- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.181
kızlar nickimi değiştirdim ben fatma & onur
:1shok::1shok::1shok: olurmu kız öle şeyyyyyy:sm_confused::sm_confused:
vayanacımvayy..ipoş ballısı şapkalar takmış...çok şeker olmuş serapcım..sür keyfini bol bol ballıkuzunun..
halimecim..ben o kırmızı papyonluyu kokluyorum pekçok..çok büyümüş..cicibici baloğlan olmuş..nice yaşlara..
valla bizimkide 3 4 kalkıyo gece..tahıllı mama yada sadece mama yada princunlu mama yapıp verıyorum..deişen bişi yok..yine kalkıyo 60 80 cc anca içip uyuyo..o inadından bende tıkıştırmaktan vazgeçmediğim için sanırım az amasık yemeye alıştık..form tutuyo yada sanırım:)neblim meme verdım kılo almadı..ek besıne geçtim almadı..tereyağlar pekmez hergün yediiriyorum..irmik eksık olmuyo genelde ama almadı aldıramadım...bende 180 altı erkekte sevmem..eh eşim178 gibi..ama ortookulakadar en küçüğüymüş yaşıtlarının..birden uzamış..miniyonuz işte napalım:)
Duygu çok şık olmuşun arkadaşıım valla kocişinle sanki nişanlı çift sizmişiniz gibi çıkmış
Allah tamamına erdirsin yakışıklı kaynının resmini koymamışın ama alacağın olsun...:umursamaz:
Serap bayramlıkları ne kadar güsel İpoşa bayıldım ya,cilveli,ne kadar neşeli bir bebiş.Git gide sana daha çok benziyor sanki...
Umut o çektiğin manzara bizde de her akşam öyle güzelim.Homurdanan bir koca,saçı başı dağılmış kadın,nerdeyse bokuyla oynayan bir bebek ortada ahhh ahhh..Şarap,botoks,kaynak saçlar,dolu cüzdan,boğaz felan ha ne kadar uzaaakkkkk-tatlicadiarzu-
Bu arada allah iyiliğini versin çok orjinal mama tariflerin var ben hiç öyle un irmik kavurma falan denemedim..Bizim kahvaltımız süt,bal,labne peynir,cici bebe veya ekmek,fındık içi blenderdan çekilerek verilir bu karışıma bazen bal çıkartılır,yumurta eklenir veya,fındık yerine muz eklenir,bazen tahin,bazen değişik meyvelerde eklenebilir...
Çorba tarifine de bittim doğrusu ben hala tavuk veya et sulu sebze haşlamasının içine kuru bakliyat neydeyse sıra atmak suretiyle çorba yapıyorum.Tere yağlı veyya mutlaka tavuk veya et suyuna olmasına dikkat ediyorum.alkisalkisalkis
Kızlar ben bizim kasaptan kemik alıyorum kilosu 3 lira çok güzel oluyor onu düdüklüde haşlıyorum hem üstünde birat et kırıntıları da kalıyor ilik de çıkıyor onları da ayıklayıp küçük kablarda buzluğa koyuyorum öğün ğün pişiriyorum,hem bize hem ayçaya çorba oluyor....:içelim:
Emelcim o ne be küfürler falan senin kocanın ayarı bozulmuş gene bi ayar yap sen ona baştan.
Çocuğun önünde hiç hoş değil durduk yere...Kavga etmeyle olmaz canım alıp karşına konuşsan derdi neymiş yumurtlar belki....:uhm:
Duygunun sorusuna cevap verin uleennn
emzirmeyi kesen gacılar gece bişey yediriyonuz mu?Biberon neyin veriyonuz mu??
