- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #35.301
Kızlar takvimi nereye yapıştırıyorduk?? Unutmuşum...
uy bu aytene de hiç bakmıyon dedikkk şimdi de durmadan yazıyooo ne alem yaaw....1,78 miş uyyyyy amma uzunmuş egeeeekaydirigubbakcemile3ben dün betüş ile konuştum çünkü aslanın doğum günü dündü pasta almışlar öyle kutlayacaklarını sölemişti...eşi olmadığı için fazla hevesi yok tabii...dün bende sordum size betüş nerlerde bugün aslanın doğum günü olsa gerek diye ama kimseden ses çıkmadı bende aradığımı sölemeyi unuttum zatiiiii
dün aslan damadımın doğum günüymüş tüh bak nasıl kaçırdım neyse geç olsunda güç olmasın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ASLAN EMRE
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNN NİCE YILLARAAA
kızlar bu arada betüşşş nerde yaww bayram sonrası görünmedi hiççç aslanın doğum günü noldu acep bi bakem bakem nezamandı
hicran bende aynı valla temizlik yapıyorum ama nedense pek içimden gelmiyo yaa..
betülü bende merak ettim girmedi hiç tlf vasra bi arasak iyi olur bende num yok bide benim tlf bozuk num varsa verin ben evden ararım.....
cumartesıye ne yapıyosun hicran ben listemı yaptım bu gün oğluma doğum günu hediyesı alıcaz alış veriş yapcaz....
geçen sene bu gün 12:12 oğluşumun hayata gözlerını açtığı dk..hayatımın en güzel günlerinden biri...duygularım karışık biryanım olanlara anlama veremıyo hissettiğim teksey karın ağrısı takı bebişimin yüzünü görene kadarr sadece 2 dk görebildim somrası uzun bir bekleyişş...anlama eremedım öncee tlflar tebrikler çiçeklerr harkes yeni anne annelık nasıl diyodu iyii sadece iyiydi...taki oğlumu alpberk imi saatler sonra kablolara makınelere bağlı küvezde sadece uzaktan bakana kadarrr ...işte o an içim yandıı... bişeyler koptu yüregimden...allahım lütfen onu bana bağışla dedim dua ettim...yoğunbakımdan odama giderken içimdekı huzursuzluğu mutsuzluğu tarif edemem....3 gün 3 sene gibi geldi...zaman hiç geçmiyodu taki oğlum canımmm bebişimı kucagıma alana kadar...ne kadar güzel kokuyoduu mis kokulumm... eve geldiğimizde hayatımız tamamen değişti... her günümüz heyecenlı ve güzel geçiyodu zamanla büyümeye bize karşılık vermeye başlamıştı konuşunca gülüyoo hareket ediyodu..virüsgün geçtikçe evimizin neşesi arttı...her geçen nünümüz diğerinden dahada güzel geçer oldu...alp berk şimdi evimizin maskotu oldu..alpberk le geçirdiğimiz her anımızvirüs güzel geçiyoo..allaha dua ediyorum hep oğlumu bana bağışladıı...çok şükür rabbimee... hepimizin bebişini ve benim oğluma uzun ömürler versın sağlıklı başarılı mutluuu olsun hep.....sansın ve yolun hep açık olsun oğlum...İYİKİ DOĞDUN OĞLUM....DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN....BABAN VE BEN SENİ ÇOK SEVİYORUZ....
iyiki doğdun alpberk iyiki doğdun alpberk mutlu yıllaarrr sanaaaa
ağlattın kız benii , iyicene sulugöz oldum zati
alpberk im karam benimmmm iyiki doğdunnn iyi ki annenin oğluşusun....hep sağlıklı hayırlı evlat ol inşallah
NİCE YILLARA ALP BERK
HAYIRLI SAĞLIKLI UZUUUN ÖMÜRLER DİLİYORUM
selam.bizde aşıdan geldık..iki bacaktan ıkı iğneyedik.uyku öncesı sendromumuzla birleşince ağzını felan kanatana kadar kudurdu durdu..75cm-9400 olmuşuz..kılo mevzumuz malum..anne sütünden beri geriydik..ek besınde geçiştede alerjı olduk bişi yiyemedik yine geri kaldık..artık toparlicaz allahın izniyle.
gece süper kaynatmışsınız:)
kotaran otuda süper:)çok şekersin deryacım..
mevlüde benide ağlattın..nice mutlu yıllar..
keltoş minnoş utkuyada mutlu yıllar olsun..
evin anası ağlamış babası ağıt yakmış halde:)hicoşun deterjanı gelince kaçmış bakıyom:)çok alem bi
kadın yav..
