- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.961
halime bakın az önce kocaman bir dondurmayı yemışim üstüne bide çikolata yedım tam dolgulu şimdi yeşil çay içiyorumbenım ki nasıl bi rejımse zihniyetıyse arık bide eşimle konuştum hem yediğim dondurmayla çikolataya hemde eşimle konuştugum için salya sümük olmuşum elimde de yeşil çay senağlamacanan sen beni güldürdün gaz firen başkada bişey yok mu?
:roflol:
güzele beziyo o dizi ben pek izleyemiyorum
ama kapalıçarşı ile bu kalp seni unuturmuyu takip edicem inşallah
kenan imirzalıoğlu kendini ne kadar geliştirdi
nerde deliyürekteki kenan nerde kabadayı filmindeki kenan
bravo kendini ispatladı bence
umutcum ya aynen bizimki deoldu kuduruk yaww..neetcez biz bunlarla..o bel aletinden bizde de var.ve aynısını kıvanç ta yaptı..banyo ve duşa kabin su en sevdiği şeylerden.hele tuvalet fırçası falan cabası...oyun oynamazsan mızmızlık diz boyu..
peşimden ayrılmıyor yaa..çığlık çığlağa ağlıyoır.illa yanın da ben olacağım.tabii babasınınını da işine geliyor.azıcık uyuyayım falan dedğimde hemn annesi bu seni istiyor diyor ya..bu arlar gerçekten çok zor dönemleri..
yürüme çalışmalrı hızla ilerliyor ama tam kendi başına yürüyemiyor..tek elinden tutunca çok güzel yürüyor.pek cesaretsiz benim oğlum be..
bir de geceleri en az 3-4 kere kalkıyor.şiddetli ağlamalarla uyanıyor.bazen 9-10 kere oluyo kalkmaları..ama azıları çıkıyor.büyük ihtimalle ondan.bizim diş çıkarmamız çok zor geçiyor.her çocuğun aynı olmazmış..bazı gecelr dişlerine jel sürüyom,kaolpol veriyom..o zamn rahat uyuyor..off allhım tek sağlık versin de dayanacaz bunlara.geçirdiğimiz en zor dönemlerinden ..allhım kolaylık versin..geçen sene bu zamnları ben meftaydım.kıvançın da gaz problemleri vardı.o günleri düşündükçe halime binlerce kez şükrediyorum.
nasıl beğendinmi benim hoşuma gitti dizikaydirigubbakcemile5ezeli izliyom reklam arasında geliyom o nedenle gelip giderim ben film bitene kadar =))
ah gibisi az fatmacım:)artizim ben artizz:)yav bunlarbaya oynanmış fotolar..yoksa o pijamalı pejmurde kart karının biriyim ama ruhumda bi fantaziilik var yannee:)
ah gibisi az fatmacım:)artizim ben artizz:)yav bunlarbaya oynanmış fotolar..yoksa o pijamalı pejmurde kart karının biriyim ama ruhumda bi fantaziilik var yannee:)
yok gızzz sen sadece gaz la frene basıyon.araba kendi gidiiii..dreksiyon bile çevirmiyon.otomatik ya kendisi çeviri..yaa..lülülülülülülülülülülülü:roflol:
canım bende öle yaptım ama resım sayfayı kaplıyo çok buyk açılıyo boyutunuda küçültmüştüm...hadiyaa..eh sonunda onuda yaptılar demek..bende istiyom yaa kendi dönen direksıyonlulardan..
canancım yassah mı bılmıom..ımajşek ten resmi koy,direct kısmındakı kısa linki kopyalayıp takvımlerı yapştrdgımız yere yapıştır..
Umutcum bu saç rengini söylemiştim.
tebrık ederim arkadaşım adını bilmıyorum sanırım..kusurumabakma lutfen..efe yavruya nice senerler olsun..sağlıkla,sevdikleriyle işallah...tatlı yorgunlukla bunlar..
canancım yaaa:)ben bi artizz sense bi filmsin valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?