Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım yemiyormu bu çocuk kanı düşük yawww pekmez yedir havuç elma yusu karıştır içir bol bol şu çocuğa inşallah çabucak toplar canım opuyorumnanaktan

hicoş teyzoş eksikolma canımbenim..işallah artmaz kızarıklıkları ceylinin..bende beyazından korktum hep bakalım neolcak başlıyayım artık napim..millet ceviz bademne bulursa veriyo..eeh iyide yapıyo ama işte..inek sütünüde aslında ben vermek istemıyorum pek..ama bi kutu mama şipşak bitiyo..çoguda ziyan zebil..bakalım şu aptamıl junıora başliimbari..arada günluk sütü sulandırıp verıyorum..alerjı çok moktan bi olay..insanın elini bağlıyo...
mevlüdecim sende kansızsızsın gibime geldi..hicoşun dediklerini yapmaya çalış bakalım yerse tabi...kimi çocukların yapısal kansızlığı sanırım...
emoş...güzel emoşşş...aynen valla benımde kafam şişmişti..perişan olsum..ambele oluomm çok kalabalıkta gürültüde..ongramaklım var oda uçuyo valla..alışveriş merkezlerındede öyle..şu cevahire gidince felan mısal uğulduyo kafam..aklım karışıyo..pekde bişi alamadan dönüyorum..hayatta metozori alışveriş yapamam zaten..ya yerini bilirim,gider ihtiyacımı alır gelirim..yada gezerken bişiyi ahandabu derim yeterse mangırım alırım:)eşininde yüzündeki gurulu ifade gözden kaçmıyo:)merdo çook karizmaa çook:)al içine sok bunlarıııııı:)

canımben fındık cevize başlamıştım zaten ama meyve püresinin içine bir tatlı kaşığı kadar koyarak veriyorum yumurtaya dediğim gibi dr bu ayki kontrolümüzde başla artık dedi başladık bakalım hayırlısı ama takip et dedi tabii aptamil junior da verebilirsin demişti ben 2-3 defa verdim ama günlük süt alıyom zaten cam şişede yörsanın var onu kullanıyom genelde hem yoğurdunu mayalamak için hem içirmek için gece içmezse sabah kahvaltısına koyuyom ama milupa mamayı günde bir defa veriyom hala 2 kutu almıştım 900 gr lık bitene kadarda vericem sonra juniora ya kesin geçerim yada bakalım dr evdekini bitir konuşuruz demişti onun için devam ediyoruz biz aptamil 3 e hala

iyi ki doğdun merrttttt yeni yaşın yeniden yine yeniden yenilesin seniii....annesiii vallahi de çok tatlısınızzz maşallahhhh size deeee....pastayı göremedim kendim yapıcam demiştin yapabildin mi nasıl oldu emelcimmmm??

teyzeleri bizim de doğum günümüz yarın valla bende de bir telaş bir heyecan sormayın gitsin. utku uyanınca sütüdyoya gidecez çıkan fotğrafları yarın davetlilere verecez hatıra olsun diye.

eşim de benden hevesli çıktı iki gün önceden süsledi evi

bu arada diş yüzünden biraz keyifsiziz bakalım yarın iyi olur inşallah.

pastanın fotoğrafı var canım,niye göremedin kızz
kendim yapmakmı aman amann,masada gördüklerinizin hiçbirini ben yapmadım,anneannem sağolsun:)

utkunun da kansızlığı vardı iki defa kan tahlili yapıldı ben de çok korkuyordum kan alınmasından ama korktuğum gibi olmadı bizimki hemşireyi görünce neşeye geldi güle oynaya kanını aldırdık inşallah bu seferde öyle olur.

bi de arkadaşlar göz muayenesi ne zaman yapılıyordu ben de miyop+astigmat var utku da da çıkmasından korkuyorum ben gözlük kullanamadım lens takıyorum.

mertin sağ gözünde hafif kayma var,yani fotoğraflarında farkediliyor,içe doğru duruyor biraz..ben farketmemiştim eşim yeni söyledi..

emelcim şimdi gördümmmm güselmişşş pastanız...bizim pastamızı da dedemiz yaptıracak yani babam zaten kayınpeder cimridir biraz yaptırmazzz uyuuusss....sehercim sizin de doğum gününüz şimdiden kutlu olsunnnn....inşallah güsel geçerrrr

emelccim bebeklerde kaymalar genelde düzeliyo..çok hafif var evet bende sen diyince farkettim..göster tabi..ama bence kalıcı deil sanki..
vay efendım utku ballısı studyolarda fotolarmı çektirecek..damatlık fotoları olsun işallah:)ne mutlu sehercim..bende isterdimbi stüdyo çekimi..bakalım bikaç ay sonra işallah..eşinede tabrikler..benımkı son ana bıraktı olmadı tabi:)
emel senin annaneciğinin ellerinden öpüyorum..allah ona sağlıklı uzun ömürler versin işallah.adı neydi?
bende başlicam fındığa cevize hicrancım..bakalım artık hayırlısı..aptamil ocağıma incir ağacı dikti:)sağlıkolsun şakatabi..işkii alerjiden korusun yarasın nebılyeyım işte..

evet meelcim ben de şimdi farketti geçici bişidir belki ama tabii doktora göstermekte fayda var...betüş nerelerdee acabaa??aslanın da doğum günü bugündü sanırımmm

ben halis inek sütü veriyorum ilk zamanlar içmemişti şiimdi görünce cap cup yapıyo ağzını maşallah...elmalı da inek çokk hergün süt geliyorrr

bizimpastamız fotodada görüldüğü üzre iki taneydi:)soldaki çukulatalı babaanne,sağdaki yarışarabalı anane:)gücü ona yetmiş,özenmiş kayınvalidem..saolsun allah razı olsun..4 numara yarışlarda ençok kazanan araba numarasıymış:)teyzoş beğenmiş..allah ailemi ben varoldukça varetsin.cümlemizin..boşver takma deryacım..el emeği vallahi en güzeli oluyo..hicoşun,gülün görmedinmi..hem emek var sevgi var içinde..pastanın şekli önemli deil işte..o an da neler hissetiğimiz önemli..ben dilek tutmayı bile unuttum mumu üflerken:)iftar yemeğide vermiştik,millet çorbayı içti köfte beklıyo.bekle babam pişmedi köfte:)eşimmutfakta bana ağza alınmicak methiyeler düzdü:)o gibi durumlarda sanki sinirlerim çekiliyo,paralize oluyorum:)hemen kaynanamın börekleri servis ettimde köfteyi yetiştirdim:)amaan..gelıyo geçıo işte..ama ben unutmicam tabii benim hamsikuşunun o yaptıklarını,yazdım biir biir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…