- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.321
merhaba anneler...
Sizler tecrübeli olduğunuz için buraya yazma gereği duydum...
Ben 10 gün önce normal doğum yaptım yani 10 günlük bir bebeğim var...
Ama göbeğim hala 7 aylık gibi duruyor...Bunun inmesi zaman alır diyor herkes ama ben böyle kalıcak diye çok korkuyorum..Ayrıca benim de yapmam gereken bişey var mı ?
Aslında sorun tek göbek değil ben de şuan 10 kilo fazlalık var doğumdan öncekiş halimle...
basen -göbek-maşallahhh çok fazlalaşmış...Hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum hiçbişey olmuyor kendimi çok kötü hissediyorum...
canım benim düzelcek inşallah , bak çok fazla bir büyüme değilmiş üzeme kendini
toparlayacak inşallah
peki aytencim 2yaşından sonrası için ne dıyolar..sonuçta ne gibi sorunlar olabilirmiş?
canım bunları düşünmen için hayli erken bence bebeğinin tadını çıkarmaya çalış..anne olmanın...hepsi düzelicek...10 kiloda kilomu ben 26 kilo aldım ve fazlasıyla verdim..tebrik ederimmm....merhaba anneler...
Sizler tecrübeli olduğunuz için buraya yazma gereği duydum...
Ben 10 gün önce normal doğum yaptım yani 10 günlük bir bebeğim var...
Ama göbeğim hala 7 aylık gibi duruyor...Bunun inmesi zaman alır diyor herkes ama ben böyle kalıcak diye çok korkuyorum..Ayrıca benim de yapmam gereken bişey var mı ?
Aslında sorun tek göbek değil ben de şuan 10 kilo fazlalık var doğumdan öncekiş halimle...
basen -göbek-maşallahhh çok fazlalaşmış...Hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum hiçbişey olmuyor kendimi çok kötü hissediyorum...
anladım duygucum ne manada hani felan dediğini:)ben 100 yaşımada gelsem vallahadaa kıskanırım..hemde daha çok..adam yaşlandıkça hoşlaşıyoo kartköpekk:)güzel seviyorum valla neyapiimm anacım..gençkızkende hiç bakmadım karakurulara:)şöyle akçapakça,gözmü gönlümü açana bakmışımdır hep..ama ekoştan soora bakmaya değebilecek bişi olamiyacağından kör geziyorum:)amanda ne şişinndimm:)
havalı salihacığımızı bende göremedim hiç valla:)
aytencim üzülme 2 yaşına kadar inşallah düzelcek hepsi allahın izniyle canımhepinize selam
kıslar egenin böbreğinin biri birazcık büyümüş geçen seferkilerde 5 mm fark vardı
7 mm olmuş aradaki fark ama ciddi şekilde değil hala 2 yaşına kadar devam edilecek... biraz canım sıkıldı tabii keşke düzelmiş iki böbrekte aynı boyda deseydi.
opuyorumnanaktan
benn istiyomm bana gönderirmisin :kedi:
GÜNAYDIN HANIMLARRR. GÜZEL BİR GÜN GEÇİRİN HEPİNİZ.
anladım duygucum ne manada hani felan dediğini:)ben 100 yaşımada gelsem vallahadaa kıskanırım..hemde daha çok..adam yaşlandıkça hoşlaşıyoo kartköpekk:)güzel seviyorum valla neyapiimm anacım..gençkızkende hiç bakmadım karakurulara:)şöyle akçapakça,gözmü gönlümü açana bakmışımdır hep..ama ekoştan soora bakmaya değebilecek bişi olamiyacağından kör geziyorum:)amanda ne şişinndimm:)
havalı salihacığımızı bende göremedim hiç valla:)
günaydın kızlar gece iyi uyuyamadım sabahtan beride ceylinle evle uğraşıyom bi taraftan kardeşime laf anlatmaya uğraşıyom pkikoloğa ikna edeiyom =((
annemde dediğim gibi içine doğmuş kadının ben malımı bilmezmiyim aradı şimdi ulaşamıyomuş kızkardeşime tel kapalı ben yoldayım bu kızda bi iş var diyo =( bende anlatmak zorunda kaldım mecburen merak etme bende biraz tartışmışlar gene dedim akşam aldığımı söledim az sonra burda olur anamda benim başım hiç rahat olmayacakmı yaww diyom ben sizee bende bi mıknatıs var sorunları ve sorunluları hep çekiyom üstüme üstümeee
aytencim üzülme iyi düşün iyi olsun....ben eminim eguşumun iki yaşına kadar düzelicek böbrişiii....yerim onu annesiiii yakışıklım benimmm...
hicoş valla Allah sana kolaylık versin işin zor hakijaten zor yaa
kızlar teşekkür ederim ilginize valla içimi dökecek başkaca kimsem yok bu konularda zaten hepinizden allah razı olsun
evet benim kardeşim zate hassas dönemde hoşş karakteride kıskanç kuruntulu eşinede biraz güvensizliği yok değil hani nişanlılarken bazı olaylarını yakalamıştı ama barışmışlardı hani bibimkinin pek yakışıklı bi hali yok (damat yani) ama benim kardeşim tapıyor işte bu salağa onunda kıçı kalkıyor tabii bi mok sanıyor kendini kaçdefa aldım karşıma bu kız hamileyken doğum yaptığında vss bak kadınlar jormonal değişikliğe uğrarlar olmadık yere kızar ilgi isterler normalin 2 katı ilgili alakalı ol accık alttan al haklıda olsan demiştim ama kime anlatıyon angut işte çocuk gibi odalara kapanır ancakk
neyapıcam bilmiyom valla kardeşimi psikolapğada ikna edeiyom anam gelsinde belkim onu dinler üzmemek adına =(
aytencim çok sevindim gelişmelere allahın izni ile iyileşicek yavrun inşallah benim tubanında böbrekleri ufaktı sölemiştim daha önce bizim bide böbrek yetmezliği vardı üre meseleleri vss 7 yaşına kadar tedavi olmuştuk bizim daha zordu 7 yaşına kadar böbrekleri düzelmemişti çok şükür gelişti sonra ama her sene kontole gidiyoz hala o dönemler her ay takipteydik ilaçlar iğneler vss çok çektik canım sen yine şükret bak düzelme varmış çok şükürr aman yavrularımız hasta olmasın yaa insan dayanamıyor değilmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?