- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.041
hiç hile falan yok kızlar... kimse kıllanmasın... bitek serapa fatma çıkmıştı onlar zaten birbirlerine alıyorlardır diye tekrar çektim.. haberiniz olsun...
Umutcum bana mı sormuşsun Gülüm diyerekten anlamadım ama bana soruyorsan hala karrasız olmakla birlikte aynen şu cümleni her gün kafamdan geçirdiğim için yaptırma eğilimindeyim:Yarın öbürgün allah korusun çocuğum hasta olursa devlet ayağına kadar bedava getirdi aşını neden yaptırmadın diye kendimle hesaplaşacağım
Bizim okulda aşı anketi dağıtıldı sanırım haftaya bi gün okula aşıya gelecekler 45 kişilik sınıflardan 2-3 kişi çıktı inanın aşı olmak isteyen tabiki velilere soruldu.Uzun uzun açıklamalar yazılmış aşının bu hastalıktan %90 oranında koruduğu belirtilmiş buna rağmen velilerin büyük kısmı nerdeyse hepsi uygun bulmuyorum diye imza atmış.İşte bunlar kafamı karıştırıyor...Ama ben yaptırın diye tavsiye ettim çocuklara gene de benim sınıftan 3 kişi yaptıracak.Bizim bi öğretmen arkadaş cerrahpaşa çocuk hastalıkları anabilim dalı başkanıyla konuşmuş ahbapmıymış neymiş.Bu aşı avrupa da uygulanan aşının aynısı tereddüt etmeyin yaptırın demiş ona.Çok hassas ve maddi imkanları bizden iyi olan bi arkadaş önceleri Avrupadan aşı gettittirecem onu yaptıracam diyordu şimdi burda yaptıracam diyor.
Ayçayı soruyorsanız yaptıracağım yarın,ne zamana kadar gidebiliriz acaba???.
gözde baykalcı gördüm seni sanki...sanki karşımda o konuşuyo gibi geldi hee...
gözde baykalcı gördüm seni sanki...sanki karşımda o konuşuyo gibi geldi hee...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistayyipçi olmadığım kesinde zaten :)
yazdıklarımı tamamen kendi görüşlerim olarak yazdım siyasi fikirlerim doğrultusunda değil
objektif bakabilen herkeste böyle düşünür düşünüyodur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?