Bu arada puanlarımıza ne oldu ki başa dönmüşük???:uhm:
bu saatte 5 kişiyiz.maşallah
Umut kibar ol kibar o ayı değil bizdede var ondan kıllı diye sen ayı sandın ilk insan o evrimini tamamlamamış daha sabret tamamlayacak ama sen 80 yaşında falan olursun o zaman
o dediğin sex de öyle her zaman yapılmaz eskidendi o unut,
e bana da kaşıntı yapıyor valla artık,amaaannn hiç çekemem neydi o öyle yaa bi evlensek ahhh falan
aha al sana evlilik hadi bakiim
Seni düşündüm dün akşam yine
Sonsuz bir umut doldu içime
Birde kendimi düşündüm sonra
Bir garip duygu çöktü omzuma
Hani ıssız bir yoldan geçerken
Hani bir korku duyarda insan
Hani bir şarkı söyler içinden
İşte öyle birşey
Hani eski bir resme bakarken
Hani yılları sayarda insan
Hani gözleri dolarya birden
İşte öyle birşey,işte öyle birşey
Bir garip huzur doldu içime
Hani yıldızlar yanıp sönerken
Hani bir yıldız düşerde insan
Hani bir telaş duyarda birden
İşte öyle birşey
Hani yağmurlar yağarya bazen
Hani gök gürler ya arkasından
Hani şimşekler çakar peşinden
İşte öyle birşey,işte öyle birşey
Bu şarkı Aslıya gelsin
kemanıyla çalsa da dinlesekopuyorumnanaktan
Evt canım aynen öyleymiş şimdiden yeni egitim ögretim yılımız bütün ögretmen arkadaşlara hayırlı ugurlu olsunn.
Birde bugün ne oldu arkadaşlar sene başı kurul toplantımız vardı kulüpler seçiliyor başka istediginiz kulüp varmı diye arkadaşlar da bana laf atıyor kadınlar kulübü var diye bana söylüyorlar. :hulya:
Serapcım canım hoşgeldiniz biraz önce yazım hep kaçıp gidiyordu. Minik İpoşumuz çok güzel çıkmış maşallah Allah'ım nazarlardan korusun.
BUGÜN DOĞUM GÜNÜ OLAN SEHERCİMM UTKUMUZUN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN SAGLIKLI,MUTLU NİCE UZUN SENELER GEÇİRİN İNŞLLAH.
MEVLÜDECİM ALP OGLUŞUMUZUN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN MUTLU YILLAR SİZE.
hoşbuldumm Gülcümm ben yazana kadar herkesler gitmiştir sanıyordum ne güzel burdasınız.
Hicrancıgımızda gelmişş hoşgelmiş kızz benden önce davranmışsın dogum günü kutlamak.
Hicran olur mu bilinen markalardan verdim ben zaten o neüdüğü belirsiz şeyleri evime sokmam
İyi geceler ben kaçıyorum...
benimki ben kahvalti ederken tadina bakmisti,ama vermegi dusunmuyorum.buzdulabinda gorunce iiiiiii diye bagrir unutsun diye hemen baska birsey veriyorum.Bebeklere sosis salam gibi seyler verilmez diye biliyorum.ama veren var tabiki.aa bite sosisi yerken mam mam demisti.baska birsey icin boyle dese ne guzel olurdu.:icecream:
Hicrancımm hayırdır kız pas vermiyorsunn.
Ben kaçar kıslarrr iyi gecelerr.yarın sabah okul var erkenden.
annem babam turk canim,ama ben bg de buyudum turce de konusmadik,ogreten yoktu da,simdi turkiyede yasiyorum ogrenmek zorundayim.:hulya:Anladım Fikriye şimdi o zaman tamam
Süpersin canım...kaydirigubbakcemile5
Annen mi Bulgar?Orda mı büyüdün?
Evet canım bende duydum ama dün doktor bize anında kesebilirsin bir gün başla hiç verme ve 3 gün bu tavrı sürdür başarılı olamazsan hala direnirse o zaman işte acı sürme oje sürme gibi yöntemler belki düşün dedi...ben emzirmedim ama sutumu sagip verdim hep.bende sutumu aziltmak icin ve daha kolay kesmek icin sagma sikligi azalttim ve sutun kendinden azlamaya basladi.sizde emrirme sayisini azaltabilirseniz sutunuz kendinden azalir ve bebekleriniz kendi kendinden memeden vazgecer.Emzirren annelrden duymustumki ilk bastan ya gece yada gunduz emzirmeyi brakirlar bunu basardiktan sonra memeden kesmek daha kolay olurmus.A bide daha vazla akilanamadan sutten kesmek bebek icin daha az stresliymis.bunlar benim duyduklarim.
