Doğum yapmış olan anneler buraya....

hımm çok güzel evet bende çok seviyorum çok da faydalı
biraz pahalı ama helal olsun kuzuma yiyip de dünyaları yemiyo ya 250 gr alıyorum 15-20 gün gidiyo.

hımm çok güzel evet bende çok seviyorum çok da faydalı
biraz pahalı ama helal olsun kuzuma yiyip de dünyaları yemiyo ya 250 gr alıyorum 15-20 gün gidiyo.

Tabi canımmm helal olsun kuzular yesin büyüsün.. yaban mersinine gelene kadar neler var özel sütler özel yoğurtlar mamalar...Onları alıyoruzda bir onumu almıcaz demi amakaydirigubbakcemile5

Gözdecim ben reçel hiç vermemeye çalışıyorum ya bal ya da pekmez veriyorum canım...Tatlıyı seviyor çünkü Ege direk kilo yani...

canım geçen bişey yaptım anlatayım , bende reçel vermek istemiyorum şekerli die
denizde kırmızı eriği çok seviyo evde de çok vardı hem ben almışım hem kocam bozulcaktı ne yapayım ne yapayım dedim marmelat yapayım
ama şeker yerine pekmez koydum olur mu olmaz mı bilemedim ama bi deneyim dedim
süppperrrr oldu ... şimdi ondan katıyoruz bazen kahvaltısına bazen yoğurduna

Aaaa ne güzel yapmışın canım hem sağlıklı olmuş..Bende kırmızı erik komposto yapıp biberona koyup veriyorum çok seviyor..Bağırsaklarıda çok güzel çalıştırıyor bu arada...

yaa duygu bu kk alışverişini nerden yapıosun

bende almak istiorum bir kaç bişey

al şekerim çok zevkli ya...
ben hep ıpod ve laptop istiyodum...
gerçekte alamayız şimdi kk dan sanal da olsa aldım valla..
kocişe de diyorum ben ipod la laptop aldım kk dan yakında gelir diye...
gülüyo bana çocuk gibisin sevindiğin şeylere bak diye..kaydirigubbakcemile3

alemsin kaydirigubbakcemile3

ben garibanım anca simit çay alabildim

öyle deme ben kaç gündür simitle peynir bekliyom...yeni koymuşlar...
kocişe de söyledim akşam getircek...
benim param da bitti....
kendimi çok müsrif hissettim...-tatlicadiarzu-

müsrif seni :mymeka::mymeka: bu krizde tek taşlar leptoplar 3g uyumlu cep telefonları senin neyineee :mymeka::teytey::teytey:

Aman ben bunları almayı unutuyom yaa ben makyaj malzemesi istiyom sonra kıyafet ama yok çok azkaydirigubbakcemile3

duygucum teşekkür ederim canuum o senin güzelliğin sende tam iyisin ben öyle çok karakuru sevmiyorum aççık et olsun yaws hehehhehehhe benimkide göbek var işte:) )))))))))))
maşallah kızlar ne güzel şeyler yediriyorsunuz ben bişi yediremiyorum nedense süt içiyor onuda dün dr a 1 bardağı geçme dedi ferrozinc deye bişi verdi yeni başlıcam diş hapı ve jel verdi ben kullanmıyordum kan tahlillerimizde güzel çıktı maşallah oğlum anemi değil bugünde babasıyla aşı oldular geldiler şimdik uyuyor paşa

biz 3 aydır aynı kilodayız almamaışız almayın sakın dedi :)79cm 12 kiloyusdr sen neyapıyon bu çocuğa diyor bişi etmiyorum 1 aydır yediği içtiği normal süt anne sütü eline kraker salatalık meyve verirsen yiyor zorluyorum ama çorbayı yemekleri fazla yemiyor tatlıyla heç arası yok ama bakalım 2 yaşına kadar zamanınız var dedi zorlama bıktırma çocuğu dedi

Maşallah Arzucum paşaya:)Bizde 3 aydır hiç almıyorduk çok şükür normale döndük ama şu son 15 günde nasıl olduysa 400 gram almışızCADIARZUBence ishaldi o ara gıttı sanırım kilo sonra fazlasıyla geri geldikaydirigubbakcemile3Bizim değerlerimiz 29 olması lazımmış 22 çıktı malesef ferro sanol vericez 3 ay daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…