- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #37.001
benim dipçik hala oturuyor 19.30 da yattı yarım saat uyudu kalktı yatarmı 12 den öncemafoldumben
herkese iyi akşamlar... cumartesi oğluma çok güzel bir doğum günü yaptık. çok zevkli ve yorucu geçti. cuma gecesi yaaptım pastalarımızı. annemde takviye şeyler getirdi. birde uğur böceği yaş pastamızla birleşince güzel bir menümüz oldu.herkes çok beğendi. efeyi şimdi yatırdım bende nette dolaşıyorum. efe de altını açınca hiç kapattırmıyo, yakalıyamıyorum hemen kaçıyo bin bir türlü şebeklikle ancak kandırıp bağlıyabiliyorum altını. iyice yaramazlaştı bebişlerimiz
Selam herkese kızlar;
eşim anca yatmaya gitti de notebooku bırakabildi. İşyerinde de yerim değişti internet falan ayarlanmadı daha. Bide yoğun oluyor, hemide yasak... Böyle olunca da biraz uzak kaldım. inşallah hepiniz iyisinizdir.
Hasta olan anne ve bebeklerimiz varsa geçmiş olsun. yürümeye başlayanlara da hayırlı olsun...
Bizde başladık yürümeye artık. 5-6 adım gidiyordu iki haftaddan beri artık daha iyi gidiyor ama biraz fazla düşüp vuruyoruz kafamızı...
Bu arada kızlar biz çok zor banyo yapıyoruz , ne güzel severdi ama şimdi kafaya su geldiği zaman tepeme çıkıyor valla. biz mi yıkanıyoruz o mu yıkanıyor belli değil. Oynamayı seviyor ama, kafa oldu mu olmuyor....
Geceleri de çok kalkıyoruz ağlayarak bizde. Dişler yapar diyolar. İshalli de gidiyoruz zaten.
Bu arada bu iş yoğunluğunda da iyice erimeye başladım. Eski pantolonlarım bile bol gelmeye başladı. 64 kilo oldum. Evlendiğimde 59-60 idim zaten. Fazla da zayıflık yakışmıyor bana, kemikli hatunum.
Eşim de nasıl veriyorsun ben veremiyom diyo. SAnki vermek için bişey yapıyorum anam ağlıyor 7.30 da çık çocuğu al eve gel onunla koşun gece 3-5 kere kalk. İş yerinde de hiç durma bi an. Böyle deyince de yada birine anlatınca da bozuluyor. Ne varki sanki yalan söylüyorum. sonra söylene söylene çalışma o zaman ya diyo...
Bu adamların hepsini vurmalı valla hepsini....
Neyse herkes yatmış bende yatayım. Herkese iyi geceler....:lepi:
canım her zaman beklerimm buluşmanın bizde olması benden bir teklifti sizlerinde önerileriniz varsa beklerim ama inanın çok mutlu olurum.yav artizz sana kurban olsunn:)sende doğuştan primadonna havası var şekerim:)artiz felan banal kalıyoo:)şakabıyana duygucum,senın kendıne has,dublekadınsı,çekici bi havan var..sana neyapsak sen gibi olmajj:)
mevlude apla yaa:)hanı bu küçüktür dedık saftır belki dedik işte:))
gelelim aslıcım..bana uyar.rıca ederim..
evt kartaldayım canım biraz uzak ama buraya ulaşım çok kolay.birşeyler ayarlayalım askıda kalmasın ama.aslıcım ya sen kartaldaydın dimi..ora birazcık uzak kali bana..ama şartlarımı zorlamaya çalışırım.dedim ya neresi olursa uydurmaya çalışırm.
umutcum yok ben resim koyma özürlüyüm.en kısa linki takvime kopyalıyom ama kabul etmii işte..resim çıkmii.çarpii işareti var.
kıvanç ta saat 9 da falan uyudu.ama şu sate kadar 6-7 kere çığlıkla kalktı.daha doğrusu gözleri kapalı ağlıyor.az önce yine ağladı.ahan da şimdi yine..off yaa..
günaydın kızlarrrrr
söölemeyi unuttum size c.tesi günü kaza yaptık biz . çok şükür bizde bişey yok ama arabada var baya hasar , denizi doktora götürüyoduk 5 dakika yağmur yağdı önümüzkeki araba kaydı önümüze döndü ve kaçınılmaz son :)
deniz koltuğunda oturuyodu bende arkada onun yanında kociş de arabayı kullanıyoduk zaten trafik vardı çok şiddetli çarpmadık , sonra bi dünya uğraş dur yok tutanak yok çekici , doktora da gidemedik
günayydıınn:)
hicrancım,duygucum çok teşekkür ederim..hicrancım senden çıkanlarda pek güzel ve latif oluyoo gördük bizzat:)eksık olmayın..
erken kalktım inadına:)şimdi yatakta oynuyoyos kendı kendımıze..on dakkaya alt ust deişimiyle salona teşrif edicez..yavrunun göbeğini sokakta kestiler sankim..oyuncak tavşanına hadi atta atttaa yapıyo:)başkada bişi demıyo şipşirik:)varsa yoksa hadi attaa attaaa:)yav bu sarışın diyemi böyle azccık mal oldu banamı benzedi anlamadımki:)bugun komşumda çeyrek gunumuz var..bana börek düştü:)ne yapcem nasıl yapcam hiç bi fikrim yok:)
nuraycım çalışmamı dıyo..çalışma ozaman..görsün bi başına ev geçindirmenin nedemek oldugunu..seninkide dulkadiroğullarındanmıdır nedir..pekdebi derebeyi havasıda var..iyilikte yaranmıyo bunlara..bunları furmak yetmez..ha punları furdinmu bide içini doldurup asacağsun duvara:)ay bi geyik gördüm sankii:)afyonum patlamadı yavv:)
GÜNAYDIN MİLLETTT ben uykumu alamadım boğazımda fenaa faranjit oldumm sanırım benim bademcik şişmez hiç ama böle gırtlağım tırmalanır sanki arada bir ve mevsim başlarında konuşamıyorum bile
günaydın kızlarrrrr
söölemeyi unuttum size c.tesi günü kaza yaptık biz . çok şükür bizde bişey yok ama arabada var baya hasar , denizi doktora götürüyoduk 5 dakika yağmur yağdı önümüzkeki araba kaydı önümüze döndü ve kaçınılmaz son :)
deniz koltuğunda oturuyodu bende arkada onun yanında kociş de arabayı kullanıyoduk zaten trafik vardı çok şiddetli çarpmadık , sonra bi dünya uğraş dur yok tutanak yok çekici , doktora da gidemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?