Doğum yapmış olan anneler buraya....

hicrancım doğumgününüz kutlu olsun canım ceylin prenses daha nice doğumgünleri görsün inşallah .

betülcüm üzülmek neye yarar , sen yüreğini serin tut bol bol dua et , allahın izniyle kocacığın sağsalim döncek inşallah . hep iyi düşünmeye çalış canım sürekli negatif düşünüp kötülüğü çağırma

canancım geçmiş olsun 1-2 güne kalmaz geçer kıvanconun kırıklığı ....

allah hepimizin yavrusunu , kocasını , ailesini korusun onların acısını göstermesin bize...

allahım korusun canım yaaaa o tarihte izne çıksa olmazmı

Allah ıyılıgını versın emı canım guldurdun ya benı

Ne ıznı canım ya, normal zamanda ızın yok oyle bı saldırı bekleyısınde ızın olurmu

Orası hakkarı sahsı gırıs cıkıs bıle yok askerı konvoyla guvenlıkle gıdııyolar donuyolar

slmm kızlarrr doğum günümüzü hatırlayıpta kutlayan herkese çok teşekkür ederimm........
ama dünn kızım çok hastaydııı ateşler içinde yandıı yavrumm yaa doğum günü falan burnumdann geldiiiiiiii..... en kısa zamanda fotografları eklerimmmmmmmm.........

sen yanlış anladın canım

hani 10 günlük izinler oluyorr yaaa

o iznini dyorum bennn

o tarihe getirseee iznini diyorum
.

canan geçmiş olsun canım. çabucak düşer inşallah bıdığın ateşi.

betüşcüm off çok zor yaa
canım kalbini ferah tut allahın izniyle bişey olmaz inşallah canım.
allah korusun askerlerimizi.
bol bol dua edelim.

slmmmmmmmmmmm nasılsınızz bakalımm cemrenin ateşi yine çıktıı yaaaa ne yapacagım bilmiyommmmmm aşısı bayramdan sonraya kaldııı umarımm bi sorun olmazz

peki nesi varmış Mevlüdecim. Arzu nasılsınız canımm.sizin dogum gününüz ne zamandı.
baademcikleri iltihaplanmış çok fena penısilin oluyo canım.... hicrannn doğum günu kutlu olsun ceylinin allahım ailesıyle sağlıklı sihatli uzunn ömür nasip etsin....
betülcüm allahım eşinı sağ salım sana kavuştursun......
canancım çok geçmiş olsun canım...
ayşecim sizede geçmiş olsunn...
müjde nbr canımm...
serap sen neler yapıyosun bakım bu ara....
duygu elbisenı merak ettim. resımleri bekliyorumm....
derya bi buluşamadık yaa
....
gözde senide unutmadım canım geçmişe bakamadım.....

Son düzenleme:
Selam kızlarr
gunlerdir koşturmaca içerisendeyim yazamadım,aslında yazdım ama hata verdi gitmedi,bidahada deneyemedim
doğum gününü kutlayan bütün prens ve prenseslerimize uzun ve sağlıklı ömürler dilerim
maviş ege,tostos ege,efe,ayça,büşra,kıvanç,ismet,buğra ve ceylin
umarım unuttuğum yoktur
pazar günü yani bayramın 1.günü mertimin doğumgünü ve ben kıyafetti,pastaydı vs..koşturup duruyorum
sol gözüm fena mikrop kapmış ve yara oluşmuş içinde,biraz kanlı görünüyor,bir sürü damla verdi doktor,biri bitmeden biri başlıyo bendeki sağlık sorunlarınındelikafadulden
olsun bunada şükür,düzelene kadar lenslerimden ayrı kalıcam gözlüğe mahkumum
buluşma fotoğraflarına bayıldım,orda olmayı çok isterdim
bide,mert 9.50 kilo inanın benim kadar yiyiyorama kilo almıyor,sadece bacakları tombiş
bugün anneannem yetişti yardımıma biraz evle uğraştım,heyecanlıyım,doğumgününü hayırlısıyla atlatsaydım:Saruboceq:beceriksizimdirde söylemesi ayıp:bbo::kedi:
aklıma geldikçe yazarım,benden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…