- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.701
teşekür ederim deryacım yaaa evet siz yokken bakıyodum yoksunuzz bende çıkıyodumm, napacağız bu göbekleri yaa özellikle sezaryan olanlarda kaldı galiba bu göbekk kaç kilosun şimdi canım ben 53-54 arasıyım istediğim kilo 49-50 olsa bile yeter bana, canım kayınvalidem ler çok iyi o yöndem sağolsunlar bezini mamasını falan hep onlar alır iyiler yani:)
günaydın hanımlar
dün doğum günü olan bebekler sağlıklı sıhatlı nice yıllar inş. bugün bizimde doğum günü kendi aramızda küçük bipasta alıcaz öğleden sonra dr. kontrolüm var gidince alırım artık.
Kızlar midye kızartma yapanınız varmı? marketten aldımm dondurulmuş ama int.te birayla yapın diyor birasız olmaz mı acaba....
Saol hicrancımm walla tekrar söylüyorum aynı ablam gibisin..bir sürü işlerinin arasında bir şeyler sokuşturur erinmez hiç..
Birde size el süpürgesi soracaktımm hangi marka kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz?
Boradan önce bana gereksiz geliyordu ama şimdi şart oldu yaa..
vereliniortak:lepi:ıımmm:) ya ben çok seviyorum dolmasını,kızartmasını..bir daha dene canımm çok lezzetlidir seversin..
Nice mutlu yaşlara allah sağlıklı sıhatli ömür versin Egeciğe:Saruboceq:günaydınnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün egenin doğum günü kızlar ama ben bayramdan sonra yani pazar günü yapıcam ksımetse doğum gününü, bugünde öyle kendi aramızdaa yapıcaz pasta kesicez.
dün kışlık almaya gitttik yaa inanamadım yaa kazalar 50-60 liraaa gömlekler öyee 2 karış şey nasıl pahalı geldi bana yaaa...
kayınvalidem çok güzel şeyler aldı doğum günü hediyesi sağolsun kışlık ihtiyacını baya karşıladık yani.
Kız Canan valla eline sağlık pek güzel olmuş pastan banada verin tarifini ara sıra vakit bulursam bende yaparımyerimseniben
günaydın hanımlar
dün doğum günü olan bebekler sağlıklı sıhatlı nice yıllar inş. bugün bizimde doğum günü kendi aramızda küçük bipasta alıcaz öğleden sonra dr. kontrolüm var gidince alırım artık.
kısss mustankkk pastan müthiş olmuşş bence sen bunu seri üret eylül analarına sattt feci bişeyyy :1shok: eminim tadı güzel olmuşturrr, hele nasıl bir kelebektir allahım oooo :roflol::dilcikar: hastayım sana ulennnnnnnnnn akannehirakannehir hayatımda gördüğümm en güzel pastaaaaa mafoldumben
pastanın üzerindeki mum şamdan mumu..))) dün güya mum almaya dışarı çıktık kıvançla.mum dışında herşey aldım..)))
buğün pönomokok ve bir aşı daha olduk..ağladı garibim..ayyy dün gece 1.30 da kalktı yaramaz.uyumadı..4 de ancak uyudu.oyun oynayacakmış kerata..ben yerde sızmışım..baktım o da gelmiş yanıma yastığa yatmış.uyumuşuz sonra..ayağımda sallıyorum..bebem uyumaya çalışyo.gözlerini kapatıyo..yok uğraşıyo uyuyamıyor..ne yapsın bizim bazen uykumuz kaçmıyormu sanki.kızamadımda..öle ortalıkta debelendik.gece gece dede diye hadii diye boru gibi bağırıyor.bi de kalın ki sesi..maşşlh erkek olduğunu hissettiryor.dana yaa..)))))
deli yaa 49-50 olsa bile dio
yok 45 kilo mu olcan kız çocukları gibiii
ben de kilo verdim bu aralara bayaa daha sana yetişemedim ama idare ediyorum , tüm eski 38 beden pantalonlarıma giriyorum hedef 36 lar :)
ama bende de küççük bi göbek kaldı .
ya niye dalga geöçiyon yaa..senağlama ağlarım bak şidi.el emeği göz nurum o benim.hem oresimdeki biraz dağılmış hali.kıvanç saolsun.elleriyle bozdu.bazı kısımları düzeltmeye çalıştık..sadece elleri olsa ayakları da girdi pastanın içine..)))))senağlama..hem pastanın tadı harikaydı..birazdan gidip yiyecem..cokacimcoookcokacimcoook..bavul gibim şişecem..
günaydınnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün egenin doğum günü kızlar ama ben bayramdan sonra yani pazar günü yapıcam ksımetse doğum gününü, bugünde öyle kendi aramızdaa yapıcaz pasta kesicez.
dün kışlık almaya gitttik yaa inanamadım yaa kazalar 50-60 liraaa gömlekler öyee 2 karış şey nasıl pahalı geldi bana yaaa...
kayınvalidem çok güzel şeyler aldı doğum günü hediyesi sağolsun kışlık ihtiyacını baya karşıladık yani.
gül kıss senin pastaya hatırladığım kadar benzetmeye çalıştım..emme bak beceriksiz arkadaşın bu kadar kelebek yaptı.4 yapraklı yoncaya benzedi benimki..olsun el yapımı, göz nuru..ama tadı harikaydı.valla hazırlar böle güzel olmuyor.ağır oluyor genelde..
günaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?