- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.461
Ya kızlar ben çok pis boğazlıyım nerde zararlı şeyler var hepsine bayılıyorum mayonezmiş sucuk sosismiş bunları eve almıyım diyorum ama yok dayanamıyorum alıyorum sonrada kilo vermem güçleşiyor
Burgu makarnayı bütün çok rahat yiyor sen verdiğin sürecede yiyor yani doyurcak kadar ama ben 15 tane falan veriyorum sayıylakaydirigubbakcemile3
sen azilisin bacım sne güzel zayıflıyon kendine haksızlık etme valla mankensin manken bana lazım o azim ilhamııı banaaakaydirigubbakcemile3
Burgu makarnayı bütün çok rahat yiyor sen verdiğin sürecede yiyor yani doyurcak kadar ama ben 15 tane falan veriyorum sayıylakaydirigubbakcemile3
VALLA BEN SALAM SOSİS SUCUK EŞRAFINDAN PEK HOŞLAŞMAM AMA NADİREN SOSİS YERİM BENİM DEDİM PATATES KIZARTMA VE ÇİKOLATAYDI ÇİKOLATAYI AZALTTIM BAYA NERDEYSE 2-3 GÜNDE BİR YİYOM ODA FAZLA DEĞİL E ARADA DİNGİLLEŞTİĞİM OLUYOR KRİZ HALİ MALUM AMA PATATESTEN VAZGEÇEMİYOM BENİM KIZ TUBA SEVİYOR HERGÜN YAPIYORUM ONA MECBUREN UCUNDAN UCUNDAN YİYOMcokacimcoook:roflol:
15 tane ne yapar kız çocuğa ,
yavrumun dişinin kavuğuna yetmez :)
annadım yani ya bebekolar elleriyle yiyo yada siz elinizle veriyosunuz tek tek
bi de aytenin ege hüpleterek yiyo :)))
böyle tek tek doymaz gibi geliyo bana işte , söz konusu makarna olunca bendeniz iki koca tabak götürebiliyorum çünkü bir oturuşta :) bayılırım hertürlüsüne.
duygu yukarda saydıklarının hepsini bende çok severim yaa çok da yiyorum bu aralar bir iştahım açıldı ama hayretki kilo almıyorum demek dikkat etsem baya bi zayıflıycaktım bu ara ama nerdeeeee
15 tane ne yapar kız çocuğa ,
yavrumun dişinin kavuğuna yetmez :)
annadım yani ya bebekolar elleriyle yiyo yada siz elinizle veriyosunuz tek tek
bi de aytenin ege hüpleterek yiyo :)))
böyle tek tek doymaz gibi geliyo bana işte , söz konusu makarna olunca bendeniz iki koca tabak götürebiliyorum çünkü bir oturuşta :) bayılırım hertürlüsüne.
duygu yukarda saydıklarının hepsini bende çok severim yaa çok da yiyorum bu aralar bir iştahım açıldı ama hayretki kilo almıyorum demek dikkat etsem baya bi zayıflıycaktım bu ara ama nerdeeeee
[ı]:mymeka::mymeka::mymeka: Hey allahım yime kızımmm[/ı]
aytencim biz yiyip yiyip kilo almayanlardanız canikommm kıskananlar çatlasınn...valla ben de yemesem fazladan bikaç kilom var hemencicik veririm süzülürüm anındaaalaelaelaelaelae
selam kızlar
mertin kan tahlılı sonucunu götürdüm,iyi bakmışsın dıyo doktorkaydirigubbakcemile3
kan ilacını vermeyı hep unutuyordum,şükür normal çıktı kanı
hicran kot pantolon ne kadar yakışmış öyle
hicoş valla ben seni daha kilolu tahmin ediyodum....süper olmuşsun zayıflamışsın bence az daha versen varyaaayerimseniben
Ahh canım arkadaşım ben kimmm mankenlik kimmmm bildiğin gibi değil boğazıma hakim olamıyorum regli olmadım ya onun için ilaç kullanıyorum onunda etkisi oldu sanırım gelsede rahatlasam valla yaaa:gitme:
selam kızlar
mertin kan tahlılı sonucunu götürdüm,iyi bakmışsın dıyo doktorkaydirigubbakcemile3
kan ilacını vermeyı hep unutuyordum,şükür normal çıktı kanı
hicran kot pantolon ne kadar yakışmış öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?