- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.101
gülsümcüm ben üzülerek katılamiyacağım..hakikaten elim çok sıkışık..teşekkür ederim.
mevlüdecim araştır bi iyicede içine sinen doktoru bul işallah.erdem hastanesi eh pek süper oldugunu sanmıyorum ama önemli olan doktorun.
Günaydın..Bugün yine erkenciyiz..Kahvaltımızı yapıcaz birazdan..Bayrama bir hafta kalmış ne çabuk geçti zaman...Öğlende dışarı çıkıcaz oğlumla hava çok güzel bugün..
Gülüm şimdiden iyi yolculuklar çok sevindim senin adına hadi bakalım iyi geçirmeye bakın:)
Herkese hayırlı cumalar..
anammm herkes birbirine giriyo toobeee :SS
saolun canlarım öpüyorum vefalı yanaklarınızdan :)))
dün bikere kustu bidaha kusmadı allaha şükür
bütün gece yandı ama ateşliydi
öksürük burun akıntısı ishal yok
sadece ateş ve kırgınlık var.
inşallah böylece atlatırız
bana bak..iyilikten anlamıyosun sen ben anladım seni..tedbirle uslanmıyosun hakkını veririm ama.terbiseyizlik yapma..sitem etmedim.adım geçmemiş diye takıldım..felsefe yapma,cevap yazma..burası babanın yerimi..hadsizlik etme.acıdım.affettim..ama kustun dayanamadın ne zorun varsa..senle uğraşıcak kadar aciz deilim bunuda bil.haydi yolun açık olsun.
bela okuma...sana döner.ben sana bebeğini öldürmediğin için mesaj yazmamıştım..saptırıp demogoji yapma..bu iş uzar..ayıptır arkadaşlarımızı daha fazla huzursuz etmek.yolun açık olsun demiştim zaten.
bendeniz şimdilik kaçar:)kuzum uynadı uyanıcak..domuzgribi aşısı olan yada olmayanlarda bence fazla korkmayalım..şükür bebekler bile atlatıyo..ama tedbir alalım işte napalım...immuzinc vermeye başladım ismete bugune vitagil alıcam..bigün vıtamın bıgın immuzınc idare edıcem..aşımızın ıkıncı dozuda 18gun sonra.9yaş altı çocuklarda tam koruma için ıkı doz yapılıyomuş..nediyim elden geleni yapıyoruz işte..kaparsa kapıcak..nasıl rota aşısı yaptırdım ama rota oldu yazlıkta..ama iyikide olmuş..doktorun dediğine göre o tabloyu 4le çarp demişti aşı olmasaydı..
sehercim simdilik beklicez tahliller garip cikti biraz haftaya randevum var tekrar AMA 9 u gozukuyo dogum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?