- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.941
gel bacım gel nedemek siz misafir değilsinizzz canlarım benimm beklerim valla nezaman istersen beklerimm a.s.
fatmacım teşekkür ederim canımbenim..maşallah yavruma..bizdede aynısından var ama sadece eğzına götürüp etrafa saçıyo...
fisherprice masaya bi bakimm..
akşam bişi yemedi malesef..yarımmuz az ekmek yedi tıkandı..uyumadıda hala..kudurmanın son demlerınde..babasıyla salona terkettım kapıyıda kapattım:)
hepberaber oyun oynadıgımızda cok mutlu oluyo..demın top attık bırbırımıze..atıyo baya..tam tutturamasada attıgı yeri..kedi gibi sırnaşıyo mutlu olup bacaklar yere vuruluyo:)fix mutluluk ifademız oturur pozisyonda bacakları yere vurma..zor da bi hareket yav:)anası azcuk manyak oldugu için oyun konusunda sıkıntımız yok:)enson bazayı kaldırıp yatagın en üst noktasından aşşa yastıklara kaydırmaca oynadık:)sevıyo aksıyon oyunlarını:)duşakabin en sevdiği yerlerden..tümgün suyla oynayabilir..herşey ağzımızda yalnız en kötü huyu..enson babasının bel jimnastıgı aletını ısırmışkii kalın bi plastik ve koparmış..ağzında yakaladım..guya babası başındaydı..
umutcum ya aynen bizimki deoldu kuduruk yaww..neetcez biz bunlarla..o bel aletinden bizde de var.ve aynısını kıvanç ta yaptı..banyo ve duşa kabin su en sevdiği şeylerden.hele tuvalet fırçası falan cabası...oyun oynamazsan mızmızlık diz boyu..
peşimden ayrılmıyor yaa..çığlık çığlağa ağlıyoır.illa yanın da ben olacağım.tabii babasınınını da işine geliyor.azıcık uyuyayım falan dedğimde hemn annesi bu seni istiyor diyor ya..bu arlar gerçekten çok zor dönemleri..
yürüme çalışmalrı hızla ilerliyor ama tam kendi başına yürüyemiyor..tek elinden tutunca çok güzel yürüyor.pek cesaretsiz benim oğlum be..
bir de geceleri en az 3-4 kere kalkıyor.şiddetli ağlamalarla uyanıyor.bazen 9-10 kere oluyo kalkmaları..ama azıları çıkıyor.büyük ihtimalle ondan.bizim diş çıkarmamız çok zor geçiyor.her çocuğun aynı olmazmış..bazı gecelr dişlerine jel sürüyom,kaolpol veriyom..o zamn rahat uyuyor..off allhım tek sağlık versin de dayanacaz bunlara.geçirdiğimiz en zor dönemlerinden ..allhım kolaylık versin..geçen sene bu zamnları ben meftaydım.kıvançın da gaz problemleri vardı.o günleri düşündükçe halime binlerce kez şükrediyorum.
cevahırde buluşulmaz bence..yani ev ortamı gibisi yok..dışardayken çok zor oluyo bikaç bebekle..
canım saçların çok güzel görünüyor güle güle kullan canım.doğal gibi olması en önemlisi..ben aşırı gür saç sevmem zaten kafam taşımaz..ama param yeteydi violeli kahveli siyahlı ve az küçük dalgalı daha kısa ve iyi cins incetelli bi saç attırıcaktım..başkabahara kaldı yıne fanteziimiz..
ilk saçın rengi nedir acaba kızlar ben öyle bir renk yaptırmayı düşünüyorum.renk çok hoş bende bu rengi beğeniyom ama bana yakışmaz diye yapamıyom
ama şu sarı halinden olan fotoları bir göremedim gitti.ay nebilem kızzz yakışmaz gibi geliyor peruk denemiştim acayip durmuştu bende ne orta renkler nede koyu renkler durmuyor pek bi hamileyken bi deneyem demiştim bu rengi yapmıştım fena olmamıştı ama nebiliim ben gene röfle yapıcam sanırsam
---------------------------------------
buda sarı halimden bir foto
---------------------------------------------
selam kızlar opuyorumnanaktan
ben cumadan berii hastaydım, sağ göğsümde bir süt kanalı iltihaplanmış; ağrı ve ateş yapıyor çok fena akannehir antibiyotik iyi geldii çok şükür de dün gece rahat uyudum :Saruboceq:
sizler nasılsınız görüşmeyeli ?
