Doğum yapmış olan anneler buraya....

slm kızlar bende alp uyuyoken bakayınm dedım...ortalık coşmuş gidiyo valla çok işim var. bayramda annemlerdeydık gelıncede kuzenıme falan gittik bu gun iş zamanı...duygu elbiseni çok begendım ya ayrıca resımde çok hoş çıkmışsınız allah mesut etsın....
umutcum senı bayramdan önce aradım açmadın sanırım duymadın canım arıycam tekrar musait olunca...
cumartesı doğumgunumuz var normalde yarın ama cumartesı yapcaz bu gün pasta siparişi vericez birazdan...
alp ide bu gün dr götürcem yarında aşıya götüreceğim klan testlerimiz çok düşük çıktı bakalım bu gün dr ne dıyecek gelınce yazarım..
şimdi kalkıyorum birazdan görüşürüz.....

merhaba hanımlar

DUYGUCUM fotonuz göz kamaştırıyor sen çok güzel bir kadınsın zaten de eltin de güzel kadınmış allah sahibine bağışlasın

ben de epeydir utkunun çamaşırlarına ariel koyuyorum çok şükür allerji falan da olmadı. benim içime sinmeyen yumuşatıcı. koymasan olmuyo kuyunca da deterjan nihayetinde kimyasal çamaşırda kalıyo.

Günaydınlarr:)Bugün 14.30 doktora kontrolümüz var arkadaşlar kan tahlili yaptırcaz umarım iyi çıkar:Saruboceq:

iyi çıkar canım merak etme ,
ya kızlar illa kan testi yapılıyor mu ya 1. yaşta ufff ben hiç istemiyorum kan aldırmak sıkıntılar basıyor zaten kkk aşısı var bide kan aldırma neese belki istemez doktoru
bayramda da düzcede veletler hep hastaydı denizde biraz keyifsizmiş bugün dün akşamda vardı hafif bi öksürüğü balgamlı gibi inşallah ilerlemeden atlatırız

duyguuu bide eklenti yapdan ekle de bakayım şu fotolara bende göreyim şu yakışıklı kaynını :)
yada face e eklediysen ordan bakim

canım dikkat et kendine fazla yorulmamaya gayret et. geçmiş olsun a.s.

kız duygu size güzel dedimdi ama o ege yakışıklısını görmeden önceydi. siz sönük kaldınız eguşun yanında. kaydirigubbakcemile3

duygucum çok hoşsun elbiseden çok güzell bizimde düğün var gelecek ayy ne kadara aldınız o elbiseyi bir diyver bakayımm.. ben bakıyorum 200 den aşağıya yok elbise

eltinde çok güzel kız..allah bahtını suretinden güzel kılar işallah..elbisen harika duygucum..griyi çok severim..herkeze yakışmaz..çok gitmiş tenine...ailecek 41kere maşallah size..ama yine yapmışın yapıcağını...o güzel oğlana bide kravat boyunca....allahım yaa...ne baldır bu yavv:)eksik olma teyzoş..bende papyon taktım dogumgününde behlül kılıklıma:)

inşallah iyi çıkar değerleri canım allahın izni ile düzelir yumurcak a.s.

bende sabun kullanıyorum canım evet aynen lekeler çıkmıyor kıyafetlerin bazılarını deterjanla uıkayıp sonra onun çamaşırları ile tekrar sabun ile makineye atıyorum işte böle bi çözüm buldum kendimceşakkıdı

deryacım ismet yürümüyo henuz..ama adım atıyo bikaç tane...o aleti ittirince enazından alıştırma yapıyo işte..
nuraycım,mıhlama gibi yapıyorum..pek muhallebı gıbı olmuyo..beyazunda katıyorumazda irmik,süt ve tereyağıyla pişirip içine reçel veya bal katıyorum..o kurumeyvalardanda alıp koyucam..
evet ya..bende kan testi yaptırmak istemiyorum..bılıyorum değerlerımız az biraz düşük..aralıklı devam ediyorum zaten..hem ferrum bazende floradix demir şurubu katıyorum meyve suyuna..pepecura kara üzümümüzvar bahçeden..onuda hergün içirmeye gayret ediyorum..bidebenım bıldıgım yumurtanın beyazında ençok kireç var..demir sarısındaydı sanırım...

geçmiş olsun canım benimde sırtım da ağrılar var ama hiç böle bi iğne olayını duymadım inşallah işe yarar kortizon olayını çk yaşadım ben hem alerjik astımda hem fıtık sorunumda baya kullanmıştım 3-4 yıl hemde şuanda da astım spreyi olarak arada kullanıyorum
e peki iğne sırt kaslarını ne yönde etkileyecekmiş o konuyu anlamadım ben allah acil şifa versin canım

ÇOOOK GEÇMİŞ OLSUN CANIMM
YA NOLUYOR HERKES HASTA BU BAYRAM PEK UĞURLU GELMEDİ KİMSEYE GALİBAA fisfisfis

kravatını sevsinler egenin,eltinde pek güzelmiş maşallah
aile fotoğraflarınız çok güzel enerji saçıyorsunuz

nuray banada iğnemi vuruyolar ne vuruyorlarsa vursalarda dizlerim çömelme özelliğini yeniden kazansa keşke

umut,senin herüf pc başına geçmeyi sevmiyormu,benimki pc başında olmadığı zaman uyur genelde,yada film izlerken uyuyakalır

bizim son kontrolde dr ver artık dedi hem sarısını hem beyazını ama hala yarım yiyoruz 1 gün ara ile başladık gene hafif kızarıklıklar var ama eskisi gibi değil inşallah artmazda böylece tam ymurtaya geçeriz

amanda aman oyuncağınız yesinler nede eğleniyor kuzucuk yakışıklı delikanlı olmuş maşallahhopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…