- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.021
günaydınlar...
canımbenim çok geçmişler olsun..kanama neden olmuş acaba.üstüste gelmiş..allah korusun seni ve meleklerini...şimdi kanaman yok deilmi..ishal gııdadanmı oldu acaba?
ben deterjana geçemedim toz veya dalıne devam edıyorum..hiç tvye baktırmama kararımı bozdum..baktımbu sabah kuduruk kudurk dolanıyoz napimbi kahvaltı hazırlamaya fırsatım olmuyo koydum luli tvnın önüne..15 dkka felan baksın napim..bide yumurtanın beyazını vermeye başladınızmı kızlar..benimkini sinek ısırsa alerjı oluyo ama o bendede var..böcek sokmalarına alerjım var..tenımız çok hassas oldugundan cesaret edemıyorum..bazı lekelerıne sulandırılmış çamaşır suyu koyuyorum akabınde 2 gunluk program fazla yıkıyorum...kahvaltı işinede artık bi alternatif arıyorum..bızım her sabah karışımımız:azirmik,mısır unu,un tereyağında kavrulur.süt eklenerek pişirilir..az tazekaşar konur içinde eritilir..bu karışım bıgun pekmezlı bıgun ballı bıgun reçelli beyaz veya tazekaşarla deiştirerek bazende extra içine yumurta veya 7tahıllı karşımlarıda ekleyerek verıyorum..yumurtayı ikigün üstüste verdiğim oluyo..siz hergün verıyomusunuz..kan testi olmadan anlıyamıyomu bu drlar kansız olup olmadıgnı..henuz aşımızı olmadık kontrole gıtmedık bu hafta bakalım drumuz bıze nedicek..
ben yeni doğan zamanını geçtiğimden beri normal deterjan kullanıyorum,çevremdekilerde aynı şekilde,makinenin artı su özelliğini kullanıyorum bazenKimsecikler kalmamış ama ben yinede sorayım yarın görenler cevap yazar artık:)Kızlar ben Egenin çamaşırlarında yavaş yavaş normal deterjan kullanmaya başladım çünkü artık yemek ve içecek lekelerini sabun tozu çıkarmıyor..Bir kaç arkadaşım 1 yaşından sonra geçmişler...Siz ne kullanıyorsunuz sabun tozuna devammı?Mesela şimdi bende sabun tozuyla çalıştırdım ama kesin yarın hepsi kirli çıkıcak
çok geçmiş olsun canımGÜNAYDIN HANIMLAR
öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun. doğum günü geçen bebeklere nice seneler. çarşamba günü kontrolüm vardı gittim bebek iyiymiş geldim. akşama kanamam oldu. 3 gün rapor verdiler progestan verdiler . cuma günüde ishal oldum acile gittik gece 3 tüp serum taktılar gece 2,30 çıktık geçmedi arefe günü 13,00 gibi tekrar gittik 2 tüpte o zaman taktılar. 17.00 de çıktık hastaneden geçti çok şükür ama şu son 1 hafta çok zor geçti bayramdan da pek bişey anlamadım açıkcası kızıma zoraki doğum günü yaptık kendi aramızda. umarım bayramınız şeker tadında geçmiştir.
sol fondakide homurdayan ve horlayan bi koca klasiği:)
gözde sabah kahvaltısını sen mi yediriyorsun denizee....
umutcum ben tam anlayamadım, mısır unu ile nasıl yapıyorsun muhallebisni?
Bende veriyorum beyazını, hatta en fazla beyazını vermeye çalışıyorum, bazen çıkarttırmaya çalışıyor ama , en fazla demir onda var.
Arada da sütle bal veriyom bazen
Gözdecim bende pirinç ununa nadem,ceviz ve fındık çekip rondo da atıyorum. ama kayısıyı falan çıkartır diye düşünüyordum. Bende başlayayım bari arada ondan da..
Herkese günaydınlar;
Geçmiş bayramınz kutlu olsun. Hasta olan yavrularımız varsa Allah acil şifalar versin. Doğum günü olanlara da Allah huzur,mutluluk, sağlık versin yeni yaşlarında...
Bayağıdır giremedim. İşyerinde olmuyor. Evde de pek duramıyoz zaten. Bayram da hep koşturmaca gitti.Arife günü işteydim yarım gün, 1.gün kayınvalidemler, erkek tarafı akşama doğru da Cennete gittik. Yorgun bi şekilde o kadar çok ev gezdik kii....
Soğuktu da gittiğimiz yerler. Duru bi ara öksürür gibi oldu bile..
2. günü de akşama doğru tekrar eve... Heehh 3. günü bi dinleneyim dedim , o gün de bi misafirimiz geldi, apar topar hazırlanıp onları da ağırladık. Akşam üstü bi film izledik eşimle öyle de geç saatte uyumuşum. Bugün iş var, öyle sıkıcı geliyor ki....Ya ben dinlenmek istiyorum ya....Uyumak istiyorum doya doya...
Haftasonu annem gelecek o bakacak duruya. Yine eşimin istediği gibi oldu , bayramdan sonra geldin annnen diyodu, öylede oldu. Sinir oluyorum. Annesi 2 ay baktı böyllikle, şimdi 2 ay da annem bende kalır kaldık....
Bu arada duru parmağını çok kulaklarına götürüyor, dişi boğaza boğz da kulağa vuruyodur diyorlar... Bende bu haftasonu uyarsa bi kontrole götüreyim. İnşallah bişey çıkmaz. Kış da geliyor, inşallah fazla hastalanmadan kuzular atlatırız kışı da...
