Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydınlarrrr...hicranmcım pastanız çok güsel olmuş amma marifetlisin heee bidahakine en marifetli seni seçicem benzemuszemusemelcim geçmiş olsun canım şimdiden mertin doğum gününü kutlayayım ben belki bakamam bayram tatilinde...umuttt biz de seni seviyoruz canım arkadaşımm Allah bizi bebelerimizle uzun uzun seneler mutlu etsin inşallahhh....çok tatlı olmuşsunuz ismetimin doğum günündeee tekrar kutlu olsunnn...öpüyorum canım arkadaşım

günaydın kızlar..umutcum ya maşşlh ben görmeyeli ismetcik nasıl da büyümüş.saçları faln nasıl uzamış öle..ne tatlı olmuş..ay bide saçlar kıvır kıvır.yerim ben onu..inş.kıvançın da saçalrı uzayınca kıvırcık olur.çok seviyom öle saç bebeklerde.ama zor gibi.benim düz babanın hafif dalgalı.karizmatik delikanlıyı da öp benim yerime..sen de kilo mu verdin ne? bu kadar yıpratma kendini canım ya..hem kendini zorlamana sıkmana da gerek yok..bir psikiyatra gitmen sana daha iyi gelecektir.tecrübe konuşuyor.))istersen benim psikiyatrism çok iyi bir bayan.beylikdüzünde çalışyor.eğer istersen sana tavsiyem olur.arada takıl buraya.çünkü insan uzak kaldıkça iyice yazmak canı istemiyor.öptüm seni cann

kıss papatya ne güzel pasta yapmışsın.allh mutluluğnunuzu bozmasın.ceyline güzel uzun bir ömür nasip eylesin..yaa herhalde en beceriksiz benim aranızda.ne güzel pastalar döktürmüşsünüz ya..sinir oldum size şimdi.))))
bu arda hicrancım resismlerde gzüel çıkmışsın .ancak seni face to face görenlerden biri olarak aslında fotolardan çok daha genç gösteriyorsun...sanki fotolarda daha büyüksün kızz..hem daha güzelsin.bunu da burdan arkadaşlara belirteyim..Şeniz..ceylin zati çok şebelek bişey.çok ta akıllı maşşlh.valla birara sırf ısırmaya gelecem..şu ramazan geçsin boş bir günümde abimlere geçiçem.seni de arayacam..orda parkta biryerde buluşuruk.dedikodu da yaparuk..))))):roflol:

Son düzenleme:
buraların kolonu kirişi arkadaşım günaydın..sizin doğum günü oldumadı dimi? yoksam ben mi gözden kaçırdım..hıım olmamaış..takvime baktım şimdi..şu tunahan çirkinini de görmek nasip olmadı bii..yerim ben onun pipetle gazoz içen ağzını..öpüver annesi eve gidince bir de canan teyzesi yerine..

hicran pastan çok güzel olmuş
tabi ceylin daha güzel
kalabalık olmıycaz doğumgününde böyle bişeymi yapsam acaba yada yaptırsam(pek becerememde)
arabalım pastalar çok pahalı en az 100 lira,o paraya merte güzel ciciler alırım valla
bı tarıfını versene şekerımm

selam millet iftara bşii kalmaı herkese hayırlı iftarlar bakın bakiim pastamız nasıl olmuşşş

iftar sonrası yapıcaz minik kutlamamızı diğer fotoları sonra koyarım

oyyy pastaya bakkk müthişş vallaa bu hicran karısı çok becerikli yavv, keşke erkek olsaydımda hicran benim eşim olsaydı yaaaaa :hulya::hulya:

canan kıss bak pastayaaa nasıl olmuş güzel demii aynı seninki gibii ama renkleri farklı sanırım naniknaniknaniknanik:roflol:

yarında denizonun doğum günü iyiki doğdun deniz paşaa çok tatlı bir paşaaa....

ben şimdiden kutluyayım yarın yolda oluruz allah izin verirse aydına gidicez annemee.

iyiki doğdunnn denizoooooo iyiki doğdunn denizoooooooooooooo iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun denizoooooooooooooooooooooooo:sm_cool::sm_cool:

canım benim çok güzelsinizzz nice nice seneler inşallahh..

neden ağlıyosun üzüldüm yaa, gel içini dök neden gelmiyosun ne sıkıntın var belki derman olabilirizzz Şeniz, ağzına sağlık gene çok güzel yazmışsın biz senin yazılarını özlüyoruzz...

sanada geçmiş olsun canım benim nazar değiyo sana diyorum inanmıyosun..a.s.

valla sanırım bende o kadar para veremem 100 liraya mont alırım daha iyi , ama atıl bir para olsaydı alırdım tabiii

cacan teyzesi öpmem mi öperim tabiiii...bizim ki ekim de geldi yaa sondan ikinci bebek oldu o yüzdennn en son doğum gününü biz kutlayacağız inşallah...sende keltoşumu öp inşallah bigün görüşürüz bende çok isterim....

günaydın...serap,hicran,derya,canan..eksik olmayın cancanlar...canancım ben eridim azcık..yiyemedim bişi şu bikaç hafta..manik depresifmiyim neyim işte...beylikdüzü uzak..ama iyi doktor bulmakta zor..gidicem artık devam ederse.saol arkadaşım..kıvanç nasıl oldu..geçmişe bakamadım..artık tvyi yasakladım ismete..buyuzdeno uyumadıkça bişi yapamıyom..ama dogumgununde huysuzdu demiştin...boşver seninki tip bebek kıjım:)çok melekler..çok güzeller..hepsinin ayrı bi havası var..benimki behlül kılıklı ama biraz aptal sarışın modunda:)daha el sallamayı bile öğretemedim..mal oğlumdıyo babası bazen cok gülüyom:)tunişi görme:)öyle bi fırlamakii..sanki alay ediyo arkidiş:)müstehzi bi gülüşü var..ceylinin ne akıllı bıdık oldugu belli zaten görmeye gerek yok:)yani hepsi ayrı bi film:)

saolaytencim..canımbenim...kızlar hakıkaten şaşılacak derecede güzel pastalar yapmışsınız..gülünkini görmiştümbide..sanat eseri gibi valla:)hicranınkide öyle olmuş..lazlar uynaıktır anacım..olmasa alırmıydı hicoşu:)hiç o paralara değmiyo..hememek oldumu en güzeli işte..bravo.

sağol canım benimmmmm
oğlumun doğumgününü ilk kutlayan sen oldun ..
sana da iyi yolculuklar hayatım iyi tatiller , ege kuzumu öperim maviş gözlerinden ...

ve denizo zibidisinden bir foto :)
anne baba deniz ve en yakın arkadaşı toprak :)

Eklentiler

• $8428_136205146121_555051121_2498592_2270610_n[1].webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…