- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.081
slm kızlar alp bu gun daha iyi
geçmiş olsun diyen arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim. umutcum biz ümranıyede özel erdem hastanesı var oraya gidiyoruz..
alpberk ın dr gene değiştiricem. bu dr iyi diyolardı ama pek memnun değilim oyuzden yıne dr arıyorum..
gülüm benim:)sensin tabi beni gülüm...nezamana kadar gidebiliriz derken anlamadım?nediyim gülüm işte..adım demiş hıdır elden budur...
çok geçmiş olsun serapcım..hemen kalbine kötü şey getirme belki midesini üşüttü,komple çıktı acısı belki..ateş asıl ve boğaz ağrısı,öksürük ve balgamlı tükürük..bilgileri kirletenler utansın nediyim..vebali boyunlarına...henuz yeni uygulanan aşı olması illaki tedirgin edici..temaflu muydu ne o bu virüste en etkin ilaçmış ama virüs yeni girdiğinde hemencik içilirse..gerçi bi kısımda coccuklarda yanetkisi oldugunu ve sanıldıgı kadar etkili olmadıgı görüşünde..ay serapçım..içim kurudu..mevlam korusun..yani dediğin gibi işte her kafadan bi ses çıkıyo..en kötü karar kararsızlıktan iyidir diyorum..bu konularda baskı yada telkinde hoş deil..nedyim...
selamm:lepi:
sanırım herkez yattı..
temizlik yaptım bugün,yoruldum biraz..
serap çok geçmiş olsun,ipek bir an önce düzelir inşallah..
geçmişi fazla okuyamadım..
bende yatsam iyi olacak,en sevdiğim şey uyumak..gece yatağıma girince öyle huzur doluyorum ki,binlerce kez şükürler olsun rabbime,Allah kaldıramayacağımızdan fazla yük yüklemesin,günahlarımızı affetsin,dertlilele deva hastalara şifa nasip etsin..Amin.duamızıda ettik,haydi bakalım uykuya
iyigeceler
canım geçmiş olsun İpek kuzuma. inşallah sadece midesini üşütmüştür. burun akıntısı hapşırma falan var mı yani grip belirtileri falan. bi de domuz gribinde ishal de oluyormuş.
kizlar tahlil yaptirdim bekliyorum 6 sindan sonra tarih sec dedi dr telden giriyorum bu arada AMA aksi gibi dr tansiyonumu normal olctu simdi kan ve idrar tahlili verdim onu alip gostercem
kendim konuşup kendim dinliyorum ya neyse.. kimseler yok burada...
kızlar çekilişe sema da katılacak..
umut ve mevlüde de son kararlarını söylesin tekrar yapalım...
bir de çekiliş için ayrı konu açmıştım ben bundan sonra çekilişle ilgili şeyleri oraya yazalım...
kısacası çekiliş iptal herkes unutsun gönderdiğim isimleri...
bu arada adreslerini göndermeyenler adreslerini göndersinler de isimlerle beraber göndereyim...
bir de telefon numarası lazım olur muki.. kargodan isterler mi acaba...
saolun canlarım öpüyorum vefalı yanaklarınızdan :)))
dün bikere kustu bidaha kusmadı allaha şükür
bütün gece yandı ama ateşliydi
öksürük burun akıntısı ishal yok
sadece ateş ve kırgınlık var.
inşallah böylece atlatırız
umutcum aşı yerinde kızarma ağrı şişme oldu mu canım
şimdi gördüm çok şükür canım inş.biran önce atlatır
Ipek köftesine geçmiş olsun
hayırlısıyla atlatır çabucak canım allah acil şifalar versina.s.opuyorumnanaktan
ben hemen adres ve telefonlarımı yazayım canım gerçi özelden gönderdim ama saklayacak bişeyim yokyerimseniben
WHİTE HOUSE
1600 Pennsylvania Avenue NW
Washington, DC 20.500
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
202-456-1111
Biz vaz geçtik Umutcum aşıdan...
Ben olacam ama...
Yarın rapor alıyorum Adanaya uçacaz ailecek 1 hafta ordayız.
Beni merak etmeyin..Çok da umrumuzdaydın demeyin haa:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?