alberk totsosumunda doğum günü kutlu olsun nice nice mutlu yıllaraaa inşallahh
aslan emremizinde doğum günü kutlu oolsunnnnnnnnnnnn dede olsunlar bunlar dedeee inaşşallhhh
canımm çok güzel yazmışsın mafoldumben dün akşam Utku ile birlikte yazmıştım ama kısaca Alp demiştim ALPBERK'in doğum günü tekrar kutlu olsun nice güzel yaşlar geçirin.
geçmiş olsun canımm. ilahii Umut evin anası aglamış hee :roflol: benim ev eh işte idare eder okuldan geldim sabah toplamıştım dagılmamış zaten aman yogun ve karmaşık bir gündü ders programları bir acayip çok dersim yok Allah'tan bakalım hakkımızda hayırlısı.
Duygu canım geçmiş olsun güzelimm. kansızlık çıkmış herhalde ama az sanırım onuda geçirirsiniz.
kızlar ben başka bir sitede cold mix diye bir ilaç varmış bebişin yastıgına damlatıyormuşsunuz tıkalı burnunu açıyormuş ve gece rahat uyumasını saglıyormuş sizinle paylaşayım istedim ben kullanmadım inşllah gerekte kalmaz hiçbirimiz için.
bütün bebiklerin boyuna posuna kilosuna maşallah 41 kere
allah sağlık versin yavrularımıza
kızlar daha önce sorduydum bi daha sorayım
bir yaş kontrolüne biz gitmedik
kan tahlili yapıyormu tokdur(doktor:) kontrolde
Sanberk ALPBERKIN dogum gununu kutluyor.Mutluluk ve saglik diliyor.Evinin nese kaynagi olsun.Annesi ve babasini hep mutlu etsin.:1hug:a.s.
teşekkür ederim arkadaşklar...Saol canım.
allah bebişlerimize uzun ömür versin.....
Selam herkese kızlar;
Benim kızımın da dünden beri çok burnu akıyor. yoktu bi iki kere öksürdü ama dünden beri çok akıyordu.Bi burun damlası vardı evde, bi günlük kullanılan. Kayınvalideme onu bıraktım, öğleden sonra pek akmadı dedi ama görecez eve gidince artık.
Bu cumartesi bi kontrole götüreceğim bakalım inşallah bişey çıkmaz. Heralde diş çıkaracaz , böyle yapar diyolar ama...
Biraz da ishal gibi sürekli değil ama. Bayramda parmağını çok kulağına götürüyordu hem de onu gösterecem, belkide dişi çıkacak diye kulağına vuruyordu...
Bizim 6.ayda kan kontrolü yapıldı ve düşük çıkınca da daha ayrıntılı bi test isteyip anemi taşıyıcılığı olduğu çıktı. Bizim doktor erken yaptı heralde.
Kızlar bide peditus diye bi soğukalgınlığı şurubu vardı ondan da alsam mı?
Umutcum geçmiş olsun bizimde yarın aşılarımız..Burnu akıyor ara sıra öksürüyor inşallah aşıyla birleşince bomba etkisi yaratmaz
Kızlar bir soru sormuştum gözden kaçtı sanırım..
Gece deliksiz uyuyan bebişer kaçta yatıyor kaçta kalkıyor ve günde kaç saat uyuyor bende en azından gündüz uyutmayım diyorum ama bayılıp kalıyor
canım bizimki gündüzleri günde 2 sefer 1er saat uyuyormuş gecede artık 22:30 u buluyor uyuması gecede bir kere kalkıyor bir sıkıntısı yoksaa sonrada sabah 7 gibi ayakta oluyor. bence gündüz uyumasıyla alakası yok gece uykusunun , bebeği gündüz uykusundan mahrum etme kıss...
e kız sen gece mama falan veriyorum diyorsun onları hangi ara veriyorsun kendinmi uyandırıyorsun çocuğuCADIARZU
Selamlar herkese,
Bayram telası, mısafır derken nete pek fırsatım olmadı..
Dun de Aslanımın dogum gunuydu.... Allah sana ve tum bebeklere saglıklı, huzurlu, aılesıyle guzel yaslar versın oglum...
Canlarımm cok tesekkur ederım, merak ettıgınız ıcınde, tebrıklerınz ıcınde.. ozellıkle deryacım arayıp sordugun kutladıgın ıcın cok tesekkur ederım cok ıncesın...
Evet dun dogum gunumuzdu... Kutlamak hıc ıcımden gelmıyordu ama dayımlar,abım vs hep buradalardı, dayım pastasını almıs habersız, bı ıkı de olsa bır resmı bulunsun demıs demekkı ılk dogum gunune daır...
