Doğum yapmış olan anneler buraya....

yok gızzz sen sadece gaz la frene basıyon.araba kendi gidiiii..dreksiyon bile çevirmiyon.otomatik ya kendisi çeviri..yaa..lülülülülülülülülülülülü:roflol:

kızlar ya hani takvim yerine resim koyuyorsunuz ya..birnci sorum o yasak değil mi? ikinci sorum bana anlatmıştınız nasıl koyulacağını ama ben denedim koyamadım..nerde yanlışlık yapıyom bilemedim.baa anlatıverin be hacılar..mucuk.

Haklısın canım çok başarılı bencede..Ezeli ben çok beğendim enteresan bir konusu var takip edicem inşallah...
Ahhh Canancım Egede 2 3 kere kalkıyor geceleri bu aralar biraz daha iyi ama yinede boşu yoktur...
Peşimden dolaşma olayı ve babasının tepkisi aynı...Niye tutmuyorsun çocuğu dediğimde durmuyor seni istiyor diyor..Gerçektende durmuyor yapışık ikiz gibiyiz...
mutfakta banyoda nerde olursam kuyruk gibi peşimde..Hele mesela mutfakta iş yapıyorum atıyorum o da bir ara dalıyor oynuyor o ara ben başka bir iş için odadan çıkayım ayak sesimi duymasıyla elinde ne varsa fırlatıp peşime takılıyorkaydirigubbakcemile3
Yürüme olayımız bizim dışarda baya iyi ama evde beni yakalamak için hala emeklemeyi tercih ediyor..Dışarda ayakkabı ayağına giyince yürüyor nedense...Anlamadım ben bunu:bbo:
ezeli izliyom reklam arasında geliyom o nedenle gelip giderim ben film bitene kadar =))
nasıl beğendinmi benim hoşuma gitti dizikaydirigubbakcemile5

anlamışem:)ben altın tonlarını bu bacımızdaki gibi yanık tene yakıştırıyorum aslıcım..sen bıraz açık tenlısın sanıyorum...bence daha koyu kahveler daha renk verır..bu bronz ten olmadıkça soluk yapar sanırım.

benim dipçik hala oturuyor 19.30 da yattı yarım saat uyudu kalktı yatarmı 12 den öncemafoldumben

yakışır canım tabi benımde kuaförüm bana bırak dedı kızılın arasına böle aynı resımdekı gibi röfle attı ama sıkadıkça rek oturdu ama ben sevemedım kızılı güzeldi ya kızıl yapıcam tamamen yada röflrnın rengi bu bakır rengimi canım ?

ah gibisi az fatmacım:)artizim ben artizz:)yav bunlarbaya oynanmış fotolar..yoksa o pijamalı pejmurde kart karının biriyim ama ruhumda bi fantaziilik var yannee:)

patik arkadaşımız da pek mütavazi canuum..face to face görmüş biri olarktan resimdekinin aynısı diyebilirim.oynanmış ta olsa fotoyla kumaşı kaliteli )))).oynanmasa da artist arkadaşım..

herkese iyi akşamlar... cumartesi oğluma çok güzel bir doğum günü yaptık. çok zevkli ve yorucu geçti. cuma gecesi yaaptım pastalarımızı. annemde takviye şeyler getirdi. birde uğur böceği yaş pastamızla birleşince güzel bir menümüz oldu.herkes çok beğendi. efeyi şimdi yatırdım bende nette dolaşıyorum. efe de altını açınca hiç kapattırmıyo, yakalıyamıyorum hemen kaçıyo bin bir türlü şebeklikle ancak kandırıp bağlıyabiliyorum altını. iyice yaramazlaştı bebişlerimiz

hadiyaa..eh sonunda onuda yaptılar demek..bende istiyom yaa kendi dönen direksıyonlulardan..
canancım yassah mı bılmıom..ımajşek ten resmi koy,direct kısmındakı kısa linki kopyalayıp takvımlerı yapştrdgımız yere yapıştır..

yok gızzz sen sadece gaz la frene basıyon.araba kendi gidiiii..dreksiyon bile çevirmiyon.otomatik ya kendisi çeviri..yaa..lülülülülülülülülülülülü:roflol:

ya bende yarın bi ehliyet kursuyla konuşcaktım yazılcaktım bak şimdi vaz geçtim sen öğretirsın artık bana baksana ne kadar kolaymış....
kaydirigubbakcemile3:roflol:

canım bende öle yaptım ama resım sayfayı kaplıyo çok buyk açılıyo boyutunuda küçültmüştüm...
bu arda ben sana küsdüm geçen aksamda yazdım sana küsdüm diye bi cvp veripde demiyon niye diyeee?

:dilcikar:klava:

anamm burası dolu gani gani..mşlh gecenin bu satinde..vallh yatacaktım..bir türlü yatamadım..ben de kıvança bastım kalpolu uyudu şimdi.aslında uyumak istiyor ama acıdan uyuyamıyor.ne yapayım ya..başka türlü susmuyor,ağlıyor.eli ağzında parmaklarını ısırıyor hep..

tebrık ederim arkadaşım adını bilmıyorum sanırım..kusurumabakma lutfen..efe yavruya nice senerler olsun..sağlıkla,sevdikleriyle işallah...tatlı yorgunlukla bunlar..
canancım yaaa:)ben bi artizz sense bi filmsin valla:)

benelif, fotoğraftaki sen misin. çok güzel çıkmış maşallaahkaydirigubbakcemile2

teşekkürler yorumlarınıza..ama ben idda edıyorum siz bana bi foto atın..ben sizi artiz yapayım:)
aslıcım bu daha küllü soğan kabuğu gibi..zor renkler ..cilt kusurlarını gösterir,makyaj ister bi renk..tamamı böyle olmasa,aralarda yoğun bu tonlarda gölge attırsan daha iyi bence..

şu oğlan mızırdanmadan durursa bende yazcam 2 çift laff

ayteni gördüm egenin kravatınıda çok yakışmış net olmasada ayten baya zayıf duruyon kız maşallh

patiğide gördüm pembiş pembiş uzun saçlarıyla doğal olmuş şekerüüüm başka varmıydı ressim göremedim

merve gelmiş g olsun şekerüüm büşra napıyoor resim koy kız

ben bi süt ısıtam oğlana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…