- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.141
emelcim en güzelini yapmışsın küsmekle bence bu tavrını sürdür canım asla da küfür duyduğunda bişey yokmuş gibi davranma ya bu evde bi çocuk büyüyor atrtık daha dikkatli olması gerekmez mi mertin bu tarz şeyyleri duymaması gerek özellikle de babasının ağzından, eşinle konuş bence gerçi eminim konuşmuşsundur huylu huyundan vazgeçmiyor işte
oooo hoşgeldin fatma,nickin hayırlı olsun
askere gitti geldi ondan sonra başladı küfüre,yani yıl 2003
bazı aylar yok oldu sonra yeniden başladı
evimiz sıcacık,sağlıklı bi oğlumuz var,kendi sağlıklı ben çok şükür muhtaç değilim,evi temiz,karnımız doyuyor,günah vallaa
daha öncede yazdığım gibi yemek,ütü gibi şeler için asla zorlamaz,hizmet beklemez ama böyle konuşması yeter artık yanii
aman Allahım mert büyüyo naparım oda alışırsa,biraz önce göz damlalarımı almak için odaya gittim,ayağıyla dokunuyo şişt falan diyo,acayip bu adam yaa,sahi dışarda hiç küfür etmez,çok efendi tatlı dillli saygılıdır..yok anam bana suç bulmayın ben küfüre zorlamıyorum,karşılığını verip teşvik bile etmiyorum küfüre..adam otomatiğe bağlanıyo benı görüncedelikafadulden:1shok:
:teytey: ne yapalim be canim kocis yanimda yok oglum uyudu ben de sizinle takallayim dedim,bu saatte 5 kişiyiz.maşallah
canım geçmiş olsun kendine çok dikkat et fazla yorma hiçbirşey senden saglıgından önemli degil.GÜNAYDIN HANIMLAR
öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun. doğum günü geçen bebeklere nice seneler. çarşamba günü kontrolüm vardı gittim bebek iyiymiş geldim. akşama kanamam oldu. 3 gün rapor verdiler progestan verdiler . cuma günüde ishal oldum acile gittik gece 3 tüp serum taktılar gece 2,30 çıktık geçmedi arefe günü 13,00 gibi tekrar gittik 2 tüpte o zaman taktılar. 17.00 de çıktık hastaneden geçti çok şükür ama şu son 1 hafta çok zor geçti bayramdan da pek bişey anlamadım açıkcası kızıma zoraki doğum günü yaptık kendi aramızda. umarım bayramınız şeker tadında geçmiştir.
gözdecim maşallah bütün resimlerinizde çok güzel çıkmışsınız deniz paşa ayrı bir yakışıklı çıkmışduygu artık bende yavaştan normal deterjan kullanmaya başladım özellikle yemek lekesi olduğunda söylediğin gibi çıkmıyor sabun tozuyla,
ve sanırım sabun tozundan oldu benim makinam bozuldu geçen gün , elektronik kartını değiştirdiler.
canım kuru meyve koyuyorum demişsin hazır karışımlardan mı alıyorsun mesela müslinin var öyle meyvelerden oluşan karışımı yoksa kendin mi hazırlıyorsun neler oluyor.canım ben 10 aylıkken başladım yumurtanın beyazına hergün veriyorum bir bütün yumurta
kuru meyve koyuyorum ben bide dut incir kayısı üzüm yaban mersini çok faydalı hergün mutlaka koyuyorum hepsini olmasa da 2-3 çeşit hergün değiştirerek .
kan testi olmadan tam anlaşılmaz sanırım kansızlık yanıltıcı olur yani tenine gözüne bakarak karar vermek
nuraycım beyazını çıkartsada yediriyorum demişsin bizimkisi artık beyazını hiç yemiyor 6 aylıkken sarısı 8 aylıkken beyazına başladık ama bir aydır yemiyor nerdeyse bende omlet yapıyorum yada menemen öylelikle yedirmeye çalışıyorum birde rafadan sarısı cıvık olunca yiyor.umutcum ben tam anlayamadım, mısır unu ile nasıl yapıyorsun muhallebisni?
Bende veriyorum beyazını, hatta en fazla beyazını vermeye çalışıyorum, bazen çıkarttırmaya çalışıyor ama , en fazla demir onda var.
Arada da sütle bal veriyom bazen
Gözdecim bende pirinç ununa nadem,ceviz ve fındık çekip rondo da atıyorum. ama kayısıyı falan çıkartır diye düşünüyordum. Bende başlayayım bari arada ondan da..
Canım resimlerini süper çıkmışş maşallah. birde eşim pc başında olur demişsin.benim eşim her zaman pc başındadır bizim tv açık olur ama öylesine hatta şimdilerde kendi pcsi bozuldu benimkine el attı şimdi sıkılıyorum dedi dışarıya çıktıda size bakabildim.kravatını sevsinler egenin,eltinde pek güzelmiş maşallah
aile fotoğraflarınız çok güzel enerji saçıyorsunuz
nuray banada iğnemi vuruyolar ne vuruyorlarsa vursalarda dizlerim çömelme özelliğini yeniden kazansa keşke
umut,senin herüf pc başına geçmeyi sevmiyormu,benimki pc başında olmadığı zaman uyur genelde,yada film izlerken uyuyakalır
canımm umutcum güzel arkadaşım resimleriniz çok güzel çıkmış heleki ismet paşa bambaşka şeker maşallahgözdecim zaten alerjıyı araştırıken en yoğun alerjık besınler arasındaydı ceviz..yumurta akı,yer fıstığı,ineksütü ve ceviz...sinek ısırmasına bile alerjımız var bizim..bi ısırdımı kaşıntı yapıyo geçmıyo kabarıyo günlerce..ama benımde oyle oluyo maalesef..stilex jel sürüyorum..zyrteci yenı bıraktık zaten..başlamayız işallah bidaha hiç...
