E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.281
Herkese Merhaba
Uzun süredir giremedimm bir türlü..Koşuşturmaca malumm..
Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun...
Unutmadan tüm bebişlerimizin doğum günüde kutlu olsun,Allahım nice mutlu doğum günlerini görmeyi nasip etsinn bize...
Umut canımm pastanızz çok güzelmiişcokacimcoook
Geçmişe çok bakamadım...
Bende belki bu cmt urfaya gitme ihtimalim var kararsız kaldımm...
Grz kızlar...
Serapcım ben daha bugün yazmıştım görmedin sanırım kan tahlili yapılıyor birde göz kontrolü isteniyor canım..Kan düşük çıkarsa şurup veriliyor bize verildi mesela:)Ayak numarası 22:))
Kız Ayten seninki koca ayak olcek galıba hadi benımkı zaten olcak babası 45 numero gıyıyorda senınkıde olcekdelikafadulden
1 yaş kontrolüne geçen hafta gittik fakat kendi dr.umuz doğum izninde olduğu için, tahlil yaptırmadık biz de henüz canım..
ayakları ise tam 19 numara..ama ayağının üzeri etli olduğu için ancak 20 ye sığıyor kaydirigubbakcemile3
selam.bizde aşıdan geldık..iki bacaktan ıkı iğneyedik.uyku öncesı sendromumuzla birleşince ağzını felan kanatana kadar kudurdu durdu..75cm-9400 olmuşuz..kılo mevzumuz malum..anne sütünden beri geriydik..ek besınde geçiştede alerjı olduk bişi yiyemedik yine geri kaldık..artık toparlicaz allahın izniyle.
gece süper kaynatmışsınız:)
kotaran otuda süper:)çok şekersin deryacım..
mevlüde benide ağlattın..nice mutlu yıllar..
keltoş minnoş utkuyada mutlu yıllar olsun..
evin anası ağlamış babası ağıt yakmış halde:)hicoşun deterjanı gelince kaçmış bakıyom:)çok alem bi
kadın yav..
İyİkİ doĞdunn aslannn mutlu yıllar sanaaaa doĞum gÜnÜnÜz kutlu olsun betÜlcÜmm.
bende yeni duydum güzelim kullanan arkadaşlar varmış ve memnun kaldık falan demişlerdi o yüzden. senin maşallahın var şekerim birşey oldugunda ilk önce sana soracagım aaa soracagım demişken aklıma geldi aslında size dün akşam yazacaktım ama unutmuşum.
dün farkettim ozanın diş etlerinden iki tanesi morarmış ilk gördügümde panik oldum eşim hemen araştırdı dişler çıkarken olabiliyormuş uyuyunca iyice baktım çok fazla degilmiş diş etleri baya bir şişmiş agzınada ne buldumu sokuyorki kerata onlarda yapmış olabilir dedim sizlerde böyle birşey oldumu.
evet sen bu konuda şanslısın biliyorum canım 41 kere maşallah bizede bulaşşa biraz.:)
Peki o zaman şunu sorayım kızlar gündüz kaç saat yatıyor uyuyan bebekler...kaçta yatıyo?Mesela Ege 1 kere öğlen 2 gibi yattı 1 saat birde 7 de yatıyor aslında yatmasa onu dayansa ama neyse o zamanda 45 dakıka uyuyor..Sonra 11 de yatıyor 12 1 2 3 4 5 gıbı saatlerde kalkıyor:roflol::roflol::roflol:
sağol aslıcım onu kışın alan arkadaşlar olmuştu burda sanırım..Bende düşünüyorum bu kış inşallah alıcam...
Egede 80.5 cmmiş iyimi sizce kızlarCADIARZU
ulen ege 80 cm ise bizim ege fena değil o zaman baksana babbası 195 olan bebeğin boyu 80 benim eşimin boyu 175 anca
iyi tabii maşallah seninki önden gidiyor kızz basketçi olcak herhalde kaydirigubbakcemile3
onurun ayak numarası 21 bugün evde yiysin diye ev ayakkabısı aldım onura
uleynnnnnnnnnnn benim nikimi niye değiştirmiyosunuzzzzzzzzzz
Selam herkese kızlar;
Benim kızımın da dünden beri çok burnu akıyor. yoktu bi iki kere öksürdü ama dünden beri çok akıyordu.Bi burun damlası vardı evde, bi günlük kullanılan. Kayınvalideme onu bıraktım, öğleden sonra pek akmadı dedi ama görecez eve gidince artık.