Bana da fizikten sonra hatada bir adet vurulacak, 3 tanelik kortizonlu, vitaminli iğne verdi. Sırtımdan kasların içine vuracakmış doktor. Nasıl olacak bilmiyorum ama hem sırtımdan hem de kortizonlu olması beni korkutuyor.
Aranızsa böyle bi iğne vurulan var mı? Doktor çok az doz da önemli bişey değil dedi ama..
Demek makineyi bozuyormuş hiç duymamıştım Allah Allahhh..Bende omo kullanıyorum valla giydide allaha şükür birşey olmadı canımopuyorumnanaktanherkesee günaydınn. bir bayramı daha geçirdik Allah'ım tekrarını göstersin saglıcakla kuzularımızla ailemizle.
Duygucum nişan fotolarını bekliyoruz güzelim.:)) Bende Ozan Ege'nin çamaşırlarında bazen bizim deterjandan kullanıyorum sabun tozu var evde bitsin bende artık almayı düşünmüyorum birde duyduguma göre sabun tozları makineleri bozuyormuş ama tabi ne kadar dogrudur bilemem ama ben yinede kullanmıştım. dedigin gibi artık lekeleri çıkmıyor.
Nuraycım canım benim çok geçmiş olsun güzelim inşllah problemsiz atlatır bu dönemi.
ÇAlışan arkadaşlarıma iyi çalışmalar bende okula gidecegim bugün kurul toplantımız var kaç saat sürer hiç bilmiyorum kısa sürer diye ümit ediyorum.
Herkese güzel bir gün diliyorumm öpüyorummm.
Bende çok inatçı olursa domestos yada koslaya basıyorum sonra bir kaç su durulayıp makineye öyle atıyorum canım..Duygu bende deterjan meselesini yazacaktım yukarıda , atlamışım. Bende bi iki kere aldım dalinin sıvı deterjanından, baktım bizimkinde alerji falan yok. Kendi kullandığımız deterjanlarla dvam ettim. Ariel kullanıyorum zaten.
bide çocuklar için olan yumuşatıcıdan koyuyorum.
Bazen inatçı lekeler de kosla da kullanıyorum. Büyüdüler artık keratlar....
Geçmiş olsun canım...GÜNAYDIN HANIMLAR
öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun. doğum günü geçen bebeklere nice seneler. çarşamba günü kontrolüm vardı gittim bebek iyiymiş geldim. akşama kanamam oldu. 3 gün rapor verdiler progestan verdiler . cuma günüde ishal oldum acile gittik gece 3 tüp serum taktılar gece 2,30 çıktık geçmedi arefe günü 13,00 gibi tekrar gittik 2 tüpte o zaman taktılar. 17.00 de çıktık hastaneden geçti çok şükür ama şu son 1 hafta çok zor geçti bayramdan da pek bişey anlamadım açıkcası kızıma zoraki doğum günü yaptık kendi aramızda. umarım bayramınız şeker tadında geçmiştir.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanduygu artık bende yavaştan normal deterjan kullanmaya başladım özellikle yemek lekesi olduğunda söylediğin gibi çıkmıyor sabun tozuyla,
ve sanırım sabun tozundan oldu benim makinam bozuldu geçen gün , elektronik kartını değiştirdiler.
günaydınlar...
canımbenim çok geçmişler olsun..kanama neden olmuş acaba.üstüste gelmiş..allah korusun seni ve meleklerini...şimdi kanaman yok deilmi..ishal gııdadanmı oldu acaba?
ben deterjana geçemedim toz veya dalıne devam edıyorum..hiç tvye baktırmama kararımı bozdum..baktımbu sabah kuduruk kudurk dolanıyoz napimbi kahvaltı hazırlamaya fırsatım olmuyo koydum luli tvnın önüne..15 dkka felan baksın napim..bide yumurtanın beyazını vermeye başladınızmı kızlar..benimkini sinek ısırsa alerjı oluyo ama o bendede var..böcek sokmalarına alerjım var..tenımız çok hassas oldugundan cesaret edemıyorum..bazı lekelerıne sulandırılmış çamaşır suyu koyuyorum akabınde 2 gunluk program fazla yıkıyorum...kahvaltı işinede artık bi alternatif arıyorum..bızım her sabah karışımımız:azirmik,mısır unu,un tereyağında kavrulur.süt eklenerek pişirilir..az tazekaşar konur içinde eritilir..bu karışım bıgun pekmezlı bıgun ballı bıgun reçelli beyaz veya tazekaşarla deiştirerek bazende extra içine yumurta veya 7tahıllı karşımlarıda ekleyerek verıyorum..yumurtayı ikigün üstüste verdiğim oluyo..siz hergün verıyomusunuz..kan testi olmadan anlıyamıyomu bu drlar kansız olup olmadıgnı..henuz aşımızı olmadık kontrole gıtmedık bu hafta bakalım drumuz bıze nedicek..
canım ben 10 aylıkken başladım yumurtanın beyazına hergün veriyorum bir bütün yumurta
kuru meyve koyuyorum ben bide dut incir kayısı üzüm yaban mersini çok faydalı hergün mutlaka koyuyorum hepsini olmasa da 2-3 çeşit hergün değiştirerek .
kan testi olmadan tam anlaşılmaz sanırım kansızlık yanıltıcı olur yani tenine gözüne bakarak karar vermek
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanben yeni doğan zamanını geçtiğimden beri normal deterjan kullanıyorum,çevremdekilerde aynı şekilde,makinenin artı su özelliğini kullanıyorum bazen
çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?