Doğum yapmış olan anneler buraya....

eskıden olsa bende vazoyu vururdum ama artık tartışmaya gücüm yok,çarpıntım kulak çınlamam yanmam artıyo kızdığım zaman bide neme lazım oda sinirlenince elim falan bükmeye kalkar zaten acıyo iyice acır.eskıden olsaydı ohoo.dunden berı muhattap olmuyorum..mertimin burnu akıyo,nezle oldu galiba,ama keyfi yerinde
uyuycam bıraz çok uykum geldı
,grşrzz

merhabalar

bir yıl önce bugün bir koşturmaca vardı evimizde oğlum utkum doğacaktı ve bu gün tam da bu saatte utkum dünyaya merhaba dedi evimize bir altın topu geldi. bugün yine bir koşuşturmaca bu seferde senin gelişini kutluyoruz oğlum. rabbim gülen yüzünü hiç soldurmasın kötülükler senden uzak mutluluklar yakın olsun. hayatın, bize geldiğin gün nasıl mutlu olduysak öyle güzel olsun.

NıCE MUTLU SENELERE. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÖZBEBEĞıM.

seni çookkk seviyorum hayatımın anlamı UTKUM

Geçmiş olsun Emelcim Egeninde dünden beri daha doğrusu kan alındı o andan itibaren burnu akmaya başladı ağlarken salya sümük oldu ondan sonrada akmaya başladı

Nice mutlu yaşlar yıllar olsun canımcımopuyorumnanaktan

kızlar havalardan mı acep tunahanında kaç gündür burnu akıyor önceden burnunu akıtmak için uğraşırdım ama duygucum dediğin gibi çok şükür keyfi yerinde en azından....serapçım sana hoşgeldin demeyi unuttummm resimler yine çok güsellll cnımmm:)

sehercim güzeller güzeli oğlun utkunun doğumgünü kutlu olsunnnn
nice yıllara

bütün eylül bebelerinin burnu akıyo galiba
merto paşa , tunahan , egoş
denizin de dün başladı burnu akmaya bide balgamlı gibi öksürük
eşimin kuzeni dün doğum yaptı hastaneye onu ziyarete gittik akşam hazır gitmişken denizi de acilde gösterdik hafif nezle dedi peditus başlayın dedi , o hafif nezle gece çoğaldı ama burnu tıkalı tüm gece homurdanarak geçirdi
bende aynı şekilde nezleyim bakalım hemencecik geçiririz inşallah , tam hastalık mevsimi dikkat etmek lazım

duygucum sormuşsun gece kalkma durumlarını deniz 9.ayda emmeyi bıraktı ama emerkende artık gece kalkmamaya başlamıştı nerdeyse 6-7 aylıktan itibaren .
şimdi de bi sıkıntısı yoksa gece hiç uyanmaz uyansa da su veririm geri yatar ... zaten biberon almadığı için majesteleri sudan başka bişeyde içmez gece uyanırsa açsa bile uyanmaz bu arada, biraz alışkanlık sanırım

doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı sıhatli nice senelere

selam millet benim bugün çok işim var temizlik yapıyorum malum bayram sonrası temizliği hem cumartesi için hazırlık kendinize iyi bakın öpüyorum sizii

hicran bende aynı valla temizlik yapıyorum ama nedense pek içimden gelmiyo yaa..
betülü bende merak ettim girmedi hiç tlf vasra bi arasak iyi olur bende num yok bide benim tlf bozuk num varsa verin ben evden ararım.....
cumartesıye ne yapıyosun hicran ben listemı yaptım bu gün oğluma doğum günu hediyesı alıcaz alış veriş yapcaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…