- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.881
selam millet iftara bşii kalmaı herkese hayırlı iftarlar bakın bakiim pastamız nasıl olmuşşş
iftar sonrası yapıcaz minik kutlamamızı diğer fotoları sonra koyarım
sevgili arkadaşlarım..çok yoğun gündemim artı aşırı duygusallaştığım şu bikaç haftada sizlerle olamadım..canancımla telefonda görüştük..ağlıyodum elde olmadan..şu iki haftadır hep ağladım:)..neblim işte..tüm yavruların ilk yaşları kutlu olsun...rabbim bizi hep güldürsün..biz eylül anneleri olarak çok güzel şeyler paylaştık..her eylül ve sizler benim için artık özelsiniz..tüm yavrularımızı kokluyo,öpüyorum...hepsi birbirinden güzel,anneleride öyle.işallah daha birçok seneler canlarımızın büyümelerini paylaşır,dertleşiriz..bu ay bitsin rahatlicam aslında..duygu selindeyim...ne emekler,ne uykusuz geceler,ağrılar,sızılar..ilk gülüşleriyle değişti dünya...tümkötülükler silindi sanki..bir mabedin kapısı açılmışcasına kutsal bir görev çağırdı bizi kalpten...bir daha dünyaya gelsem yine ismetin annesi olmaktan daha başka bişi istemem...sizi seviyorum..allaha emanet olun.
hicran pastan çok güzel olmuş
tabi ceylin daha güzel
kalabalık olmıycaz doğumgününde böyle bişeymi yapsam acaba yada yaptırsam(pek becerememde)
arabalım pastalar çok pahalı en az 100 lira,o paraya merte güzel ciciler alırım valla
bı tarıfını versene şekerımm
yarında denizonun doğum günü iyiki doğdun deniz paşaa çok tatlı bir paşaaa....
ben şimdiden kutluyayım yarın yolda oluruz allah izin verirse aydına gidicez annemee.
iyiki doğdunnn denizoooooo iyiki doğdunn denizoooooooooooooo iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun denizoooooooooooooooooooooooo:sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?