Doğum yapmış olan anneler buraya....

allah yardımcısı olsun yavrularımızın şu diş olayı fena hırpalıyor minnoşları yahu 20 yaş dişini çıkarırken neler çektim ben bu çocuklar neler çekiyor düşünemiyorumkafamçokkarıştı hayırlısıyla kolayca atlatırız inşallah:Saruboceq:

bizimkide öyle trt çocuk müptelası özellikle gece bahçesine bayılıyor ama daha apsi falan diyemiyorrrr seninki maşallah erken konuşacak demekki.

gözünaydın hicoşum..allahım arttırsın sağlıkla neşeyle...
hayırlısı olsun mevludecim..araçtır tabi..arkadaşımın eltisi glaxosmiithkline dıye meşhur bı ılaç fırmasında görevli bi eczacı..yan etkısı dıer aşılardan farklı deil diyo..ve gün geçtikçe katlanıcak..zaten tumuyle devlet tekelınde..parası olan bastırıpta alıpta yaptıramıyo..orda çalışanlar bile tek doz dahii alamıyolar..aslında biçoğumuz burun kıvırıyo ama gün olucak altın gibi olucak korkarım bu aşı..cezayırın şartları daha ıyı dıyosan oyledır..hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

nuraycım bu arısütü bende cok istedim ama biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar mısalı ama normal bal bıle döküntü yapmıştı bizde..aktarlarda sanırım nuraycım satılıyo..ama cok azcık önce ver bi dene..hatta kürdan ucuyla damlatıp veren bıle varmış..okadar azı bıle yeterlıymiş yani..hergün verende var çaykaşığıyla..ama bence önce mınnacık dene...

allah sana kolaylık versn aytencim ahh o alacak verecek işleri personeldi vss aklıma geldikçe beynim sulanıyor sanki bende az çekmedim son işimde 7 yıl çalıştım ve az uğraşmadım bu işlerle insanın ne fiziki ne psikolojik durumu sağlam kalamıyor ama işini seviyorsan bi şekilde devam ediyorsun ben öyleydim en azından ama huzurlu bir iş oratmı en iyisi tabii bazen özlüyorum işime döneyim diyorum ama kısmet bakalım belki dönerim bende işime geri.
eşinin işide hayırlı olsun allah bereket versin bol kazançlar diliyorum sizea.s.

MAŞALLAH UTKUYA PROGRAMDA BEĞENİYOR ÖYLEMİİİ

ahh canım yakın olaydık getirirdim sanada kaydirigubbakcemile5 ama kendinde yaparsı canımm yanii ekmek yapmakta ne varrr hepiniz kendine göre ayrı ustalarsınız maşallhhh

daha nice aylara hep beraber inşallahalkisalkisalkis
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan teşekkürlerrr
sağol canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hicoş valla vitagil en iyisi şuesanda..bıkaç aya daha iyisini çıkarırlarsa bilemem:)

bi nakem bende şuna belki alırım bende dr multitabsa devam diyor üzerinde 1 yaş yazıyor ama anlayamadım neden hala bu multitabsta diretiyor ilaç firması bile 1 yaşa kadar diyor ama bizim dr devam diyor :sm_confused:
şu vitagilde geçen yıl üretime başlanmış onu nöğrendim hani araştırmalar yapılıyor ama yeni olunca biraz düşündüm açıkçası

Son düzenleme:
ceylin gene hapşırmaya öksürmeye başladı dünden beri dün hafifti bugün çoğaldı biraz daha accıkta ateşi yükselmişti sabah 37,5 tu ama bekledim hani çıkarmı diye çıkmadı normale döndü yeniden bide sabah kahvaltıdan sonra bi bitki karışımı vardı onu içirdim zencefil ıhlamur hatmi vss vardı içinde 5-6 bitki karışımı çok sevdi bir çay bardağı kadar içti maşallah ve yatırdım bakalım geçecekmi yoksa gene ilacamı başlıcaz

sabah eşimle konuşuyorduk balkondaki çiçekleri aldık birkaçını içeri biz konuşuyoruz hareket halindeyiz bi salona bi balkona arada mutfağa gidip geliyoruz ceylinde peşimizde dolanıyor biz nereye oda oraya ay ne güldümkaydirigubbakcemile3 hani tavuklar ve ördekler vardırya tavuklar ve ördekler nereeye giderse ardından civcivleride peşinden sıra bozmadan dolanır aynı şekilde ceylinde peşimizden dolanıyor aradada bişiiler işaret edip ağzı dolusu konuşuyor ve çoğu anlaşılmıyor ay koptum sabah bide anlamış gibi ben gülüyom salonda bi ileri bi geri hızlı gidiyom oda gülüp peşimden aynını yapıyor arada dengesini kaybedip poposunun üzerine oturuyor ayun yapıyor bana ne kadar hoş değilmii yaa düşünüyomda karnımdaydı şurda n kadar oldu yaa sanki dün gibi geliyor ne çabuk geçiyor günler ben bu zamanları daha yavaş geçmek istiyorum kııma fazla vakit ayıramıyorum diye üzülüyorum yaa ev iş güç yemek derken zamanın çoğu gidiyor kaçırıyormuş gibiyim bazı evrelerini sizede öylegeliyormu çalışan arkadaşlar daha yoğun yaşıyordur eminim allah onlarada güç kuvvet versin kolay değil ama herşey onlar için opuyorumnanaktan

ceylinim nice 14 aylara....ekmeği de yaparsan tereyağ ile yerim valla hicoşum:):):)

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan teşekkür ederim canım .
nedemek sen gel ben sana ekmek yapar erzincan tulum peynirimde geldi arkadaşım kendiköyünden getirdi onu a yanına katar malatyadan gelen köy peyniri ve tereyağıda vr evde oturur götürürüz malı ee sonrada gelsin kilocuklarrrrrrrr:roflol::roflol:

valla aslında bende 2 yıl öne düşündüm bizim burada açmayı hemde tam tekmil bi dükkan istedim herşeyi tasarladım ama burada ucuz dükkan bulamadım g...t kadar yere 3.000 tl istediler ben daha büyüğünü arıyordum tabii ve olmadı kaldı öylece hani yağlar otlar karışımlar vss kafamda çok güzel şeyler vardı ama başka bahara kaldı malesef ve 3 ay önce benim burdaa i komşum fazla büyük değil ama burda bi alışveriş merkezinde açmış aktarını ama benim düşündüğümün %40 olabilir ancak içerik ve büyüklük olarak yanii

sorma canım program beğendi ki hem de ne beğenme her televizyonda o programı istiyo kimseye başka yere baktırmak istemiyo. ben de artık akşamları internetten açıyorum da babamız rahatça haberlerini izliyo

aslında ev ekmeğini yapmak iyi olur hele bi de ekmek yapma makinası olacak akşamdan hazırla sabaha sıcacık ekmeğin hazır. kursa gittiğim yıl arkadaşlar yapar getirirdi de çok nefis olurdu içine tahin ceviz felan da koyarlardı cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…