Doğum yapmış olan anneler buraya....

bişi yaptığım yok şekerim
hergün bilgisayar başındayım
yarın kayınvaldemlerle eşimin memleketine gidicez
bayramda ordayız sonrada okul açılıyo zaman daha çabuk geçer artık

selam millet iftara bşii kalmaı herkese hayırlı iftarlar bakın bakiim pastamız nasıl olmuşşş

iftar sonrası yapıcaz minik kutlamamızı diğer fotoları sonra koyarım

canımm geçmiş olsun kıvançımızaa kıyamam kuzuya.

herkese iyi akşamlarr cumartesi gör. inşallah
canım geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Emelcim canım geçmiş olsun güzelim. Mert'in kilosu ozanla aynı canım ama artık bu aylarda kilo alımları duruyormuş ozanında yemesi düzeldi ama almıyorlar artık işte saglıkları yerinde olsunda gerisi boş.dogum günü telaşınıda kolay gelsin canım saglıcakla atlatırsınız inşllah kendini çok yorma herşey zamanında yetişir olur canım. opuyorumnanaktan
Mevlüdecim tekrar çok geçmiş olsun baya agır hastalanmış.havalar belli olmuyorki tam hastalık havası.
Herkese iyi akşamlarr.benim minnoş uyudu geldim hemencikk. ama kimseler yok :sinifsinif:

selam millet iftara bşii kalmaı herkese hayırlı iftarlar bakın bakiim pastamız nasıl olmuşşş

iftar sonrası yapıcaz minik kutlamamızı diğer fotoları sonra koyarım

hicran afiyet olsun çok güzel görünuyooo...alpberk ede yaparsın artık ben boşuna pasta yaptırcak pastane arıyorum maşallah eylül anneleri çok marifetli.....
cokacimcoookcokacimcoook

hicrancım bende resimler biraz önce açılmamıştı çok güzel olmuş ellerine saglık. benimde canım tatlı istiyor yada pasta dedim. gittim erzak çekmecesini karıştırdım tatlı kurabiyem varmış onla yetiniyorum.

iyi geceler hatunlar

HıCRAN CEYLıN PRENSESıN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN ALLAH DAHA NıCE DOĞUMGÜNLERıNı GÖRMEYı NASıP ETSıN a.s.

CANAN geçmiş olsun kıvanca bir an önce iyileşir inşallah kuzum

AYŞE size de geçmiş olsun canım. CEMRE ÇıÇEĞıNıN DE DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN a.s.

BETÜLCÜM inşallah bişey olmaz canım sen kalbini ferah tut rabbim korusun eşini ve tüm askerlerimizi o hainlere fısat vermesin silahlarıı ellerinde patlasın inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

MEVLÜDE alpberke de geçmiş olsun canım noluyo bu bebişlere nazar mı oluyo ne. allah iyilik versin

AYTEN EGENıN DE DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN KÜÇÜK TOSBAAA BıR YAŞINA GıRDı HERıF OLDU ARTIK a.s.

MERVE BÜŞRANIN DA DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN O DA BıR HANIMEFENDı OLDU a.s.

BUĞRA BEYıN DE DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN DARISI DA BıZıM BAŞIMIZA a.s.

işte çekirdek aile kutlamasından resimlerr

ceylin pastaya bayıldı durup durup bize bakıp pastaya bakıyordu ve istediğim oldu uzun zamandır üflemeyi öğretmeye çalışıyordum el feneri ile veee başardımm mumuna üfledi kızım ama söndüremedi tabii ben yardım ettimmmkaydirigubbakcemile3

:teytey::teytey:

Son düzenleme:
ellerine sağlıkk hicrancığımm çok güzel gözüküyorr
MUTLU YILLAR CEYLİNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

hicroş çok güzel olmuş pasta
marifetli hanımsın valla
maşallah canım

hicran afiyet olsun çok güzel görünuyooo...alpberk ede yaparsın artık ben boşuna pasta yaptırcak pastane arıyorum maşallah eylül anneleri çok marifetli.....
cokacimcoookcokacimcoook

yaparım bacım ne demekkk ama sana nasıl ulaştıracağımmmkaydirigubbakcemile3

gel bana ben sana pasta vereyim bebişimmmkaydirigubbakcemile3

TEŞEKKÜR EDERİM KIZLARR SAĞOLUN VAROLUNNopuyorumnanaktana.s.

hicran canım arkadaşımm cimcimenin doğum günü kutlu mutlu olsunn nice senelere sağlıklı uzun ömürlüüüü olsunnnnnnnnn

sen yanlış anladın canım

hani 10 günlük izinler oluyorr yaaa

o iznini dyorum bennn

o tarihe getirseee iznini diyorum
.

hicroş çok güzel olmuş pasta
marifetli hanımsın valla
maşallah canım

hepinize tekrar teşekkür ederim kızlarr canlarım benimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

emelcim sanada geçmiş olsun dikkat et güzelim kendinee aaa sen bize lazımsınn tabii önce mert beye lazımsına.s.

sevgili arkadaşlarım..çok yoğun gündemim artı aşırı duygusallaştığım şu bikaç haftada sizlerle olamadım..canancımla telefonda görüştük..ağlıyodum elde olmadan..şu iki haftadır hep ağladım:)..neblim işte..tüm yavruların ilk yaşları kutlu olsun...rabbim bizi hep güldürsün..biz eylül anneleri olarak çok güzel şeyler paylaştık..her eylül ve sizler benim için artık özelsiniz..tüm yavrularımızı kokluyo,öpüyorum...hepsi birbirinden güzel,anneleride öyle.işallah daha birçok seneler canlarımızın büyümelerini paylaşır,dertleşiriz..bu ay bitsin rahatlicam aslında..duygu selindeyim...ne emekler,ne uykusuz geceler,ağrılar,sızılar..ilk gülüşleriyle değişti dünya...tümkötülükler silindi sanki..bir mabedin kapısı açılmışcasına kutsal bir görev çağırdı bizi kalpten...bir daha dünyaya gelsem yine ismetin annesi olmaktan daha başka bişi istemem...sizi seviyorum..allaha emanet olun.

umut hicroş çok hoş fotoğraflar
bebiklerin doğum günlerini kutlarım tekrardan
allah sağlıkla mutlulukla geçecek bir ömür versin yavrularımıza

kızlar ben yarın eşimin memleketine gidiyom kayınvaldemlerle
4 5 gün yokum
beni özleyin anacım :)
kendinize iyi bakın öpüyorum kocaman

canım benim anlıyorum seni hepimiz anlıyoruz 1 yılımız geçti çok şükür bu güne getirdik yavrularımızı annelik başka birşeyişte insan ne gönlüne ne gözüne inanamıyor nasılda bugüne geldik diye büyüdüklerine şaşırıyor seviniyor hemde üzülüyoruz inşallah gelecekte en iyi yerlerde olurlar ve çoookkk mutlu olurlar meleklerimizsenağlama

iyi yolculuklar ve iyi bayramlar sana canım sağsalim git gez toz dinlen gellopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…