Doğum yapmış olan anneler buraya....

doğal gibi olması en önemlisi..ben aşırı gür saç sevmem zaten kafam taşımaz..ama param yeteydi violeli kahveli siyahlı ve az küçük dalgalı daha kısa ve iyi cins incetelli bi saç attırıcaktım..başkabahara kaldı yıne fanteziimiz..

Hımmm yok canım ben onun gibi yapmıyorum ona yakın birşey bende yazmıştım oraya başlıyorum diye bugün ama ben yumurtalı olanı yapıyorum diyetisyenimin bana verdiği gibi..Onlar sabahta et yiyorlar:bbo:Ben yiyemem şahsen yani o kadar kilom yok kasamıcam kendimi...
Her öğün pişirmene gerek yokki..Haşla tavuğu her öğün farklı bir şekilde ye..Mesela ben bir öğün yoğrtlu yedim öbür öğün domatesliyerimseniben

Egeye 41 kere maşallah allah uzun ömürler versin paşaya...
Umut sende çok güzel olmuşun maşallah güzele ne yakışmaz zaten
Benim istediğim saçta Umutcum hanımın çiftliğindeki Özgü namal namı değer Güllünün saçları offf offf:)))

uzun sacı bende sevıyorum ama toplamaya gelınce bır sekıl veremıyorum cunku cok agır oluyo benım saclar zaten cok agır, uzunken hıc toplanmıyo kafamı cekıstırıyo gıbı oluyo kaydirigubbakcemile3

benim saçlarda bölleeezemuszemuszemuszemus:lepi: :jeyyar:ama kestim işteeeee accık jöle möle sürünce böle sırma saçlı duruyorlardııı

Canım benim saçlarımda bu kadar gür ve kalın telli ama doğumdan sonra çok döküldü mahfoldu hayatımda ilk olarak kesildi bu kadar kısa
Yoksa uzunken kuaförde kadınlar gelir postişinizi nerden aldınız çok güzelmiş der gerçek saçım diyincede dibine bakarlardıkaydirigubbakcemile3
Olsun kökü bizde uzar bacım yine:)

aynen bacım bende zamanında çok jöle kullandım orta okul lise dönemimde çünki gürdü saçlar ancak zaptedebiliyordum öle kabarmadın dağılmasın diye şimdide doğumdan sonra bi döküldü nerde o eski toka tutmayan saçlar nerde şimdi iki defa tkayı sarıp öle bağlanan saçlarrr

tatlı aytenim çok güzelsiniz fotolarda
az daha koysaydınya kız
egeçok tatlı olmuş kravatlı filan
sende iyice süzülmüşsün valla çok zayıflamışsın görebildiğim kadarıyla

boyle nasıl duygu ayrıyeten paspas yapmaya gerek kalmaz dımı kolaylık :roflol:

ööööööğğğğğğ bu ne yaaa gördüm bende görsellerden bakarken:))))Buna şampuan kremmi dayanır beeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
renk çok hoş bende bu rengi beğeniyom ama bana yakışmaz diye yapamıyom

bal rengi gibi demi hicoş çok hoş sen kumralsın yakışır aslındayerimseniben

Ahhh hicoş aynen tokalar tutmazdı benim saçımı küt kopardı şimdide tutmuyor ama eski havası yok yani...Yıpranmış boyadan mahfolmuş bir saç....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…