Bu cumartesi bi kontrole götüreceğim bakalım inşallah bişey çıkmaz. Heralde diş çıkaracaz , böyle yapar diyolar ama...
Biraz da ishal gibi sürekli değil ama. Bayramda parmağını çok kulağına götürüyordu hem de onu gösterecem, belkide dişi çıkacak diye kulağına vuruyordu...
Bizim 6.ayda kan kontrolü yapıldı ve düşük çıkınca da daha ayrıntılı bi test isteyip anemi taşıyıcılığı olduğu çıktı. Bizim doktor erken yaptı heralde.
Kızlar bide peditus diye bi soğukalgınlığı şurubu vardı ondan da alsam mı?
gidersen hayırlı yolculuklar şimdiden canım opuyorumnanaktan
Umutcum geçmiş olsun bizimde yarın aşılarımız..Burnu akıyor ara sıra öksürüyor inşallah aşıyla birleşince bomba etkisi yaratmaz
Kızlar bir soru sormuştum gözden kaçtı sanırım..
Gece deliksiz uyuyan bebişer kaçta yatıyor kaçta kalkıyor ve günde kaç saat uyuyor bende en azından gündüz uyutmayım diyorum ama bayılıp kalıyor
benimki gece pek kalkmaz 11-12 gibi uyur bundan erken uyumaz bazen 1-2 oluyor tabii bu durum ama gündüz uyuma durumuna da bağlı oluyor bazen
ceylin gece uyuduktan sonra sabahları 7:30 - 8:00 dedimi ayakta ama bu ara nolduysa kalkmıyor zilli kaldıramıyoruz resmen kızıyor kaldırınca asabileşip ağlıyor iteliyor bizi ve 9-10 a kadar uyuyor sonra 1 gibi yarım saat bazen 1 saat falan uyuyor ve 4 te bidaha uyku huysuzluğu başlıyor uyuyor ve 1-1,5 saat kadar uyuyor yani toplamda 11-12 saat kadar bişii uyuyor günde
ama düzen değişiyor devamlı bazen gündüz hiç uyumuyor gece 9-10 da yatıyor
geçen sene bu gün 12:12 oğluşumun hayata gözlerını açtığı dk..hayatımın en güzel günlerinden biri...duygularım karışık biryanım olanlara anlama veremıyo hissettiğim teksey karın ağrısı takı bebişimin yüzünü görene kadarr sadece 2 dk görebildim somrası uzun bir bekleyişş...anlama eremedım öncee tlflar tebrikler çiçeklerr harkes yeni anne annelık nasıl diyodu iyii sadece iyiydi...taki oğlumu alpberk imi saatler sonra kablolara makınelere bağlı küvezde sadece uzaktan bakana kadarrr ...işte o an içim yandıı... bişeyler koptu yüregimden...allahım lütfen onu bana bağışla dedim dua ettim...yoğunbakımdan odama giderken içimdekı huzursuzluğu mutsuzluğu tarif edemem....3 gün 3 sene gibi geldi...zaman hiç geçmiyodu taki oğlum canımmm bebişimı kucagıma alana kadar...ne kadar güzel kokuyoduu mis kokulumm... eve geldiğimizde hayatımız tamamen değişti... her günümüz heyecenlı ve güzel geçiyodu zamanla büyümeye bize karşılık vermeye başlamıştı konuşunca gülüyoo hareket ediyodu..virüsgün geçtikçe evimizin neşesi arttı...her geçen nünümüz diğerinden dahada güzel geçer oldu...alp berk şimdi evimizin maskotu oldu..alpberk le geçirdiğimiz her anımızvirüs güzel geçiyoo..allaha dua ediyorum hep oğlumu bana bağışladıı...çok şükür rabbimee... hepimizin bebişini ve benim oğluma uzun ömürler versın sağlıklı başarılı mutluuu olsun hep.....sansın ve yolun hep açık olsun oğlum...İYİKİ DOĞDUN OĞLUM....DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN....BABAN VE BEN SENİ ÇOK SEVİYORUZ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?