- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.721
UYYY bende bunun benzerini ediyom zaten bacımmmm çikolata soslu muzlu felan ediyom işte arasında kremşanti sürüyom bayılıyo millettttzemuszemus
doğum günü kutlu olsun tatlı bebikin
nice sağlıklı mutlu yıllar geçirin inşallah hep birlikte
sağol datlummm benimm Şeniz
selam annişler :hulya:
bugün doğum günü büşranın..çok karışığım , hem hüzünlü hem çook mutlu.. :gitme: Rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...
aşımızı da olduk geldik..13. aya su çiçeği aşısını yaparız dedi dr .. sizlerin o da mı bu ay yapıldı ?
doğum günü kızıyla öptük hepinizi opuyorumnanaktan
bugün doğum günü büşranın..çok karışığım , hem hüzünlü hem çook mutlu.. :gitme: Rabbim evlat hasreti çeken herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...
aşımızı da olduk geldik..13. aya su çiçeği aşısını yaparız dedi dr .. sizlerin o da mı bu ay yapıldı ?
doğumgününüz kutlu olsun canımm allah nice uzuznnn seneler nasip etsinn ananlı abbalı büyüsün yaşlansın inşallahh.
canım doğum gününüz kutlu olsunn..
bizim bu gun pnomokok aşımız vardı 11 aylık olmuş diye yapmadılar bende özelde yaptırcam...
not : normalde pnomokok aşısı bu ayda yapılmıyo bız yurt dışında oldugumuz için böle gecıkmelı oldu.....
pastanın üzerindeki mum şamdan mumu..))) dün güya mum almaya dışarı çıktık kıvançla.mum dışında herşey aldım..)))
buğün pönomokok ve bir aşı daha olduk..ağladı garibim..ayyy dün gece 1.30 da kalktı yaramaz.uyumadı..4 de ancak uyudu.oyun oynayacakmış kerata..ben yerde sızmışım..baktım o da gelmiş yanıma yastığa yatmış.uyumuşuz sonra..ayağımda sallıyorum..bebem uyumaya çalışyo.gözlerini kapatıyo..yok uğraşıyo uyuyamıyor..ne yapsın bizim bazen uykumuz kaçmıyormu sanki.kızamadımda..öle ortalıkta debelendik.gece gece dede diye hadii diye boru gibi bağırıyor.bi de kalın ki sesi..maşşlh erkek olduğunu hissettiryor.dana yaa..)))))
Büşracığın doğum günü kutlu olsuna.s., nice senelere hep birlikte olmanız dileğiyle...
Ayrıca şimdiye kadar ilk yaşgünlerini kutlayan tüm bebişlerin doğum günleri
kutlu olsun, yüzlerinden gülücükler hiç eksik olmasın:Saruboceq:
nice yıllara büşraaacıııkkkk teyzelerin öpüyor seniii...ne kadar çok doğum günü oldu dimi yaawww...en son benimki amaaa...mevlüde ben burdayım kıs öğle arasında capitole gittik kızlarla da ooff şu migrosa girmeyi hiç sevmiyorum oruçluyken heşeyi alasım geliyo...almadan da çıksam bigün şaşırıcam zatiiii
Büşbüş'ün doğumgünü kutlu olsunnnn
nice yıllara inşallah anneciğiyle babacığıyla
günaydınnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün egenin doğum günü kızlar ama ben bayramdan sonra yani pazar günü yapıcam ksımetse doğum gününü, bugünde öyle kendi aramızdaa yapıcaz pasta kesicez.
dün kışlık almaya gitttik yaa inanamadım yaa kazalar 50-60 liraaa gömlekler öyee 2 karış şey nasıl pahalı geldi bana yaaa...
kayınvalidem çok güzel şeyler aldı doğum günü hediyesi sağolsun kışlık ihtiyacını baya karşıladık yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?