- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.061
slm kızlar bende alp uyuyoken bakayınm dedım...ortalık coşmuş gidiyo valla çok işim var. bayramda annemlerdeydık gelıncede kuzenıme falan gittik bu gun iş zamanı...duygu elbiseni çok begendım ya ayrıca resımde çok hoş çıkmışsınız allah mesut etsın....
umutcum senı bayramdan önce aradım açmadın sanırım duymadın canım arıycam tekrar musait olunca...
cumartesı doğumgunumuz var normalde yarın ama cumartesı yapcaz bu gün pasta siparişi vericez birazdan...
alp ide bu gün dr götürcem yarında aşıya götüreceğim klan testlerimiz çok düşük çıktı bakalım bu gün dr ne dıyecek gelınce yazarım..
şimdi kalkıyorum birazdan görüşürüz.....
Emel Üşek Çelik's Photos - iyiki doğdun bebeğim | Facebook
fazla fotoğraf yok,mert kalabalığı sevmiyor keyifsizdi..zaten istediğim gibi olmadı biçok şey,aceleye geldi.herşeye son ana bırakma huyum yüzünden..geriye dönme şansım olsa ailecek kutlardım,hiçbişey anlamadım..
hicoş teyzoş eksikolma canımbenim..işallah artmaz kızarıklıkları ceylinin..bende beyazından korktum hep bakalım neolcak başlıyayım artık napim..millet ceviz bademne bulursa veriyo..eeh iyide yapıyo ama işte..inek sütünüde aslında ben vermek istemıyorum pek..ama bi kutu mama şipşak bitiyo..çoguda ziyan zebil..bakalım şu aptamıl junıora başliimbari..arada günluk sütü sulandırıp verıyorum..alerjı çok moktan bi olay..insanın elini bağlıyo...
mevlüdecim sende kansızsızsın gibime geldi..hicoşun dediklerini yapmaya çalış bakalım yerse tabi...kimi çocukların yapısal kansızlığı sanırım...
emoş...güzel emoşşş...aynen valla benımde kafam şişmişti..perişan olsum..ambele oluomm çok kalabalıkta gürültüde..ongramaklım var oda uçuyo valla..alışveriş merkezlerındede öyle..şu cevahire gidince felan mısal uğulduyo kafam..aklım karışıyo..pekde bişi alamadan dönüyorum..hayatta metozori alışveriş yapamam zaten..ya yerini bilirim,gider ihtiyacımı alır gelirim..yada gezerken bişiyi ahandabu derim yeterse mangırım alırım:)eşininde yüzündeki gurulu ifade gözden kaçmıyo:)merdo çook karizmaa çook:)al içine sok bunlarıııııı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?