- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.861
amıın amın canım cok saol, sende et unutma olurmu
baademcikleri iltihaplanmış çok fena penısilin oluyo canım....
hicrannn doğum günu kutlu olsun ceylinin allahım ailesıyle sağlıklı sihatli uzunn ömür nasip etsin....
betülcüm allahım eşinı sağ salım sana kavuştursun......
canancım çok geçmiş olsun canım...
ayşecim sizede geçmiş olsunn...
müjde nbr canımm...
serap sen neler yapıyosun bakım bu ara....
duygu elbisenı merak ettim. resımleri bekliyorumm....
derya bi buluşamadık yaa....
gözde senide unutmadım canım geçmişe bakamadım.....
canımm geçmiş olsun kıvançımızaa kıyamam kuzuya.slm kızlar..
dün aşımızı olduk.2 tane yazmıştım..gündüz ve gece ateşler içinde yandı bebeğim ya..hele dün gece kaldırdık ateşler içinde duşa soktuk..suyu çok sevdiğinden o haliyle bile elleriyle cup cup yapmaya çalışıyor.sonra havluya sardım..yatağa yatırdım..hiç kıpırdamadan öle benim gözlerime bakıyor ve dudaklarını büzmüş içli içli nasıl ağlıyor..normalde serinkanlıyımdır ama onun bana yalvaran, bana çare ol diyen bakışlarını hiç unutamam herhalde..o ağlarken ben de başladım ağlamaya..kıyamam ben ona ya.a..aklıma o (adını sölemek istemediğim) hastalık geldi.hani özellikle çocuklarda görülen ve yüksek ateş yapan..bi de başladım onlar ve anneleri için ağlamaya..bebişlerin hastalıkları çok kötü bir şey..ben en azından sebebini biliyorum aşıdan.ve en fazla 1-2 gün içinde allhın izniyle geçecek.ama o cocukların durumu çok kötü.uzun süreli tedavi..sonu hüsranla acıyla bitebilir..allhım bütün bebkleri korusun.bu masum yavrulara sen acı..bütün hastalara açil şifa ver.allhım kimseye yaşatmasın..hem ağladım hem dua ettim..senağlama
canım geçmiş olsun acil şifalar dilerim.herkese iyi akşamlarr cumartesi gör. inşallah
Emelcim canım geçmiş olsun güzelim. Mert'in kilosu ozanla aynı canım ama artık bu aylarda kilo alımları duruyormuş ozanında yemesi düzeldi ama almıyorlar artık işte saglıkları yerinde olsunda gerisi boş.dogum günü telaşınıda kolay gelsin canım saglıcakla atlatırsınız inşllah kendini çok yorma herşey zamanında yetişir olur canım. opuyorumnanaktanSelam kızlarr
gunlerdir koşturmaca içerisendeyim yazamadım,aslında yazdım ama hata verdi gitmedi,bidahada deneyemedim
doğum gününü kutlayan bütün prens ve prenseslerimize uzun ve sağlıklı ömürler dilerim
maviş ege,tostos ege,efe,ayça,büşra,kıvanç,ismet,buğra ve ceylin
umarım unuttuğum yoktur
pazar günü yani bayramın 1.günü mertimin doğumgünü ve ben kıyafetti,pastaydı vs..koşturup duruyorum
sol gözüm fena mikrop kapmış ve yara oluşmuş içinde,biraz kanlı görünüyor,bir sürü damla verdi doktor,biri bitmeden biri başlıyo bendeki sağlık sorunlarınındelikafadulden
olsun bunada şükür,düzelene kadar lenslerimden ayrı kalıcam gözlüğe mahkumum
buluşma fotoğraflarına bayıldım,orda olmayı çok isterdim
bide,mert 9.50 kilo inanın benim kadar yiyiyorama kilo almıyor,sadece bacakları tombiş
bugün anneannem yetişti yardımıma biraz evle uğraştım,heyecanlıyım,doğumgününü hayırlısıyla atlatsaydım:Saruboceq:beceriksizimdirde söylemesi ayıp:bbo::kedi:
aklıma geldikçe yazarım,benden bu kadar
selam millet iftara bşii kalmaı herkese hayırlı iftarlar bakın bakiim pastamız nasıl olmuşşş
iftar sonrası yapıcaz minik kutlamamızı diğer fotoları sonra koyarım
ellerine sağlıkk hicrancığımm çok güzel gözüküyorr
MUTLU YILLAR CEYLİNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
hicroş çok güzel olmuş pasta
marifetli hanımsın valla
maşallah canım
hicran afiyet olsun çok güzel görünuyooo...alpberk ede yaparsın artık ben boşuna pasta yaptırcak pastane arıyorum maşallah eylül anneleri çok marifetli.....
cokacimcoookcokacimcoook
hicrancım bende resimler biraz önce açılmamıştı çok güzel olmuş ellerine saglık. benimde canım tatlı istiyor yada pasta dedim. gittim erzak çekmecesini karıştırdım tatlı kurabiyem varmış onla yetiniyorum.
iyi geceler hatunlar
HİCRAN CEYLİN PRENSESİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN ALLAH DAHA NİCE DOĞUMGÜNLERİNİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN a.s.
CANAN geçmiş olsun kıvanca bir an önce iyileşir inşallah kuzum
AYŞE size de geçmiş olsun canım. CEMRE ÇİÇEĞİNİN DE DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN a.s.
