- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.121
kıyamam ben İpoşa zaten ateş üç gün falan sürüyo genelde. bi daha kusmaması da iyiye işaret. çabucak iyileşsin prenses a.s.
saol canım benimm
ipoş dün iyileşti çok şükür
artık domuz gribimiydi normal bi gripmiydi yada başka bişeymiydi bilemiyorum
ama çok çabuk atlattı 2. gün ateşi düştü bidaha yükselmedi keyfi yerine geldi.
ipoş mandalini çok seviyor hergün bisürü mandalin yiyordu
belki buda çabuk atlatmamıza vesile oldu.
birde arı sütüne başlamıştık 10 gün filan olmuştu belki oda etkili olmuştur.
kıyamam ben İpoşa zaten ateş üç gün falan sürüyo genelde. bi daha kusmaması da iyiye işaret. çabucak iyileşsin prenses a.s.
inşallah canımmaşallah ipoşun bağışıklığı yüksek demekki. ben mandalinanın suyunu veriyom yoksa yemiyo sıpa onu da günde üç tane falan ancak tüketebiliyoruz.
bir de muz, elma, armut, cennet hurması (trabzon hurması da deniyo) bazen karıştırıp blendırlıyorum bazen de ayrı veriyorum inşallah utkunun bağışıklığına katkısı olur bunların da
inşallah canım
cennet hurmasını bende çok severim :))
bu arada sehercim bana facebooktan arkadaşlık teklifi göndermişsin
kabul etmedim çünkü o hesabı öğrenciler için açtım.
benim kullandığım serap günaydın küçükaraba olan
sonra ben seni ekleyecektim bulamadım facebookta
neyse sen beni tekrar ekle şeker yalnız serap günaydın küçükaraba olanı
hakikaten ne çabuk geçti zaman bi bayram daha geliverdi.
maşallah ipoşun bağışıklığı yüksek demekki. ben mandalinanın suyunu veriyom yoksa yemiyo sıpa onu da günde üç tane falan ancak tüketebiliyoruz.
bir de muz, elma, armut, cennet hurması (trabzon hurması da deniyo) bazen karıştırıp blendırlıyorum bazen de ayrı veriyorum inşallah utkunun bağışıklığına katkısı olur bunların da
bende ortalarda bi kaç tüy çıkıyo onları alıyorum,kaşlarım seyrek ama dağınık,şekil veremiyorum.az kalın kaş güzel durur kesinlikle katılıyorum,ince kaşı beğenmiyorum..emoşum haklısın ama nereye kadar biyere gitmesekte gelicek virüs gelicek..kaşını kendin almıyomusun..ben kaşlarımı almıyorum..bi azeri gelini gibi ortaları çıkınca kendim alıyorum başkada dokunmuyorum tüy yok kaş yok çünkim..az kalın kaşta güzel durur gözü büyük gösterir:)doğal dağınık kaşları seviyom ben....
ben dr a gidiyorum kizlar iki gundur yuksek tansiyonum var cok gerci Hakan bey yine iplemeyip gondercek AMA biktim artik dogurmak istiyorum yeteeeerrrr
37 nin icindeyim fenalik geldi
müjdecim aynı sorunları ben de yaşamıştım.artık son haftalar ööğğ gelmişti.tansiyon stresten kaynaklanıyor genellikle..ödem yoksa tansiyon tek başına stresten oluyor.kendin ölçme tansiyonunu daha yüksek çıkyor..alh hayırlısıyla doğurmanı nasip etsin.kizlar tahlil yaptirdim bekliyorum 6 sindan sonra tarih sec dedi dr telden giriyorum bu arada AMA aksi gibi dr tansiyonumu normal olctu simdi kan ve idrar tahlili verdim onu alip gostercem
emlim gel de görüşelim..merti de seni de özledim ...kıvançla oynarlar.kıvanç merti döver..ama korkuyom sen de beni döversin sonra.akannehirnaniknanikmutfağımıda temizledim ohh mis gibi oldu..
domuz gribinin yüzünden kuaföre gıdemıyorum kaşlarım kötü durumda,ama gidicem artık..salı günü annem geliyor istanbuldan..nisan gibide ben giderim bi buluşma yaparız tekrar..hele bi o zaman gelsin bakalım
müjde hadi bakalım çok az kalmış bebeğinin gelmesine:ecrin_bebek:
Biz vaz geçtik Umutcum aşıdan...
Ben olacam ama...
Yarın rapor alıyorum Adanaya uçacaz ailecek 1 hafta ordayız.
Beni merak etmeyin..Çok da umrumuzdaydın demeyin haa:hulya:
mrb arkadaşlar size 2 sorum var doğumdan ne zman sonra regli olunuyor ben doğum yapalı 3 ay oldu hala olmadım birde doğum çatlaklarım çok var doğum çatlağı için kesin bitkisel çözümleriniz var mı cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Serap ipekmi hastaydı kaçırmışım ben çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir..
İyi akşamlar..
Evet canım su gibi geçiyor zaman malesef...
Sehercim banada arkadaşlık teklifi göndermişin sanırım burdan facebook bende kullanıyorum sen açtıysan ordanda ekleyebilirsin duygu başar olarak
Bu arada cennet hurması dediğin hangisi oluyor hani şu cennet elması olanmı?Aynı şeymi ben hiç yemedimde hayatımda:)
Birde yer elması veren varmı nasıl pişiyor o onuda hiç bilmem ben ama faydalıymış sanırım...
duygucum ekledim seni
cennet hurması da domates gibi bi görüntüsü var ama daha turuncu olgunu fazlaca yumuşaktır ve tatlıdır hamı da kekredir insanın ağzını bi tuhaf yapar. belki bi adı da cennet elmasıdır ama bilmiyorum buralarda cennet hurması ya da trabzon hurması deniyor.
ben de hiç yerelması pişirmedim meyve olarak yerim de yemeğini bilmem kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?