Doğum yapmış olan anneler buraya....

hayırlı olsun canım....
kazanır inşallah... marankiyle saraçoğlundan sonra herkes kendini otlara verdi...
off ben olcam o dükkanda... hergün bi karışım denerim...
bizde resmen aktara abone olduk hergünbi ot alıyoz...

canım hayırlı uğurlu olsun dükkanınız
allah bol kazançlar verir inşallah

Günaydın ARkadaşlar NAsılsınız tam 5 ay aradan sonra yine yazdığım için çok mutluyum sizleri çok özledim..Bebişler kocaman olmuş ya..umarım bundan sonra takip edebilirim öpüyorum hepinizi...

ayten hayırlı olsun..allah bol kazançlar versin işallah..borç yiğit kamçısı..borçsuz adam adam deil:)sağlık olsun..içini ferah tut..mevla neyler güzel eyler..hepimiizin hasletlerii var aytencim..sen buugun evde olup bunları yapamamaktan bi dieri neblim bi bayramlık dahii alamamaktan bi başkası ilacını yaptıramamaktan muzdarip..allah sağlık versin..dört başı mahmur olmak istiyosan dizi oyuncusu olacan:)ya binbirgecenin şehrezatı yada aşkımemnunun bihteri gibi:)anca filmlerde işte adları ulu dötleri kuru,bi aşk meşk derdinden tırmalayanlar:)boşver herşeyi..sağlıktan ötesi yok..

yav bu ismetefendinin fiziği bana benzeseydıde olurdu ama korkarım herşeyini bubadan ama aklını anadan almış:)yandım yanii..beş karış havada bi akıl..ayrıca uyanık geçinen saftorozun biri vede kararsız dengesiz bi şabalak mı olucak behlül kılıklım:)
bugun aradım sağlıkocağını henuz gelmemiş aşılar..sırasıyla başka ocaklarıda aradım biyer yaparız dedi ..bende sevdğim bi başka ögretmen kıza soyedım kaptı bebeği gitti..ona vurmuşlar aşı ama bebeklere henuz başlanmamış..mahcup oldum..telefonda bana yaparız gel dıyen hademeymiş:)iyi niyetliydi belki ama mıçından söylenıcek lafmı bunlar..ismet gece burnu tıkanıktı..sabah beride hapşuruyo..biide aşı gelene kadar ateşlenmeyelımde ertelenmese bari diye telakkuz halındeyım..peditus verdim..narlı pekmezli limonlu suyu verdım..vitajilmidir ondanda alıcam..aman nebılyım..bıde ekınezya içerikli bişiler varmış onuda eczacıya sorup alıcam..valla kuruş param yok..yazdırıcam...
gri bi salı..allah içlerimizi aydınlatsın ..

zaynepcim hoşgeldin..senın kuzuda kımbılır nasıl buyumuştur..işallah sürekli olur artık paylaşımın..

slm kızlar bu sanah alpin ateşi daha iyi gece çok ateşi vardı.. dr gribal enfeksıyon başlangıcı dedı buna bide alt kök dişler eklenın ce kok normal dedı üsten zaten 2 diş patlamıltı şimdide sağ ve soldan aynı anda 4 dişpatlamış su an toplamda10 dişimız var 4 tanede daha yenı ele geliyo minicik patlamış...

umutcum benım gitme ihtimalım var cezaire bu defa gitmek ıstıyorum çunku sartlar iyileşiyo ordakı
eşimın alacagı da çok az kaldı en azından hava sıcak alp orda daha az hasta olur hem burdada kayın valıdemle olmuyo..
aşıya gelınce umutcum ben düşünmuyorum yaptırmayı güven vermiyo açıkcası..
devlet zaten sağlık sistemının içine etti... bu konudada güvenmiyorum malesef biz denek değiliz diye düşünuyorum
takip üzerındeyım araştırıyorum aşılarıda..

merhaba arkadaşlar

geçmişi okuyamıyorum kaç gündür birikti baya. Utku hiç rahat vermiyo sürekli mızmız. başımdan hiç ayrılmıyo pc nin başına oturtmuyo. birkaç gün televizyon izletmiştim şimdi müptela oldu trt çocuktaki gece bahçesine bakacakmış beyfendi apsi tete aç diyo ordaki karakterlerden birisi oluyo bu apsi deyzi.

hasta bebişlerimize geçmiş olsun

HİCRAN o ekmek de pek güzel koktu kıııız karnım acıktı birden

arkadaşlar şu aşıyı ne yapağız yaaa herkese bi şekilde bulaşacak bu virüs diyolardı tv de.

gel ben sana yapayım canımmm bu aralar ekmek hobisi başladı bence yapıyom arada aklıma esince işte ama henüz deneme aşamalarında şekilleri bi türlü tutturamıyomkaydirigubbakcemile3 zamanla olacak oda en azından hafta sonları kendim yaparım belki hep bide ekmek yapma makinesi alsam süpper olacak bakalım ilk fırsatta alıcam inşallah ama şuan alamam
hafta sonları yap bacım insana çok iyi geliyor yemek yapmak vss uğraşmak sende çalışıyon daha nolsun üretimin her şekli sevaptırkaydirigubbakcemile5

herkesin kendine göre bir derdi var evet canım allah hepimizin yardımcısı olsun bende şu vitamin olaylarına gireyim diyom bakalım hangisini alıyım bende bakıyom bizim vitamin bitmek üzere bende yenisini aynı almıcam bu defa

Valla duygucum eşimin ailesinin köy tarafında da bi evleri var. Ve her yaz ekip biçip salçalar, ev makarnaları, domates suları, menemenler , kahvaltılıklar yapıyorlar. Bu yaz duruda daha akıllı olacağı için bende katılıp onlara bende çokcana yapacağım.
güzel bi yazıymış, insanı kendine getiriyor.
Valla word'e atıp çıktı aldım , buzdolabının üstüne yapıştıracağım. Her gün görünce, kendimi biraz daha evdebişeyler elde etmeye zorlarım gibi geliyor.
Mesala domates çorbasını çok severim ama kendimize hep hazır alır yapardım. Bi arkadaş evde kendi yapıyormuş, anlattı, bide eşimin annesinin domates suları var, amannn içine bide pirinç attım, üstüne bide kaşar bi güzel oldu. Hem de hazırındn da daha güzel oldu valla....

Saol duygucum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…