- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.261
ulen ege 80 cm ise bizim ege fena değil o zaman baksana babbası 195 olan bebeğin boyu 80 benim eşimin boyu 175 anca
vayanacımvayy..ipoş ballısı şapkalar takmış...çok şeker olmuş serapcım..sür keyfini bol bol ballıkuzunun..
Serap bayramlıkları ne kadar güsel İpoşa bayıldım ya,cilveli,ne kadar neşeli bir bebiş.Git gide sana daha çok benziyor sanki...
Serapcım canım hoşgeldiniz biraz önce yazım hep kaçıp gidiyordu. Minik İpoşumuz çok güzel çıkmış maşallah Allah'ım nazarlardan korusun.
.
yerim o gülüşü ben yerimmmmcokacimcoookcokacimcoooka.s.
merhabalar
bir yıl önce bugün bir koşturmaca vardı evimizde oğlum utkum doğacaktı ve bu gün tam da bu saatte utkum dünyaya merhaba dedi evimize bir altın topu geldi. bugün yine bir koşuşturmaca bu seferde senin gelişini kutluyoruz oğlum. rabbim gülen yüzünü hiç soldurmasın kötülükler senden uzak mutluluklar yakın olsun. hayatın, bize geldiğin gün nasıl mutlu olduysak öyle güzel olsun.
NİCE MUTLU SENELERE. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÖZBEBEĞİM.
seni çookkk seviyorum hayatımın anlamı UTKUM
geçen sene bu gün 12:12 oğluşumun hayata gözlerını açtığı dk..hayatımın en güzel günlerinden biri...duygularım karışık biryanım olanlara anlama veremıyo hissettiğim teksey karın ağrısı takı bebişimin yüzünü görene kadarr sadece 2 dk görebildim somrası uzun bir bekleyişş...anlama eremedım öncee tlflar tebrikler çiçeklerr harkes yeni anne annelık nasıl diyodu iyii sadece iyiydi...taki oğlumu alpberk imi saatler sonra kablolara makınelere bağlı küvezde sadece uzaktan bakana kadarrr ...işte o an içim yandıı... bişeyler koptu yüregimden...allahım lütfen onu bana bağışla dedim dua ettim...yoğunbakımdan odama giderken içimdekı huzursuzluğu mutsuzluğu tarif edemem....3 gün 3 sene gibi geldi...zaman hiç geçmiyodu taki oğlum canımmm bebişimı kucagıma alana kadar...ne kadar güzel kokuyoduu mis kokulumm... eve geldiğimizde hayatımız tamamen değişti... her günümüz heyecenlı ve güzel geçiyodu zamanla büyümeye bize karşılık vermeye başlamıştı konuşunca gülüyoo hareket ediyodu..virüsgün geçtikçe evimizin neşesi arttı...her geçen nünümüz diğerinden dahada güzel geçer oldu...alp berk şimdi evimizin maskotu oldu..alpberk le geçirdiğimiz her anımızvirüs güzel geçiyoo..allaha dua ediyorum hep oğlumu bana bağışladıı...çok şükür rabbimee... hepimizin bebişini ve benim oğluma uzun ömürler versın sağlıklı başarılı mutluuu olsun hep.....sansın ve yolun hep açık olsun oğlum...İYİKİ DOĞDUN OĞLUM....DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN....BABAN VE BEN SENİ ÇOK SEVİYORUZ....
bütün bebiklerin boyuna posuna kilosuna maşallah 41 kere
allah sağlık versin yavrularımıza
kızlar daha önce sorduydum bi daha sorayım
bir yaş kontrolüne biz gitmedik
kan tahlili yapıyormu tokdur(doktor:) kontrolde
birde sizin bebiklerin ayakkabı numarası kaç
bi diyverin şu garibe
hani değiştirmediler fatmoşşşş benim nikiii
kızlarr sizin minnoşların boyu baya iyiymişş biz en son bir ay önce gittigimizde 74 cmdi kuzum biraz kısa boylumu olacak annesine çekipte amann öyle olmasınn.
Gözdecim dün gece yazmıştım sanırım görmedin meyve kurusunu hazırmı alıyorsun paket halinde karışık birşeymi yoksa kendinmi hazırlıyorsun.
arkadaşlar biraz önce ozan sayesinde yazamamıştım bugün bizim evin önünde uzunca bir pazar var hem alışveriş yapacagım hem komşum sagolsun turşu kuruverecek kışlık gidip alışverişimi yapıp geleyim.
Şu burun spreyi konusunda ben biraz geç kalmışım herhalde arkadaşlarımm.hepinizi çok öptüm görüşmek dilegiyle.
bi diyverin şu garibe
benimkinin ayak numerosu 22
doktor kontrolümüz haftaya
kan tahlili yapıyolar bildiğim
way koca ayaklı tosbaaaa
Serapcım ben daha bugün yazmıştım görmedin sanırım kan tahlili yapılıyor birde göz kontrolü isteniyor canım..Kan düşük çıkarsa şurup veriliyor bize verildi mesela:)Ayak numarası 22:))bütün bebiklerin boyuna posuna kilosuna maşallah 41 kere
bi diyverin şu garibe
bi diyverin şu garibe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?