- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.241
selam kızlar doğum günleri olanlar ı içten dileklerimle kutlarım nice yıllara
onur da 76 cm ve 11 kilo
maşallah onur toosunumuzaaa ısıralım o zaman butlarından
sen bu nikini nasıl değiştirdin canım.
canımm çok güzel yazmışsın mafoldumben dün akşam Utku ile birlikte yazmıştım ama kısaca Alp demiştim ALPBERK'in doğum günü tekrar kutlu olsun nice güzel yaşlar geçirin.geçen sene bu gün 12:12 oğluşumun hayata gözlerını açtığı dk..hayatımın en güzel günlerinden biri...duygularım karışık biryanım olanlara anlama veremıyo hissettiğim teksey karın ağrısı takı bebişimin yüzünü görene kadarr sadece 2 dk görebildim somrası uzun bir bekleyişş...anlama eremedım öncee tlflar tebrikler çiçeklerr harkes yeni anne annelık nasıl diyodu iyii sadece iyiydi...taki oğlumu alpberk imi saatler sonra kablolara makınelere bağlı küvezde sadece uzaktan bakana kadarrr ...işte o an içim yandıı... bişeyler koptu yüregimden...allahım lütfen onu bana bağışla dedim dua ettim...yoğunbakımdan odama giderken içimdekı huzursuzluğu mutsuzluğu tarif edemem....3 gün 3 sene gibi geldi...zaman hiç geçmiyodu taki oğlum canımmm bebişimı kucagıma alana kadar...ne kadar güzel kokuyoduu mis kokulumm... eve geldiğimizde hayatımız tamamen değişti... her günümüz heyecenlı ve güzel geçiyodu zamanla büyümeye bize karşılık vermeye başlamıştı konuşunca gülüyoo hareket ediyodu..virüsgün geçtikçe evimizin neşesi arttı...her geçen nünümüz diğerinden dahada güzel geçer oldu...alp berk şimdi evimizin maskotu oldu..alpberk le geçirdiğimiz her anımızvirüs güzel geçiyoo..allaha dua ediyorum hep oğlumu bana bağışladıı...çok şükür rabbimee... hepimizin bebişini ve benim oğluma uzun ömürler versın sağlıklı başarılı mutluuu olsun hep.....sansın ve yolun hep açık olsun oğlum...İYİKİ DOĞDUN OĞLUM....DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN....BABAN VE BEN SENİ ÇOK SEVİYORUZ....
geçmiş olsun canımm. ilahii Umut evin anası aglamış hee :roflol: benim ev eh işte idare eder okuldan geldim sabah toplamıştım dagılmamış zaten aman yogun ve karmaşık bir gündü ders programları bir acayip çok dersim yok Allah'tan bakalım hakkımızda hayırlısı.selam.bizde aşıdan geldık..iki bacaktan ıkı iğneyedik.uyku öncesı sendromumuzla birleşince ağzını felan kanatana kadar kudurdu durdu..75cm-9400 olmuşuz..kılo mevzumuz malum..anne sütünden beri geriydik..ek besınde geçiştede alerjı olduk bişi yiyemedik yine geri kaldık..artık toparlicaz allahın izniyle.
gece süper kaynatmışsınız:)
kotaran otuda süper:)çok şekersin deryacım..
mevlüde benide ağlattın..nice mutlu yıllar..
keltoş minnoş utkuyada mutlu yıllar olsun..
evin anası ağlamış babası ağıt yakmış halde:)hicoşun deterjanı gelince kaçmış bakıyom:)çok alem bi
kadın yav..
kızlar ben başka bir sitede cold mix diye bir ilaç varmış bebişin yastıgına damlatıyormuşsunuz tıkalı burnunu açıyormuş ve gece rahat uyumasını saglıyormuş sizinle paylaşayım istedim ben kullanmadım inşllah gerekte kalmaz hiçbirimiz için.
onur da 76 cm ve 11 kilo
aytencim yukarda iletişim bölümü var oraya tıklayıp nikimi değiştirmek istiyorum yazıyorsun 3 tane de nick önerisi yazman lazım 1. olmazsa diğerlerini denemeleri için
bunu yazıp gönderince değiştiriyorlar canım hemen
bende var canım kullanıyorum nezle olduğunda ama pek işe yaramıyo sankimm , herhalt var anasını satayım zaten ne bulduysam almışım :)
evet sen bu konuda şanslısın biliyorum canım 41 kere maşallah bizede bulaşşa biraz.:)bütün eylül bebelerinin burnu akıyo galiba
merto paşa , tunahan , egoş
denizin de dün başladı burnu akmaya bide balgamlı gibi öksürük
eşimin kuzeni dün doğum yaptı hastaneye onu ziyarete gittik akşam hazır gitmişken denizi de acilde gösterdik hafif nezle dedi peditus başlayın dedi , o hafif nezle gece çoğaldı ama burnu tıkalı tüm gece homurdanarak geçirdi
bende aynı şekilde nezleyim bakalım hemencecik geçiririz inşallah , tam hastalık mevsimi dikkat etmek lazım
duygucum sormuşsun gece kalkma durumlarını deniz 9.ayda emmeyi bıraktı ama emerkende artık gece kalkmamaya başlamıştı nerdeyse 6-7 aylıktan itibaren .
şimdi de bi sıkıntısı yoksa gece hiç uyanmaz uyansa da su veririm geri yatar ... zaten biberon almadığı için majesteleri sudan başka bişeyde içmez gece uyanırsa açsa bile uyanmaz bu arada, biraz alışkanlık sanırım
bu sabah kapıdan çıkıyoruz dedim ki eşimee dün egeyi annen sağlık ocağına aşıya götürmüş boyu 1.78 miş dedim laelaelaelaelae eşimde diyorki 1.78 değildirrrrr 78 dir diyor:roflol:
sizinkiler kaç cm kıslar yaa kilosuda 9,900 müş
bende en son arefe günü götürdüm bayram öncesi kontrolüne boy 77 kilosu 10.200gr doktor boyuda kilosuda gayet iyi dedi ama bikaç gündür yemek istemiyo iştahı azaldı kuzumun
onur da 76 cm ve 11 kilo
canımm çok güzel yazmışsın mafoldumben dün akşam Utku ile birlikte yazmıştım ama kısaca Alp demiştim ALPBERK'in doğum günü tekrar kutlu olsun nice güzel yaşlar geçirin.
geçmiş olsun canımm. ilahii Umut evin anası aglamış hee :roflol: benim ev eh işte idare eder okuldan geldim sabah toplamıştım dagılmamış zaten aman yogun ve karmaşık bir gündü ders programları bir acayip çok dersim yok Allah'tan bakalım hakkımızda hayırlısı.
Duygu canım geçmiş olsun güzelimm. kansızlık çıkmış herhalde ama az sanırım onuda geçirirsiniz.
kızlar ben başka bir sitede cold mix diye bir ilaç varmış bebişin yastıgına damlatıyormuşsunuz tıkalı burnunu açıyormuş ve gece rahat uyumasını saglıyormuş sizinle paylaşayım istedim ben kullanmadım inşllah gerekte kalmaz hiçbirimiz için.
aytencim ne koyucan nikini:)
Egede 80.5 cmmiş iyimi sizce kızlarCADIARZU[/B]
Egede 80.5 cmmiş iyimi sizce kızlarCADIARZU[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?