedin canım ben süt sağma biberonlarını unutmuşum 1 chıcco 2 medela :roflol::roflol:

aslıcım bir şey soracağım vicks i hicran mı sürecek kızımı??*bebeğe ise bence sürmesin....

kızımın kafasını çarpması sonrası yumurta akı sürmüştüm morluk veşişlik olmasın diye canım aslıda viks sür o daha iyi oluyor demişti ceylin için henüz denemedim inşallah gerekte kalmaz:kedi: nedenki hem nolurki viks sürünce:sm_confused:

birşey sormak istiyorum kapı yada merdiven güvenlik kapısı aldınızmı????ihtiyacım var e bebek te vardı şimdi kalmamış....ikeada var amane zamangiderim...netten arıyorum......yardım....

:sm_confused::sm_confused: senin ev dublexmi ki canım neden merdiven yada kapı güvenlik kapısı arıyonki sen

Selamlar sabahtan beri mutfaktan çıkmadım valla geçen hafta İstanbula gidince bütün yemeklikler evde kaldı bozulmadan yapmaya çalıştım ama yoruldum....

Fatmacım Ege de bütün koltukların altını oyuncak kumanda ne varsa dolduruyor her temizlikte altından dünyaları topluyoruz biz..Birde benim salondaki balkon kapısısndan balkona ne varsa artıyor..Mesela su içiyor suluğunu fırlatıp atıveriyorlmaz:
bugün bizim evlilik yıldönümümüz 8 seneyi devirdik iyisiyle kötüsüyle.

kandile denk geldi uslu uslu oturacaz evimizde

Nice mutlu yıllarınız olsun inşallah canımcımopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım ben aventin suluğunla veriyorum 27 liramıydı neydi kulplu birşey:bbo:
ben biberon la vermiyorum canım sulukla veriyorum, avetin suluğuu damlatmayan varya onunlaa..
Hıh benimkide ondan işte

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
heh bende onlardan istiyom iştee ayten yaa anacum tek ucunu mu alsam çok pahalı bunlar da yaa

Evet bencede çok pahalı plastik parçasına 25 lira vermek nasıl gücüne gidiyor insanın[

hicran kaç biberon var kıs sendee nasıl oldu belin geçtimi..

baya var anacım kaydirigubbakcemile3

belim hala pek iyi değil ama düne nazaran biraz daha iyiyim en azından hareket kabi
liyetim arttı hatta buakşam yemek yaparken öle esti ramazan pidesi bile yaptım hamur mayaladım ve çok ta güzel oldu kaydirigubbakcemile3 eşim ben yarın 10 kg un alayım hergün sen yap pidelerimizi dedi fırından aldığı pideye dokunmadı bilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tabii bu benim için pek iyi bir haber değilll:roflol::roflol:

kızlar bende nuby nın damlatmayan sulugunu kullanıyorum kulplu çok rahat ve güzel ayrıca bıde sulugumuzu evde unuttuk dıye wee almıltık ağzı çok güzel ama çantamda falan olunca akıtıyo onunla evde meyve suyu içiriyorum artık alp bardaktada içiyo suyu ama her seferınde çok çektiği için genzine kaçıyo oksuruyoo bende 27 ye almıştım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…