- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #36.981
teşekkürler yorumlarınıza..ama ben idda edıyorum siz bana bi foto atın..ben sizi artiz yapayım:)
aslıcım bu daha küllü soğan kabuğu gibi..zor renkler ..cilt kusurlarını gösterir,makyaj ister bi renk..tamamı böyle olmasa,aralarda yoğun bu tonlarda gölge attırsan daha iyi bence..
kızlar bi buluşmamı yapsak cavahirde
cevahırde buluşulmaz bence..yani ev ortamı gibisi yok..dışardayken çok zor oluyo bikaç bebekle..
mevlüde yemediikaydirigubbakcemile3
yav artizz sana kurban olsunn:)sende doğuştan primadonna havası var şekerim:)artiz felan banal kalıyoo:)şakabıyana duygucum,senın kendıne has,dublekadınsı,çekici bi havan var..sana neyapsak sen gibi olmajj:)
mevlude apla yaa:)hanı bu küçüktür dedık saftır belki dedik işte:))
gelelim aslıcım..bana uyar.rıca ederim..
canım saçların çok güzel görünüyor güle güle kullan canım.
ilk saçın rengi nedir acaba kızlar ben öyle bir renk yaptırmayı düşünüyorum.
ama şu sarı halinden olan fotoları bir göremedim gitti.
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
bende izlemeye başladım güzel bir dizi bitti öylelikle geldim.
canım oyun masasını soracaktım ama sonrasında cevaplamışsınız teşekkürler.
Mevlüdecim aslında çok iyi olur. Umut Cevahir yada dış mekan olmasın demiş bu seferde bizde buluşsak kızlar nasıl olur gelebilirmisiniz bize ne dersiniz inanın çok mutlu olurum.
Canancımm sormaya aynen bende banyodan sonra birde altını degiştirirken babamızdan yardım alıyorum yoksa dedigin gibi kaçıyor kerata birde oyun yapıyoruz zannediyor daha bir hızlı kaçıyor.
Fatmacım hayırlı olsun canım Onur paşamız yürüyormuş süper. zemuszemus
ah gibisi az fatmacım:)artizim ben artizz:)yav bunlarbaya oynanmış fotolar..yoksa o pijamalı pejmurde kart karının biriyim ama ruhumda bi fantaziilik var yannee:)
Haklısın canım çok başarılı bencede..Ezeli ben çok beğendim enteresan bir konusu var takip edicem inşallah...
Ahhh Canancım Egede 2 3 kere kalkıyor geceleri bu aralar biraz daha iyi ama yinede boşu yoktur...
Peşimden dolaşma olayı ve babasının tepkisi aynı...Niye tutmuyorsun çocuğu dediğimde durmuyor seni istiyor diyor..Gerçektende durmuyor yapışık ikiz gibiyiz...
mutfakta banyoda nerde olursam kuyruk gibi peşimde..Hele mesela mutfakta iş yapıyorum atıyorum o da bir ara dalıyor oynuyor o ara ben başka bir iş için odadan çıkayım ayak sesimi duymasıyla elinde ne varsa fırlatıp peşime takılıyorkaydirigubbakcemile3
Yürüme olayımız bizim dışarda baya iyi ama evde beni yakalamak için hala emeklemeyi tercih ediyor..Dışarda ayakkabı ayağına giyince yürüyor nedense...Anlamadım ben bunu:bbo:
nasıl beğendinmi benim hoşuma gitti dizikaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?