Doğum yapmış olan anneler buraya....

oyy bacimmm ben doğum yaptığımda millet bana ne zmana doğum dye soruyodu 9 aylık gibiydi yanii, bence bu iç karnın küçük olması ile ilgili. valla 1 yıl oldum doğum yapalı 62 ile doğuma girim 57 ile çıktım doğumdan 3 ay sonra tekrar 61 kiloydum 7. aydan sonra sütüm kesildi yani ebek bıraktı beni rejime başladım 54 e düştüm şimdilerde de 51,5 kiloyum. doğumdan önce 50 idim sanırım.

göbek çok az varr onuda platesle yok etmeyi düşünüyorum

yani şeker 1 yılda eski halime döndüm benn..

meraba eylül annişleri bütün doğum yapmış anneleri tebrik edrim inşallah bende nisan annesi olacağım sizler gibi bebişlerimizi bizlerde kucağımıza alırız rabbim o günleri bizede gösterir sanki günler geçmiyo gibi geliyo insana hamiişken

peki aytencim 2yaşından sonrası için ne dıyolar..sonuçta ne gibi sorunlar olabilirmiş?

umutcum iştee eğer ciiddii boyuta ulaşır böbrek zarar görmeye başlarssaaaa ameliyat olacak up darlık dedikleri yeri genişletecekleki böbrek idrarı tam süzsün, şimdi idrar tam süzülmediği için idrar böbrekte kalıp böbreği büyütüyorr oda böbreğin zarar görmesini sağlıyor. ama bunada çok şükür ne bebekler var böbrek beklio 2 böbrektee doğuştan bitmiş alah onlara sabır versin şifa versin.

amin canımbenim..anladıgım kadarıyla en kötü ihtimal bu operasyonun yapılması..veyıne anladıgım kadarıyla bu operasyon şu esnada çokda ağır ve külfetli bişiy deil.hamişken tesadüfen çıkmıştı zaten dimi bu durum..işallah tabiki operasyon gerektirmeden düzelsin.dediğin gibi aytencimdermanı olsunda..cenabı mevla dermansız dert vermesin...aslında rutin bi baktırmalı bizimkilerinde kalbine böbreğine ultrasonla..neden bakmıyo dr anlamıyorum..

merhaba kızlar aytencim ya üzüldüm şimdi inşallah düzelir ama dediğin gibi daha kötülerini düşününce insan biraaz da olsa teselli oluyor

arzucum doğum gününüz çok güzel olmuş sen de iyice çıtır hatun olmuşsun kıs daha kilo verme böyle çok iyisin

canım bunları düşünmen için hayli erken bence bebeğinin tadını çıkarmaya çalış..anne olmanın...hepsi düzelicek...10 kiloda kilomu ben 26 kilo aldım ve fazlasıyla verdim..tebrik ederimmm....
umutum belkide şununla alakalı benim eşim evlendiğimizden beri bir kere arkadaşlarıyla akşam gezmesine falan gıtmedi..sadece evli olanlarla ailecek görüşüyoruz...4 senedir yalnız başına hiç bişey yapmadı bunun içinde kıskanılcak bir ortam oluşmadı..çalışma ortamındada aileydi hep görüşüyorduk..farklı olsa belki bende kıskanırdım...
aytencim üzülme 2 yaşına kadar inşallah düzelcek hepsi allahın izniyle canım

günaydın kızlar gece iyi uyuyamadım sabahtan beride ceylinle evle uğraşıyom bi taraftan kardeşime laf anlatmaya uğraşıyom pkikoloğa ikna edeiyom =((

annemde dediğim gibi içine doğmuş kadının ben malımı bilmezmiyim aradı şimdi ulaşamıyomuş kızkardeşime tel kapalı ben yoldayım bu kızda bi iş var diyo =( bende anlatmak zorunda kaldım mecburen merak etme bende biraz tartışmışlar gene dedim akşam aldığımı söledim az sonra burda olur anamda benim başım hiç rahat olmayacakmı yaww diyom ben sizee bende bi mıknatıs var sorunları ve sorunluları hep çekiyom üstüme üstümeee

