Doğum yapmış olan anneler buraya....

KIZLAAAAAAAAARRR akşam kardeşime kıyafet ararken eski kotlarımı çıkardım şimdi baktım bana olan varmı diye 1 tane hamile kalmadan 7-8 ay önce aldığım bi kot vardı içine girdim ucu ucuna girdim ama girdimm aya benden mutlusu varmıdır şuan nihayet kot giyebildimm kumaşlardan böğğğ gelmiştiiii

tabii dobiş dobiş duruyor accıkta midem pörtledi ama kumaştan daha iyi duruyor bence sizceee

çok güzel olmuş canım hiç de dobiş durmamış
gayet güzel toparlamış

maşallah kuzuya maşallahh

düzelir inşallah canım düzelirr a.s.

onura kıymalı makarna yaptım onu yediriyorum

nası yiyor fatmacım makarnayı küçük küçük parçalayıp kaşıkla mı yediriyorsun ? çiğniyo mu çiğnemeden yutuyo mu
denizde çok seviyo makarnayı ama önüne koycan kendi yiycek ya eliyle ya çatalla tek tek , doyumluk yiyemiyo tabi bu şekilde de
ondan merak ettim onur nasıl yiyor

hicrancım bence gayet süpersin çok zayıflamışsın kaç kilosun sen yaaa bir bütün resim koy bakem

Hicoş maşallah çokta güzel durmuş valla azmin zaferi budur işte :lepiarısı benim başıma:Saruboceq:

hicrancım bence gayet süpersin çok zayıflamışsın kaç kilosun sen yaaa bir bütün resim koy bakem

72 kg yim bacım sumocuyuk diyoz yaa şimdi kendi kendime çekemiyom sonra tubaya çektiririm koyarım buraya benim makinenin otomatik zaman sayacı yokk olmuyor böle kendi kendine kaydirigubbakcemile3

Hicoş maşallah çokta güzel durmuş valla azmin zaferi budur işte :lepiarısı benim başıma:Saruboceq:

he valla accık daha azim lazım bana delebilmem için duvarı:roflol::roflol::roflol: yani azim bana 12 kilo daha verdirmeli en azzkaydirigubbakcemile3 sonra 57-58 kalsam razıyım valla aslında 60 ada razıyımda nankörlük etmeyeyim demi 60 a ineyim başka ihsan istemez

hüpleterek yiyor lülülülülülü

bende makarnayı ikiye bölüp ağzına koyuyordum şimdi kelebek makarna yapıyom ona genelde eliyle alıp ağzına koyuyor kaydirigubbakcemile3:lepi:

Ya kızlar ben çok pis boğazlıyım nerde zararlı şeyler var hepsine bayılıyorum mayonezmiş sucuk sosismiş bunları eve almıyım diyorum ama yok dayanamıyorum alıyorum sonrada kilo vermem güçleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…