Doğum yapmış olan anneler buraya....

Selam kızlar;
Duygucum bizimki de 9-10 gibi uyur. Eğer uyumazsa çok şımarıp söz dinlemeyen bi tip oluyor... Sonra gece 2 gibi parkyatağında ayağa kalkarak uyanıyor. Alıp sallıyorum koynumda uyuyor yavrum ama hemen yatırdığımda tekrrar klkıp ağlıyor, sanıyorum biraz beni özlüyor yavrum. Bu ara bi 4-5 ölçü mama yiyiyor yada su vererek tekrar uyutuyorum. Sonra bi kere daha böyle kalkıyor yada saat 6-7 arası kalkıyor. Ama bu ara gece çok kalkar olduk. Heralde özlüyor diye yorumluyorum ...
Benim kızım da 11.5 kilo idi en son ve 76 cm 'di.

Selamlar herkese,
Bayram telası, mısafır derken nete pek fırsatım olmadı..
Dun de Aslanımın dogum gunuydu.... Allah sana ve tum bebeklere saglıklı, huzurlu, aılesıyle guzel yaslar versın oglum...

kızlar bu arada betüşşş nerde yaww bayram sonrası görünmedi hiççç aslanın doğum günü noldu acep bi bakem bakem nezamandı

Canlarımm cok tesekkur ederım, merak ettıgınız ıcınde, tebrıklerınz ıcınde.. ozellıkle deryacım arayıp sordugun kutladıgın ıcın cok tesekkur ederım cok ıncesın...

Evet dun dogum gunumuzdu... Kutlamak hıc ıcımden gelmıyordu ama dayımlar,abım vs hep buradalardı, dayım pastasını almıs habersız, bı ıkı de olsa bır resmı bulunsun demıs demekkı ılk dogum gunune daır...
Yaptık bızde ufak bırsey... Allahıma sukurler olsun onu bana bagısladı, Allah razı olsun esımden bana bu duyguyu tattırdı...

Cok huzunluyum ama cok ta mutluyum.... Annelık cok baska bırsey...
Tek duam dıger tum yaslarında, oglumun annesıyle babasıyla sevdıklerıyle olabılmesı...
Guzel uzun bır omru olması... ve tum yavruların...

Aglattın benı, cok duygulandım vallahı.. Rabbım yokluklarını, acılarını gostermesın, guzel omur versın ınsallah...

iyiki doğdun alpberk iyiki doğdun alpberk mutlu yıllaarrr sanaaaa
ağlattın kız benii , iyicene sulugöz oldum zati

alpberk im karam benimmmm iyiki doğdunnn iyi ki annenin oğluşusun....hep sağlıklı hayırlı evlat ol inşallah

NİCE YILLARA ALP BERK

HAYIRLI SAĞLIKLI UZUUUN ÖMÜRLER DİLİYORUM

alberk totsosumunda doğum günü kutlu olsun nice nice mutlu yıllaraaa inşallahh

aslan emremizinde doğum günü kutlu oolsunnnnnnnnnnnn dede olsunlar bunlar dedeee inaşşallhhh

duygu canım benımkı gece uyanıyo hıç kalkmadığı zamanı göremedim daha...
alpin ayakkabılarını bi arkadaşım hediye almıştı numarası 29 ama kalıbı küçük ayagına tam oluyo.....

geçmiş olsun canım egede bayramdan önce kaptı şifayı hatta aşılarınıda sağlık ocağı bayramdan sonra yapalım demiş, dün yapıldı aşıları, halada burnu az da olsa kıyor peditus vermiyoruz biz, ama veren arkadaşlar var sen bilrisin istersen doktoruna bir sor.

canım bizimki gündüzleri günde 2 sefer 1er saat uyuyormuş gecede artık 22:30 u buluyor uyuması gecede bir kere kalkıyor bir sıkıntısı yoksaa sonrada sabah 7 gibi ayakta oluyor. bence gündüz uyumasıyla alakası yok gece uykusunun , bebeği gündüz uykusundan mahrum etme kıss...