canım bizde aynıyız dedigin gibi biz yaşımıza girdigimizden beri gündüzleri özellikle durup durup memme diyip duruyor aç olmasa bile ne yapacagım bilmiyorum benim birde sütüm öyle aman aman gelmiyor keyif niyetine yapıyor benimki ne yapacagım bilmiyorum.dr gittik evet kansızlığımız çok kötü ferro sanol verdi dr 3 ay sonra tekrar kontrol bide vitamın verdi içinde balık yağıda var ama tadı güzel portakala kouyo zorlaa içirdım aksam sabahlarıda pekmez veriyorum...
9.100 gr boyu 76 dr boyu uzun ama kılosu düşük dedı boyuda uzun olduğu için iyice zayıf gösteriyo dedi..
emzirmeyi kesmessen kiloda alamaz dedi... gerçektende alpberk bu ara çok emıyo iyice düştü gece özellıklede bıraktırmasam sabaha kadar emecek yavaş yavaş kesıcem bende odasınıda ayırıcam artık olmuyo bizim odamızda gittikçe büyüyo ve anlamaya başlıyo geç bile kaldım galiba...
Duygucum arkadaşım eşinle,ogluşunla nice güzel seneler geçirin inşllah resimleriniz çok güzel çıkmış. canım biz bir aydır gece uyanmalarımız kalktı kalksa bile bir kere kalkıyor o zamanda su içip yatıyor geri ama gündüzleri çok düşkünleşti benimki ben ne yapacagım bilmiyorum ama gece yatmadan önce ben normal akşam yemegini yediriyorum gece kalktıgında emzirirsemde sütüm yetmedigi içinde ek süt takviyesi yapıyorum yada emzirmesem bile dogrudan süt veriyorum canım.evet canım çok yoruldum zaten gece hala 3 4 kere emziriyorum yaemzirmeyen arkadaşlar gece durumunuz nasıl kaç kere kalkyorlar ve kalkınca birşey yediriyormusunuz?
caanımm nikin süper olmuş güle güle kullan.kızlar nickimi değiştirdim ben fatma & onur
ama sanırım herkescikler gitti ben yazana kadar..bu saatte 5 kişiyiz.maşallah
teyzeleri bizim de doğum günümüz yarın valla bende de bir telaş bir heyecan sormayın gitsin. utku uyanınca sütüdyoya gidecez çıkan fotğrafları yarın davetlilere verecez hatıra olsun diye.
eşim de benden hevesli çıktı iki gün önceden süsledi evi
bu arada diş yüzünden biraz keyifsiziz bakalım yarın iyi olur inşallah.
mertin sağ gözünde hafif kayma var,yani fotoğraflarında farkediliyor,içe doğru duruyor biraz..ben farketmemiştim eşim yeni söyledi..
CANIM ZATEN GÖZ KONTROLÜ 1 YAŞINDA YAPILIYOR BİZİM DR ÖLE DEMİŞTİ BENDE GÖTÜRÜCEM CEYLİNİ BENİMDE AİLEDE GÖZ SORUNU IRSİ BENİM VE BÜYÜK KIZIMINDA GÖZLERDE SORUN VAR BENDE ASTİGMAT VE MİYOP VAR GÖZLÜK KULLANIYOM YANİ AMA GENELDE PC BAŞINDAYKEN kaydirigubbakcemile3
SENDE Bİ GÖTÜR BAKALIM NE DİYECEKLER
Selam hicran;
arada bakıyom bende anca...
anladığım kadarı ile fizikm tedavi ile pek kendimi toparlayamayınca , sırt kaslarımdaki ağrıyı azalmak ve gevşetmek için bi iğne olacak. İçinde kortizon biraz varmış ve vitaminmiş.
Toplayamıyorum hicran sırtlarımı. Omzumu zorlayınca yanıyor ağrıyor, fizik iyi geldi desem, zorlasam yine aynı. bide duru ile uğraşırken hep eğik olunca , duruş bozukluğu da var dedi. Bi daha ağrıdan sırtımdan da duramıyom. İnşallah iyi gelir de toparlarım kendimi.
Bu arada emel sen böyle bi iğne vuruldun mu????
Evt canım aynen öyleymiş şimdiden yeni egitim ögretim yılımız bütün ögretmen arkadaşlara hayırlı ugurlu olsunn.Yarın ilk dersimiz açılımmış kızlar hoşgörü ve ayrımcılık üstüne konuşacakmışız
ulan maymun ettiler bizi bee ben inanmadığım şeyi çocuklara geçirmem,yapamam ki...
selam kızlar 14gün önce dogum yaptım kızımı az önce yıkadım uyuttum emzirip topiginizi gördüm bende katılıyım dedim kız annesiyim bende ekimde dogurcaktım 1ay erken geldi kızım
Fikriye
iyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?