Doğum yapmış olan anneler buraya....

Selam millet ben aniden çıkmak zorunda kaldım sebep ise kız kardeşim aradı şu doğum yapan hani eşi ile zırt pırt kavga eden kızkardeşim neyse bunlar tartışmışlar bizimki...

hicroşcum düzelirler inşallah canım
üzme kendini evliliklerde ilk yıllar zor olur hep.
birde erkek küsmemeli küsen erkekle başetmek zor bence
kapıdan kovulsa bacadan girip kendini affettirmeli
iki taraftada küsme huyu varsa çok zor

arzu canım daha önce kutladımmı hatırlayamadım
kutladıysamda tekrardan
doğum gününüz kutlu olsun
nice sağlıklı mutlu seneler geçirin inşallah hep birlikte
fotolarda çok hoş
sende baya zayıflamışsın çok hoş olmuşsun

canım benim üzme kendini
düzelir inşallah allahın izniyle:Saruboceq:

kızlar geçen gün zayıflama haplarından bahsetmişsiniz
lahana suyu işe yarıyor gerçekten kızlar
,ama bazı dikkat edilmesi gereken noktalar var
750 ml suyu kaynatacaksın kaynayınca 3 4 parça lahanayı içine atıp
7 dk (daha çok veya daha az değil) kısık ateşte kaynatacaksın
sonra süzüp yemeklerden 1 saat önce veya 2 saat sonra içeceksin
750 ml bir gün için gerçi kaynayınca azalıyor.
birde kesinlikle kolay içmek için içine birşey katmak yok
adnan saraçoğlunun kitabını almıştım
valla zayıflamanın dışında çok faydası var
toksin atıyor, selülitleri gidermeye yarıyor, dolaşımı düzenliyor vs
az kilo vermek isteyenler 5 gün uygulayıp 3 gün ara
10 kilodan fazla kilosu olanlar 7 gün uygulayıp 3 gün ara toplam 21 gün

azcık gezdik hazır son güneşler..burnumuz akma temayülünde hadibakalım..yemeğimizi yedik..benden bahtıyarı yok şuesnada..bugun kerevizli çupra yaptım tabiki atmasyon:)
duygucum,benımkıde bensız bıyere gitmemiştir..işle evın arası 2dkkayurıyerek..tum hocalarla aile gibiyiz..müdire hn gayet kafa arkadaşımdır..bi kahvemız hariç benımde aslında sebebim yok ama eldedeil..bu bi hastalık sanırım..benım sevdiğimbi rahatsızlık:)
hicrancım o damadı bi aile büyüğü karşısına alıp konuşmalı bence..kızkardeşinede zaman tanıyın ve lutfen sorun benı cekıyo deme..

umut resimdeki ismet mi..
maşallah yaa ne kadar büyümüş... musti hiç kilo almıyo hiç bişeyde yemiyo zaten...

kızlar ben bundan arıyorum... gören duyan bilen var mı..bizim ev sobalı ama hiç bir yerde bulamıyorum...

Eklentiler

• $DUN5616-Vidali-Flex5-SiyahMetal.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 19
duygucum geçen gün yazamadım
yeni saçlarını güle güle kullan
zaten güzeldin iyice güzelleşmişsindir :))
Canım sağol o senin güzelliğinopuyorumnanaktan

Bacım nerde kıskanıyon sen bu adacağızı kahvedenmi tv denmikaydirigubbakcemile3

Kızlar ben öğlen Egeye tarhana yaptım içinede ciğer koydum ilk olarak:)Ben nefret ederken yaparken bile öğürdüm yani..Şimdi ben akşamda bu çorbadan versem olurmu?Ağır gelirmi acaba?
Umutcum bu arada kerevizin mevsimi geldimi kız erken değilmi?Kasımdan sonra diye biliyorum ben ama...

kızlar ben size minik kızımı göstermişmiydim...
makinam ozuk olunca foto çekemiyorum...
bu 1.5 aylık hali falan sanırım.. baya büyümüş hali yani...

sildim oniiii

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy evet maşallahh yaa musti bebeğe karşı nasıl davranıo ege bir bebek görsün çok hoşuna gidiyo gülüyo kendi kendine musti napıo

bence ağır gelebirli haftada 1 önerilio diye biliorum ama genede doktoruna sor canım

ah anambenimyaaa...gülsümcümeksik olma..ismetde çok iştahlı deil ve aşırı hareketli..sağlığı yerindeolsun,kolay hasta olmasınlar gerisi muhım deil..allahın sevgili kullarındansın..cefasını çektin ama bikaç aya kalmaz sefasını sürüceksin işallah ardarda iki kuzu sahibi olmanın..ama dr unun 2yıl doguramaz ibaresini hiç unutma emi:)rabbim sağlıkla meydana çıkarsın kuzunu..çok güleç,çok güzel bi kız olucak annesi..öpüyoruz kokluyoruz herikisinide..

valla gül ciğer verıyodu ama o has bi adanalı olarak bi kuzu çevirip yedirmedi ayçaya:)tarhanayla beraber ağır olurmu bılmıyorum ben hiç ciğer vermedim..ciğeri tek başına verirsende yermi bilemıyorum..eniyisi hicoşa danışmak sanırım...

bence ağır gelebirli haftada 1 önerilio diye biliorum ama genede doktoruna sor canım

ayy hiç sorma elinden gelse bize bırakmıcak...
ağlayınca koşar beşikteyse beşiği sallar.. kanapedeyse pış pışlar...
rezene içirirken elimden alır o tutar biberonu..
dr emzik verin demişti biz de denemiştik emer mi diye ama emmiyo... musti bunu gördü ya zorla emzirmeye çalışıyo.. :roflol:
tabi yanlız bırakmıyoruz bazen gözlerini oymaya kalkıyo..:roflol:

sağol canım.. unuturmuyum hiç önlemimi aldım implant taktırdım...
valla şu an geceleri en fazla 2 saat uyuyorum gündüz hiç yok zaten.. zeynep hilal ileri derecede kolik.. mustide azı dişlerğini çıkarıyo bakalım sefasını ne zaman süreceğiz...
çok yıprandım ama... prematüre bebeğe bakmak çok zormuş...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…