- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.021
ceylin gene hapşırmaya öksürmeye başladı dünden beri dün hafifti bugün çoğaldı biraz daha accıkta ateşi yükselmişti sabah 37,5 tu ama bekledim hani çıkarmı diye çıkmadı normale döndü yeniden bide sabah kahvaltıdan sonra bi bitki karışımı vardı onu içirdim zencefil ıhlamur hatmi vss vardı içinde 5-6 bitki karışımı çok sevdi bir çay bardağı kadar içti maşallah ve yatırdım bakalım geçecekmi yoksa gene ilacamı başlıcaz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:hulya::hulya: e herhalde yaniiiii:hulya:kaydirigubbakcemile3slm hanımlar
hayırlı olsun ayten hicran sende olmasan boş kalacak bu sayfalar.
sorma canım program beğendi ki hem de ne beğenme her televizyonda o programı istiyo kimseye başka yere baktırmak istemiyo. ben de artık akşamları internetten açıyorum da babamız rahatça haberlerini izliyo
aslında ev ekmeğini yapmak iyi olur hele bi de ekmek yapma makinası olacak akşamdan hazırla sabaha sıcacık ekmeğin hazır. kursa gittiğim yıl arkadaşlar yapar getirirdi de çok nefis olurdu içine tahin ceviz felan da koyarlardı cokacimcoook
geçmiş olsun canım. inşallah yaptığın çay şifasını verir de Ceylinimize hemencecik geçirir öksürüğünü.
anama geldik eşim yine çizgifilmden fırlamşı gibi gözleri kırmızıkırmızı çatlakçatlak oldu..korktu..ay bende iyi hoş anamda rahatım ama insan bi düzende durmak istıyo boylesı yoruyo açıkçası..sağlık olsunda..
hicrancım immuzinc al ozaman..tamamen bıtkısel ama aşırı karışımlı bişi deil..bigüm multıvitamını bıgun bu immuzinc i versen.ben vitagil aldım..mınadexi deiştirdim..karaciğere yükleme yapmasın dıyede bigün vitagil bigün immuzinc vericem..gerçekten immuzinc iyi bişi bi bak istersen..
selam..bizde aşıdan geldik..domuzgribinin ilk dozu vuruldu..şimdilik bişi yok şükür..ıkıncı 20gun kadar sonra..ama hemşireyi dövecektim.malum anamdayım adam hasta dıye.buyuzden burda kadıkoyde götürdüm..zaten bizim buraları akp düşmanı..kımsecıkler aşı felan yaptırmıyo..anam götürdüm kadına sordum daha önce yanetki şikayetiyle gelen bebek oldumu dıye..kadın bana-ama her bebek farklı şimdiye kadar olmasada bu olmıcağı anlamına gelmez deyıverdı..git druna danış dedi..nerdeyse aşı yapmicak..20dkka sürdü bi ateş ölçmesi...lahavle çektim..bi iğneyi sokup çıkarsın sonra ne yaparsan yap dedım kendıme..iğneyı olduk derken demezmi tam cıkarken-tüm vucudu felan morarırsa hastaneye gidin!!eh orda saçını dolayıp bi kafa çakıcaktım..niye çakmadım..çakamadım..rezalet cıkcak..pederim zaten yaptırma felan dıye kendını yırttı korktu canım babam..napim anambabam yarın öbürgün bu cocuk hastalansa devlet ayagına kadar bedava getirdide bi aşılatamadın çocugu diye kendimimi yiyeyim..şükür yaradanıma henuz bi sıkıntımız yok..ama şikayet maili attım tabiki..çıkarken kadına senın adın ne dedım filiz dedi soyadın ne dedim bi şaşaladı ..söyledi..bi güzel döşedim valla bikaçkez dahada yollicam..burnumdan çıktı öfkem..bu nedir yaa..bunlarda hükümet düşmanı..ben artık boyle yorumluyorum bu işleri..bu kadar bi vatandaşı aşıdan korkutmak nedir yani.biyerde görmem işallah şahsı..
mevlüdecim çok geçmiş olsun..gazmı yaptı..da yerden yere attı kuzu?ishal oldumu?antıbıyotıklerde yan etki ishal,karın ağrısı yapabilir..hangi hastaneye gidiyosunuz siz?ateşi ne alemde?
slm kızlar
alp dun çok rahatsızlandı kendını yerden yere vurdu.hemen acile götürdük dr yediği balıktan olabilir dedi.
daha öncede yiyedi ama ne oldu ne bitti anlamadım acilde iğne yaptılar eve geldik..
şimdi iyi uyuyo.
kızlar çekiliş içinde bende katılcaktım ama benım bi sorunum var tekrar cezaire gidersem göndermek banada sizede zor olur oyuzden ben vaz geçtim girmıycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?