Hicrancım sarı saç sana çok yakışmış canım.. sarı saçı çok beğeniyorum ben ama bana gitmiyor çok beyaz olduğum için yüzüm soluk görünüyor .. mafoldumben
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.kaydirigubbakcemile3 evet canım çok çabuk sıkılıyorlar arada saklayıp yok etmek, yeniden çıkartmak gerekiyor ortaya kaydirigubbakcemile3
bizim de en sevdiğ ve bıkmadığı oyuncaklar; aktivite masası, bultakları ve renkli halkaları..halkaları artık kendi takabiliyor ama sırasını şaşırıyor tabii kaydirigubbakcemile3
bultaklarını da benim gösterdiğim delikten atıyor sıkılırsa da kısa yoldan üst kapaktan bırakıveriyor :)
ama bu eğitici oyuncakların çok faydası oluyor cidden...hepsi alfabeyi sayıyor ya biiz bıkmıştık artık aynı şarkıdan :) geçen gün a,b,c,d dedi o şarkı ile beraber akannehir şaşırdım çok ama bir daha duyamadım tabiii kaydirigubbakcemile3
bende izlemeye başladım güzel bir dizi bitti öylelikle geldim.yeni dizi başladı ezel ona bakayım biraz görüşürüz kızlar...
canım oyun masasını soracaktım ama sonrasında cevaplamışsınız teşekkürler.bir de şu birşeyi ııhh diyerek isaret etmesi bazen yoruyor .. bütün masada, vitrinde ne varsa iniyor..bu mu ? yok..şu mu ? yok..en sonunda bit kadar bir objeyi veya kağıdı alıp susuyo..nereden görüyorsa kaydirigubbakcemile3
Mevlüdecim aslında çok iyi olur. Umut Cevahir yada dış mekan olmasın demiş bu seferde bizde buluşsak kızlar nasıl olur gelebilirmisiniz bize ne dersiniz inanın çok mutlu olurum.kızlar bi buluşmamı yapsak cavahirde
Canancımm sormaya aynen bende banyodan sonra birde altını degiştirirken babamızdan yardım alıyorum yoksa dedigin gibi kaçıyor kerata birde oyun yapıyoruz zannediyor daha bir hızlı kaçıyor.ayy bir de şu bez alma olayımız facia ya...kıvançı tutabilene aşk olsun.babsıyla birlikte bile tutmak ne mümkün.bir de dötü açık kaçıp ta ortalığıa işemeyi çok sevdi velet.allhtan parkelere işiyor.yoksam ev sidik kokacak be..artık 1,5 yaşına gelsin alıştıracam tuvaleti.herşeye aklı eriyor.ona mı ermeyecek keratanın.dediğim herşeyi yapıyor maşşlh..bir tek konuşamıyor.teyze hala baba anne dede gel al ver falan diyor ama derdini konuşarak anlatamıyor tabii..böle işte.tek allhım bana ve oğluma sağlık versin de tüm zorlukalar aşılır..tabii sizlere ve beişlerinize hep dua ediyorum..öptüm sekerler..
işte bu anlattıklarım dan sebeb pek giremiyom buralara..ama sizi de unutmuyom tabii..Şeniz
Mevlüde canım kitap güzel bir kitaba benziyor ben duymamıştım ama almak lazım.kızlar bu kitabı buldum nette okuyan varmı yada bilen..
BAĞIRIP ÇAĞIRMADAN YA DA DÖVMEDEN ÇOCUK TERBİYESİ - 93120 - En ucuz fiyat 11 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?