canım biz gece kalkmasını mert 8 aylıkken bitirdik,çok nadir gece uyanıyor susamış oluyor suyunu veriyorum geri uyuyor,dün gece 3 kez kalktı emziğini verdim daldı tekrar,bi sıkıntısı vardı galiba.emzirmeyi keselide 1.5 ay oluyor.
kızlar benim herif kudurdu iyice,amma küfürlü konuşuyo yaa,midem bulanıyo laflarından.tvnın sesını kısdım mert uyanır diye ..mına ..duğum kıstım ya gerizekalı niye tekrar kısıyosun diyo,bütün gün malak,gerizekalı deyip duruyo normal konuşma şekli olmuş bu ama ben asla alışamadım alışamamda,ailemde böyle bişey duymadım.
o sürekli böyle konuşuyo ben hiçbişey olmamış gıbı konuşmaya devam ediyordum ama biraz önce sakın benimle konuşma yeter dedim,aldım pcmi yatak odama geldim,zaten sağlık sorunlarım geriyo dün ve bugün böbreğim ağırdı geçmeyen yanmam vardı artık böbreklerime vrdu herhalde 6 kez doktora gittim sonuç yok.perşembe günü tıp fakultesıne gıdıcem.
bugun aradım böbreğim ağrıyo diye acıle gıt akşam götüremem dedi,ay ben bebeğimi kime bırakayımda gıdeyım..hem o götürmeyecekte kım götürecek annem istanbulda babam eskişehırde,kaynana kayınbaba soğuk insanlar,özellıkle hastalık konusuda duyarsızlar zaten.anneannecim yoruldu valla yardımıma koşmaktan
uyku bastırdı uyumak guzel butun sıkıntılarım geçiyor ne yanma ne kulak çınlaması ne romatızmalar ne çarpıntı ohhhh
ama sabah kalkması zor oluyo,havalarda soğudu zor çıkıyorum yataktan,kombiyi yakmaya başladık,nası yetiştircez bılmem,her sene yazdan alırdık bu yaz alamadık
Hayırlı olsun Fatmacımopuyorumnanaktankızlar nickimi değiştirdim ben fatma & onur
vayanacımvayy..ipoş ballısı şapkalar takmış...çok şeker olmuş serapcım..sür keyfini bol bol ballıkuzunun..
halimecim..ben o kırmızı papyonluyu kokluyorum pekçok..çok büyümüş..cicibici baloğlan olmuş..nice yaşlara..
valla bizimkide 3 4 kalkıyo gece..tahıllı mama yada sadece mama yada princunlu mama yapıp verıyorum..deişen bişi yok..yine kalkıyo 60 80 cc anca içip uyuyo..o inadından bende tıkıştırmaktan vazgeçmediğim için sanırım az amasık yemeye alıştık..form tutuyo yada sanırım:)neblim meme verdım kılo almadı..ek besıne geçtim almadı..tereyağlar pekmez hergün yediiriyorum..irmik eksık olmuyo genelde ama almadı aldıramadım...bende 180 altı erkekte sevmem..eh eşim178 gibi..ama ortookulakadar en küçüğüymüş yaşıtlarının..birden uzamış..miniyonuz işte napalım:)
Sağol arkadaşım aaa onun koymamışmıyımkaydirigubbakcemile3Tamam sen akşama bak koyarım tamammı:)))))Duygu çok şık olmuşun arkadaşıım valla kocişinle sanki nişanlı çift sizmişiniz gibi çıkmış
Allah tamamına erdirsin yakışıklı kaynının resmini koymamışın ama alacağın olsun...:umursamaz:
Serap bayramlıkları ne kadar güsel ıpoşa bayıldım ya,cilveli,ne kadar neşeli bir bebiş.Git gide sana daha çok benziyor sanki...
