Doğum yapmış olan anneler buraya....

hoşbuldum canım bende cavp yazmıştım sana görmemişsindir diye alıntı yapıverdim okursun

Yarın okul başlıyor off offff
Annem havada şimdi buraya geliyor ancak 2 gibi evde olur heralde
damadı gidip alacak birazdan taksimden Ayça olömsaydı gider takılırdık taksimde o gelene kadar sonra alır gelirdik eve ama ayça olmasaydı bizde işi ne olacaktiki,salak mıyım neyim
zemuszemus

manolyanın anası burdaymış yavv:)anacım ne fırlamasın valla gece gece gülümsettin yine:)deve demiş nerem doğru misali bizde herşey acayip:)atmasyon animasyon..karı karı deil işte anca fırt zırt hayal kurar..o dediklerim banada hayal anacım..ağdaya bile gitcek durumum yok maalesef..tahindi cevizdi fındıktı hep korkumdan veremedimdi verecem artık..ilikli etsuyuda süper..ben kemiği az alıyorum ondan oyle olmuyo tabii..
emelccim salonumda bi ayu varda afedersin..artık sinirlerimi zıplatıyo homurdanmasıyla..yatcam amabirazdan mecbur..gece kalkıyorum 3 4..bikerede ben kalkim demez..zaten beraber yatmıyoruz..sex felan neydi?kaşıntımı yapıyodu acaba??neysee...adabı maşareti gıdıklamıyalım daha fazla
:)

Yarın ilk dersimiz açılımmış kızlar hoşgörü ve ayrımcılık üstüne konuşacakmışız
ulan maymun ettiler bizi bee ben inanmadığım şeyi çocuklara geçirmem,yapamam ki...

Umut kibar ol kibar o ayı değil bizdede var ondan kıllı diye sen ayı sandın ilk insan o evrimini tamamlamamış daha sabret tamamlayacak ama sen 80 yaşında falan olursun o zaman

o dediğin sex de öyle her zaman yapılmaz eskidendi o unut,
e bana da kaşıntı yapıyor valla artık,amaaannn hiç çekemem neydi o öyle yaa bi evlensek ahhh falan
aha al sana evlilik hadi bakiim

canım geçmiş olsun kendine çok dikkat et fazla yorma hiçbirşey senden saglıgından önemli degil.
gözdecim maşallah bütün resimlerinizde çok güzel çıkmışsınız deniz paşa ayrı bir yakışıklı çıkmış
canım kuru meyve koyuyorum demişsin hazır karışımlardan mı alıyorsun mesela müslinin var öyle meyvelerden oluşan karışımı yoksa kendin mi hazırlıyorsun neler oluyor.
nuraycım beyazını çıkartsada yediriyorum demişsin bizimkisi artık beyazını hiç yemiyor 6 aylıkken sarısı 8 aylıkken beyazına başladık ama bir aydır yemiyor nerdeyse bende omlet yapıyorum yada menemen öylelikle yedirmeye çalışıyorum birde rafadan sarısı cıvık olunca yiyor.
Canım resimlerini süper çıkmışş maşallah. birde eşim pc başında olur demişsin.benim eşim her zaman pc başındadır bizim tv açık olur ama öylesine hatta şimdilerde kendi pcsi bozuldu benimkine el attı şimdi sıkılıyorum dedi dışarıya çıktıda size bakabildim.
canımm umutcum güzel arkadaşım resimleriniz çok güzel çıkmış heleki ismet paşa bambaşka şeker maşallah birde bzimde aynı güzelim sinek ısırıgında felaket iltihap bile topluyor o derece yani. memlekette olmuştu dr bile şaşırdı.
canım bizde aynıyız dedigin gibi biz yaşımıza girdigimizden beri gündüzleri özellikle durup durup memme diyip duruyor aç olmasa bile ne yapacagım bilmiyorum benim birde sütüm öyle aman aman gelmiyor keyif niyetine yapıyor benimki ne yapacagım bilmiyorum.
evet canım çok yoruldum zaten gece hala 3 4 kere emziriyorum yaemzirmeyen arkadaşlar gece durumunuz nasıl kaç kere kalkyorlar ve kalkınca birşey yediriyormusunuz?
Duygucum arkadaşım eşinle,ogluşunla nice güzel seneler geçirin inşllah resimleriniz çok güzel çıkmış. canım biz bir aydır gece uyanmalarımız kalktı kalksa bile bir kere kalkıyor o zamanda su içip yatıyor geri ama gündüzleri çok düşkünleşti benimki ben ne yapacagım bilmiyorum ama gece yatmadan önce ben normal akşam yemegini yediriyorum gece kalktıgında emzirirsemde sütüm yetmedigi içinde ek süt takviyesi yapıyorum yada emzirmesem bile dogrudan süt veriyorum canım.
kızlar nickimi değiştirdim ben fatma & onur
caanımm nikin süper olmuş güle güle kullan.
bu saatte 5 kişiyiz.maşallah
ama sanırım herkescikler gitti ben yazana kadar..

