- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.481
anlatayım kuşum bak şimdiii sabah hemen hemen yarım ekmek arası kaşar yaıyorum burda tost makinesi var tost edip yiyorum...öğle yemekhane de yediğim zaman mutlaka pilav yiyorum yemek ve çorba ama ekmek yemiyorum o da dikkat ettiğimden değil yemek çeşidi çok diye:)ama dışarda yediğimiz zamanlar genelde fast-food olabiliyo tabii.gün içinde yani öğleden sonra ya profiterol ya bi paket bisküvi yiyorum çay ile...eve gidince de ne varsa yiyoz işteee
anlatayım kuşum bak şimdiii sabah hemen hemen yarım ekmek arası kaşar yaıyorum burda tost makinesi var tost edip yiyorum...öğle yemekhane de yediğim zaman mutlaka pilav yiyorum yemek ve çorba ama ekmek yemiyorum o da dikkat ettiğimden değil yemek çeşidi çok diye:)ama dışarda yediğimiz zamanlar genelde fast-food olabiliyo tabii.gün içinde yani öğleden sonra ya profiterol ya bi paket bisküvi yiyorum çay ile...eve gidince de ne varsa yiyoz işteee
ben sabah yarım simit şekersiz çay içtim öğle arasında 1 elma
öğle yemeğinde 1 kase çorba birazcık kereviz bir dilim kepek ekmeği
az öncede 1 muz yedim
akşamda çok az yemeği düşünüyorum
bu ayın 17 sinde düğün var o zamana kadar 50 olmam lazım 52,5 52 civarındayım
ay gözdecim doğru diyosun çok yaşa emiiikaydirigubbakcemile3bu da 18,5 luk aytene kapak olsunnkaydirigubbakcemile
hadi ordan kızım senin kilon kaçkiii:sm_confused:
bi cigara tüttürdüm şimdide yeşilçayımı aldım pc başındayım şu yeşilçayı düzenli içsem işe yarıyor kilo konusunda bayaa
ay gözdecim doğru diyosun çok yaşa emiiikaydirigubbakcemile3bu da 18,5 luk aytene kapak olsunnkaydirigubbakcemile
canım çok şükür düzelmiş kan değerleri gözün aydınn
kot yakıştı demiii e toparlıyorda fazlalıkları tabiii kamuflajjjjjjkaydirigubbakcemile3 sağol bacımmmopuyorumnanaktan
iyi akşamlar..umarım herkes iyidir..ben uzun süredir takip edemiyorum...
Nazlım iyi, 1 yaşını kutladık, alerjisi hala devam edior.Süt ve süt ürünlerini maleseki tüketemiyor.Zayıf uzun bir kız oldu.Hala saçları azıcık.henüz yürümüyor, ayağa kalkıp tutunarak ilerliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?