Doğum yapmış olan anneler buraya....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Nasıl yapıyon kııı bizede anlatsana benide artist yapsana annemmmm ne olursırnaşık şey

kızlar bi buluşmamı yapsak cavahirde

cevahırde buluşulmaz bence..yani ev ortamı gibisi yok..dışardayken çok zor oluyo bikaç bebekle..

kızlar bu konuyla ilgili birşeyler yazdım ama kimse onunla ilgili hiçbirşey yazmadı yok siz beni begenmiyormusunuz :umursamaz:
bize buyrun gelin diyorum zaman ve gün belirleyelim bizde buluşalım ne dersiniz.
Mevlüdecim ve Umutcum saç konusunda fikirlerinizden dolayı teşekkür ederim.

yav artizz sana kurban olsunn:)sende doğuştan primadonna havası var şekerim:)artiz felan banal kalıyoo:)şakabıyana duygucum,senın kendıne has,dublekadınsı,çekici bi havan var..sana neyapsak sen gibi olmajj:)
mevlude apla yaa:)hanı bu küçüktür dedık saftır belki dedik işte:))
gelelim aslıcım..bana uyar.rıca ederim..

ay ben yatar..mıçım tutuldu..kociş zaten pirelerle horon edıyo..bende muhallebımı yapim..lavaboya gidip el yüz yıkiim..boş ve buyuk yatağıma atıiim..sonra tam daliiim..ismet uyansın..yıne yatıiimm..daliim..rüya göriiim..zınk ismet uyansın..soooraaaaa............bye:)

aslıcım ya sen kartaldaydın dimi..ora birazcık uzak kali bana..ama şartlarımı zorlamaya çalışırım.dedim ya neresi olursa uydurmaya çalışırm.
umutcum yok ben resim koyma özürlüyüm.en kısa linki takvime kopyalıyom ama kabul etmii işte..resim çıkmii.çarpii işareti var.
kıvanç ta saat 9 da falan uyudu.ama şu sate kadar 6-7 kere çığlıkla kalktı.daha doğrusu gözleri kapalı ağlıyor.az önce yine ağladı.ahan da şimdi yine..off yaa..

ah senın bal damlayan ağzına gurban olurum o senin güzel gözlerinedeopuyorumnanaktan bacım seninde hiç birşeye ihtiyacın yok güzeller güzeli arkadaşımŞeniz

ay bi size bakıyom bi netten bakarak süvete örüyom:hulya: yanlış kesmışım kolu zaten düzgun tarif etmemişler:hulya: yaw sökeyimde bende datim zıbarim bari kocişimde yok zaten....mafoldumbenmafoldumben

ben de kaçar..öptüm canlar..allh hepinize bu gece uzuuuuuun uykular versin..sesizzzzzzzz....mışıl mışıl.....)))

NEDEM ANAM ZAMANINDA GİREYDİN SENDE DİMİ YAAkaydirigubbakcemile3

ah gibisi az fatmacım:)artizim ben artizz:)yav bunlarbaya oynanmış fotolar..yoksa o pijamalı pejmurde kart karının biriyim ama ruhumda bi fantaziilik var yannee:)

yok bacım yok sende bi artiz havası var valla fotomodel gibi gacısın ama kızkardeşinde öleymiş hee geçen resimleri gördüm face te hakikatten ailenin kızları güzel analar neler doğuruyorr:içelim:

beğendim canım beğendim ben ilkten izliyom fragmanlar dönerken hah tamam güzel dizi demiştim nedense fragmanlardan anlaşılıyor dizinin tutup tutmayacağı ve güzel olup olmadığı oda ayrı bişii kabiliyet işte

Selam herkese kızlar;
eşim anca yatmaya gitti de notebooku bırakabildi. İşyerinde de yerim değişti internet falan ayarlanmadı daha. Bide yoğun oluyor, hemide yasak... Böyle olunca da biraz uzak kaldım. inşallah hepiniz iyisinizdir.
Hasta olan anne ve bebeklerimiz varsa geçmiş olsun. yürümeye başlayanlara da hayırlı olsun...
Bizde başladık yürümeye artık. 5-6 adım gidiyordu iki haftaddan beri artık daha iyi gidiyor ama biraz fazla düşüp vuruyoruz kafamızı...
Bu arada kızlar biz çok zor banyo yapıyoruz , ne güzel severdi ama şimdi kafaya su geldiği zaman tepeme çıkıyor valla. biz mi yıkanıyoruz o mu yıkanıyor belli değil. Oynamayı seviyor ama, kafa oldu mu olmuyor....
Geceleri de çok kalkıyoruz ağlayarak bizde. Dişler yapar diyolar. İshalli de gidiyoruz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…