Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet canım ya gerçekten bilmiyor hiç ANGUTT işte ANGUTTT

slm kızlarr....
hicrancım valla işin zor canım ya senınde...
umut resmınıze bayıldım yaaaa çok güzelllll........ tam bi resım koysana bakayım. şöle güzel görsun gözumuz gönlümüz açılsın....
derya orasıı koru yolumu....
maibeyaz canım ismını hatırlayamdım özür dilerim..allah uzun ömür versın bebişine canım çok şeker maşallah....
fatma duygu bende sizdenım dun bende saat 3 de ayaktaydım sabaha karsı uyudu benımkide...

geçmiş olsun minik kuzuya, inşllah çabuk iyileşir ateşide çıkmaz

evet zaten evlilikleri oturmamıştı bizimkilerin dediğim gibi daha 1 yıl oldu evleneli öncesinde de baya sıkıntılar yaşadılar damadın ailesinden dolayı damattan dolayı vss düğünleri olaylı oldu düğününde bile ağlattılar kardeşimi yani bunun gibi birçok olay oldu şu 2 yılda kız hamileydi yine maddi manevi sıkıntı yaşadı şimdiye kadar el bebek gül bebek büyttü ailem onu en küçüğümüz bide yani ondan şımarık büyüdü accık ama öle kendini bilmez değil inadı var biraz bide kolay affedemiyor herşeyi neyse artık bu lohusa sendromundan da kurtulunca dahada rahatlar ama psikoloğa götürmem lazım bunu ikna edip bi şekilde .bu arada damada anlatmazmıyım bacım hamileykende anlattım ozamanda bi kavga kopmuştu evlerini bile dağıttılar kırılmadık eşya cam kalmamıştı birbirlerine inat biri bişey kırmış diğeri ona karşılık başka bişey kırmıştı bi gitmiştimki ev dandini bizim kız ağlıyor ozaman çok kızmıştım damada kardeşimi göndermem bidaha diye keza ozaman da bizim damat haksızdı aptal işte aptal karakter oturmamış oldunlaşmamış çocuk gibi hala e beyinde çalışmayınca ortaya böle sıkıntılar çıkar tabii
sağğol canım allah kimseye yaşatmasın böyle sıkıntılar
inşallah iyiye gider canımcım.
hayırlısıyla şimfilik giti ama dönmez umarım bakalım daha kesin bişii yok mevlüt hatrına gitti

eşim yarın gidiyo bende ayrılık depresyonundayım...
gitmesi gerek onuda biliyorum ama genede çok üzülüyorum... 1 bçuk ay sonra gelıcek yada bizi götürecekk.. zaman dediğşn nedir ki hemen geçiyo ama esim olmayınca geçmiyo bana çok üzülüyorum çokkkkk.....

İNŞALLAH CANIM SAĞOL evet ya erkekte küsende bizim bu manyak damatta gördüm ben ilk defaa eşler yer değişmiş bunlarda erkek odalara kapanıyor küsüyor kadın erkeğin peşine gidiyor :uhm:

kız ben denedim ama içemedim gerçekten lahanayla zayıflayan var aslında denemeli yararlı da zaten bende bidaha deneyeyim yaww ben içemeyince limon katmıştımm ama ölede içememiştimakannehir

