- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.901
slm kızlar hicran diyorum zaten herseferinde maşallahh...
geçmişi okumuştum cvp yazacaktım krdesim sayfayı kapatmış şimdi kime ne cvp vercem unuttum...
bu gün evimdeyım eşim gideli 4. gun oldu bu gün evde erkek kardeşim var yanımda14 yaşında oda pc başında ıoyun oynuyo..
sözde kayın validem geldi bu gün bana ama ilk günden ekti beni..
evlendiğimden beri ilk defa kayın validem bana gelıyo ilk defa beraber kalıcaz nasıl geçicek merak ediyorum...
ben biraz rahatım kendi başımayım eşimde bişey demez artı aileye okumuş gelın olarak ilkben geldim(başada yok zaten) biraz fikirler ve kültürler farklı ...
inşlah sorun yaşamayız eşim yokken...
bizim ayıcığımız var bide havlayan yürüyen köpeğimiz onlara bayılıyoruz bide bebeğimiz ar kocaman onun boyunda onlara bayılıyoruz ayrıca minik geçmeli oval kutucuklar var onlar ile oyunuyoruz kalem ve kağıdımızın yeri ise ayrıııı diğer oyuncaklar kutularında bekliyor anacımmm sıkıldıkkk =)
kaydirigubbakcemile3 evet canım çok çabuk sıkılıyorlar arada saklayıp yok etmek, yeniden çıkartmak gerekiyor ortaya kaydirigubbakcemile3
bizim de en sevdiğ ve bıkmadığı oyuncaklar; aktivite masası, bultakları ve renkli halkaları..halkaları artık kendi takabiliyor ama sırasını şaşırıyor tabii kaydirigubbakcemile3
bultaklarını da benim gösterdiğim delikten atıyor sıkılırsa da kısa yoldan üst kapaktan bırakıveriyor :)
ama bu eğitici oyuncakların çok faydası oluyor cidden...hepsi alfabeyi sayıyor ya biiz bıkmıştık artık aynı şarkıdan :) geçen gün a,b,c,d dedi o şarkı ile beraber akannehir şaşırdım çok ama bir daha duyamadım tabiii kaydirigubbakcemile3
evet öle valla bişii öğrenip sonra unutuyorlar sanki aslında beyin derinliklerine atıyorlar sanırım gerektiğinde çıkarıyorlarr kaydirigubbakcemile3 bizimkide 1-2 demeye başladı küçük parçaları yere koyarken 1-2 diyor öğrendi zillii
bu bahsettiğin nasıl bi masa mervoşcum..hoşgeldın buarada..
bu bahsettiğin nasıl bi masa mervoşcum..hoşgeldın buarada..
kaydirigubbakcemile3 evet canım çok çabuk sıkılıyorlar arada saklayıp yok etmek, yeniden çıkartmak gerekiyor ortaya kaydirigubbakcemile3
bizim de en sevdiğ ve bıkmadığı oyuncaklar; aktivite masası, bultakları ve renkli halkaları..halkaları artık kendi takabiliyor ama sırasını şaşırıyor tabii kaydirigubbakcemile3
bultaklarını da benim gösterdiğim delikten atıyor sıkılırsa da kısa yoldan üst kapaktan bırakıveriyor :)
ama bu eğitici oyuncakların çok faydası oluyor cidden...hepsi alfabeyi sayıyor ya biiz bıkmıştık artık aynı şarkıdan :) geçen gün a,b,c,d dedi o şarkı ile beraber akannehir şaşırdım çok ama bir daha duyamadım tabiii kaydirigubbakcemile3
evet öle valla bişii öğrenip sonra unutuyorlar sanki aslında beyin derinliklerine atıyorlar sanırım gerektiğinde çıkarıyorlarr kaydirigubbakcemile3 bizimkide 1-2 demeye başladı küçük parçaları yere koyarken 1-2 diyor öğrendi zillii
evet canım bilinç altına atıyorlar.. en komik tarafını atlamışım..a , ba dedi kaydirigubbakcemile3 kafiye yaptı galiba kendince :roflol:
aktivite masası diye aratırsan çıkar canım google da..
sağolasın hoşbulduk a.s.
Hicran maşallah kız liseli lolita seni saçların pek güzelmiş orda:))
Merve hoşgeldin geçmiş olsun sanada...
http://www.toyiki.com.tr/GeneratedImages%5C300x250%5CImages%5CProducts/47813.jpg için Google Görsel Sonuçları
BU SANIRIM DEĞİLMİ MERVE BENDE BAKIYORDUM BU ARA ALAYIM DİYE AMA İLGİLENİRMİ BİLEMEDİM DENEYECEĞİM İŞTE
bide bu var
http://www.bebekchik.com/images/products/00/09/10/910_buyuk.jpg için Google Görsel Sonuçları
oyyy maşallah kuzulara
ilgili annelerine
çocuk hamur gibi dimi kızlar
ne kadar çok uğraşırsan o kadar güzel şekil alıyor
Hicran maşallah kız liseli lolita seni saçların pek güzelmiş orda:))
Merve hoşgeldin geçmiş olsun sanada...
Kızlar Ege akşam yemeğinde koca bir tabak yoğurtlu dometesli makarna yediSizce ilerleyen saatlerde yine muhallebi vereyimmi yoksa onunla yatsınmı ne dersiniz??
hoşbulduk canım sağol Şeniz
çocuğa karbonhidrat yüklemesi mi yapıyorsun yaw kaydirigubbakcemile3
sadece süt veririm ben olsam, içiyorsa tabiii sade olarak :ecrin_bebek:
:roflol::roflol::roflol:
ceylin geçen gün ablasının kitaplarını çekti masadan döktü yere tubada ona eşşek seni dedi bizimkii eşşeee demezmiii aman tuba sakınnnn dedim sakınnnnnkaydirigubbakcemile3 konuşmadan küfür eden çocuklara benzemezin bizimkide
hergün pilav makarna yada ekmek yemesi gerekiyor bende makarnayı tercih ediyorum..Ekmek vermedim bugün yükleme değil yani...
yok canım muhallebiyi kasdederek söyledim onu..pirinç unu vs..katıyoruz ya..
gece yatmadan evvel muhallebi vermiyorum ben versem de yemiyor zaten.. yese sık uyanmaz belki ama nerdee mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?