Doğum yapmış olan anneler buraya....

Aslıcım genetik tabiki önemli ama hiç bellide olmaz mesela benim dayım 1.80 ama oğlu 1.95 şuan:)Ama basketbol oynadı çok mesela bakarsın Ozan da uzun olur canım

ulen ege 80 cm ise bizim ege fena değil o zaman baksana babbası 195 olan bebeğin boyu 80 benim eşimin boyu 175 anca

hehe benimki de öyle ayten zaten onurda tam standartaymış uzun değil yani sanırım uzun da olmaz anasınla babası kısa Şeniz[/QUOTE]

:mymeka: moralimi niye bozuyosun kıssss kendimizceee avunuyoruz işte lülülülülülü

vayanacımvayy..ipoş ballısı şapkalar takmış...çok şeker olmuş serapcım..sür keyfini bol bol ballıkuzunun..

Serap bayramlıkları ne kadar güsel İpoşa bayıldım ya,cilveli,ne kadar neşeli bir bebiş.Git gide sana daha çok benziyor sanki...

Serapcım canım hoşgeldiniz biraz önce yazım hep kaçıp gidiyordu. Minik İpoşumuz çok güzel çıkmış maşallah Allah'ım nazarlardan korusun.

.

yerim o gülüşü ben yerimmmmcokacimcoookcokacimcoooka.s.

saolun kızlar ŞenizŞeniz

doğum günü kutlu olsun tatlı kuzuların
allah bir ömür sağlık mutluluk versin inşallah

Gül bacım kaynımın fotosunu tek hiç çekmemişim ama seni mahrum bırakmayım diye bir tane koyayım en azından sureti vardelikafadulden

bütün bebiklerin boyuna posuna kilosuna maşallah 41 kere
allah sağlık versin yavrularımıza
kızlar daha önce sorduydum bi daha sorayım
bir yaş kontrolüne biz gitmedik
kan tahlili yapıyormu tokdur(doktor:) kontrolde

birde sizin bebiklerin ayakkabı numarası kaç
bi diyverin şu garibe

benimkinin ayak numerosu 22

doktor kontrolümüz haftaya

kan tahlili yapıyolar bildiğim

görmemişim canım kusura bakma ben baharatçıdan alıyorum kadıköyde büyük dükkanlar var böyle sırf meyve kurusu satan ...
o hazır karışıklara baktım ama beğenmemiştim hepsini ayrı ayrı alıyorum çekirdekli sarı üzüm , çekirdekli siyah üzüm , incir , dut , günkurusu kayısı , yaban mersini şimdilik bunlar var hergün bunlardan 3 tanesini falan koyuyoruz canım kahvaltısına neredeyse bir avuç kadar

denizo 20-21 caniko

Selam herkese kızlar;
Benim kızımın da dünden beri çok burnu akıyor. yoktu bi iki kere öksürdü ama dünden beri çok akıyordu.Bi burun damlası vardı evde, bi günlük kullanılan. Kayınvalideme onu bıraktım, öğleden sonra pek akmadı dedi ama görecez eve gidince artık.
Bu cumartesi bi kontrole götüreceğim bakalım inşallah bişey çıkmaz. Heralde diş çıkaracaz , böyle yapar diyolar ama...
Biraz da ishal gibi sürekli değil ama. Bayramda parmağını çok kulağına götürüyordu hem de onu gösterecem, belkide dişi çıkacak diye kulağına vuruyordu...

Bizim 6.ayda kan kontrolü yapıldı ve düşük çıkınca da daha ayrıntılı bi test isteyip anemi taşıyıcılığı olduğu çıktı. Bizim doktor erken yaptı heralde.

Kızlar bide peditus diye bi soğukalgınlığı şurubu vardı ondan da alsam mı?

Serapcım ben daha bugün yazmıştım görmedin sanırım kan tahlili yapılıyor birde göz kontrolü isteniyor canım..Kan düşük çıkarsa şurup veriliyor bize verildi mesela:)Ayak numarası 22:))
Kız Ayten seninki koca ayak olcek galıba hadi benımkı zaten olcak babası 45 numero gıyıyorda senınkıde olcekdelikafadulden

Herkese Merhaba
Uzun süredir giremedimm bir türlü..Koşuşturmaca malumm..
Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun...
Unutmadan tüm bebişlerimizin doğum günüde kutlu olsun,Allahım nice mutlu doğum günlerini görmeyi nasip etsinn bize...
Umut canımm pastanızz çok güzelmiişcokacimcoook

Geçmişe çok bakamadım...
Bende belki bu cmt urfaya gitme ihtimalim var kararsız kaldımm...
Grz kızlar...

1 yaş kontrolüne geçen hafta gittik fakat kendi dr.umuz doğum izninde olduğu için, tahlil yaptırmadık biz de henüz canım..
ayakları ise tam 19 numara..ama ayağının üzeri etli olduğu için ancak 20 ye sığıyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…