Doğum yapmış olan anneler buraya....

bak bide şunlar iyiymiş diye duymuştum ama sen bilirsin

..:ERTEK:..

ve hoover marka hem normal ayaklı süpürge gibi ayrıca bünyesinde şarjlı süpürgesi var oda bana ilginç ve güzel gelmişti emiş gücüde iyi diye biliyorum ama denemedim hiç

Bende gösterdiğin ilk modelle arzumun bir modeli var ikisinin arasında kaldımm
40 ytl fark var..fakir daha pahalı alman malı olduğu için emiş güçleri aynı...acaba hangisi?
Saol canım ...

almiyim kalsın bacım sana afiyet şeker olsunnvereliniortak

Ya ucundan bak yaalaelaelaelaelae
buluşmada poşete doldurup getiricemm yaşasın kötülük:hulya:

Ben kaçıyorumm..Allah rahatlık versin..

emiş güçlerine dikkat et daha iyi olur görüntüye aldanma sakın

sanada allah rahatlık versin

eee arzu ercan muscan24 secrin ne alemdesiniz uyudunuzmu bende kaçıyom kız uyudu bende mutfağa bi gideyim makineyi boşaltayım çamaşır makinesine çamaşır atayımda sahurda hazır olsun basayım düğmesine kalkar kalkmaz asarım sabahtan bari

geçmişi okuyamadım hasta olan bebişlere geçmiş olsun umarım yoktur ve doğum günü bebekleri iyiki doğdunuz nice yıllara kafam çatlıyor nedendir bilmiyorum

eda fakir aldım bende hicranınkinin bir alt modelini 100 ytlye gayet memnunum arzum ve fakir arasında kalmıştım bende ama arzumun duruş şeklini beğenmedim öle işte

benim göbeğimde berbatt neden böyle kaldı yaa ne yapmamız lazımmm..

günaydınnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugün egenin doğum günü kızlar ama ben bayramdan sonra yani pazar günü yapıcam ksımetse doğum gününü, bugünde öyle kendi aramızdaa yapıcaz pasta kesicez.

dün kışlık almaya gitttik yaa inanamadım yaa kazalar 50-60 liraaa gömlekler öyee 2 karış şey nasıl pahalı geldi bana yaaa...

kayınvalidem çok güzel şeyler aldı doğum günü hediyesi sağolsun
kışlık ihtiyacını baya karşıladık yani.

günaydınnnn....egemizin doğum günü kutlu mutlu olsun Allah oğluşunu sana bağışlasın uzun ömürler nasip etsin....sağlıkla nice nice yaşlara inşallah...iyi ki doğdun egee bebekkk seni seviyoruz şebek oğlannna.s.

ay valla kızlar yaaa biz üç kişiyiz gene yaaa sık sık oluyor buuu aytencim şimdi seni anlıyorum ben yoksam gözde yoksa sen baya baya yalnız kalıyordun dimi burlarda canım arkisişimmm:1hug:

hicoş kızz piden çok güsel gözüküyodu maşallahhh...ramazan bittiği zaman canımız çekerse yaparsın bizee olur muuuu lüttfeennnn...ya benim göbişte kaldı sinir oluyom bu ara kilo verdim galiba ama göbek gitmedikten sonra hiçbişi yakışmıyokiii yaa

oh ayten kayınvaliden gene alıyor bizimkiler bir kere bez bile almadılar hayret ediyorum valla ancak bez bitti diyolar....çok tuhaf değil mi kızlar yaa...

teşekür ederim deryacım yaaa evet siz yokken bakıyodum yoksunuzz bende çıkıyodumm, napacağız bu göbekleri yaa özellikle sezaryan olanlarda kaldı galiba bu göbekk kaç kilosun şimdi canım ben 53-54 arasıyım istediğim kilo 49-50 olsa bile yeter bana, canım kayınvalidem ler çok iyi o yöndem sağolsunlar bezini mamasını falan hep onlar alır iyiler yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…