- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.441
KIZLAAAAAAAAARRR akşam kardeşime kıyafet ararken eski kotlarımı çıkardım şimdi baktım bana olan varmı diye 1 tane hamile kalmadan 7-8 ay önce aldığım bi kot vardı içine girdim ucu ucuna girdim ama girdimm aya benden mutlusu varmıdır şuan nihayet kot giyebildimm kumaşlardan böğğğ gelmiştiiii
tabii dobiş dobiş duruyor accıkta midem pörtledi ama kumaştan daha iyi duruyor bence sizceee
ay bende gerçek sanıyommm az önce tıkladım baktım da :):)
duygucum teşekkür ederim canuum o senin güzelliğin sende tam iyisin ben öyle çok karakuru sevmiyorum aççık et olsun yaws hehehhehehhe benimkide göbek var işte:) )))))))))))
maşallah kızlar ne güzel şeyler yediriyorsunuz ben bişi yediremiyorum nedense süt içiyor onuda dün dr a 1 bardağı geçme dedi ferrozinc deye bişi verdi yeni başlıcam diş hapı ve jel verdi ben kullanmıyordum kan tahlillerimizde güzel çıktı maşallah oğlum anemi değil bugünde babasıyla aşı oldular geldiler şimdik uyuyor paşa
biz 3 aydır aynı kilodayız almamaışız almayın sakın dedi :)79cm 12 kiloyusdr sen neyapıyon bu çocuğa diyor bişi etmiyorum 1 aydır yediği içtiği normal süt anne sütü eline kraker salatalık meyve verirsen yiyor zorluyorum ama çorbayı yemekleri fazla yemiyor tatlıyla heç arası yok ama bakalım 2 yaşına kadar zamanınız var dedi zorlama bıktırma çocuğu dedi
Maşallah Arzucum paşaya:)Bizde 3 aydır hiç almıyorduk çok şükür normale döndük ama şu son 15 günde nasıl olduysa 400 gram almışızCADIARZUBence ishaldi o ara gıttı sanırım kilo sonra fazlasıyla geri geldikaydirigubbakcemile3Bizim değerlerimiz 29 olması lazımmış 22 çıktı malesef ferro sanol vericez 3 ay daha
onura kıymalı makarna yaptım onu yediriyorum
bende bi nescayyfe aldım cigarayylan içiyorum:)))))))))9
onura kıymalı makarna yaptım onu yediriyorum
çok güzel olmuş canım hiç de dobiş durmamış
gayet güzel toparlamış
hicrancım bence gayet süpersin çok zayıflamışsın kaç kilosun sen yaaa bir bütün resim koy bakem
Hicoş maşallah çokta güzel durmuş valla azmin zaferi budur işte :lepiarısı benim başıma:Saruboceq:
nası yiyor fatmacım makarnayı küçük küçük parçalayıp kaşıkla mı yediriyorsun ? çiğniyo mu çiğnemeden yutuyo mu
denizde çok seviyo makarnayı ama önüne koycan kendi yiycek ya eliyle ya çatalla tek tek , doyumluk yiyemiyo tabi bu şekilde de
ondan merak ettim onur nasıl yiyor
nası yiyor fatmacım makarnayı küçük küçük parçalayıp kaşıkla mı yediriyorsun ? çiğniyo mu çiğnemeden yutuyo mu
denizde çok seviyo makarnayı ama önüne koycan kendi yiycek ya eliyle ya çatalla tek tek , doyumluk yiyemiyo tabi bu şekilde de
ondan merak ettim onur nasıl yiyor
Banada bir azim gelse 5 kilo versem yaaa ne zaman gelirki bu aralar hiç niyeti yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?