Doğum yapmış olan anneler buraya....

ay nebilem kızzz yakışmaz gibi geliyor peruk denemiştim acayip durmuştu bende ne orta renkler nede koyu renkler durmuyor pek bi hamileyken bi deneyem demiştim bu rengi yapmıştım fena olmamıştı ama nebiliim ben gene röfle yapıcam sanırsam

---------------------------------------
buda sarı halimden bir foto

---------------------------------------------

Son düzenleme:

evet hatırladım bak orda yanında oturan bendım :roflol:, dıgerınıde ben cekmıstım zaten

:roflol::roflol::roflol: haahhh tamam o işteeee:roflol:

şaka maka o yanımdaki kız ben daha 12 yaşındayken kavga ederek kankalığımızın başladığı ve hala da görüştüğüm kankardeşim dediğim bir dostum dur. ben kolay kolay arkadaşlarımı dostlarımı silmem zaten

kız alıntıyı temizlee bakem şimcikk silcem onlarısositososito

Son düzenleme:
ulen herkes kaçmış şurda 2 pardon mevlüde de gelmiş 3 kişi kalmışız sonra görmedim resimleri deyinde görüşürük o zamannn:roflol:

selam kızlar opuyorumnanaktan
ben cumadan berii hastaydım, sağ göğsümde bir süt kanalı iltihaplanmış; ağrı ve ateş yapıyor çok fena akannehir antibiyotik iyi geldii çok şükür de dün gece rahat uyudum :Saruboceq:

sizler nasılsınız görüşmeyeli ?

Hicrancım sarı saç sana çok yakışmış canım.. sarı saçı çok beğeniyorum ben ama bana gitmiyor çok beyaz olduğum için yüzüm soluk görünüyor .. mafoldumben

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM a.s.a.s.a.s.
bende seviyorum sarıyı yapıcam en yakın zamanda ama saçlarımı güçlendirme aşamasındayım baya yıpranmışlar çünki ve fena dökülüyorlar bu durumda röfle yapmak istemiyorum

Aslan Emre ne güzel duruyor orada öyle yaw Şeniz
maşAllah annesi, elma yanaklarından öpüver ..

canım geçmiş olsunnn
özlettin valla kızz

ben ilk beyazlarımı gölge ile kapattırma niyeti ile kuaföre gittiğimde röfle yapalım diye ısrar etti :mymeka: ah ah gitti ışıl ışıl hiç boyanmamış saçlarım, oldu süpürge çalısı gibi :gitme: hiiçbiir boya da kapatmıyor kahrolası röfleyi...ama sana gidiyor röfle canım :lepi:

Hicraann hayıır röfleeeeeee lmaz:

Ay gecmıs olsun canım sımdı daha ıyısındır umarım... :teselli:
Aslan Emre ne güzel duruyor orada öyle yaw Şeniz
maşAllah annesi, elma yanaklarından öpüver ..

operım teyzesiii teşekkulerr opuyorumnanaktan

slm kızlar hicran diyorum zaten herseferinde maşallahh...
geçmişi okumuştum cvp yazacaktım krdesim sayfayı kapatmış şimdi kime ne cvp vercem unuttum...
bu gün evimdeyım eşim gideli 4. gun oldu bu gün evde erkek kardeşim var yanımda14 yaşında oda pc başında ıoyun oynuyo..
sözde kayın validem geldi bu gün bana ama ilk günden ekti beni..
evlendiğimden beri ilk defa kayın validem bana gelıyo ilk defa beraber kalıcaz nasıl geçicek merak ediyorum...
ben biraz rahatım kendi başımayım eşimde bişey demez artı aileye okumuş gelın olarak ilkben geldim(başada yok zaten) biraz fikirler ve kültürler farklı ...
inşlah sorun yaşamayız eşim yokken...

Hicraann hayıır röfleeeeeee lmaz:

Ay gecmıs olsun canım sımdı daha ıyısındır umarım... :teselli:

operım teyzesiii teşekkulerr opuyorumnanaktan

sağolasın canım..şimdi iyiiyim çok şükür, şişlik dağıldı antibiyotik iyi geldi..yoksa iğneleri yiyecektim kaydirigubbakcemile3 kurtuldum çok şükür...

kızlar bebişkolara oyuncak neler alıyorsunuz ? güzel oynuyorlar mı? neler yapıyorlar?
hep ne yediklerinden bahsediyoruz kaydirigubbakcemile3
biraz da sosyal yaşamlarından bahsedelim değil mi

kızlar bebişkolara oyuncak neler alıyorsunuz ? güzel oynuyorlar mı? neler yapıyorlar?
hep ne yediklerinden bahsediyoruz kaydirigubbakcemile3
biraz da sosyal yaşamlarından bahsedelim değil mi

bizim ayıcığımız var bide havlayan yürüyen köpeğimiz onlara bayılıyoruz bide bebeğimiz ar kocaman onun boyunda onlara bayılıyoruz ayrıca minik geçmeli oval kutucuklar var onlar ile oyunuyoruz kalem ve kağıdımızın yeri ise ayrıııı diğer oyuncaklar kutularında bekliyor anacımmm sıkıldıkkk =)

sınırlarınızı bilip birbirinize müdahale etmezseniz hiçbir sorun çıkmaz inşaAllah canım..zaten insanın kendi annesi ile bile; jenerasyon farkından zaman zaman anlaşmazlığa düştüğü olabiliyor..o nedenle ufak tefek şeylere aldırış etmezsen gül gibi geçinirsiniz .. hep mi sende kalacak eşin gelene kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…