Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam kızlar doğum günleri olanlar ı içten dileklerimle kutlarım nice yıllara

onur da 76 cm ve 11 kilo

selam.bizde aşıdan geldık..iki bacaktan ıkı iğneyedik.uyku öncesı sendromumuzla birleşince ağzını felan kanatana kadar kudurdu durdu..75cm-9400 olmuşuz..kılo mevzumuz malum..anne sütünden beri geriydik..ek besınde geçiştede alerjı olduk bişi yiyemedik yine geri kaldık..artık toparlicaz allahın izniyle.
gece süper kaynatmışsınız:)
kotaran otuda süper:)çok şekersin deryacım..
mevlüde benide ağlattın..nice mutlu yıllar..
keltoş minnoş utkuyada mutlu yıllar olsun..
evin anası ağlamış babası ağıt yakmış halde:)hicoşun deterjanı gelince kaçmış bakıyom:)çok alem bi
kadın yav..

alberk totsosumunda doğum günü kutlu olsun nice nice mutlu yıllaraaa inşallahh

aslan emremizinde doğum günü kutlu oolsunnnnnnnnnnnn dede olsunlar bunlar dedeee inaşşallhhh

maşallah onur toosunumuzaaa ısıralım o zaman butlarından

sen bu nikini nasıl değiştirdin canım.

aytencim yukarda iletişim bölümü var oraya tıklayıp nikimi değiştirmek istiyorum yazıyorsun 3 tane de nick önerisi yazman lazım 1. olmazsa diğerlerini denemeleri için
bunu yazıp gönderince değiştiriyorlar canım hemen

canımm çok güzel yazmışsın mafoldumben dün akşam Utku ile birlikte yazmıştım ama kısaca Alp demiştim ALPBERK'in doğum günü tekrar kutlu olsun nice güzel yaşlar geçirin.
geçmiş olsun canımm. ilahii Umut evin anası aglamış hee :roflol: benim ev eh işte idare eder okuldan geldim sabah toplamıştım dagılmamış zaten aman yogun ve karmaşık bir gündü ders programları bir acayip çok dersim yok Allah'tan bakalım hakkımızda hayırlısı.
Duygu canım geçmiş olsun güzelimm. kansızlık çıkmış herhalde ama az sanırım onuda geçirirsiniz.
kızlar ben başka bir sitede cold mix diye bir ilaç varmış bebişin yastıgına damlatıyormuşsunuz tıkalı burnunu açıyormuş ve gece rahat uyumasını saglıyormuş sizinle paylaşayım istedim ben kullanmadım inşllah gerekte kalmaz hiçbirimiz için.

bende var canım kullanıyorum nezle olduğunda ama pek işe yaramıyo sankimm , herhalt var anasını satayım zaten ne bulduysam almışım :)

bende var canım kullanıyorum nezle olduğunda ama pek işe yaramıyo sankimm , herhalt var anasını satayım zaten ne bulduysam almışım :)

bende yeni duydum güzelim kullanan arkadaşlar varmış ve memnun kaldık falan demişlerdi o yüzden. senin maşallahın var şekerim birşey oldugunda ilk önce sana soracagım aaa soracagım demişken aklıma geldi aslında size dün akşam yazacaktım ama unutmuşum.
dün farkettim ozanın diş etlerinden iki tanesi morarmış ilk gördügümde panik oldum eşim hemen araştırdı dişler çıkarken olabiliyormuş uyuyunca iyice baktım çok fazla degilmiş diş etleri baya bir şişmiş agzınada ne buldumu sokuyorki kerata onlarda yapmış olabilir dedim sizlerde böyle birşey oldumu.

evet sen bu konuda şanslısın biliyorum canım 41 kere maşallah bizede bulaşşa biraz.:)
Peki o zaman şunu sorayım kızlar gündüz kaç saat yatıyor uyuyan bebekler...kaçta yatıyo?Mesela Ege 1 kere öğlen 2 gibi yattı 1 saat birde 7 de yatıyor aslında yatmasa onu dayansa ama neyse o zamanda 45 dakıka uyuyor..Sonra 11 de yatıyor 12 1 2 3 4 5 gıbı saatlerde kalkıyor:roflol::roflol::roflol:
bu sabah kapıdan çıkıyoruz dedim ki eşimee dün egeyi annen sağlık ocağına aşıya götürmüş boyu 1.78 miş dedim laelaelaelaelae eşimde diyorki 1.78 değildirrrrr 78 dir diyor:roflol:

sizinkiler kaç cm kıslar yaa kilosuda 9,900 müş

bende en son arefe günü götürdüm bayram öncesi kontrolüne boy 77 kilosu 10.200gr doktor boyuda kilosuda gayet iyi dedi ama bikaç gündür yemek istemiyo iştahı azaldı kuzumun

selam kızlar doğum günleri olanlar ı içten dileklerimle kutlarım nice yıllara

onur da 76 cm ve 11 kilo

sağol aslıcım onu kışın alan arkadaşlar olmuştu burda sanırım..Bende düşünüyorum bu kış inşallah alıcam...
Egede 80.5 cmmiş iyimi sizce kızlarCADIARZU

Egede 80.5 cmmiş iyimi sizce kızlarCADIARZU[/B][/QUOTE]

ulen ege 80 cm ise bizim ege fena değil o zaman baksana babbası 195 olan bebeğin boyu 80 benim eşimin boyu 175 anca

kızlarr sizin minnoşların boyu baya iyiymişş biz en son bir ay önce gittigimizde 74 cmdi kuzum biraz kısa boylumu olacak annesine çekipte amann öyle olmasınn.
Gözdecim dün gece yazmıştım sanırım görmedin meyve kurusunu hazırmı alıyorsun paket halinde karışık birşeymi yoksa kendinmi hazırlıyorsun.
arkadaşlar biraz önce ozan sayesinde yazamamıştım bugün bizim evin önünde uzunca bir pazar var hem alışveriş yapacagım hem komşum sagolsun turşu kuruverecek kışlık gidip alışverişimi yapıp geleyim.
Şu burun spreyi konusunda ben biraz geç kalmışım herhalde arkadaşlarımm.hepinizi çok öptüm görüşmek dilegiyle.

Egede 80.5 cmmiş iyimi sizce kızlarCADIARZU[/B]

ulen ege 80 cm ise bizim ege fena değil o zaman baksana babbası 195 olan bebeğin boyu 80 benim eşimin boyu 175 anca[/QUOTE]

İyi bencede canım eşim benim 1.93 1.95 gibi ama doktorun dediğine göre büyümesi böyle giderse Ege 1.87 olurmuş:)Aman inşalllah yeter bana .Ben eşime alcak hiç kıyafet bulamıyorum adidasın NBA için hazırlanan kıyafetleri hariçdelikafaduldendelikafadulden

Egede 80.5 cmmiş iyimi sizce kızlarCADIARZU[/B]

ulen ege 80 cm ise bizim ege fena değil o zaman baksana babbası 195 olan bebeğin boyu 80 benim eşimin boyu 175 anca[/QUOTE]

hehe benimki de öyle ayten zaten onurda tam standartaymış uzun değil yani sanırım uzun da olmaz anasınla babası kısa Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…