Umut o çektiğin manzara bizde de her akşam öyle güzelim.Homurdanan bir koca,saçı başı dağılmış kadın,nerdeyse bokuyla oynayan bir bebek ortada ahhh ahhh..Şarap,botoks,kaynak saçlar,dolu cüzdan,boğaz felan ha ne kadar uzaaakkkkk-tatlicadiarzu-
Bu arada allah iyiliğini versin çok orjinal mama tariflerin var ben hiç öyle un irmik kavurma falan denemedim..Bizim kahvaltımız süt,bal,labne peynir,cici bebe veya ekmek,fındık içi blenderdan çekilerek verilir bu karışıma bazen bal çıkartılır,yumurta eklenir veya,fındık yerine muz eklenir,bazen tahin,bazen değişik meyvelerde eklenebilir...
Çorba tarifine de bittim doğrusu ben hala tavuk veya et sulu sebze haşlamasının içine kuru bakliyat neydeyse sıra atmak suretiyle çorba yapıyorum.Tere yağlı veyya mutlaka tavuk veya et suyuna olmasına dikkat ediyorum.alkisalkisalkis
Kızlar ben bizim kasaptan kemik alıyorum kilosu 3 lira çok güzel oluyor onu düdüklüde haşlıyorum hem üstünde birat et kırıntıları da kalıyor ilik de çıkıyor onları da ayıklayıp küçük kablarda buzluğa koyuyorum öğün ğün pişiriyorum,hem bize hem ayçaya çorba oluyor....:içelim:
Emelcim o ne be küfürler falan senin kocanın ayarı bozulmuş gene bi ayar yap sen ona baştan.
Çocuğun önünde hiç hoş değil durduk yere...Kavga etmeyle olmaz canım alıp karşına konuşsan derdi neymiş yumurtlar belki....:uhm:
Duygunun sorusuna cevap verin uleennn
emzirmeyi kesen gacılar gece bişey yediriyonuz mu?Biberon neyin veriyonuz mu??
Bu arada puanlarımıza ne oldu ki başa dönmüşük???:uhm:
41 kere maşallah Fatmacımben duygunun sorusunu görmemişim valla
evet önceden geceleri kalkıp süt içiyordu biberonla ama artık uzun 1 aydır falan kesintisiz uyuyor çok şükür
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Yarın okul başlıyor off offff
Annem havada şimdi buraya geliyor ancak 2 gibi evde olur heralde
damadı gidip alacak birazdan taksimden Ayça olömsaydı gider takılırdık taksimde o gelene kadar sonra alır gelirdik eve ama ayça olmasaydı bizde işi ne olacaktiki,salak mıyım neyimzemuszemus
bizdede durum aynı canım hele birde Ege uyumayan bir bebek olduğu için bütün gün sersem gibiyiz ve özel hayatımız her anlamda sıfır...Yatak arıyoruz ama uyumak için:roflol:manolyanın anası burdaymış yavv:)anacım ne fırlamasın valla gece gece gülümsettin yine:)deve demiş nerem doğru misali bizde herşey acayip:)atmasyon animasyon..karı karı deil işte anca fırt zırt hayal kurar..o dediklerim banada hayal anacım..ağdaya bile gitcek durumum yok maalesef..tahindi cevizdi fındıktı hep korkumdan veremedimdi verecem artık..ilikli etsuyuda süper..ben kemiği az alıyorum ondan oyle olmuyo tabii..