aile büyüğü olarak onun ailesi de pek hayırlı insanlar değil kardeşim hamileyken kavga ettiklerinde oğlum olmuyorsa boşanın gitsin demişti düşünebiliyormusun hemde benim eşimin yanında bunu diyor karı zaten baştan beri kızkardeşimi istemiyordu babası desen oda kendi aleminde bide karıdan habersiz ne konuşur ne iş yapabilir o derece orda karı sözü geçiyor e karıda oğlundan beter olunca aile büyüğü kalmıyor benim babamda o kavgalarında kızımı üzme bak ben senin maddiyatına işine bakmadım kızımı mutlu et üzme başka bişii istemem demiştim sen daha bismillah yılını doldurmadan hamile kadını üzdün demişti bide annemlerin evinde tartışmış bunlar ben yoktum babam kızmış hatta çık git demişti kovmuştu onu ulen ben okadar laf anlatıyom hiçmi dinlemedin beni diye kızmış sen nasıl benim yanımda kızıma bağırırsın diye ben konuşuyom eşim knuşuyor olmuyor bu çocuk adam olmuyro hep aynı terane kafası bazmıyor işte
canım sorunlar beni çekiyor derken kötü anlamda demedim ama sıkıldımda yanii isyan manasında değildi onu kastettiysen ama yanii tam bi kafamız rahat ediyo bişii çıkıyor anlamıyorum valla rabbim beterinden saklasın sanki peşpeşe geldi bu son dönemlerde sıkıntılar sağlıktı bu tarz olaylardı vss hani kendimde hata aramaya başladım ya bu rabbimin bi sınavı bize yada biz bi kul hakkımı yedik ah mı aldık diye kendimi sorgular oldum yaniii ama şükür atlattıyoruz herzaman derler ya seni öldürmeyen dert güçlendirirmiş bizde güçleniyoz sanırım kaydirigubbakcemile5

of mevlüdecim ya senin de işin ne zor Allah sabırlar versin sana daha yeni gelmemişmiydi eşin inşallah çabuk kavuşursunuz bu sefer

netten bebek güvenlik malzemeleri diye arat canım ben bi ara görmüştm buna benzer bişii sanırım

sağol hayatım güzel bilgiler tabii koşturmadan bazen bu tarz bilgileri atlayabiliyoruz her nekadar bazılarını bilsekte üzerine düşmeliyiz bazı kurallar oturtmalıyız değilmi

sağol canım valla allah kolaylığını verir inşallah

evet yaa bende çok beğendim bu gazı zaten güzel gacı alımlı bişii maşallah herşeyde yakışıyor arkideşime

allah kavuştursun sizi canım eşi yanında olmayınca insanın kendini nasıl hissettiğin gayet iyi bilirim benimkide önceleri hep giderdi rizeye iş yüzünden ama bu sene fazla gitmedi oda gidince hem en az 1 ay kalırdı orda malum iş meselesi bişii diyemiyoruz tabii hatta benimki ben doğum yapmadan 5 gün önce gelmişti :bbo:

ben de gidip kızı alayım kocişen bizimki bu akşam pek uyumaya niyetli değil zilli uykusu yok hem nezle hali yok hemde arsız dolanıyor hala ayakta ben onuda alıp gidip yatam bare hepinize iyi geceler iyi uykular ALLAH RAHATLIK VERSıN

yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar sağolun 55 kiloyum şu an ama boyum 1.60 zayıf değilim topuklu varya sanırım öyle gözükmüş emme çok mutlu oldum vallakaydirigubbakcemilezemuszemus

aytenim geçmiş olsun canım Allah ım gelmiş geçmiş etsin egemiz bir an önce büyüsüün ve heç bişiyi kalmasın annesi:Saruboceq:

gülsüm çok tatlı kızın maşallah ayy tazecik bizimkiler dana:)))))))))))koklayıver kızŞeniz:sm_cool:

hicranım kardeşin haklı ama adamlar odun:)) ne edersin öğrensin sende anlat adam olsun şimdi yuttun çektinmi bu adam bunun nazını ne zaman çekecek ama deme ama
kötükedihüso
şimdi evlerine gitmişler ya hani belkide sarılıp uyudular abla biz barıştık diye msj atar sabah inş hep oldu bizlerde yaşadık bir dönem bir süreç Allah ım ayırmasın kimseleri daha büyük sorunlar vermesin :Saruboceq:

umutum aşık mesuuut gördüm seni:asigim::asigim: ve huzur doldum inan ne güzel hep böyle isteriz bak mutluluklar şekerim
:1hug:

