Doğum yapmış olan anneler buraya....

Niye kimse yok??
Yaprak dökümü gecesi
Bizim TVyi halletti ayça valla digi çalışmıyor...akannehir

bende yaptıracaktım aşıyı ipek'e ve maalesef bugün hastalandı (
inşallah hafif geçiririz. az bişey ateşi var ve kırgınlık var.
bunlar neysede bi kerede ağız dolusu kustu
işte o zaman korktum
çünkü normal gripte kusma olmazmış
domuz gribinin belirtilerindenmiş kusma okuduklarıma göre
ama kustuktan sonra rahatladı biraz kendine geldi
bakalım inşallah hafif atlatırızda hastalığı geçince bende yaptırıcam aşıyı
bizim okuldada öğrencilerin %99 u yaptırmıyor aşıyı
benim sınıftan hiç yaptıran çıkmadı
aslında yaptıranada yaptırmayanada bişey diyemeyiz çünkü çok bilgi kirliliği var
kimse net birşey söylemiyor maalesef

gülüm benim:)sensin tabi beni gülüm...nezamana kadar gidebiliriz derken anlamadım?nediyim gülüm işte..adım demiş hıdır elden budur...

çok geçmiş olsun serapcım..hemen kalbine kötü şey getirme belki midesini üşüttü,komple çıktı acısı belki..ateş asıl ve boğaz ağrısı,öksürük ve balgamlı tükürük..bilgileri kirletenler utansın nediyim..vebali boyunlarına...henuz yeni uygulanan aşı olması illaki tedirgin edici..temaflu muydu ne o bu virüste en etkin ilaçmış ama virüs yeni girdiğinde hemencik içilirse..gerçi bi kısımda coccuklarda yanetkisi oldugunu ve sanıldıgı kadar etkili olmadıgı görüşünde..ay serapçım..içim kurudu..mevlam korusun..yani dediğin gibi işte her kafadan bi ses çıkıyo..en kötü karar kararsızlıktan iyidir diyorum..bu konularda baskı yada telkinde hoş deil..nedyim...

selamm:lepi:
sanırım herkez yattı..
temizlik yaptım bugün,yoruldum biraz..
serap çok geçmiş olsun,ipek bir an önce düzelir inşallah..
geçmişi fazla okuyamadım..
bende yatsam iyi olacak,en sevdiğim şey uyumak..gece yatağıma girince öyle huzur doluyorum ki,binlerce kez şükürler olsun rabbime,Allah kaldıramayacağımızdan fazla yük yüklemesin,günahlarımızı affetsin,dertlilele deva hastalara şifa nasip etsin..Amin.duamızıda ettik,haydi bakalım uykuya
iyigeceler

selamm:lepi:
sanırım herkes yattı..
temizlik yaptım bugün,yoruldum biraz..
serap çok geçmiş olsun,ipek bir an önce düzelir inşallah..
geçmişi fazla okuyamadım..
bende yatsam iyi olacak,en sevdiğim şey uyumak..gece yatağıma girince öyle huzur doluyorum ki,binlerce kez şükürler olsun rabbime,Allah kaldıramayacağımızdan fazla yük yüklemesin,günahlarımızı affetsin,dertlilele deva hastalara şifa nasip etsin..Amin.duamızıda ettik,haydi bakalım uykuya
iyigeceler

Son düzenleme:
umutcum hadi gözünüz aydın aşınızı olmuşsunuz
ben hala çok kararsızım , doktoru yaptıralım diyor
bende içimden inanıyorum ki bu aşının diğer olduğu aşılardan bi farkı yok ama o kadar büyüttüler ve o kadar cılkını çıkarttılar ki bu işin artık insan ne yapacağını şaşırdı.
sen hemşireye hükümet düşmanı diyosun ama aşı yaptırmıycam , ne etki etceği belli olmaz daha sonra siyasi iradeye suç bulurlar diyen senin tayyibin dün çıkmış birdaha aşı olmayacağım diyor ve ekliyor ailemden de kimse kesinlikle aşı olmayacak ... bu kadar insanlar ölürken sağlık bakanlığı aşı kampanyası yürütürken bu tavır çok yanlış bak okullarda kimse çocuğunu aşılatmıyo tayyip çıkıp deseydi aşı yapılmalı inanki aşı yaptırma oranı %47 çoğalırdı , sen ne halt edersen et ister yaptır ister yaptırma ama böyle bu durumda çıkıpta bunu dile getirmek çok çok yanlış , insanların kafası çok karışık.
aralık ocak çok daha kötü geçecekmiş
allah hepimizin yavrusunu ve ailesini korusun

off şu kk nın da 600 sn arayla özel mesaj göndermesine sinir oluyorum valla sabahtan beri isimleri gönderecem diye uğraşıyorum...

neyse bu işler ince işler... uzar gider...

kızlar çekiliş için herkes kendini tanıtanbi yazı mı yazsa..
mesela ben bana çıkan kişiyi hiç tanımıyorum... bi tek bebeişinin cinsiyetini biliyorum ama nelerden hoşlanır falan hiç bilmiyorum.. çok strese girdim yaa...
benden başka da bu kadar heyecanlanan yok herhalde... ben mi çok abarttım nee..

sana kimin alacağını söylemeyeceğiz sürpriz olacak
sana çıkanı da 600 sn sonra göndereceğim inşallah... sen de söyleme kimseye...
kızlar müsasit olunca adreslerinizi gönderirseniz bana ben de sizelere gönderecek kişilere dağıtırım..
soyisimlerinizi de unutmayın ama...

ayten özel mesasj almak istemiyomuşun bacım...
ister özel mesajlarını aç istersen benim msn derya da var ondan al kaydet msn den göndereyim...

hayırlı sabahlar..
emoşum amin...uyku benımde en doyamadığım..dün gece ismet belki 20 kere uyandı..aşı şokundan sonra rüyamı görüyodu nedir,sırtını sıvazlatmadan,varlıgımı hissetmeden uyumuyo..ben ismeti nerdeyse 3 aylıktan beri kendı yatagında yatırıyorum hiç böyle huyları yoktu..
gözdecim haklısın..bi başbakanın tavrı çok önemli..böyle yaparsa tabi halkın kafası karışır.valla bılemıyorum ama senın drunun iyi bir doktor oldugunada şüphem yok..

bu çekiliş olayında hiç adım telaffuz edilmedi,bende üstelemedim:)fatmaya serabın çıkmasıda ayrıca matrak hakketen:)

aytencim sana brad pıtırcık(brad pittin türk olan amcaoğlu) çıktı..eh şansına yanii..yün fanilayla uzun don alıvercek garii:))
ay afyonum patlamadı henuss valla ıkıncı fıncam kahvem:)

valla ben burada önerimi sordum girmek isteyenler kendilerini söyledi...
özellikle kimsenin peşinden koşmadım...
yani gizli yapsaydık msnden hallederdik... katılmak istersen baştan çekerim hiç sorun değil...
biz zaten fazla kişi olmasını istiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…