Doğum yapmış olan anneler buraya....

mrb arkadaşlar size 2 sorum var doğumdan ne zman sonra regli olunuyor ben doğum yapalı 3 ay oldu hala olmadım birde doğum çatlaklarım çok var doğum çatlağı için kesin bitkisel çözümleriniz var mı cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

1 seneden fazla olmayan var..yapı meselesi..ama sakın süt korur sanma...korumuyor..adet olmasanda gebe kalabılırsın..çatlakların çözümü yok..zamanla açılıp solup az görünür hal alıyolar..strivcectin krem i duydum bitek benım aklıma yatan o oldu..benım çatlağım olmadı çünki ..hamıleykende duştan hemen sonra kurulanmadan bebeyağı sürerdim okadar ..oda bi yapı..ama bitkisel kürler bölümü var klüpte.orda bu işi bilenler çok.

kıyamam ben İpoşa zaten ateş üç gün falan sürüyo genelde. bi daha kusmaması da iyiye işaret. çabucak iyileşsin prenses a.s.

saol canım benimm
ipoş dün iyileşti çok şükür
artık domuz gribimiydi normal bi gripmiydi yada başka bişeymiydi bilemiyorum
ama çok çabuk atlattı 2. gün ateşi düştü bidaha yükselmedi keyfi yerine geldi.
ipoş mandalini çok seviyor hergün bisürü mandalin yiyordu
belki buda çabuk atlatmamıza vesile oldu.
birde arı sütüne başlamıştık 10 gün filan olmuştu belki oda etkili olmuştur.

maşallah ipoşun bağışıklığı yüksek demekki. ben mandalinanın suyunu veriyom yoksa yemiyo sıpa onu da günde üç tane falan ancak tüketebiliyoruz.

bir de muz, elma, armut, cennet hurması (trabzon hurması da deniyo) bazen karıştırıp blendırlıyorum bazen de ayrı veriyorum inşallah utkunun bağışıklığına katkısı olur bunların da

kıyamam ben İpoşa zaten ateş üç gün falan sürüyo genelde. bi daha kusmaması da iyiye işaret. çabucak iyileşsin prenses a.s.

inşallah canım
cennet hurmasını bende çok severim :))
bu arada sehercim bana facebooktan arkadaşlık teklifi göndermişsin
kabul etmedim çünkü o hesabı öğrenciler için açtım.
benim kullandığım serap günaydın küçükaraba olan
sonra ben seni ekleyecektim bulamadım facebookta
neyse sen beni tekrar ekle şeker yalnız serap günaydın küçükaraba olanı

tamam canım

hakikaten ne çabuk geçti zaman bi bayram daha geliverdi.

ıyi akşamlar..
Evet canım su gibi geçiyor zaman malesef...
Sehercim banada arkadaşlık teklifi göndermişin sanırım burdan facebook bende kullanıyorum sen açtıysan ordanda ekleyebilirsin duygu başar olarak
Bu arada cennet hurması dediğin hangisi oluyor hani şu cennet elması olanmı?Aynı şeymi ben hiç yemedimde hayatımda:)
Birde yer elması veren varmı nasıl pişiyor o onuda hiç bilmem ben ama faydalıymış sanırım...

bende ortalarda bi kaç tüy çıkıyo onları alıyorum,kaşlarım seyrek ama dağınık,şekil veremiyorum.az kalın kaş güzel durur kesinlikle katılıyorum,ince kaşı beğenmiyorum..

domuz gribi aşısını yaptırmayı düşünmüyordum taki hacettepe hastanesinde enfeksiyon klınığınde çalışan yengemle görüşene kadar..klinik şefleri 3 aylık bebeğine bile yaptırmış aşıyı..yan etki görülme oranı, hastalığa yakalanma oranından binlerce kat daha düşükken,öldürücülük oranı yüksekken,devlet aşıyı ayağımıza kadar getirmişken..sanırım yaptırıcam.herkez bişeylerden korkuyo tabi bende,ama bu konuda bilgili aşının içeriğine kadar herşeyi bilen insanlar yaptırmamızı tavsiye ediyorlarsa yaptırmam gerekecek sanırım..sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

gülsüm,umut ne olur yapmayın böyle..
gülsüm geçmişte kırgınlığın olmuş ama unutup gitseydin seni inciten şeyi keşke,içinde bi yerlerde tuttuğun için patlak verdi anladığım kadarıyla..
umut sende ani tepki vermesine alındın tabi,birbirinizi engelliler listesine alın..karşı tarafın msjını okuyamayınca cvp vermezsiniz,karşılıklı atışmalarla hem bizi hemde kendinizi üzmemiş olursunuz.(örnek alın bendenkafamçokkarıştı)
gönül ister dediğimi yapmayın iki güzel söz söyleyin şurda mutlu olalım ama yazılardan anladığım kadarıyla bu şimdilik mümkün değil..
bayramda geliyo zaten,çarpıntım oluyo böyle yazıları okuyunca:1no2:

Son düzenleme:
ben dr a gidiyorum kizlar iki gundur yuksek tansiyonum var cok gerci Hakan bey yine iplemeyip gondercek AMA biktim artik dogurmak istiyorum yeteeeerrrr

37 nin icindeyim fenalik geldi

kizlar tahlil yaptirdim bekliyorum 6 sindan sonra tarih sec dedi dr telden giriyorum bu arada AMA aksi gibi dr tansiyonumu normal olctu simdi kan ve idrar tahlili verdim onu alip gostercem
müjdecim aynı sorunları ben de yaşamıştım.artık son haftalar ööğğ gelmişti.tansiyon stresten kaynaklanıyor genellikle..ödem yoksa tansiyon tek başına stresten oluyor.kendin ölçme tansiyonunu daha yüksek çıkyor..alh hayırlısıyla doğurmanı nasip etsin.

emlim gel de görüşelim..merti de seni de özledim ...kıvançla oynarlar.kıvanç merti döver..ama korkuyom sen de beni döversin sonra.akannehirnaniknanik

Biz vaz geçtik Umutcum aşıdan...
Ben olacam ama...

Yarın rapor alıyorum Adanaya uçacaz ailecek 1 hafta ordayız.
Beni merak etmeyin..Çok da umrumuzdaydın demeyin haa:hulya:

git güzelim.gez bol bol.ohhh kebabbbb...kıskandim şimdi.ben baryamda burdayım abeee..şakkıdı..banane ya hiç te umrummda değilsin..naniknanik

ben 14 ay oldu hala tık yok.valla ne rahartlık temizlik beee...de niye bu kadr uzadı kafam da takılmıyor değil yani..

duygucum ekledim seni

cennet hurması da domates gibi bi görüntüsü var ama daha turuncu olgunu fazlaca yumuşaktır ve tatlıdır hamı da kekredir insanın ağzını bi tuhaf yapar. belki bi adı da cennet elmasıdır ama bilmiyorum buralarda cennet hurması ya da trabzon hurması deniyor.

ben de hiç yerelması pişirmedim meyve olarak yerim de yemeğini bilmem kafamçokkarıştı

merhaba arkadaşlar
burda domuz gribi aşısıyla ilgili güzel şeyler okudum
ama benim görümcem ve eşi bu gribi yeni geçirdi gözlemlediğim kadarıyla normal gripten biraz daha ağır geçiyor ama geçiyor ....
önemli olan bebeklerimiz bu gribe yakanırsa ne olur
galiba aşı yaptırmak en dogrusu

teşekkürler sehercim şimdilik herşey yolunda çok şükür nete fazla giremiyorum iş dolayıssıyla bu sabah doktorm programını seyrettim ve h1n1 aşısını mutlaka yaptırın diye açıklama yaptılar ben çok ikna oldum acaba sizlerde durum nasıl yaptıran var mı diye okuyordum geçmişi sanırım umut yaptırmış emel l de yaptırmayı düşünüyor ben de hem kendime hemde onura düşünüyorum eşim zaten sağlık personeli olduğu için aşıyı 2 hafta önce olmuştu kendisinde bir yan etki falan görülmedi umarım bizlerde de olmaz

Tamam biliyorum onu canım bizde cennet elması deniyor diğer adıda cennet hurması demek:)Bende alayım Egeye bakalım beğencekmi.Bu arada ekledim seni yorum bilem yaptım tatlı kuzuna 41 kere maşallah

selam kızlarrr 2 gün sora 2.yılımız doluyo kojamlaa gerci kendisi yarın cekim icin yurt dısına gidiyo ama olsunn... 2 senede 2 cocukla güsel yerlere gideceimize inanıorum artık :Ss seneye nolcak bilemiorum yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…