Yaptık bızde ufak bırsey... Allahıma sukurler olsun onu bana bagısladı, Allah razı olsun esımden bana bu duyguyu tattırdı...
Cok huzunluyum ama cok ta mutluyum.... Annelık cok baska bırsey...
Tek duam dıger tum yaslarında, oglumun annesıyle babasıyla sevdıklerıyle olabılmesı...
Guzel uzun bır omru olması... ve tum yavruların...
Aglattın benı, cok duygulandım vallahı.. Rabbım yokluklarını, acılarını gostermesın, guzel omur versın ınsallah...
canım bizimki gündüzleri günde 2 sefer 1er saat uyuyormuş gecede artık 22:30 u buluyor uyuması gecede bir kere kalkıyor bir sıkıntısı yoksaa sonrada sabah 7 gibi ayakta oluyor. bence gündüz uyumasıyla alakası yok gece uykusunun , bebeği gündüz uykusundan mahrum etme kıss...
duygucumeksık olma canımbenim..hakketen tam arnavut kaynında..güzel kardeşime bir ömür mutluluklar...
mervecik yok iyidir işallah...
işallah yarını kolay atlatırsın duygucum..iflahım kesildi bugun..bu sarıkafalrın damarı tuttumu çok huysuz oluyolar..ismet sabah 8 9 gibi kalkıyo son 1 aydır..öncesinde hocaefendıyle sabah ezanına kalkardı:)öğlen baya uyur..12 1 gibi uykusu gelir.3 4 gibi kalklar..akabınde akşamüstü 5 6 gibide yarımsaat kadar kestirir..gece 9 10 gibi uyur..gece 12 gibi,2 gibi,4gibi 6gibi kalkarşanslı gecelerimde 4ten sonra kalkmaz..bahtsız bedevi gecelerimde ki gazımız falan varsa her yarımsaatde bir kalkabilir..bi hamak bi yatak..zinco hala kullanıyorum...bugun aşıyı geç oldu..öğlen uykusu açıldı..huysuzlugu tavan yaptı..4 e kadar uyumadı..enson tv masasını kemirirken dişini zedeledi onun üstüne bayıldı kalktı7gibi..bişiciler yemıyo boylede olunca..mutfak bomba düşmüş gibi habire bişiler yapıyorum ama o huysuzluk geldimi boyleyız işte..huysuz deilsek gayet yavşak,sevecen bi sarmişiz:)sarıtekiriz yani:))
benimki 12 aylikken gunduz 2 saat oglenden once uyurdu oglenden sonra saat 18 gibi 1 saat ve gece saat 22.30 tan sonra yatirirdim yarim saatte uyumus olurdu.Gece 1 -2 kez su icin uyanir hemen uyuyordu.
simdi 13 aylik gunde 1 kez 2-3 saat uyur aksam 20.30 ta uyumus oluyor.gece 102 kez su icin kalkar.
Selamlar herkese,
Bayram telası, mısafır derken nete pek fırsatım olmadı..
Dun de Aslanımın dogum gunuydu.... Allah sana ve tum bebeklere saglıklı, huzurlu, aılesıyle guzel yaslar versın oglum...
Canlarımm cok tesekkur ederım, merak ettıgınız ıcınde, tebrıklerınz ıcınde.. ozellıkle deryacım arayıp sordugun kutladıgın ıcın cok tesekkur ederım cok ıncesın...
Evet dun dogum gunumuzdu... Kutlamak hıc ıcımden gelmıyordu ama dayımlar,abım vs hep buradalardı, dayım pastasını almıs habersız, bı ıkı de olsa bır resmı bulunsun demıs demekkı ılk dogum gunune daır...
Yaptık bızde ufak bırsey... Allahıma sukurler olsun onu bana bagısladı, Allah razı olsun esımden bana bu duyguyu tattırdı...
Cok huzunluyum ama cok ta mutluyum.... Annelık cok baska bırsey...
Tek duam dıger tum yaslarında, oglumun annesıyle babasıyla sevdıklerıyle olabılmesı...
Guzel uzun bır omru olması... ve tum yavruların...
Aglattın benı, cok duygulandım vallahı.. Rabbım yokluklarını, acılarını gostermesın, guzel omur versın ınsallah...
duygu canım benımkı gece uyanıyo hıç kalkmadığı zamanı göremedim daha...
alpin ayakkabılarını bi arkadaşım hediye almıştı numarası 29 ama kalıbı küçük ayagına tam oluyo.....
aytencim white cok hoş..yav bende bakayım yeni bi nik:)ne mobılya ne gardrop ne herifi yenileyemiyoz eh nikimiz i gıcırdatak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?