Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım ben 10 aylıkken başladım yumurtanın beyazına hergün veriyorum bir bütün yumurta
kuru meyve koyuyorum ben bide dut incir kayısı üzüm yaban mersini çok faydalı hergün mutlaka koyuyorum hepsini olmasa da 2-3 çeşit hergün değiştirerek .
kan testi olmadan tam anlaşılmaz sanırım kansızlık yanıltıcı olur yani tenine gözüne bakarak karar vermek

kurumeyve..dutkurusu falan..hımm..çok teşekkürler güleç denizin anneciği:)..marketlerde vardır heralde..hiç aklıma gelmedi..ehbende başlıyayım ozaman yavaştan beyazına..ben daha su katmadan sütde vermıyorum yada pişiriyorum sütünüde..aptamıl junıora başlicam sanırım..denizo bir gülenbebek klasiği..masal kahramanı gibi:)
mevlüdecim playskool bu

ben yeni doğan zamanını geçtiğimden beri normal deterjan kullanıyorum,çevremdekilerde aynı şekilde,makinenin artı su özelliğini kullanıyorum bazen

çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler bu gün tekrar gidicem kontrole benim ilk kızdada kanama olmuştu yorulmaya bağlı sanırım. ishal gıda zehirlenmesinden olmuş ama nedense evde sadece bende oldu herkes aynı yemeği yedi.bende artık normal deterjan kullanıyorum.

biz de hergün yumurtayı tam olarak veriyoruz...anneme gidince ayrı yediriyo yumurtasını...bende fındık yada badem ezmesi ve kuru kayısı veya kuru üzüm hepsini rondodan çekmiştim ekliyorum...süt bebe bisküisi pekmez ve peynir koyuyorum çok sveerek yiyor maşallah..kayınvalidem bazen tunahanın çamaşırlarını yıkıyor normal deterjanla tabii annemde aynı şekilde gittiğimizde yıkıyo...bense hacı şakir tozu kullanıyodum yeni omo bebeyegeçtim daha güsel kokuyor...

umutcum ben tam anlayamadım, mısır unu ile nasıl yapıyorsun muhallebisni?
Bende veriyorum beyazını, hatta en fazla beyazını vermeye çalışıyorum, bazen çıkarttırmaya çalışıyor ama , en fazla demir onda var.
Arada da sütle bal veriyom bazen

Gözdecim bende pirinç ununa nadem,ceviz ve fındık çekip rondo da atıyorum. ama kayısıyı falan çıkartır diye düşünüyordum. Bende başlayayım bari arada ondan da..

canım ben hepsini rondoda çekiyorum bunların dolayısıyla pütürük olmuyo yumurtası sütü peyniri meyveleri tahıl falan filan işte ne koyceksam hepsini koyup çekiyorum robottan

Günaydınlarr:)Bugün 14.30 doktora kontrolümüz var arkadaşlar kan tahlili yaptırcaz umarım iyi çıkar:Saruboceq:

Nuraycım geçmiş olsun ikinizede...Ben hiç böyle bir iğne vurdurmadım duymadımda umarım sağlığınıza bir an önce kavuşursunuzopuyorumnanaktan Demek makineyi bozuyormuş hiç duymamıştım Allah Allahhh..Bende omo kullanıyorum valla giydide allaha şükür birşey olmadı canımopuyorumnanaktan Bende çok inatçı olursa domestos yada koslaya basıyorum sonra bir kaç su durulayıp makineye öyle atıyorum canım.. Geçmiş olsun canım... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Umutcum maşallah İsmete bir beyaz atı eksik tam bir prens olmuş buu öp benim yerimeopuyorumnanaktan
Canım ben kahvaltıda bir gün haşlanmış yumurta,labne peyniri,reçel bal yada pekmez,yarım dilim ekmek,süt veriyorum...Bugün mesela omlet yaptım üstüne sıcakken labne sürdüm yanında pekmez yarım dilim ekmek ve şeftali suyu verdim...ara sırada yumurta vermiyorum ama nadiren...

bende deneyim onları sağol gözdecim
ben yeni doğan zamanını geçtiğimden beri normal deterjan kullanıyorum,çevremdekilerde aynı şekilde,makinenin artı su özelliğini kullanıyorum bazen

çok geçmiş olsun canım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ben korse almaya karar verdim yaaa midem yni komple karnım için bişi lazım bana...ten de var istediğim gibi ama beden yok huzura gittim orda da bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…