Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın hanımlar

dün doğum günü olan bebekler sağlıklı sıhatlı nice yıllar inş. bugün bizimde doğum günü kendi aramızda küçük bipasta alıcaz öğleden sonra dr. kontrolüm var gidince alırım artık.

deli yaa 49-50 olsa bile dio
yok 45 kilo mu olcan kız çocukları gibiii
ben de kilo verdim bu aralara bayaa daha sana yetişemedim ama idare ediyorum , tüm eski 38 beden pantalonlarıma giriyorum hedef 36 lar :)
ama bende de küççük bi göbek kaldı .

keloğlan tabii pastaya daldı.üst baş pasta oldu..ellerini içine soktu..anlayacağınız pasta şekil değiştirdi/][.th.jpg[/IMG][/URL]
bu arada bayağı huysuzdu dün..öle hızlıca fotolar çekildik.günün hatırasına.asıl kutlama bayramdan sonra..
üstü başı batan kıvanç tabiki soyundu))))[

benim kayuu oyun sepetinte..kıvanç aynı kayuuya benziyor dimi kızlar (yumurcak tv.)

Son düzenleme:
ŞEVVALıN DE doğum günü kutlu olsunnn....kız canan nasıl yaptın pastayıııı resimleriniz çok datlu ke kafasunu yediğümmm....valla ben en son 57 ye çıkmıştım belki şimdilerde 55 felanımdır ama benimde hedefim en az 52 kg...ama ben rejim yapamıyom verirsem kendiliğinden ancak başka türlü kısamam boğazımı aaaaa

Günaydınlar iyi sabahlar arkadaşlar....
Sabah bir kalktım bademciklerim olmuş davul gibimafoldumbenSoğuk su içmekten herhaldeTamda bayram üstü..Ya tylhot mıydı neydi o boğazlarada iyi geliyormu acaba?
Kızlar midye kızartma yapanınız varmı? marketten aldımm dondurulmuş ama int.te birayla yapın diyor birasız olmaz mı acaba....

Off ben bayılırım bütün deniz mahsüllerine midyeymiş kalamar karides istakoz hepsini hergün yiyebilirim:)Midye ve kalamar bira ile güzel olur edacım ama istersen maden sodasıylada yapabilirsin bira yerine...Bende karides aldım balıkta ar bayramda yapıcam inşallahcokacimcoook
Ben Arçelik kullanıyorum çok memnunum canım evlenirken aldım 4 seneyi geçti..
ıımmm:) ya ben çok seviyorum dolmasını,kızartmasını..bir daha dene canımm çok lezzetlidir seversin..
vereliniortak:lepi:
Nice mutlu yaşlara allah sağlıklı sıhatli ömür versin Egeciğe:Saruboceq: Kız Canan valla eline sağlık pek güzel olmuş pastan banada verin tarifini ara sıra vakit bulursam bende yaparımyerimseniben
Nice mutlu yaşlara canım hep beraber inşallahopuyorumnanaktan

kısss mustankkk pastan müthiş olmuşş bence sen bunu seri üret eylül analarına sattt feci bişeyyy :1shok: eminim tadı güzel olmuşturrr, hele nasıl bir kelebektir allahım oooo :roflol::dilcikar: hastayım sana ulennnnnnnnnn akannehirakannehir hayatımda gördüğümm en güzel pastaaaaa mafoldumben

pastanın üzerindeki mum şamdan mumu..))) dün güya mum almaya dışarı çıktık kıvançla.mum dışında herşey aldım..)))
buğün pönomokok ve bir aşı daha olduk..ağladı garibim..ayyy dün gece 1.30 da kalktı yaramaz.uyumadı..4 de ancak uyudu.oyun oynayacakmış kerata..ben yerde sızmışım..baktım o da gelmiş yanıma yastığa yatmış.uyumuşuz sonra..ayağımda sallıyorum..bebem uyumaya çalışyo.gözlerini kapatıyo..yok uğraşıyo uyuyamıyor..ne yapsın bizim bazen uykumuz kaçmıyormu sanki.kızamadımda..öle ortalıkta debelendik.gece gece dede diye hadii diye boru gibi bağırıyor.bi de kalın ki sesi..maşşlh erkek olduğunu hissettiryor.dana yaa..)))))

ya niye dalga geöçiyon yaa..senağlama ağlarım bak şidi.el emeği göz nurum o benim.hem oresimdeki biraz dağılmış hali.kıvanç saolsun.elleriyle bozdu.bazı kısımları düzeltmeye çalıştık..sadece elleri olsa ayakları da girdi pastanın içine..)))))senağlama..hem pastanın tadı harikaydı..birazdan gidip yiyecem..cokacimcoookcokacimcoook..bavul gibim şişecem..

Gördüm asortik mumunuzu çok değişikmiş:roflol::roflol:

ben birazdan gelirim..cokacimcoookcokacimcoook.nereye gittiği sölemim..az önce ki resimde bişey vardı..onu azalmaya gidiim...çok güzel olmuş ta..:içelim:cokacimcoook

öyle deme kısss ben sevmiom iri olmayı ondan yanii yoksam balşka bir sebebi yokk...

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü yaşasın kötülükkk he mannnnnnnnnnnn -tatlicadiarzu-

Nice mutlu yaşlara allah sağlıklı sıhatli ömür versin Egeciğe:Saruboceq:
Kız Canan valla eline sağlık pek güzel olmuş pastan banada verin tarifini ara sıra vakit bulursam bende yaparımyerimseniben

sağol canım benimm Şeniz

uyyyy öle yalnız yimek var mı canan yedirirler mi adama öleee heeekaydirigubbakcemilegel bakim buraya geeellll bidahaki buluşmada yap gene bundan ya da kekten...ama sen bunun tarifini ver bakim önce bii....bu arada sölemeyi unuttum ben istinye parka gelmeyi düşündüm beykozdan hemen motorla karşıya geçiveriyosun emmee çok yağmur vardııı korktum deniz taşar diyee gelemedim o yüzden...
mevlüde sen buralarda olursan görüşürüz ama yarın olmaz şirket iftar yemeği var cuma cmt.olur ama istersennn

deryacım aytencm duygucum ve pasta trifi istey herkese....çok uğraştım..))

1 adet hazır kek )
1 kakolu pudig )
1 kremşanti )
1 muz, ceviz,bal.
hazır keki gtim marketten aldı.ayaklarım ağrı..)))
pudigi ve krem şantiyi sütle yaptım.kolarım koptu )))
muzu inve ince dilimledi..balı ve cevizi dövülmüş) karıştırdım..
keki kenarlarından bardakla oval kesti.kalan parçalrı da ortaya koydum.kekin arasına ve üstüne önce 1 ,5 çay bardağı süt (ılık) ve 3 küp şekeri karıştırıp ..ıslattım..arasına ayrıca muzları dizdim..ballı muzu da sürdüm..kapattım..üstüne pudingin kalanını da sürdüm..kremşantiyle de şırıngayla üzerine yazdım..hindistan çevizi serptimm.
işte anlayacağınız çok uğraştım bu pastayı yapmak için.....çok hamaratım ya kahretsin..-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:.

UYYY bende bunun benzerini ediyom zaten bacımmmm çikolata soslu muzlu felan ediyom işte arasında kremşanti sürüyom bayılıyo millettttzemuszemus

doğum günü kutlu olsun tatlı bebikin
nice sağlıklı mutlu yıllar geçirin inşallah hep birlikte

çok hoş çıkmışsın şekerim fotolarda
maşallah

nice mutlu yıllara inşallah sağlıkla mutlulukla

:hulya::hulya::hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…