duygucumeksık olma canımbenim..hakketen tam arnavut kaynında..güzel kardeşime bir ömür mutluluklar...
mervecik yok iyidir işallah...
işallah yarını kolay atlatırsın duygucum..iflahım kesildi bugun..bu sarıkafalrın damarı tuttumu çok huysuz oluyolar..ismet sabah 8 9 gibi kalkıyo son 1 aydır..öncesinde hocaefendıyle sabah ezanına kalkardı:)öğlen baya uyur..12 1 gibi uykusu gelir.3 4 gibi kalklar..akabınde akşamüstü 5 6 gibide yarımsaat kadar kestirir..gece 9 10 gibi uyur..gece 12 gibi,2 gibi,4gibi 6gibi kalkarşanslı gecelerimde 4ten sonra kalkmaz..bahtsız bedevi gecelerimde ki gazımız falan varsa her yarımsaatde bir kalkabilir..bi hamak bi yatak..zinco hala kullanıyorum...bugun aşıyı geç oldu..öğlen uykusu açıldı..huysuzlugu tavan yaptı..4 e kadar uyumadı..enson tv masasını kemirirken dişini zedeledi onun üstüne bayıldı kalktı7gibi..bişiciler yemıyo boylede olunca..mutfak bomba düşmüş gibi habire bişiler yapıyorum ama o huysuzluk geldimi boyleyız işte..huysuz deilsek gayet yavşak,sevecen bi sarmişiz:)sarıtekiriz yani:))

benimki 12 aylikken gunduz 2 saat oglenden once uyurdu oglenden sonra saat 18 gibi 1 saat ve gece saat 22.30 tan sonra yatirirdim yarim saatte uyumus olurdu.Gece 1 -2 kez su icin uyanir hemen uyuyordu.
simdi 13 aylik gunde 1 kez 2-3 saat uyur aksam 20.30 ta uyumus oluyor.gece 102 kez su icin kalkar.

geldim kızlar gene hala ayaktayım
ben ceylini uyutmuştum ama perdeyi yıkamıştım takarken ses çıkardım yatak odasında uyandı uyumadı bidaha 1 saattir ayakta uyumaya da hiiiç niyeti yok gibi babası ile oyunuyor zilli

e kız sen gece mama falan veriyorum diyorsun onları hangi ara veriyorsun kendinmi uyandırıyorsun çocuğuCADIARZU

gece mama yemez benimki genelde ama ben uyurken biberonu ağzına veriyom 1-2 yudum alıp iteliyor ben ara ara verip yedirmeye çalışıyorum işte canım ne yedirebilirsem yoksa asla yemez gece uyandırmakmı laelaelaelaelae deli eder adamı valla bi kızıyorki sorma biberonu verirken uyanıyor ya zilli fena çığlık atıyor kaydirigubbakcemile3

Kız ne bileyim acaba gündüz çok uyuyorda gecemi uyumuyor diyorum çünkü çoğu zaman ağlayarak değil mutlu mesut kalkıp haldır haldır yatağı yada beşiği nerde yattıysa deli gibi sallıyor yani dipçik gibim kalkıyor sanki deliksiz uyumuş gibi:)Anasına çekmiş gerçi çocuk 1 sene önceye kadar uyuyan insanlara çok kızardım günde 4 5 saat uykuyla yaşardım..Şimdide deliksiz 5 saate razıyım..Hayatımda zaten öğlene kadar uymuşluğum yoktur

Betül hoşgeldin Aslana nice mutlu yaşlar Allah babasınada sağsalim kavuştursun inşallah mutlu mesut bir hayatı olsunopuyorumnanaktan
Canım sağol Allah herkesi mutlu etsin inşallah...Sende bendensin deseneUykusuz geceler hala devam..Bugün biraz halsiz burnu akıyor hafif öksürük ondan bayıldı kaldı bakalım kaçta kalkıcak ama dediğin gibi normalde deliksiz uykumuz yoktur..Allah büyük bizde birgün uyucaz elbetdelikafadulden

Son düzenleme:

canım allah sağlık sıhhat versin beraber kutlarsınız gene inşallah bundan sonraki yaş günlerinde hep beraber olursunuz inşallah kız cep nonu mej atta arada arayalım merak edince daaaaaaaaaaa anaaaa dönürüz hala numaralarımız yokkk birbirimizdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım bizim dr bu ay yapacak kan testini zaten alerji testide yaptırıcaz herhalde ikisi bir arada olsun istedi bizim dr aşımızda var zaten nasıl olcek bilemiyom ama artık 3 ü bir arada olacak

aytencim white cok hoş..yav bende bakayım yeni bi nik:)ne mobılya ne gardrop ne herifi yenileyemiyoz eh nikimiz i gıcırdatak:))

ulen değişmeyin şu nikleri sık sık kim kimdir aklımızda tutana kadar off oluyozzz hafıza kartımızı yakmayın leynnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…