- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.881
bu resimlerimi hatırladınızmııı ah eski günler ahhh
ööööööğğğğğğ bu ne yaaa gördüm bende görsellerden bakarken:))))Buna şampuan kremmi dayanır beeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bal rengi gibi demi hicoş çok hoş sen kumralsın yakışır aslındayerimseniben
Ahhh hicoş aynen tokalar tutmazdı benim saçımı küt kopardı şimdide tutmuyor ama eski havası yok yani...Yıpranmış boyadan mahfolmuş bir saç....
evet hatırladım bak orda yanında oturan bendım :roflol:, dıgerınıde ben cekmıstım zaten
hicroşcum çok tatlıymışsın kızz
liselimmm
selam kızlar opuyorumnanaktan
ben cumadan berii hastaydım, sağ göğsümde bir süt kanalı iltihaplanmış; ağrı ve ateş yapıyor çok fena akannehir antibiyotik iyi geldii çok şükür de dün gece rahat uyudum :Saruboceq:
sizler nasılsınız görüşmeyeli ?
Hicrancım sarı saç sana çok yakışmış canım.. sarı saçı çok beğeniyorum ben ama bana gitmiyor çok beyaz olduğum için yüzüm soluk görünüyor .. mafoldumben
selam kızlar opuyorumnanaktan
ben cumadan berii hastaydım, sağ göğsümde bir süt kanalı iltihaplanmış; ağrı ve ateş yapıyor çok fena akannehir antibiyotik iyi geldii çok şükür de dün gece rahat uyudum :Saruboceq:
Hicrancım sarı saç sana çok yakışmış canım.. sarı saçı çok beğeniyorum ben ama bana gitmiyor çok beyaz olduğum için yüzüm soluk görünüyor .. mafoldumben
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM a.s.a.s.a.s.
bende seviyorum sarıyı yapıcam en yakın zamanda ama saçlarımı güçlendirme aşamasındayım baya yıpranmışlar çünki ve fena dökülüyorlar bu durumda röfle yapmak istemiyorum
canım geçmiş olsunnn
özlettin valla kızz
Ay gecmıs olsun canım sımdı daha ıyısındır umarım... :teselli:selam kızlar opuyorumnanaktan
Aslan Emre ne güzel duruyor orada öyle yaw Şeniz
maşAllah annesi, elma yanaklarından öpüver ..
Hicraann hayıır röfleeeeeeelmaz:
Ay gecmıs olsun canım sımdı daha ıyısındır umarım... :teselli:
operım teyzesiii teşekkulerr opuyorumnanaktan
DontWorryBeHappy
canım geçmiş olsun şimdi iyimisin peki?
kızlar bebişkolara oyuncak neler alıyorsunuz ? güzel oynuyorlar mı? neler yapıyorlar?
hep ne yediklerinden bahsediyoruz kaydirigubbakcemile3
biraz da sosyal yaşamlarından bahsedelim değil mi
slm kızlar hicran diyorum zaten herseferinde maşallahh...
geçmişi okumuştum cvp yazacaktım krdesim sayfayı kapatmış şimdi kime ne cvp vercem unuttum...
bu gün evimdeyım eşim gideli 4. gun oldu bu gün evde erkek kardeşim var yanımda14 yaşında oda pc başında ıoyun oynuyo..
sözde kayın validem geldi bu gün bana ama ilk günden ekti beni..
evlendiğimden beri ilk defa kayın validem bana gelıyo ilk defa beraber kalıcaz nasıl geçicek merak ediyorum...
ben biraz rahatım kendi başımayım eşimde bişey demez artı aileye okumuş gelın olarak ilkben geldim(başada yok zaten) biraz fikirler ve kültürler farklı ...
inşlah sorun yaşamayız eşim yokken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?