Doğum yapmış olan anneler buraya....

1 saat yürüdük egeyi parkta oynattık ve geldikkkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3

bende 2. çocuğu düşünüyorum muhakkak
emme bu sefer 55 kilo ile hamile kalıp 65 ile doğurmayı planlıyorum.
(duyda inanma benimki sanırım :çok üzgünüm:)
ay bende 60 ile hamiş kalıp 70 le doğuma girmek istiyorum ama işteee sadece hayal olmasından korkuyorumkaydirigubbakcemile3
duygu bu arada proteın agırlıklı dıyet nasıl oluyor ?

Canım sadece protein ile besleniyorsun maksimum 5 gün 5 kg verebiliyorsun bu dönemde...Mesela sabah yumurta omlet olabilir...Öğlen akşam sadece et türevleriyle devam ediyorsun..Izgara tarzı yani..Tavuk balık yada kırmızı et..Bu şekilde bütün vücüdundan ödemi atıyorsun ve günde 1 kg ya yakın gidiyor vücuttan...tabi 3lıtre su ve yeşil çay ile birlikte...
:1ninca: ben ormana çıkıp ceylan falan avlıyorum benim protein ağırlıklı diyetlerim öyle duygununkini bilemicem ama :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:ay çok yaşayın emi bol bol güldüm sayenizde..Açkende gülünce zor oluyor ama ne yapalım ben gidem tavuk yiyem gıdaklıcam zaten bu rejimin sonunda yada yumurtlucam:roflol:

duygu kk da oft den goruyorum 5 gun sadece tavuk ve kırmızı et yeyın kılo verın dıye bı baslık var heralde o mu bu ?
tabı hıc ekmek fılan tuketmıyorsun heralde yada meyve fılan ?... bıraz ugraslı geldı ya bana her ogun et pişir fılan
kaydirigubbakcemile3

duygu bu arada fx15 kullansana emzırmeyı kesıcektın zaten..ya ıstah fılan kapatıyo ya bende kullanmak ıstıyorum ama 1-2 ay sonra sanırım

resimler çektim ama net değil tenk yu patikcim

Eklentiler

• $PIC_1805.AVI_000154789.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 19
  • $PIC_1805.AVI_000018083.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 24
  • $PIC_1805.AVI_000214079.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 23
  • $PIC_1805.AVI_000124039.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $PIC_1805.AVI_000112373.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 25
ayten aşık oldum canım ben bu tatlışaopuyorumnanaktan ay küçük adam olmul bide gravat takmış yaaa yanaklarından mıncır canım olurmu.....

benim büyük kız makarna istemişti ona yaptım yemeğin yanına yiyelim şimdi onlada ben saatimi kaçırmayayım 7 den sonra bişii yemiyom ya hadin byyyy

ulen bi küçüğüne bi büyüğüne bi kocişe yemek hazırla benim iş bitermi anam bitmeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzz

yav hemen koyimgeçen akşam eşime çektırmıştım bi dane..emmebimoka benzemedi..saçların cinsi kötüydü..güzel saç olan yer olcak..eskı bıldık yerlere gıdemedım param yetişmiyo artıkın oralara..kel başaşimşir tarak işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…