Doğum yapmış olan anneler buraya....

Anladım Fikriye şimdi o zaman tamam
Süpersin canım...kaydirigubbakcemile5
Annen mi Bulgar?Orda mı büyüdün?

:1shok::1shok::1shok: olurmu kız öle şeyyyyyy:sm_confused::sm_confused:

benimki ben kahvalti ederken tadina bakmisti,ama vermegi dusunmuyorum.buzdulabinda gorunce iiiiiii diye bagrir unutsun diye hemen baska birsey veriyorum.Bebeklere sosis salam gibi seyler verilmez diye biliyorum.ama veren var tabiki.aa bite sosisi yerken mam mam demisti.baska birsey icin boyle dese ne guzel olurdu.:icecream:

bizdede durum aynı bacım ben bastırıyom o püskürtüyo ama arada 50-60 cc içiyor bi şekilde ve biz hala 4-5 saatte bir yiyemiyoruz mamaları yemekleri

bizim boy nolcek bilemiyom valla inşallah babaya çeker benim gini 1,60 olmaz umarım
benim öbür kız tuba süt içmez peynir yemez yoğurt ayran et balık vss işe yarayan ne varsa yemez zorla yediririm oda kuş yemi kadar ve şuan 15 yaşında 1,53 boyunda ben o yaşta 1,55 tim sonradan 1,60 yükseldim tabii süte dayandım bayaaa ama ancak 1,60 a gelebildim bu kız beni öldürecek valla napcam bilmiyom sıcak kakaolar yok nesquikler vsss olmadı olmadı sütü sevemedi gitti bu kız inanırmısınız haftada içtiği süt 1-2 bardak ya var ya yok kahvaltıyı yemeği zorumla yer resmen açlık grevinde gibi ben birazda ondan ceyline fazla düşüyorum aman gelişsin yemeye alışsın diye diyeelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

bizimki biberondan nefret ediyor su dışında kabul etmiyor ama gece uykuda yudum yudum az buçuk içiriyom işte şansımıza o gece ne içerse hatta geçen gece benimkinin uykusu kaçmış tv izliyordu al dedim biberonu 10 ara ile git başına nekadar içerebilirsen içir diye kaydirigubbakcemile3 ve gece 2 den 5:30 a kadar 125cc içirmişşş:lepi:

:roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

aslıcım hoşgeldin bana eyvallah bende gidip yatayım sabah kızı okula götürücem ilk günü 10.sınıfa geçti ama yinede gitmek istiyorum sanki hala bebekmiş gibi davranıyorum galiba hala ama onun davranışları yüzünden işte zaten ben gitmesem o gel diyecektiiikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydınlar iyi kaynatmışsınızz maşallahhh.....ben evdeki neti kapattırdım boşuna para ödüyodum b i de zaten girmeye fırsatımız olmuyordu...gözdecim bu bahsettin kotaran yağı mı ne dimi kayınvalidemlerde yapıyolar ondan gerçekten mucize gibi herşeye iyi geliyor yaa...benim göğüslerim bi kere acayip yara oldu her tarafı o iyi etmişti...bende tavsiye ederim herkese...umut var ya bayılıyorum yazılarına sen yaz biz okuyalım olur mu?

Günaydınlar arkadaşlar...Dün unuttum doktor kontrolunun ayrıntılarını yazmayı..13 aydan sonra su çiçeği aşısını yaptırın dedi..Bir göz doktoru görsün mutlaka dedi...Su çiçeği aşısınıda eczaneye sordum 66 ytlymiş bilginiz olsun...
Akşam barbunya verdim yemekte çokta seviyor deli gibi yedi sabaha kadar atmıyorum size 10 dakikada bir katıla katıla uyandımafoldumbenSinir krizi geçirmemek için zor tuttum kendimi valla..Biz ne zaman deliksiz uyucaz hiç bilmiyorum(

Evet canım bende duydum ama dün doktor bize anında kesebilirsin bir gün başla hiç verme ve 3 gün bu tavrı sürdür başarılı olamazsan hala direnirse o zaman işte acı sürme oje sürme gibi yöntemler belki düşün dedi...
Merte maşallah Emel ne güzel uyuyormuş darısı başıma inşallah..Yalnız eşinin söylediklerine inanamıyorum Emel....Gülün dediği gibi sen ona bir ayar çek valla..Sende de iyi sabır varmış bana dese kafasına vazoyu yerdi çünkü:mymeka:
kızlar nickimi değiştirdim ben fatma & onur
Hayırlı olsun Fatmacımopuyorumnanaktan
Babası 1.78 se ısmet kuzusu tam senin istediğin gibi 1.80 üstü yağız bir delikanlı olur Umutum... Sağol arkadaşım aaa onun koymamışmıyımkaydirigubbakcemile3Tamam sen akşama bak koyarım tamammı:)))))
Kız sende emziriyorsun kalkıyomu gece bacım??
ben duygunun sorusunu görmemişim valla
evet önceden geceleri kalkıp süt içiyordu biberonla ama artık uzun 1 aydır falan kesintisiz uyuyor çok şükür
41 kere maşallah Fatmacım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizdede durum aynı canım hele birde Ege uyumayan bir bebek olduğu için bütün gün sersem gibiyiz ve özel hayatımız her anlamda sıfır...Yatak arıyoruz ama uyumak için:roflol: :roflol::roflol:
Egede öyle Aslıcım mesela şuan ben yazıyorum oda dizime tutunup ayakta duruyor ve bıraksam 1 saat öyle durup beni sallıyor sıkıyor vızır vızır kucak istiyor çekiyor kıyafetimi saçımı zaten saymıyorum günde en az 100 tel koparıyormafoldumben hihoyyythihoyyyt:içelim:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…