emelccim salonumda bi ayu varda afedersin..artık sinirlerimi zıplatıyo homurdanmasıyla..yatcam amabirazdan mecbur..gece kalkıyorum 3 4..bikerede ben kalkim demez..zaten beraber yatmıyoruz..sex felan neydi?kaşıntımı yapıyodu acaba??neysee...adabı maşareti gıdıklamıyalım daha fazla:)
:roflol::roflol:Umut kibar ol kibar o ayı değil bizdede var ondan kıllı diye sen ayı sandın ilk insan o evrimini tamamlamamış daha sabret tamamlayacak ama sen 80 yaşında falan olursun o zaman
o dediğin sex de öyle her zaman yapılmaz eskidendi o unut,
e bana da kaşıntı yapıyor valla artık,amaaannn hiç çekemem neydi o öyle yaa bi evlensek ahhh falan
aha al sana evlilik hadi bakiim
Egede öyle Aslıcım mesela şuan ben yazıyorum oda dizime tutunup ayakta duruyor ve bıraksam 1 saat öyle durup beni sallıyor sıkıyor vızır vızır kucak istiyor çekiyor kıyafetimi saçımı zaten saymıyorum günde en az 100 tel koparıyormafoldumbencanım geçmiş olsun kendine çok dikkat et fazla yorma hiçbirşey senden saglıgından önemli degil.
gözdecim maşallah bütün resimlerinizde çok güzel çıkmışsınız deniz paşa ayrı bir yakışıklı çıkmış
canım kuru meyve koyuyorum demişsin hazır karışımlardan mı alıyorsun mesela müslinin var öyle meyvelerden oluşan karışımı yoksa kendin mi hazırlıyorsun neler oluyor.
nuraycım beyazını çıkartsada yediriyorum demişsin bizimkisi artık beyazını hiç yemiyor 6 aylıkken sarısı 8 aylıkken beyazına başladık ama bir aydır yemiyor nerdeyse bende omlet yapıyorum yada menemen öylelikle yedirmeye çalışıyorum birde rafadan sarısı cıvık olunca yiyor.
Canım resimlerini süper çıkmışş maşallah. birde eşim pc başında olur demişsin.benim eşim her zaman pc başındadır bizim tv açık olur ama öylesine hatta şimdilerde kendi pcsi bozuldu benimkine el attı şimdi sıkılıyorum dedi dışarıya çıktıda size bakabildim.
canımm umutcum güzel arkadaşım resimleriniz çok güzel çıkmış heleki ismet paşa bambaşka şeker maşallahbirde bzimde aynı güzelim sinek ısırıgında felaket iltihap bile topluyor o derece yani. memlekette olmuştu dr bile şaşırdı.
canım bizde aynıyız dedigin gibi biz yaşımıza girdigimizden beri gündüzleri özellikle durup durup memme diyip duruyor aç olmasa bile ne yapacagım bilmiyorum benim birde sütüm öyle aman aman gelmiyor keyif niyetine yapıyor benimki ne yapacagım bilmiyorum.
Duygucum arkadaşım eşinle,ogluşunla nice güzel seneler geçirin inşllah resimleriniz çok güzel çıkmış. canım biz bir aydır gece uyanmalarımız kalktı kalksa bile bir kere kalkıyor o zamanda su içip yatıyor geri ama gündüzleri çok düşkünleşti benimki ben ne yapacagım bilmiyorum ama gece yatmadan önce ben normal akşam yemegini yediriyorum gece kalktıgında emzirirsemde sütüm yetmedigi içinde ek süt takviyesi yapıyorum yada emzirmesem bile dogrudan süt veriyorum canım.
caanımm nikin süper olmuş güle güle kullan.
ama sanırım herkescikler gitti ben yazana kadar..
hihoyyythihoyyyt:içelim:alkisalkisalkisalkisalkisalkisSeni düşündüm dün akşam yine
Sonsuz bir umut doldu içime
Hani ıssız bir yoldan geçerken
Hani bir korku duyarda insan
Hani bir şarkı söyler içinden
ışte öyle birşey
Hani eski bir resme bakarken
Hani yılları sayarda insan
Hani gözleri dolarya birden
ışte öyle birşey,işte öyle birşey
Bir garip huzur doldu içime
Hani yıldızlar yanıp sönerken
Hani bir yıldız düşerde insan
Hani bir telaş duyarda birden
ışte öyle birşey
Hani yağmurlar yağarya bazen
Hani gök gürler ya arkasından
Hani şimşekler çakar peşinden
ışte öyle birşey,işte öyle birşey
Bu şarkı Aslıya gelsin
kemanıyla çalsa da dinlesekopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?