ayy alemsiinn haa :))) adamı yerden yere vurararak seviosuunn kaydirigubbakcemile3

nee havasııı kıss:dilcikar:hava ne gezer bende ben kendi halimde biriyim şekercağızıımm:kedi: ee sen msne girmio ki cnm girsen görürsün resimlerimizii çirkin bişiyimm iştee:bbo:

kızlar teşekkür ederim ilginize valla içimi dökecek başkaca kimsem yok bu konularda zaten hepinizden allah razı olsun

evet benim kardeşim zate hassas dönemde hoşş karakteride kıskanç kuruntulu eşinede biraz güvensizliği yok değil hani nişanlılarken bazı olaylarını yakalamıştı ama barışmışlardı hani bibimkinin pek yakışıklı bi hali yok (damat yani) ama benim kardeşim tapıyor işte bu salağa onunda kıçı kalkıyor tabii bi mok sanıyor kendini kaçdefa aldım karşıma bu kız hamileyken doğum yaptığında vss bak kadınlar jormonal değişikliğe uğrarlar olmadık yere kızar ilgi isterler normalin 2 katı ilgili alakalı ol accık alttan al haklıda olsan demiştim ama kime anlatıyon angut işte çocuk gibi odalara kapanır ancakk
neyapıcam bilmiyom valla kardeşimi psikolapğada ikna edeiyom anam gelsinde belkim onu dinler üzmemek adına =(

aytencim çok sevindim gelişmelere allahın izni ile iyileşicek yavrun inşallah benim tubanında böbrekleri ufaktı sölemiştim daha önce bizim bide böbrek yetmezliği vardı üre meseleleri vss 7 yaşına kadar tedavi olmuştuk bizim daha zordu 7 yaşına kadar böbrekleri düzelmemişti çok şükür gelişti sonra ama her sene kontole gidiyoz hala o dönemler her ay takipteydik ilaçlar iğneler vss çok çektik canım sen yine şükret bak düzelme varmış çok şükürr aman yavrularımız hasta olmasın yaa insan dayanamıyor değilmii

canım ay allah yardımcın olsun.. evlilik zaten en az 2 yıl en fazla 4 yılada oturur derler...
zor dönemler gercekten insanlar birbirini tnıyana kadar bazı sorunlar yaşanabiliyor... şimdi mesela eşim beni ben onu tanıdım neyden hoşlanıp neyden hoşlanmadığımızı biliriz..öyle basit seylerden oda beni bende onu kıskanmam ama ha birinin bana karşı bi lafını duysun yada yanlış numara cevirip teklif edenler hani en cok onlardan kıskanır :asigim:kızar...kıskanmasıda güzel tabi ama eften püften olmadıkça...lmaz:
ama öyle aman aman büyütülçek bi konuda değil yanii bi inat iştee.. bide lohusalık sendoromu zamanla gecer bence bide eniştenle konuşup ona bu lohusalık dönemini anlatmalısıınn iye tevsiye ederim arkadasımm:1hug:tabii denemişsindr de yinede söliim dedim

Son düzenleme:
aytencim üzülme iyi düşün iyi olsun....ben eminim eguşumun iki yaşına kadar düzelicek böbrişiii....yerim onu annesiiii yakışıklım benimmm...
hicoş valla Allah sana kolaylık versin işin zor hakijaten zor yaa

inşallah iyiye gider canımcım.

Bİ BEYKOZ MANZARASI KOYAYIM DA İÇİNİZ AÇILSINNN:teytey:

Eklentiler

• $8826_144891483513_718048513_2574572_571968_n.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 22
herkese slm...
kızlar fatmadan haberi olan varmıı...
msn de karşılaşamıyoruz, burdada kullanıcı adı yok..
çok merak ediyom yaaa... telim de bozuk numarasına bakamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…