Doğum yapmış olan anneler buraya....

yokolmasın kız iki lafın belini kırıyoduk ne güzel. hadi gelin arkadaşlaaaaaaar tarihin tozlu sayfalarına karışmayalım

Günaydın..Bugün yine erkenciyiz..Kahvaltımızı yapıcaz birazdan..Bayrama bir hafta kalmış ne çabuk geçti zaman...Öğlende dışarı çıkıcaz oğlumla hava çok güzel bugün..
Gülüm şimdiden iyi yolculuklar çok sevindim senin adına hadi bakalım iyi geçirmeye bakın:)
Herkese hayırlı cumalar..

iyi de madem girmeyeceksin neden sitem ediyosun... ne şimdi bu anlamıyorum yaa...
ya ismin telaffuz edilse elinin sıkışıklığı mı gidecekti...
off anlamıyorum ben bu insanları yaa...
Allah aşkına kızlar çekilişe katılanlar ben hanginize özel olarak geldim yalvardım...

burda duygu, betül, naime, vb bir sürü kişi girmiyo... hangisi gelipte burada laf kalabalığı yapıyo... girmeyecek olan karışmaz çekilir kenara...
valla bi çekiliş yapalım hediyeleşelim bi anı kalsın elimizde dedik... ne hevesim kaldı ne heyecanım...neyse sema için yeniledim çekilişi...
bi ara göneririm yeni isimleri...
msn olanlara göndereceğim şimdi...

bi de sakın bana cevap yazma artık.. sıkıldım resmen..
gelip burada felsefe yapıp durma bana

kızlar inşallah bundan sonra çekilişle ilgili bi sorun yaşanmaz...
bir de bu kadar uğraştım artık ben katılmayacağım vaz geçtim demeyin lütfen...
şu isimleri dağıtayım ben de girmem artık buraya...

hakikaten ne çabuk geçti zaman bi bayram daha geliverdi.

kıyamam ben İpoşa zaten ateş üç gün falan sürüyo genelde. bi daha kusmaması da iyiye işaret. çabucak iyileşsin prenses a.s.

bana bak..iyilikten anlamıyosun sen ben anladım seni..tedbirle uslanmıyosun hakkını veririm ama.terbiseyizlik yapma..sitem etmedim.adım geçmemiş diye takıldım..felsefe yapma,cevap yazma..burası babanın yerimi..hadsizlik etme.acıdım.affettim..ama kustun dayanamadın ne zorun varsa..senle uğraşıcak kadar aciz deilim bunuda bil.haydi yolun açık olsun.

tünaydıınn:)
hava istanbuldada süper...bizde birazdan ananemizle çıkıcaz..müjdecim olur böyle vakalar:)
kimsecikler neden yok hakketen..hastalık olmasında..

kim kime acıyo ya sen kendine acı allah aşkına...
bana yazdığını hatırlamıyosun sanırım.. asıl ben affettim konuştum ama sen yine ileri gittin...haddini bilmeyen sensin...
geçmişte bulurum mesajını bebeğimi öldürmediğim için bana yazdığın mesajını...
ne iyilik yaptın ki sen bana... senin duana da iyiliğine de ihtiyacım yok allaha şükür...
bi mesaj yazıyosun insana küfür mü ediyosun ne diyosun belli değil...
de get Allahtan bul belanı.. daha da senin gibi birine verecek cevabım yok...

inan deil sana kastım..cahille sohbeti kestim..dost dost..

kalp kırmak bukadar kolaydır işte..bunu yazmakda alimlik deildir elbet..felsefede yaparım..sitemde ederim..özeline girmem..sana değerim..bazen cehalet iyiliği bilmemektir...karşındakinin yumuşak yüzünü görünce sertleşen yüzündür..sanarki ince gözüken her kabuğu çiğner dişi...sevgilerin en küçültülmüşüde acımaktır..hiç acımamalı aslında selam verdiğine...yada acıdığına selam bile vermemeli..dünya bu işte..insan sahnesi...öğrenicek hep yeni dersler,verilecek kavgalar var..egolarımızla oynuyoruz yaşamda..ben bencilim..benciyim..emirde almam..kendimede laf ettirmem.

bela okuma...sana döner.ben sana bebeğini öldürmediğin için mesaj yazmamıştım..saptırıp demogoji yapma..bu iş uzar..ayıptır arkadaşlarımızı daha fazla huzursuz etmek.yolun açık olsun demiştim zaten.

bendeniz şimdilik kaçar:)kuzum uynadı uyanıcak..domuzgribi aşısı olan yada olmayanlarda bence fazla korkmayalım..şükür bebekler bile atlatıyo..ama tedbir alalım işte napalım...immuzinc vermeye başladım ismete bugune vitagil alıcam..bigün vıtamın bıgın immuzınc idare edıcem..aşımızın ıkıncı dozuda 18gun sonra.9yaş altı çocuklarda tam koruma için ıkı doz yapılıyomuş..nediyim elden geleni yapıyoruz işte..kaparsa kapıcak..nasıl rota aşısı yaptırdım ama rota oldu yazlıkta..ama iyikide olmuş..doktorun dediğine göre o tabloyu 4le çarp demişti aşı olmasaydı..

doktorun doğru söylemiş canım ismetin durumu nasıldı bilmem ama utkunun durumu 4le çarpılmış gibiydi

sehercim simdilik beklicez tahliller garip cikti biraz haftaya randevum var tekrar AMA 9 u gozukuyo dogum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…