- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.661
ulaaaa bende burda yok derken şaka yapıyon sanmıştımmm ama yaşadığı yer istanbul yazıyoooo kızzz nebileyim ben senin orda olduğunu bacım
Gözde canım çok çok geçmiş olsun yakışıklı Denizimiz büyük kaza atlatmış canım Allah korumuş yeni evinizde de güle güle oturun canım. opuyorumnanaktan
Duygucum canım yazı çok güzel arkadaşım Allah'ım bu mübarek gecede dua eden elleri geri çevirmesin. :Saruboceq:
Seher canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun saglıklı,huzur dolu nice senelere. opuyorumnanaktan
Kızlar Ozan Egede aynı geçen gün koltuga tutunup kalkmış önünde top var vurmaya çalışıyor ayagı bir kayacak Allah korusun,legolarıda yere döktükten sonra dogru koltuk altlarına atılıyor.
Ayten canım damlatmayan sulu demişsin nasıl birşey bende avent kullanıyorum biberon ucu akış ayarlı. ama bazende bardakla veriyorum suyu sonrasında oyuna başlayıp gargara yapmaya çalışıyor.
Hicranım Allah minik kuzularımızı korusunda ne buz,ne viks,nede başka bir yöntem kullanmayız saglıcakla kazasız belasız büyürler inşllah.
DEryacım kıza vurdugu yere moraran kızaran yere sürsün diye söylemiştin niye bir sakıncasımı var güzelim ben sürüyorum şimdiye kadar birşey olmadı ama kardeşimde bizim ufaklıkları hep öyle büyütmüş hemende alıyor kızarıklıgı,morlugu.
Hicranım ellerine saglık canım çok güzel görünüyor pide maşallah on elinde on marifet
Fikriye canım sen istda degilmisin şuan. Sonrasında okudum degilmişsin iş nedeniylemi ordasınız yoksa yerleşim yeri mi orası. yaşadıgı yer kısmında ist yazıyorda.
GÜL, MİNİKANNİŞMERVE,DUYGU,CANAN,UMUT,BETÜL,SALİHA,MEVLÜDE,
GÖZDE,AYTEN,DERYA(DURU),DERYA(TUNAHAN), EDA,GÜLSÜM,MÜJDE,CANDAN,HİCRAN,FİKRİYE,SEHER,SEMA,SELMA,EMEL,
NURAY,SERAP,FATMA,ARZU,AYŞE,ANESSA VEE İSMİNİ SAYAMADIGIM BÜTÜN EYLÜL ANNELERİM HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM.
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.ALLAH'IM KILDIĞINIZ NAMAZLARI ETTİGİNİZ DUALARI KABUL ETSİN. :Saruboceq:
Aslicim benim annemler burda bayram icn geldik,ben istanbulda yasiyorum.Alismistim ramazanda hep pide alirdik burda yo ama ve canim cekiyor acikcasi.Canim ben daha 6 aylikken suyu normal bardaktan vermeye baslamistim sadece disarda ozel bardaklardan kullaniyordum,artik o bardaktan cok nadiren kullaniyorum mesela arabadayken yoksa parkta oynarsa normal kucuk su siseden iciyor artik.
[[/IMG]
ELIMDE BU FOTORAFI VAR
Hicran kız ne beceriklisin valla maşallah pideler falan valla helal olsun sana:)
Sanberkede 41 kere maşallah pek güzel çıkmış kuzumopuyorumnanaktan
benim göbek de sarkıyo:gitme:
Kandiliniz mübarek olsun,hayırlı kandiller hepimize...
Sanberktee çok tatlıı,maşallah..
Serapcımm sizede maşallah,Allah ayırmasın..
Hicirancimm eline sağlık..
Ben normalde yemek yapmayı bilmiyorum ,böyle ev yapımı pideleri vs.. görünce kendimi ezik hissediyom koymayınn böylee şeyleri..
gerçi istersem yaparım elimin lezzetli olduğunu söylüyorlar ama hiç sevmiyorum yemek yapmayımafoldumben
Sehercim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..
Fatma canım benimde tümm halılarımm çook açık krem deli oluyorum ama kıyamıyorumda değiştirmeye..
ama mutfağı değiştirdim o kadar kullanışlı ki,istediği kadar leke olsun gözükmüyor hemde seviyorum modern gözüküyor..resmin koyayım sende beğenirsin belki..
İpoşa geçmiş olsunn,inşallah ateşsiz atlatır..
Bizimki daha olmadı erteledik boğazlarında enfeksiyon var diye..
Bu arada kafayı yemiş demeyinn sadece göbeğimlee barışık olmak istiyorumm kabullendimm artıkzemuszemus
hicroş çok güzel olmuş kız piden
becerikli hatun hımmm dumanı üstünde
eline sağlık
fikriyecim senin çitosda çok tatlı maşallah
hemde yakışıklı bebik
nazar değmesin maşallah
papatyam canim tarife icin cok cok sagul ben de yapayim .
hicran canım maşallah çok güzel görünüyo ellerine sağlık karnımda bi acıktı kii bak şimdiii....
sanberkde çok seker çıkmış allahım nazarlardan korusun....
Kızlar midye kızartma yapanınız varmı? marketten aldımm dondurulmuş ama int.te birayla yapın diyor birasız olmaz mı acaba....
selam kızlar ben geldim gene
sizlerden bir ricam var ben bugün regl oldum ne kura okuyabiliyorum ne namaz kılabiliyorum bu akşam dualarınızda banada 1 dk olsun yer verirseniz çok sevinirim madden ve manen hayırlı sağlıklı ömür ve işler nasip etsin rabbim sağlık sıhhat versin günahlarını affetsin deyin yeter ee kimin duasının kabul olacağı belli olmaz biliyorsunuz bu mübarek gecede duaları kabul olanlardan olursunuz inşallah insanların başkası tarafından edilen duaları daha çabuk kabul olurmuş derler bende sizler için aynı duayı ediyorum çocuklarımızla eşimizle tüm sevdiklerimizle beraber maddi manevi hayırlı sağlıklı ömür ve işler nasip etsin bize rabbim BİLEREK VEYA BİLMEYEREK İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN RABBİM DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN BİZLERİ
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
belki gören olmamıştır diye mesajımı yeniliyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben hiiiiçççççç sevmem ağzımada sürtmemmm :bbo:şakkıdı pek aram yoktur hayatımda bir kez tadına baktım sadece oda 10 yaşındaydım galibaafisfisfis ama biralı olanınıda duymamıştım
Saol hicrancımm walla tekrar söylüyorum aynı ablam gibisin..bir sürü işlerinin arasında bir şeyler sokuşturur erinmez hiç..
Birde size el süpürgesi soracaktımm hangi marka kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz?
Boradan önce bana gereksiz geliyordu ama şimdi şart oldu yaa..
ıımmm:) ya ben çok seviyorum dolmasını,kızartmasını..bir daha dene canımm çok lezzetlidir seversin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?