- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.141
selam kızlarrr 2 gün sora 2.yılımız doluyo kojamlaa gerci kendisi yarın cekim icin yurt dısına gidiyo ama olsunn... 2 senede 2 cocukla güsel yerlere gideceimize inanıorum artık :Ss seneye nolcak bilemiorum yanii
oy ben o keltoşun kravatına ne diyimm:)giyinikte çek emi anneciği..bide at nalı tak oğluşuma anca:)maşallah suphanallah..sağlıkla giysin üstünde paralansın..
tünaydın..hayırlı huzurlu sağlıklı bi haftasonu dilerim cümleten ..
ben bugun ikeaya gıdıp nıhayet 30tllık mamasandalyesınden alıcam ismoşa ananesınde olmuyo çunkı yedıremıyos tutamıyos.arabayla gıtcem hamılelıkten beri ilkkez kullancam:)
müjdecim 2 seneye anca bukadarşey sığdırılabiliirdi:)eh çocuk faslını aradan çıkarmış olduuz hayırlısıyla..1 senede bunu meydana cıkarırsın..serrada baya büyümüş olucak..2011 gibi ver elini gezmeler,romantık yemekler:)kıloda verır toparlarsın 1 seneye..oh keyıf senın:)bir ömür sağlık huzur ve sevgiyle, üç çiçek bir böcek yuvanızda kuşlar gibi şakıyıp yaşayın:) nice senelere..
sehercim çok hoş şeyler beğenmişsin annesi
çok yakışıcak sarı şekere
güle güle giysin inşallah
oy ben o keltoşun kravatına ne diyimm:)giyinikte çek emi anneciği..bide at nalı tak oğluşuma anca:)maşallah suphanallah..sağlıkla giysin üstünde paralansın..
tünaydın..hayırlı huzurlu sağlıklı bi haftasonu dilerim cümleten ..
ben bugun ikeaya gıdıp nıhayet 30tllık mamasandalyesınden alıcam ismoşa ananesınde olmuyo çunkı yedıremıyos tutamıyos.arabayla gıtcem hamılelıkten beri ilkkez kullancam:)
müjdecim 2 seneye anca bukadarşey sığdırılabiliirdi:)eh çocuk faslını aradan çıkarmış olduuz hayırlısıyla..1 senede bunu meydana cıkarırsın..serrada baya büyümüş olucak..2011 gibi ver elini gezmeler,romantık yemekler:)kıloda verır toparlarsın 1 seneye..oh keyıf senın:)bir ömür sağlık huzur ve sevgiyle, üç çiçek bir böcek yuvanızda kuşlar gibi şakıyıp yaşayın:) nice senelere..
müjdecim eşinle bebişlerinle nıce güzel senelere canım allah mutluluğunuzu daim etsın..
sehercim canım çok güzel kıyafetler iyi gunlerde giysın bıcırık maşallah giydirincede resmını koycanım bakalım gözümuz gönlümuz açılsın...
off valla ne zormuş yaa bu çekiliş işleri..serap sana yanlış isim gönderdim.. karışıklık oldu.. unut onu.. doğrusunu göndereyim dedim mesaj bana geri geldi..:roflol: valla kafam kazan gibi oldu.. sonra gööndereyim artık.. kusura bakma canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?