- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.341
Selam millet ben aniden çıkmak zorunda kaldım sebep ise kız kardeşim aradı şu doğum yapan hani eşi ile zırt pırt kavga eden kızkardeşim neyse bunlar tartışmışlar bizimki...
Canım Fatmanın nicki değişti burda sürekli:)
hepinize selam
kıslar egenin böbreğinin biri birazcık büyümüş geçen seferkilerde 5 mm fark vardı
7 mm olmuş aradaki fark ama ciddi şekilde değil hala 2 yaşına kadar devam edilecek... biraz canım sıkıldı tabii keşke düzelmiş iki böbrekte aynı boyda deseydi.
Canım sağol o senin güzelliğinopuyorumnanaktanduygucum geçen gün yazamadım
yeni saçlarını güle güle kullan
zaten güzeldin iyice güzelleşmişsindir :))
azcık gezdik hazır son güneşler..burnumuz akma temayülünde hadibakalım..yemeğimizi yedik..benden bahtıyarı yok şuesnada..bugun kerevizli çupra yaptım tabiki atmasyon:)
duygucum,benımkıde bensız bıyere gitmemiştir..işle evın arası 2dkkayurıyerek..tum hocalarla aile gibiyiz..müdire hn gayet kafa arkadaşımdır..bi kahvemız hariç benımde aslında sebebim yok ama eldedeil..bu bi hastalık sanırım..benım sevdiğimbi rahatsızlık:)
hicrancım o damadı bi aile büyüğü karşısına alıp konuşmalı bence..kızkardeşinede zaman tanıyın ve lutfen sorun benı cekıyo deme..
Kızlar ben öğlen Egeye tarhana yaptım içinede ciğer koydum ilk olarak:)Ben nefret ederken yaparken bile öğürdüm yani..Şimdi ben akşamda bu çorbadan versem olurmu?Ağır gelirmi acaba?
Umutcum bu arada kerevizin mevsimi geldimi kız erken değilmi?Kasımdan sonra diye biliyorum ben ama...
bence ağır gelebirli haftada 1 önerilio diye biliorum ama genede doktoruna sor canım
ah anambenimyaaa...gülsümcümeksik olma..ismetde çok iştahlı deil ve aşırı hareketli..sağlığı yerindeolsun,kolay hasta olmasınlar gerisi muhım deil..allahın sevgili kullarındansın..cefasını çektin ama bikaç aya kalmaz sefasını sürüceksin işallah ardarda iki kuzu sahibi olmanın..ama dr unun 2yıl doguramaz ibaresini hiç unutma emi:)rabbim sağlıkla meydana çıkarsın kuzunu..çok güleç,çok güzel bi kız olucak annesi..öpüyoruz kokluyoruz herikisinide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?