- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.861
duygu kk da oft den goruyorum 5 gun sadece tavuk ve kırmızı et yeyın kılo verın dıye bı baslık var heralde o mu bu ?
tabı hıc ekmek fılan tuketmıyorsun heralde yada meyve fılan ?... bıraz ugraslı geldı ya bana her ogun et pişir fılan kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbetüş çek kıs şu resmi süreklı bakıp seviyoruz nazar değicek valla aslan 'a
benim saçlarda bölleeezemuszemuszemuszemus:lepi: :jeyyar:ama kestim işteeeee accık jöle möle sürünce böle sırma saçlı duruyorlardııı
Canım benim saçlarımda bu kadar gür ve kalın telli ama doğumdan sonra çok döküldü mahfoldu hayatımda ilk olarak kesildi bu kadar kısa
Yoksa uzunken kuaförde kadınlar gelir postişinizi nerden aldınız çok güzelmiş der gerçek saçım diyincede dibine bakarlardıkaydirigubbakcemile3
Olsun kökü bizde uzar bacım yine:)
renk çok hoş bende bu rengi beğeniyom ama bana yakışmaz diye yapamıyom
aynen bacım bende zamanında çok jöle kullandım orta okul lise dönemimde çünki gürdü saçlar ancak zaptedebiliyordum öle kabarmadın dağılmasın diye şimdide doğumdan sonra bi döküldünerde o eski toka tutmayan saçlar nerde şimdi iki defa tkayı sarıp öle bağlanan saçlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?