Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayyy GÜL canımcımm ben yazana kadarr geride kaldım sizlere çok güzel yazmışsın arkadaşımm tabi çalarım ama sizlerde söyleyeceksinizz. zemuszemus

kız dikkat et mama sandalyeleri tehlikeli olmaya başladı bizimki kendini aşağı atmak için elinden geleni yapıyor kemer falanda kar etmiyor 1 sn başından ayrılamıyom o derece

Allah canını almaya
Aslı kadınlar kulubu rehber öğretmeni ol sen emiiiiiiiiii
:roflol:

:roflol::roflol::roflol:alkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol:alkisalkisalkis

a.s.a.s.opuyorumnanaktanalkisalkisalkis

çok tatlısınızzz

yedir yedir bacım emzirmeyide azaltmaya gayret et yesin içsin kendine gelsin yavrucak inşallah çabucak düzelir kansızlığı hem kansızlık iştahsızlık ta yapıyormuşş

düzelir inşallah canım sende ilaçlarını ve yediklerine daha çok dikkat edersin hemen düzelir allah' ın izni ile

Hicran olur mu bilinen markalardan verdim ben zaten o neüdüğü belirsiz şeyleri evime sokmam

ıyi geceler ben kaçıyorum...

:1shok::1shok::1shok: ama çok olmuş seninkide hem sana karşı böle laf kullanması hemde çocuk olan evde bu tarz kelimeler kullanması iyi değil hiç te iyi değil çocuk duya duya alışır mazallah bu tazr kelimelere hem nasıl yapıyorda sana böle konuşabiliyor klava:klava: uyar bacım yeni bişii ise de eskiden beri de alışkanlıksa da uyar sonra devam ederse normal gibi görmeye başlar ve bir an gelipte kızdığında da sanki hiç yoktan sorun çıkarıyormuşsun gibi algılar bu defada opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…