Doğum yapmış olan anneler buraya....

geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz

kizlar tahlil yaptirdim bekliyorum 6 sindan sonra tarih sec dedi dr telden giriyorum bu arada AMA aksi gibi dr tansiyonumu normal olctu simdi kan ve idrar tahlili verdim onu alip gostercem

canım geçmiş olsun İpek kuzuma. inşallah sadece midesini üşütmüştür. burun akıntısı hapşırma falan var mı yani grip belirtileri falan. bi de domuz gribinde ishal de oluyormuş.

saolun canlarım öpüyorum vefalı yanaklarınızdan :)))
dün bikere kustu bidaha kusmadı allaha şükür
bütün gece yandı ama ateşliydi
öksürük burun akıntısı ishal yok
sadece ateş ve kırgınlık var.
inşallah böylece atlatırız

ben hemen adres ve telefonlarımı yazayım canım gerçi özelden gönderdim ama saklayacak bişeyim yokyerimseniben

WHİTE HOUSE

1600 Pennsylvania Avenue NW
Washington, DC 20.500

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
202-456-1111

hayırlısıyla atlatır çabucak canım allah acil şifalar versina.s.opuyorumnanaktan

slm kızlar ancak fırsat bulabildim. alp birazdaha iyi çok şükür neşeside yerine geldi.
hasta bebişlere çok geçmiş olsun. çekiliş işine gelınce ben burda olurum yada olmam oyuzden girmekten vazgeçtim ama çogunluk katılıyosa bende bozmayayım girerım bişekılde hallederım heralde oyun bozanlık olmasın da sonra...

umutcum aşı yerinde kızarma ağrı şişme oldu mu canım

gözdecim hiçbi şişlik,kızarıklık olmadı..nede sertlik..ateş olmadı..döküntü olmadı ki ben ismetten ençok o bakımdan korkmuştum..şükür.ikinci dozumuzda 20 gün sonra.aşı tam koruyulucuğa 10 gunde eriyomuş zaten.bu bakımdan zamanla yarışıyo insan..ben enaz bir hafta daha annemdeyim..

MÜJJDEEE.. neolur güzelannem benim...benım şimdiki aklım olsa 37-6 da deil ki benım adetlerımde 21 gunde bir,bitürlü hesaplayamadılar net tarihimi,çok daha iyi bile olurdu..hem çift rakamlar harikadır.14 çok kısmetli bi sayıdır misal:).müjdecim haklısın ama zaten yavru yeni kendını toparladı..akılda vermek hiç hoş deil bu durumda ama azcık daha dursa süper olur,güzelliğine güzellik katılır görbak beril hanımın:)

gülsümcüm ben üzülerek katılamiyacağım..hakikaten elim çok sıkışık..teşekkür ederim.
mevlüdecim araştır bi iyicede içine sinen doktoru bul işallah.erdem hastanesi eh pek süper oldugunu sanmıyorum ama önemli olan doktorun.

mutfağımıda temizledim ohh mis gibi oldu..
domuz gribinin yüzünden kuaföre gıdemıyorum kaşlarım kötü durumda,ama gidicem artık..salı günü annem geliyor istanbuldan..nisan gibide ben giderim bi buluşma yaparız tekrar..hele bi o zaman gelsin bakalım
müjde hadi bakalım çok az kalmış bebeğinin gelmesine:ecrin_bebek:

Biz vaz geçtik Umutcum aşıdan...
Ben olacam ama...

Yarın rapor alıyorum Adanaya uçacaz ailecek 1 hafta ordayız.
Beni merak etmeyin..Çok da umrumuzdaydın demeyin haa:hulya:

şimdi gördüm çok şükür canım inş.biran önce atlatır

Ipek köftesine geçmiş olsun

hayırlısıyla atlatır çabucak canım allah acil şifalar versina.s.opuyorumnanaktan

saolun pamuk şekerlerimmm

kaydirigubbakcemile3 satılık varmıymış kız sizin muhitte komşu olurduk

Biz vaz geçtik Umutcum aşıdan...
Ben olacam ama...

Yarın rapor alıyorum Adanaya uçacaz ailecek 1 hafta ordayız.
Beni merak etmeyin..Çok da umrumuzdaydın demeyin haa:hulya:

iyi yolculuklar gülümmm

umutcumm emelcimm hicrancimm cok sagolun guzel dilekleriniz iciinn 9 u gozukuyo dogum 39 haftalik olucam nasipse...haftaya kontrol var berilcimm 2480 olmus insallahdaha da kilo alir bebikim benimm

canımbenim..alır alır annesi..sen bacağını uzat,künefe ye,iskender ye rahatına bak kuzum:)hadi bidaha teyzoş olucaz sayende..
gülcüm iyi yolculuklar..nedendir ama bu yolculuk merak ettim:)
ipeğimiz iyiymiş şükür rabbime..aslan gibi ipek kızımız bizim yafuu bişicik olmaz evelallah..serapcım eşimin okulu dökülüyo..nediyim..işallah az sıkıntıyla geçiricez bu kışı..
betülüm yok...kimsecikler yok yafuu..

emoşum haklısın ama nereye kadar biyere gitmesekte gelicek virüs gelicek..kaşını kendin almıyomusun..ben kaşlarımı almıyorum..bi azeri gelini gibi ortaları çıkınca kendim alıyorum başkada dokunmuyorum tüy yok kaş yok çünkim..az kalın kaşta güzel durur gözü büyük gösterir:)doğal dağınık kaşları seviyom ben....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…