- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.161
Seni düşündüm dün akşam yine
Sonsuz bir umut doldu içime
Birde kendimi düşündüm sonra
Bir garip duygu çöktü omzuma
Hani ıssız bir yoldan geçerken
Hani bir korku duyarda insan
Hani bir şarkı söyler içinden
İşte öyle birşey
Hani eski bir resme bakarken
Hani yılları sayarda insan
Hani gözleri dolarya birden
İşte öyle birşey,işte öyle birşey
Seni düşündüm dün akşam yine
Bir garip huzur doldu içime
Birde kendimi düşündüm sonra
Bir garip duygu çöktü omzuma
Hani yıldızlar yanıp sönerken
Hani bir yıldız düşerde insan
Hani bir telaş duyarda birden
İşte öyle birşey
Hani yağmurlar yağarya bazen
Hani gök gürler ya arkasından
Hani şimşekler çakar peşinden
İşte öyle birşey,işte öyle birşey
Bu şarkı Aslıya gelsin
kemanıyla çalsa da dinlesekopuyorumnanaktan
nuraycım değil iğne ilaç bile kullanamadım emzirdiğim için ama artık emzirmem bittiği için tedavime başlıycam tabi fırsatbulup ve para ayarlayıp doktoruma gidersem..
mert mama sandalyesinde eline erik verdim onu yiyor,karşında trt çocuk
bense internetteyim,başkada hiçbişey yapmak istemiyorum,havalar içimi karartıyo
buarada yavrulara sosis verdinizmi hiç?
:kedi:cok teskkurler canim,buna da sukur bu kadar yazabiliyorum 7 senedir ugrasiyorum ama ancak bu kadar ne yapalim,iyiki siz varsiniz hatalarimi gosterip de dogurusunu ogreneyim,kaydirigubbakcemile5
bugun ismwt çok uyumasına ramen içimden hiç iş yapmakgelmedi benımde..çok sıkıldım..ev bana baktı ben eve baktım..biara aşşa indim markete..ismeti arabasında marketın dışında kapıda bıraktım ama alışverişim bitmişti,bi parayı ödeyıp çıkıyodum..o sırada şivelerınden karadenızlı oldugu belli bikaç bilmiş kasımpaşalı hanım içeri girerken-çalicaklar bebeği nasil pirakmişlar eyle-dedi..yav benle ismetin arası 1,5metre..ben hemen girişteyim..gayri ihtiyari ağzımdan -onu çalacak adam daha anasından doğmadı-lafı çıktı..amanın biandaçıktı:)karılar bi bozum oldu soora gülümsedi.herkez mukemmel anne ve kusursuz ınsan olan toplumumuzdabılıp bılmeden ağzı olan konuşuyo işte..gördüler mavi sarı bi oglan..benım olabılceğini hiç ummadılar sanırım..benım tavrımda kasımpaşalıya yaraşır oldu..azcık utandım esasında nasıl bi mahalle karısı potansıyelımın oldgunun farkına varınca:).
Allah canını almaya
Aslı kadınlar kulubu rehber öğretmeni ol sen emiiiiiiiiii:roflol:
:1shok::1shok::1shok: olurmu kız öle şeyyyyyy:sm_confused::sm_confused:
uzuunnn bir aradan sonra herkese iyi akşamlar.
geçmiş bayramınız mübarek olsun.ayrıca güzel eylül bebişlerinin doğum günleride kutlu olsun.benim oğluşumunda 4 eylüldü.ama biz 5 eylülde kutladık.ekleyebilirsem bir kaç resim eklerim sonra.
artık emir'in eski huysuzlukları kalmadı.kendi kendine oynamaya başladı.acayip derecede araba hastası.rallici mi olacak ne.kumandayı bile araba gibi yerde sürüyor.:)))
ImageShack -
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-duyurular-site-paylasimlari/314975-ayin-uyesi-anketi-17.html
oylarmısınız kızlarrrrr
şimdiden teşekkürler
Niye şaştın kıııı zehirmi??
