Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım neyse öle davran saygıda kusur etme istemediğin bişii yapmak isterse ev ile yemek ile ilgili biz böyle bir prensip uygulamıştık ama canın sağolsun annecim öle yaparız de sen gene bildiğini oku nebiliim işt kasma kendini rahat ol hani nasıl br misafir ağırlayacağın zaman davranışların ne durumda ise öle gelen aile büyüğü neticede eşinin annesi napabilirki canııım en ilk defa geliyormuşş

daha önce nasıldı aranız

kaydirigubbakcemile3 evet canım çok çabuk sıkılıyorlar arada saklayıp yok etmek, yeniden çıkartmak gerekiyor ortaya kaydirigubbakcemile3
bizim de en sevdiğ ve bıkmadığı oyuncaklar; aktivite masası, bultakları ve renkli halkaları..halkaları artık kendi takabiliyor ama sırasını şaşırıyor tabii kaydirigubbakcemile3
bultaklarını da benim gösterdiğim delikten atıyor sıkılırsa da kısa yoldan üst kapaktan bırakıveriyor :)
ama bu eğitici oyuncakların çok faydası oluyor cidden...hepsi alfabeyi sayıyor ya biiz bıkmıştık artık aynı şarkıdan :) geçen gün a,b,c,d dedi o şarkı ile beraber akannehir şaşırdım çok ama bir daha duyamadım tabiii kaydirigubbakcemile3

evet öle valla bişii öğrenip sonra unutuyorlar sanki aslında beyin derinliklerine atıyorlar sanırım gerektiğinde çıkarıyorlarr kaydirigubbakcemile3 bizimkide 1-2 demeye başladı küçük parçaları yere koyarken 1-2 diyor öğrendi zillii

şuan ceylinle küsüştük ben ona küstüm daha doğrusu beni üzdü diye şimdi bana şaklabanlık yapıp öpmeye çalışıyor yağcı nolcekkkkaydirigubbakcemile3

evet canım bilinç altına atıyorlar.. en komik tarafını atlamışım..a , ba dedi kaydirigubbakcemile3 kafiye yaptı galiba kendince :roflol:

bu bahsettiğin nasıl bi masa mervoşcum..hoşgeldın buarada..

aktivite masası diye aratırsan çıkar canım google da..
sağolasın hoşbulduk a.s.

oyyy maşallah kuzulara
ilgili annelerine
çocuk hamur gibi dimi kızlar
ne kadar çok uğraşırsan o kadar güzel şekil alıyor

Hicran maşallah kız liseli lolita seni saçların pek güzelmiş orda:))
Merve hoşgeldin geçmiş olsun sanada...

:roflol::roflol::roflol:
ceylin geçen gün ablasının kitaplarını çekti masadan döktü yere tubada ona eşşek seni dedi bizimkii eşşeee demezmiii aman tuba sakınnnn dedim sakınnnnnkaydirigubbakcemile3 konuşmadan küfür eden çocuklara benzemezin bizimkide

Kızlar Ege akşam yemeğinde koca bir tabak yoğurtlu dometesli makarna yediSizce ilerleyen saatlerde yine muhallebi vereyimmi yoksa onunla yatsınmı ne dersiniz??

ikincisi bizdeki canım..Büşra çok ilgileniyor bununla..bıkmadan usanmadan oynuyor ..
bir sürü fonksiyonu var bıkmasına izin vermiyor..o uyuyunca ben oynuyorum hatta :roflol:

oyyy maşallah kuzulara
ilgili annelerine
çocuk hamur gibi dimi kızlar
ne kadar çok uğraşırsan o kadar güzel şekil alıyor

sağol canım opuyorumnanaktan
evet tıpkı hamur gibi veya boş bir kağıt..nasıl şekil verirsen ve ne yazıp çizersen, ileride o şekle karaktere sahip bir birey çıkacak karşımıza..inşaAllah hepsii çok iyi birer birey olacaklar yavrucaklar :Saruboceq:

Hicran maşallah kız liseli lolita seni saçların pek güzelmiş orda:))
Merve hoşgeldin geçmiş olsun sanada...

hoşbulduk canım sağol Şeniz

Kızlar Ege akşam yemeğinde koca bir tabak yoğurtlu dometesli makarna yediSizce ilerleyen saatlerde yine muhallebi vereyimmi yoksa onunla yatsınmı ne dersiniz??

çocuğa karbonhidrat yüklemesi mi yapıyorsun yaw kaydirigubbakcemile3
sadece süt veririm ben olsam, içiyorsa tabiii sade olarak :ecrin_bebek:

hoşbulduk canım sağol Şeniz

çocuğa karbonhidrat yüklemesi mi yapıyorsun yaw kaydirigubbakcemile3
sadece süt veririm ben olsam, içiyorsa tabiii sade olarak :ecrin_bebek:

hergün pilav makarna yada ekmek yemesi gerekiyor bende makarnayı tercih ediyorum..Ekmek vermedim bugün yükleme değil yaniyerimseniben...

kaydirigubbakcemile3
ayy sorma canım bizim de buna benzer komik bir olayımız var..anneannesi ben yokken bakıyor işte büşraya..bir keresinde lavaboya gitmesine müsade etmemiş ağlamış ardından..annem de anlatmış işte bak oraya gidip çiş yapıcaz demiş :roflol: şimdi banyo önünden geçerken tişş diyor devamlı..gerçi çiş ayıp bişey değil ama komik oluyor :roflol:

eğitici oyuncak olarak kule almıştım onu kule yapabiliyor içiçe üstüste koyabiliyor

bir de küp almıştım kare üçgen yuvarlak falan koyuluyor bunu yapabiliyor

legoları takıp çıkarıyor

4 parçalık ahşaptan puzzle aldım onu ben takıyorum o çıkarıyor henüz kendisi yerine oturtamadı uğraşıyor bakalım

ama eline ne geçerse araba yapıyor hemen koltukların üzerinde heryerde sürüyor

hergün pilav makarna yada ekmek yemesi gerekiyor bende makarnayı tercih ediyorum..Ekmek vermedim bugün yükleme değil yani...

yok canım muhallebiyi kasdederek söyledim onu..pirinç unu vs..katıyoruz ya..
gece yatmadan evvel muhallebi vermiyorum ben versem de yemiyor zaten.. yese sık uyanmaz belki ama nerdee mafoldumben

küplerden bizdede var Fatmacım hepsini birbirine vuruyor ne anlıyorsa sesi hoşuna gidiyor:)Genelde kaşık tencere tava fotoğraf çerçeveleri ilgi alanımıza giriyor..Çekmeceler ön planda...

yok canım muhallebiyi kasdederek söyledim onu..pirinç unu vs..katıyoruz ya..
gece yatmadan evvel muhallebi vermiyorum ben versem de yemiyor zaten.. yese sık uyanmaz belki ama nerdee mafoldumben

Hımmm anladım yükleme deyince allaha şükür kilo ihtiyacımız yokta onun için gerek yok zaten..Muhallebi yiyor çok şükür ege ama yinede gece uyanıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…