mevlüde Allah kavuştur canım üzülme:gitme:hemen geçer inş zaman

hicranım geçmiş olsun bak kuzuna sen iii geceler

saol arzucum..eh aşk bizim burda oturuyo ama bazen farkına varabiliyoruz çoğumuz öyle sanırım:)bende çok cici,pırıl pırıl bi aile gördüm..allah herkezin yuvasına huzur versin.canımbenim teşekkür ederim.
hicrancım eksik olma..peditusu biliyosun valla süper işe yaradı bizde.bikez kullandım ama şıp diye kesmişti..işallah ateş olmaz..az çıkma meyili olursa sen hemen bi fitil koyarsın zaten..damat ve kayınvalide aramakla bulunmaz cinsten,meğerki rastgele.. -olmadı boşanın-ibaresi tehlike arzediyo..kalbi arıza veriyo..ürkütücü....hakda hayırlısı hicrancım..allah sana ve ailene sağlık versin.gerisini zaman göztericek..sen kendini sıkma dicem elde deil ama sen enönce yavrularına lazımsın..kardeşin yaptığı seçimlerin bedelini bi noktadan sonra kendi ödemek zorunda..18yaşında felan deil zaten sanırım..allah iyi yazılar yazsın..analar taht yapar baht yapamaz mış nıhayetinde..
cümleten iyi geceler cancanlar
.

mevlüdecim canımbenim saol..inan dicek söz bulamıyorum..eşinin başka iş bulma durumu yokmu..sana kuracağı iş yerıne kendı buralarda bişiler yapsa..hakda hayırlısı..üzme sende kendini..alpe lazımsın..

Günaydın herkese bugün açılışı ben yapıyorum sanırım..Ege dün gece 8de yatmıştı ya 12 de kalktı 1 e kadar oturdu sonra gece bir kaç kere daha yatıp kalkıp en son 9 a kadar yattı kuzucum:sm_cool:Kırk yılda birde olsa annesinin yüzünü uyku konusunda güldürüyor 1 aylık uykusunu aldı artık bugün otururuz:roflol:

Hicran geçmiş olsun kuzuya bencede limon ıhlamur ver birde arkadaşlar bir şuruptan bahsediyor ya süper diye ondan al bence ben kullanmadım bilmiyorum ama bir kere verince bile iyi geliyormuş canım inşallah hemen iyileşir...
Offf valla alem bunlar yaa birde o saatte kalkıp oyun istiyorlarlaelaelaelaelae
Canım kıyamam Allah kavuştursun şimdiden Allah daha büyük ayrılıklar vermesin canım...
Arzucum inanmıyorum 55 kilosun ve boyun 1.60:1shok:Yemin ediyorum ben 1.60 san 45 kilo gibi çıkmışın fotoda:)Aslında çok normalsin hatta balık gibi hatunsun yani:)Maşallah güzel arkadaşımaopuyorumnanaktan

amin canım amin aman iyi olsunlarda ben bişii istemem valla mesaj vs de gerek yok fakat kendi evletrine gitmediler kayınvaldesine gitti bebeğin 40 mevlüt vardı onu yapacakmış kayınvalde ya bende ondan biraz kardeşimi iknaya daha fazla çalıştım rezil olacaktı millete bie kardeşim haklı tamam ama mavlüte gitmicem nedemek eddim bende ona kızdım akşam kaynana mevlüt yapıyr millet davetli sen nasıl gitmezsin dedim işte zor ikna ettikk e kocası olacak odunda benim telkinlerimden sonra özürlere ağırlık verdi de başardık sonunda ah bu mevlüt olmayaydı o damadı ben bilirdim nasıl burnunu srttüreceğimide neysee:umursamaz:

allah sanada hayırlı mesut bir ömür versin canım gerçekten mutluluğun yazılarından bize yansıyor bu ara hayırdır kız maşallah
bakalım canım bizde tetikteyiz ceylin için ateş vs olupta ağırlaşmasın diye hayırlısıyla ağırlaşmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…