BETÜLCÜM inşallah bişey olmaz canım sen kalbini ferah tut rabbim korusun eşini ve tüm askerlerimizi o hainlere fısat vermesin silahlarıı ellerinde patlasın inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
MEVLÜDE alpberke de geçmiş olsun canım noluyo bu bebişlere nazar mı oluyo ne. allah iyilik versin
AYTEN EGENİN DE DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN KÜÇÜK TOSBAAA BİR YAŞINA GİRDİ HERİF OLDU ARTIK a.s.
MERVE BÜŞRANIN DA DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN O DA BİR HANIMEFENDİ OLDU a.s.
BUĞRA BEYİN DE DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN DARISI DA BİZİM BAŞIMIZA a.s.
hicrancım doğumgününüz kutlu olsun canım ceylin prenses daha nice doğumgünleri görsün inşallah .
betülcüm üzülmek neye yarar , sen yüreğini serin tut bol bol dua et , allahın izniyle kocacığın sağsalim döncek inşallah . hep iyi düşünmeye çalış canım sürekli negatif düşünüp kötülüğü çağırma
canancım geçmiş olsun 1-2 güne kalmaz geçer kıvanconun kırıklığı ....
allah hepimizin yavrusunu , kocasını , ailesini korusun onların acısını göstermesin bize...
hicran canım arkadaşımm cimcimenin doğum günü kutlu mutlu olsunn nice senelere sağlıklı uzun ömürlüüüü olsunnnnnnnnn
sen yanlış anladın canım
hani 10 günlük izinler oluyorr yaaa
o iznini dyorum bennn
o tarihe getirseee iznini diyorum.
baademcikleri iltihaplanmış çok fena penısilin oluyo canım....
hicrannn doğum günu kutlu olsun ceylinin allahım ailesıyle sağlıklı sihatli uzunn ömür nasip etsin....
betülcüm allahım eşinı sağ salım sana kavuştursun......
canancım çok geçmiş olsun canım...
ayşecim sizede geçmiş olsunn...
müjde nbr canımm...
serap sen neler yapıyosun bakım bu ara....
duygu elbisenı merak ettim. resımleri bekliyorumm....
derya bi buluşamadık yaa....
gözde senide unutmadım canım geçmişe bakamadım.....
Selam kızlarr
gunlerdir koşturmaca içerisendeyim yazamadım,aslında yazdım ama hata verdi gitmedi,bidahada deneyemedim
doğum gününü kutlayan bütün prens ve prenseslerimize uzun ve sağlıklı ömürler dilerim
maviş ege,tostos ege,efe,ayça,büşra,kıvanç,ismet,buğra ve ceylin
umarım unuttuğum yoktur
pazar günü yani bayramın 1.günü mertimin doğumgünü ve ben kıyafetti,pastaydı vs..koşturup duruyorum
sol gözüm fena mikrop kapmış ve yara oluşmuş içinde,biraz kanlı görünüyor,bir sürü damla verdi doktor,biri bitmeden biri başlıyo bendeki sağlık sorunlarınındelikafadulden
olsun bunada şükür,düzelene kadar lenslerimden ayrı kalıcam gözlüğe mahkumum
buluşma fotoğraflarına bayıldım,orda olmayı çok isterdim
bide,mert 9.50 kilo inanın benim kadar yiyiyorama kilo almıyor,sadece bacakları tombiş
bugün anneannem yetişti yardımıma biraz evle uğraştım,heyecanlıyım,doğumgününü hayırlısıyla atlatsaydım:Saruboceq:beceriksizimdirde söylemesi ayıp:bbo::kedi:
aklıma geldikçe yazarım,benden bu kadar
hicroş çok güzel olmuş pasta
marifetli hanımsın valla
maşallah canım
sevgili arkadaşlarım..çok yoğun gündemim artı aşırı duygusallaştığım şu bikaç haftada sizlerle olamadım..canancımla telefonda görüştük..ağlıyodum elde olmadan..şu iki haftadır hep ağladım:)..neblim işte..tüm yavruların ilk yaşları kutlu olsun...rabbim bizi hep güldürsün..biz eylül anneleri olarak çok güzel şeyler paylaştık..her eylül ve sizler benim için artık özelsiniz..tüm yavrularımızı kokluyo,öpüyorum...hepsi birbirinden güzel,anneleride öyle.işallah daha birçok seneler canlarımızın büyümelerini paylaşır,dertleşiriz..bu ay bitsin rahatlicam aslında..duygu selindeyim...ne emekler,ne uykusuz geceler,ağrılar,sızılar..ilk gülüşleriyle değişti dünya...tümkötülükler silindi sanki..bir mabedin kapısı açılmışcasına kutsal bir görev çağırdı bizi kalpten...bir daha dünyaya gelsem yine ismetin annesi olmaktan daha başka bişi istemem...sizi seviyorum..allaha emanet olun.
umut hicroş çok hoş fotoğraflar
bebiklerin doğum günlerini kutlarım tekrardan
allah sağlıkla mutlulukla geçecek bir ömür versin yavrularımıza
kızlar ben yarın eşimin memleketine gidiyom kayınvaldemlerle
4 5 gün yokum
beni özleyin anacım :)
kendinize iyi bakın öpüyorum kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?