Doğum yapmış olan anneler buraya....

hicran canım maşallah çok güzel görünüyo ellerine sağlık karnımda bi acıktı kii bak şimdiii....
sanberkde çok seker çıkmış allahım nazarlardan korusun....

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan a.s. sağol canım benim

oyyy oyyyy maşallah ne şeker şey bu yaa nasılda kendi içiyor suyunu

Hicran kız ne beceriklisin valla maşallah pideler falan valla helal olsun sana:)
Sanberkede 41 kere maşallah pek güzel çıkmış kuzumopuyorumnanaktan

ehh az becerikliyimdir kendi çapımda aslında eskiden daha çok şey yapardım becerirdim ama çalışma hayatı paslandırdı beni yeniden yapılanmaya girdimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende ilk defa denedim bacım nediyim eee sende dene yapta koy resmini senin neyin eksik mutlaka yaparsın senn bende genelde tariflerden deniyom ama tarifleri okuduğumda neyin iyi olacağını az çok anlıyorum e okaa bilgimiz var çok şükür tabiiikaydirigubbakcemile3

hicran canım maşallah çok güzel görünüyo ellerine sağlık karnımda bi acıktı kii bak şimdiii....
sanberkde çok seker çıkmış allahım nazarlardan korusun....

fırından çıkar çıkmaz ilk ben kopardım hemen pideden ee tadına bakmak lazım tabii tereyağınıda bi sürdüm arasınada tulum peyniri ohhhhhhhhh doydum valla ama göbek için aynı şeyi diyemeyeceğimm:kedi:

Kızlar midye kızartma yapanınız varmı? marketten aldımm dondurulmuş ama int.te birayla yapın diyor birasız olmaz mı acaba....

ben hiiiiçççççç sevmem ağzımada sürtmemmm :bbo:şakkıdı pek aram yoktur hayatımda bir kez tadına baktım sadece oda 10 yaşındaydım galibaafisfisfis ama biralı olanınıda duymamıştım

belki gören olmamıştır diye mesajımı yeniliyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Saol hicrancımm walla tekrar söylüyorum aynı ablam gibisin..bir sürü işlerinin arasında bir şeyler sokuşturur erinmez hiç..
Birde size el süpürgesi soracaktımm hangi marka kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz?
Boradan önce bana gereksiz geliyordu ama şimdi şart oldu yaa..

ben hiiiiçççççç sevmem ağzımada sürtmemmm :bbo:şakkıdı pek aram yoktur hayatımda bir kez tadına baktım sadece oda 10 yaşındaydım galibaafisfisfis ama biralı olanınıda duymamıştım

ıımmm:) ya ben çok seviyorum dolmasını,kızartmasını..bir daha dene canımm çok lezzetlidir seversin..

bende 2 tane var canım öle çok güclü bişii bekleme bu makinelerden ama fakirinki güzel ben memnunum yanii

biri bu

PratikEv.com - Fakir RCT 108 Turbo Şarjlı El Süpürgesi - Şarjlı Süpürge - Fakir - Şarjlı Süpürge

diğeri bu

PratikEv.com - Premier PVC-1235 Şarjlı El Süpürgesi - Temizlik - Yer Bakım - Premier - Şarjlı Süpürge - Küçük Ev Aletleri
bunu arabam için almıştım ama arabayı satınca eve koydum tabii masa falan için ideal ve kullanışlı hemde ucuz ama ilkini tavsiye ederim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…