Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam annişler :hulya:
bugün doğum günü büşranın..çok karışığım , hem hüzünlü hem çook mutlu.. :gitme: Rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...
aşımızı da olduk geldik..13. aya su çiçeği aşısını yaparız dedi dr .. sizlerin o da mı bu ay yapıldı ?
doğum günü kızıyla öptük hepinizi opuyorumnanaktan

slm kızlar geçmişe bakamadım gene çok faz la söle bi göz gezdirdım...canan pastanız çok güzel olmuş çok da yormuş seni canım yaaa..kaydirigubbakcemile3derya canım tekrar hoş geldın. benımde anemler herşey alır bezınden mamasına kadar.kayınvaldemlerden pek bişey görmedım valla bende ne yalan sölimm...aytennnn egoşun doğum gunu kutlu olsun allah sağlıklı uzun ömurler versın minik kuşumuza...hasta olan bebiş varsa geçmiş olsunn unuttugum atladığım doğum gunu varsa şimdiden kutluyorum allah uzun ömurler versın bebişlerimızee...şimdi hastaneden geldım sabah alp ı aşıya götürdüm yaptıramadım gelır gelmezde eşimı götürdum.ateşi39:5 di titriyodu kuzucum şimdi hastanede serum taktılar alp uyuyo dıye eve geldım sizede bi bakım dedım şimdi erkek kardeşim yanında bende bıraz evı toparlayıp çorba yapayım uğrarım bırazdan......

doğumgününüz kutlu olsun canımm allah nice uzuznnn seneler nasip etsinn ananlı abbalı büyüsün yaşlansın inşallahh.

canım doğum gününüz kutlu olsunn..
bizim bu gun pnomokok aşımız vardı 11 aylık olmuş diye yapmadılar bende özelde yaptırcam...
not : normalde pnomokok aşısı bu ayda yapılmıyo bız yurt dışında oldugumuz için böle gecıkmelı oldu.....

doğumgününüz kutlu olsun canımm allah nice uzuznnn seneler nasip etsinn ananlı abbalı büyüsün yaşlansın inşallahh.

sağol canım..Egenin de yeni yaşı kutlu olsun..o güzel maviş gözleri hep gülsün..sağlıkla, mutlulukla geçirsinler inşaAllah bir ömrü...

sağol canım..a.s.
az evvel canan da pnömokok yazdığı için , atladık mı acaba diye düşündüm, aşı defterimize baktım da ; biz onun son dozunu
bu yılın 4.ayında olmuşuz..a.s

kıvançın yeni yaşı kutlu olsun sağlıkla mutlulukla upuzun bir ömür yaşasın inşaAllah..
pastası da pek güzel olmuş .. cokacimcoook tadı da güzeldi diyorsun canım istedi şimdi vereliniortak

Büşracığın doğum günü kutlu olsuna.s., nice senelere hep birlikte olmanız dileğiyle...
Ayrıca şimdiye kadar ilk yaşgünlerini kutlayan tüm bebişlerin doğum günleri
kutlu olsun, yüzlerinden gülücükler hiç eksik olmasın:Saruboceq
:

sağol özlemcim..amin tüm bebekler hep gülsün inşaAllah

rapor tutcam bundan sonra gelmeyenı yok yazacam heeeburda olanlar burda desın bakem...
tanger, aytege, DontWorryBeHappy, fatihderya, gozde0120

Büşbüş'ün doğumgünü kutlu olsunnnn
nice yıllara inşallah anneciğiyle babacığıyla

nice yıllara büşraaacıııkkkk teyzelerin öpüyor seniii...ne kadar çok doğum günü oldu dimi yaawww...en son benimki amaaa...mevlüde ben burdayım kıs öğle arasında capitole gittik kızlarla da ooff şu migrosa girmeyi hiç sevmiyorum oruçluyken heşeyi alasım geliyo...almadan da çıksam bigün şaşırıcam zatiiii

neler aldın kızzz

ben burdayım mevlüde cim

derya derya ne aldınkadinlarkulubu.com kıss bizede söle...kadinlarkulubu.comşu eşimın serumuda bitmedı hala 1000cc takmışlar ben rahat rahat kk ya gireyım diyeee....garibim ya hasta böcüğüm canım kocacımm...orda yatıyo bense onun pc yı ele geçirdım bide ne sölüyom onaa...

selamlar millett ben çamaşırlarla uğraşıyom gene kızınkilerini astım kuruyanları topladım ütüm var belimde biraz ağrıyor gene ceylini yeni uyuttum inşllah biraz uyurda bende accık rahat ederim

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNN EGE PAŞAAA a.s.a.s.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…