Doğum yapmış olan anneler buraya....

:1shok::1shok: maşallah ve kilo almıyon seni gidi hatun seniii

ohaaa diyorum yaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :1shok::1shok::1shok:

ben sabah yarım simit şekersiz çay içtim öğle arasında 1 elma

öğle yemeğinde 1 kase çorba birazcık kereviz bir dilim kepek ekmeği

az öncede 1 muz yedim

akşamda çok az yemeği düşünüyorum

bu ayın 17 sinde düğün var o zamana kadar 50 olmam lazım 52,5 52 civarındayım

kasma yawrucum kendini şu 2 günlük hayattaaa
kilo dediğin nedir gelir gider

Selamlar kızlar alışverişe gittik geldik oğlumun muzu bisküvisi bitmişti aldık geldık:)

hadi ordan kızım senin kilon kaçkiii:sm_confused:

Kız ben 65.8 im sabah tartıldım daha zayıf değilim bacım:gitme:
bi cigara tüttürdüm şimdide yeşilçayımı aldım pc başındayım şu yeşilçayı düzenli içsem işe yarıyor kilo konusunda bayaa

Şu yeşilçaya bir türlü alışamadım yaa alışkanlık yapmak lazım poşetmi içiyorsun Hicoş nasıl faydası oluyor??
,

Annem ya bende böyle yiyorum valla..Mesela bugün 3 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta,1 kaşık bal,tereyağı,3 zeytin,2 sosis,2 dilim peynir yedim..Yanında 1 bardak kayısı suyu.öğlen 1 sütlaç,1/2 elma Egeden kalan,yarım paket bisküvi yedim..Akşamda lorlu makarna kola yoğrut yicem:lepi:
Böyle yiyince kilo almıyorum akşam en geç 7 de yersem ama kiloda vermiyorum işte sorun orda
...
ay gözdecim doğru diyosun çok yaşa emiiikaydirigubbakcemile3bu da 18,5 luk aytene kapak olsunnkaydirigubbakcemile

:roflol::roflol:

canım çok şükür düzelmiş kan değerleri gözün aydınn

kot yakıştı demiii e toparlıyorda fazlalıkları tabiii kamuflajjjjjjkaydirigubbakcemile3 sağol bacımmmopuyorumnanaktan

kız hicroşşş,kan değerleri düşük olmadıki hiç,yani baktırmadık daha önce
1 yaş kontrolü için bakıldı
sizin bıdıklara bakmadılarmı yoksammCADIARZU

iyi akşamlar..umarım herkes iyidir..ben uzun süredir takip edemiyorum...

Nazlım iyi, 1 yaşını kutladık, alerjisi hala devam edior.Süt ve süt ürünlerini maleseki tüketemiyor.Zayıf uzun bir kız oldu.Hala saçları azıcık.henüz yürümüyor, ayağa kalkıp tutunarak ilerliyor...

Seda hoşgeldin nerelerdesin??Özlettin kendini valla...Nazlının iyi olmasına çok sevnidm nice mutlu yaşlar olsun..Bir fotoğraf koyda görelim özledik nazlı prensesiopuyorumnanaktan

41 kere maşallah kara gözlü yakışıklıyaa lalipop şekerim benim yaa:))
Salihacım son fotoyu açamadım ben nedense ama eminim ordada pek güzeldir kuzumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…