Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayteeennnn sende herşeyi unutuyon heee...gözdenin denizosuna annesi bakmıyo muydu onlarda taşınmıcaklar mıydı bu yüzden de gözde onlara yakın bir ev tutmayacaklar mıydıııı hey anam heeeyyyyy

uleynnn onu demiommm, kendi evleri olacaktıı o ne oldu diye soruyorumm :mymeka::mymeka: heyyy anammm heyyyyyyyyyyyyyy :roflol:

kızzz canan gece gece cam silcem demişsinn, bu kadar çok yemek yiyeceğineeee azz yedeee temzilikçi tut leynnn , dur bide furayım :mymeka:

kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar bu gecelerde birbirimiz için ettiğimiz dualar daha çok kabul ediliyormuş. allah herkesin hakkında hayırlısını versin yavrularımızı bize bizi de onlara bağışlasın.

darda olanlar feraha çıksın.

asker yolu bekleyenleri allah çok aratmadan sağ salim kavuştursun.

hasta olan yavrularımıza rabbim şifalar versin.

hayır dualarımız kabul olsun

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

anacum benim de ev alacaklarından haberim yoktu ne edeyuuummmm....ayten kısss bensiz çok mu yalnız hissettin kıs kendini herkes öle sölüüyoooo ayten sensiz virane oldu diyooo:gitme:

anaaaa bu jaded ankara yaşıyomuş kesin benim kocam iki saattir ortalarda yok zaten

ulen sana eve gel demedimmi ne gaziyon internetlerde felan :mymeka:

anacum benim de ev alacaklarından haberim yoktu ne edeyuuummmm....ayten kısss bensiz çok mu yalnız hissettin kıs kendini herkes öle sölüüyoooo ayten sensiz virane oldu diyooo:gitme:

hee vallaa kıssss sensiz yapamadım bennn yapamadımmmmmmmmmmmmm senağlamasenağlama çokkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmm ben senii.

günaydın kızlar kadir geceniz mübarek olsun Allah tüm dileklerinizi kabul etsin günahlarımızı bağışlasın Aminnn

kıvanç ve ismetin doğum günü kutlu olsun iyi ki doğdunuz kuzucuklar

sağol canım benimmm
hee yeni evim çok güzel büyük kira , senle konuşmuştuk ya annemlerin evi yapılıyo bizde oraya taşıncaz die annemler kendi dairelerinde oturuyo diğer dairelerde ortaklık var
amcam halam falan direk bana karşı olmasada bikaç laf geldi kulağıma zaten orda otursak da onlara kira verecektik ama belki daha uygun olacaktı ... neyse kulağımıza laflar gelince bizde hiçç bulaşmayalım bu işe dedik kafamız rahat olsun engin zaten çok istemiyodu dipdibe oturmak deniz için oturcaktık sonuçta ... neyse sonuç olarak gene yakınlardan bi ev tuttuk bizde ama artık annem gelmiyo bize biz götürüyoruz denizoyu sabahları bu kötü oldu
halılarıma da uyuz oluyodum yıkamaya versem bile temizlenmiyomuş gibi geliyodu kaldırdım bende hepsini bidaki ay alcaz herhalde şimdi taşınma işleri falan fena göçtük
denizo düştünden beri artık evde hep ayakkabıyla dolaşıyo kaymasın die

ya bende salondaki halımı hiç sevmiyorum deli gibi krem tonlarda halı almışım şimdi kullanması çok zor olıuyor onur paşa zaten elinde avucunda ne varsa yerlere halılara sürüyor ben de alcam en kısa zamanda bi halı kirini belli etmesin ya bıktım valla

gözdecim yeni evinizde güle güle olturun huzurla

kızlar ya onur elinde ne olursa hemen koltuğun altına sokuşturuyor ya bişey aradığımız zaman mutlaka koltukalrın altından çıkıyor sizinkile de öyle mi

bugün bizim evlilik yıldönümümüz 8 seneyi devirdik iyisiyle kötüsüyle.

kandile denk geldi uslu uslu oturacaz evimizde

ayyy hiç güleceğim yoktu onuru elinde bişeyle gözümde canlandırdımdaa kaydirigubbakcemile3 yerim ben onuuu,

diyodur annem görmeden şunu şuraya sokuşturayım diye :roflol:

valla bizimki onu yapmıyorda eline geçen herşeyi sürüleye sürükleye balkona götürüp atıyo sonrada alkış yapıyorr.

dünde ayağının altına geçen şeylerin üstüne çıkmaya çalışıyodu, basamak olarak kullanıyoo. hattaa legosu var onun kabına çıkmışş bir baktım kulenin tepesinde dikelek duruyorr ödüm koptuu :1shok::roflol:

bugün bizim evlilik yıldönümümüz 8 seneyi devirdik iyisiyle kötüsüyle.

kandile denk geldi uslu uslu oturacaz evimizde

kıss seher maşallahh demek 8 senee allah bozmasın şeker bir yastıkta kocayınn.

merak ettim özel olmazsaaa 8 sene isteyerekmi bebek yapmadınız :kedi:

gözdecim güle güle otur evinde.

sen sadece halıları atmışın iyiki. ben de temizlik yaparken sağolsun eşim de yardım etti nerdeyse evdeki herşeyi atacaktı bunun modası geçti şunun şurası bozuk bunun rengi solmuş. baktım adam beni de atacak evden kaydirigubbakcemile3 iyisimi dedim ben onu göndereyim de kurtulayım. bi daha mı tövbe dedim

:roflol::roflol: bunlar hepsi aynı valla ya onurda balkondan atmaya bayılıyor neyseki aşağısı bizim bahçe de o atıp birikince babaanne dede toplayıp veriyor bize en çok da mandalları atıyor
ya bir de mesela balkonda çamaşır asıyorum çanaşırlaıp alıp alıp sularını emmeye çalışıyor ya hele beyazları sererken alel acele korka korka seriyorum neden mi iç çamaşırlarım oluyor içinde hemen alıp aşağıya atmaya kalkışıyor alt katta kayınvalidemlerin laelaelaelaelae kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…