Doğum yapmış olan anneler buraya....

gidersen hayırlı yolculuklar şimdiden canım opuyorumnanaktan

saol canım:1hug:

canım bizimkide 19 giyiyordu. aynı dediğin gibi ayakları etli. olmuyor şimdi.
bugün aldım ayakkabısını 21 aldım. baya giyer artık.

MAŞALLAH ÖLE GERİ FALAN DEĞİL YAW SAĞLIKLI OLSUNLARDA BOY KİLO GELİR PEŞİNDEN ACCIK ZAYIF ACCIK BODUR OLUCAKLARSADA NAPALIM SAĞLIK OLSUN HEM BAKARSIN SENİNKİ İLERDE 2 MT OLUR BELLİMİ OLURRR KIZZZkaydirigubbakcemile3
evet bacım deterjanım geldi kaçtım evi süpürdüm sildim(tabii tubada yardım etti accık o süpürdü ben arkasından bidaha süpürdm kaydirigubbakcemile3)

mutfağı sildim dolaplar falan elden geçirdim davlumbazı sildim vss çamaşır katla makineye at ütüle tubada yaptı ben arkasından kaydirigubbakcemile3napalım bizde böle alışana kadar böle gidecek

aman canım dikkat valla her mereti alıyorlar ağzına malumcokacimcoook

sanki iştahlılarmış gibbiiikaydirigubbakcemile3 ben bu akşam yediremedim gene ceyline bişii yeşil fasulye severdi onada ıhhhh yapıyor bide ağzına koyunca dilini çıkarıp eliyle temizliyor dilini zilli
bizimde ön üst ve alt ön dişler çıkmıştı üst arka ve alt arkalarda göründüler üst önlerede arkadaş geliyor şişmişler baya beyazlamış diş eti resmen çıktı çıkacaklar zor geçiyor bu dönem acıyor canları tabii yemekte yemek istemiyorlar haliyle

Umutcum geçmiş olsun bizimde yarın aşılarımız..Burnu akıyor ara sıra öksürüyor inşallah aşıyla birleşince bomba etkisi yaratmaz
Kızlar bir soru sormuştum gözden kaçtı sanırım..
Gece deliksiz uyuyan bebişer kaçta yatıyor kaçta kalkıyor ve günde kaç saat uyuyor bende en azından gündüz uyutmayım diyorum ama bayılıp kalıyor

iyi tabii maşallah seninki önden gidiyor kızz basketçi olcak herhaldekaydirigubbakcemile3

Bu arada Umutcum yemeyen ve alerjik bir bebek ısmet diyorsun bence bunlara rağmen kilosu ve boyu gayet iyi canım 41 kere maşallah

ulen ege 80 cm ise bizim ege fena değil o zaman baksana babbası 195 olan bebeğin boyu 80 benim eşimin boyu 175 anca

İyi bencede canım eşim benim 1.93 1.95 gibi ama doktorun dediğine göre büyümesi böyle giderse Ege 1.87 olurmuş:)Aman inşalllah yeter bana .Ben eşime alcak hiç kıyafet bulamıyorum adidasın NBA için hazırlanan kıyafetleri hariçdelikafaduldendelikafadulden[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol: buluyorsun işte daha ne istiyon kızzzkaydirigubbakcemile3

doktora sooooooooooooooooorrrrrr ilaç konusunda kafana göre takılma bacım benceCADIARZU

benimki gece pek kalkmaz 11-12 gibi uyur bundan erken uyumaz bazen 1-2 oluyor tabii bu durum ama gündüz uyuma durumuna da bağlı oluyor bazen

ceylin gece uyuduktan sonra sabahları 7:30 - 8:00 dedimi ayakta ama bu ara nolduysa kalkmıyor zilli kaldıramıyoruz resmen kızıyor kaldırınca asabileşip ağlıyor iteliyor bizi ve 9-10 a kadar uyuyor sonra 1 gibi yarım saat bazen 1 saat falan uyuyor ve 4 te bidaha uyku huysuzluğu başlıyor uyuyor ve 1-1,5 saat kadar uyuyor yani toplamda 11-12 saat kadar bişii uyuyor günde
ama düzen değişiyor devamlı bazen gündüz hiç uyumuyor gece 9-10 da yatıyor

e kız sen gece mama falan veriyorum diyorsun onları hangi ara veriyorsun kendinmi uyandırıyorsun çocuğuCADIARZU

Sanberk ALPBERKIN dogum gununu kutluyor.Mutluluk ve saglik diliyor.Evinin nese kaynagi olsun.Annesi ve babasini hep mutlu etsin.:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…