- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.201
eskıden olsa bende vazoyu vururdum ama artık tartışmaya gücüm yok,çarpıntım kulak çınlamam yanmam artıyo kızdığım zaman bide neme lazım oda sinirlenince elim falan bükmeye kalkar zaten acıyo iyice acır.eskıden olsaydı ohoo.dunden berı muhattap olmuyorum..mertimin burnu akıyo,nezle oldu galiba,ama keyfi yerinde
uyuycam bıraz çok uykum geldı
,grşrzz
merhabalar
bir yıl önce bugün bir koşturmaca vardı evimizde oğlum utkum doğacaktı ve bu gün tam da bu saatte utkum dünyaya merhaba dedi evimize bir altın topu geldi. bugün yine bir koşuşturmaca bu seferde senin gelişini kutluyoruz oğlum. rabbim gülen yüzünü hiç soldurmasın kötülükler senden uzak mutluluklar yakın olsun. hayatın, bize geldiğin gün nasıl mutlu olduysak öyle güzel olsun.
NİCE MUTLU SENELERE. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÖZBEBEĞİM.
seni çookkk seviyorum hayatımın anlamı UTKUM
merhabalar
bir yıl önce bugün bir koşturmaca vardı evimizde oğlum utkum doğacaktı ve bu gün tam da bu saatte utkum dünyaya merhaba dedi evimize bir altın topu geldi. bugün yine bir koşuşturmaca bu seferde senin gelişini kutluyoruz oğlum. rabbim gülen yüzünü hiç soldurmasın kötülükler senden uzak mutluluklar yakın olsun. hayatın, bize geldiğin gün nasıl mutlu olduysak öyle güzel olsun.
heee işte gözde adını söyleyemiyom ben onun yaaawww kantoran mu kotaran mı nedirrr ondan işteeee:)::):)
merhabalar
ayten kız niye bakmıyon bakimmm
açmıyoz mu seni artık sana hitap etmiyo muyuz yoksaaa :)
gözdeee ayten gene yok bak msn.de ama buraya bakmıyoooo
kime bakmıyom kısss
derya yazmış yaa
ayten yok , msn de ama buraya bakmıyo yazmışş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?