- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.361
ben seni , senin gözünden sakınırım kıskanırım...:))getirin bi 35lik bakemm:)
ayy hiç sorma elinden gelse bize bırakmıcak...
ağlayınca koşar beşikteyse beşiği sallar.. kanapedeyse pış pışlar...
rezene içirirken elimden alır o tutar biberonu..
dr emzik verin demişti biz de denemiştik emer mi diye ama emmiyo... musti bunu gördü ya zorla emzirmeye çalışıyo.. :roflol:
tabi yanlız bırakmıyoruz bazen gözlerini oymaya kalkıyo..:roflol:
bence ağır gelebirli haftada 1 önerilio diye biliorum ama genede doktoruna sor canım
duygucum bu soruna neşet ertaşın bağrı yanmışş bi türküsünün dizeleriyle cevap vericeem:))
Mühür gözlüm seni elden
Sakınırım kıskanırım
Uçan kuştan esen yelden
Sakınırım kıskanırım
Havadaki turnalardan
Su içtiğin kurnalardan
Giyindiğin urbalardan
Sakınırım kıskanırım
Beşikte yatan kuzundan
Hem oğlundan hem kızından
Ben seni senin gözünden
Sakınırım kıskanırım
Alİzzeti oncalardan
Elindeki goncalardan
Yerdeki karıncalardan
Sakınırım kıskanırım
eh seviyom galbaa:)amin cümlemiz canımbenim..hiç anlamamki duygucum..ismetten sonra yemek yapmaya başladıgım için ben hiç bilemıyorum kim turfanda kim zamanında:)
ben asıl şimdi başlicak bi bulut ossam a bayılıyom..ordakı mustafa tiplemesi süper:)acayip arıza:)narine takmış kafayı..mumkun deil bırakmıyo:)zalak narin başkasını seviyo ama boyledir işte:)gerçi mustafa narini bikere furrdu:))narin tırsıyoo sanırsam:)züper bi dizi:)narin şimdi hamile ama kocasından deil:)mustafa narini düğününde kaçırdı ve tecavüz ettide:)halbuki ne olcak yanii:)narin çok narin ,mustafa tam hanzo olunca olmuyo işte:)
ismet durmadı uyumadı babası kaveye götürdü:)hava güzel dışarda oturuyolar erkek erkeğe:)giderken numaradan git anneye dıyo babası kendı kucagındayken kapı ağzında,amanın bi baş çeviriyo istemıyoki beni:)anında satışş:)allahın bastıbacağııı:)ahanda başladı benim dizi:)
eh seviyom galbaa:)amin cümlemiz canımbenim..hiç anlamamki duygucum..ismetten sonra yemek yapmaya başladıgım için ben hiç bilemıyorum kim turfanda kim zamanında:)
ben asıl şimdi başlicak bi bulut ossam a bayılıyom..ordakı mustafa tiplemesi süper:)acayip arıza:)narine takmış kafayı..mumkun deil bırakmıyo:)zalak narin başkasını seviyo ama boyledir işte:)gerçi mustafa narini bikere furrdu:))narin tırsıyoo sanırsam:)züper bi dizi:)narin şimdi hamile ama kocasından deil:)mustafa narini düğününde kaçırdı ve tecavüz ettide:)halbuki ne olcak yanii:)narin çok narin ,mustafa tam hanzo olunca olmuyo işte:)
ismet durmadı uyumadı babası kaveye götürdü:)hava güzel dışarda oturuyolar erkek erkeğe:)giderken numaradan git anneye dıyo babası kendı kucagındayken kapı ağzında,amanın bi baş çeviriyo istemıyoki beni:)anında satışş:)allahın bastıbacağııı:)ahanda başladı benim dizi:)
seviyon demekalkisalkisalkis
hah şöyle yola gellllyerimseniben
üffff o dizi çok sorunlu yaa
ben bakamıyom çok sorunlu dizilere
afakan basıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?