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN UTKUUUUUU

NİCE YILLARA SAĞLIKLA MUTLULUKLA HUZURLA İNŞALLAHa.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mertin sağ gözünde hafif kayma var,yani fotoğraflarında farkediliyor,içe doğru duruyor biraz..ben farketmemiştim eşim yeni söyledi..

CANIM ZATEN GÖZ KONTROLÜ 1 YAŞINDA YAPILIYOR BİZİM DR ÖLE DEMİŞTİ BENDE GÖTÜRÜCEM CEYLİNİ BENİMDE AİLEDE GÖZ SORUNU IRSİ BENİM VE BÜYÜK KIZIMINDA GÖZLERDE SORUN VAR BENDE ASTİGMAT VE MİYOP VAR GÖZLÜK KULLANIYOM YANİ AMA GENELDE PC BAŞINDAYKEN kaydirigubbakcemile3

SENDE Bİ GÖTÜR BAKALIM NE DİYECEKLER

Seni düşündüm dün akşam yine
Sonsuz bir umut doldu içime
Birde kendimi düşündüm sonra
Bir garip duygu çöktü omzuma

Hani ıssız bir yoldan geçerken
Hani bir korku duyarda insan
Hani bir şarkı söyler içinden
ışte öyle birşey

Hani eski bir resme bakarken
Hani yılları sayarda insan
Hani gözleri dolarya birden
ışte öyle birşey,işte öyle birşey

Seni düşündüm dün akşam yine
Bir garip huzur doldu içime
Birde kendimi düşündüm sonra
Bir garip duygu çöktü omzuma

Hani yıldızlar yanıp sönerken
Hani bir yıldız düşerde insan
Hani bir telaş duyarda birden
ışte öyle birşey

Hani yağmurlar yağarya bazen
Hani gök gürler ya arkasından
Hani şimşekler çakar peşinden
ışte öyle birşey,işte öyle birşey

Bu şarkı Aslıya gelsin
kemanıyla çalsa da dinlesek
opuyorumnanaktan

bizde hem dis hem goz doktura goturduk 1 yasindayken.

canım inşallah düzelir kurtulursun o ağrılardan valla ben fizikten sonra biraz iyi gibiydim ama tamamen geçmedi ağrılar benim boyunda düzleşmede var malum oda yaparmış yani ama geçmedi işte bidaha gitmem lazım benimde ama fırsat kalmıyor valla :hulya::hulya:

Yarın ilk dersimiz açılımmış kızlar hoşgörü ve ayrımcılık üstüne konuşacakmışız
ulan maymun ettiler bizi bee ben inanmadığım şeyi çocuklara geçirmem,yapamam ki...
Evt canım aynen öyleymiş şimdiden yeni egitim ögretim yılımız bütün ögretmen arkadaşlara hayırlı ugurlu olsunn.
Birde bugün ne oldu arkadaşlar sene başı kurul toplantımız vardı kulüpler seçiliyor başka istediginiz kulüp varmı diye arkadaşlar da bana laf atıyor kadınlar kulübü var diye bana söylüyorlar. :hulya:

Serapcım canım hoşgeldiniz biraz önce yazım hep kaçıp gidiyordu. Minik İpoşumuz çok güzel çıkmış maşallah Allah'ım nazarlardan korusun.

BUGÜN DOĞUM GÜNÜ OLAN SEHERCİMM UTKUMUZUN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN SAGLIKLI,MUTLU NİCE UZUN SENELER GEÇİRİN İNŞLLAH.

MEVLÜDECİM ALP OGLUŞUMUZUN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN MUTLU YILLAR SİZE.

hoşbuldumm Gülcümm ben yazana kadar herkesler gitmiştir sanıyordum ne güzel burdasınız.

selam kızlar 14gün önce dogum yaptım kızımı az önce yıkadım uyuttum emzirip topiginizi gördüm bende katılıyım dedim kız annesiyim bende ekimde dogurcaktım 1ay erken geldi kızım

tebrikler allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıcakla inşallah hayırlı evlat olsun allahın izni ile hiç dert görmesin:Saruboceq::Saruboceq:
e tabii aramıza hoş geldin a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…