Ben verdim bi kaçkezşakkıdı
dr gittik evet kansızlığımız çok kötü ferro sanol verdi dr 3 ay sonra tekrar kontrol bide vitamın verdi içinde balık yağıda var ama tadı güzel portakala kouyo zorlaa içirdım aksam sabahlarıda pekmez veriyorum...
9.100 gr boyu 76 dr boyu uzun ama kılosu düşük dedı boyuda uzun olduğu için iyice zayıf gösteriyo dedi..
emzirmeyi kesmessen kiloda alamaz dedi... gerçektende alpberk bu ara çok emıyo iyice düştü gece özellıklede bıraktırmasam sabaha kadar emecek yavaş yavaş kesıcem bende odasınıda ayırıcam artık olmuyo bizim odamızda gittikçe büyüyo ve anlamaya başlıyo geç bile kaldım galiba...
Hepinize sonsuz teşekkürler arkadaşlar...Biz doktora gittik %20 kansızlık düşük çıktı.3ay kadar ferro sanol devam edicez sonra tekrar tahlile gerek yok bırakın artık dedi..Boyu ve kilosu iyi bu şekilde devam ederse 18 yaşında 1.87 79 80 aralığında olur dedi aman inşallah dedim yarabbim 1.85ten kısa olmasında ben sevmiyorum:)Gerçi babamız zaten 1.90 üstüsositososito
Bu arada okuyamadım ama İpek kuzusunun fotoğraflarına bayıldım bal kuzuya maşallah:)
Ayten;elbise 200 ytl malesef düzgün abiyelerin fiyatları bu civarda canımkaydirigubbakcemile5
kızlar benım çizelgem görünüyomu bu eşimın laptobuda ben göremıyorum sizde açılıyomu.....
7 senedir turkce ogrenmeye calisiyorum,benim anna dilim bulgarca,7 senedir derken?
Anlamadımfisfisfis
canım biz gece kalkmasını mert 8 aylıkken bitirdik,çok nadir gece uyanıyor susamış oluyor suyunu veriyorum geri uyuyor,dün gece 3 kez kalktı emziğini verdim daldı tekrar,bi sıkıntısı vardı galiba.emzirmeyi keselide 1.5 ay oluyor.
kızlar benim herif kudurdu iyice,amma küfürlü konuşuyo yaa,midem bulanıyo laflarından.tvnın sesını kısdım mert uyanır diye ..mına ..duğum kıstım ya gerizekalı niye tekrar kısıyosun diyo,bütün gün malak,gerizekalı deyip duruyo normal konuşma şekli olmuş bu ama ben asla alışamadım alışamamda,ailemde böyle bişey duymadım.
o sürekli böyle konuşuyo ben hiçbişey olmamış gıbı konuşmaya devam ediyordum ama biraz önce sakın benimle konuşma yeter dedim,aldım pcmi yatak odama geldim,zaten sağlık sorunlarım geriyo dün ve bugün böbreğim ağırdı geçmeyen yanmam vardı artık böbreklerime vrdu herhalde 6 kez doktora gittim sonuç yok.perşembe günü tıp fakultesıne gıdıcem.
bugun aradım böbreğim ağrıyo diye acıle gıt akşam götüremem dedi,ay ben bebeğimi kime bırakayımda gıdeyım..hem o götürmeyecekte kım götürecek annem istanbulda babam eskişehırde,kaynana kayınbaba soğuk insanlar,özellıkle hastalık konusuda duyarsızlar zaten.anneannecim yoruldu valla yardımıma koşmaktan
uyku bastırdı uyumak guzel butun sıkıntılarım geçiyor ne yanma ne kulak çınlaması ne romatızmalar ne çarpıntı ohhhh
ama sabah kalkması zor oluyo,havalarda soğudu zor çıkıyorum yataktan,kombiyi yakmaya başladık,nası yetiştircez bılmem,her sene yazdan alırdık bu yaz alamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?