Doğum yapmış olan anneler buraya....

utkumun bayramlıklarına bakın teyzeleri

Eklentiler

• $BUTKU 001.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $BUTKU 002.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $BUTKU 003.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 22
  • $BUTKU 004.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 19
oy ben o keltoşun kravatına ne diyimm:)giyinikte çek emi anneciği..bide at nalı tak oğluşuma anca:)maşallah suphanallah..sağlıkla giysin üstünde paralansın..
tünaydın..hayırlı huzurlu sağlıklı bi haftasonu dilerim cümleten ..
ben bugun ikeaya gıdıp nıhayet 30tllık mamasandalyesınden alıcam ismoşa ananesınde olmuyo çunkı yedıremıyos tutamıyos.arabayla gıtcem hamılelıkten beri ilkkez kullancam:)

müjdecim 2 seneye anca bukadarşey sığdırılabiliirdi:)eh çocuk faslını aradan çıkarmış olduuz hayırlısıyla..1 senede bunu meydana cıkarırsın..serrada baya büyümüş olucak..2011 gibi ver elini gezmeler,romantık yemekler:)kıloda verır toparlarsın 1 seneye..oh keyıf senın:)bir ömür sağlık huzur ve sevgiyle, üç çiçek bir böcek yuvanızda kuşlar gibi şakıyıp yaşayın:) nice senelere..

saol umutcum yalnıs 2011 e kalmasınn romantik yemekler noolurr .))

müjdecim eşinle bebişlerinle nıce güzel senelere canım allah mutluluğunuzu daim etsın..
sehercim canım çok güzel kıyafetler iyi gunlerde giysın bıcırık maşallah giydirincede resmını koycanım bakalım gözümuz gönlümuz açılsın...

bu da giyinik hali teyzeleri

Eklentiler

• $BUTKU 005.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 21
  • $BUTKU 006.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 31
sehercim çok hoş şeyler beğenmişsin annesi
çok yakışıcak sarı şekere
güle güle giysin inşallah

teşekkür ederiz teyzoşlar

off valla ne zormuş yaa bu çekiliş işleri..serap sana yanlış isim gönderdim.. karışıklık oldu.. unut onu.. doğrusunu göndereyim dedim mesaj bana geri geldi..:roflol: valla kafam kazan gibi oldu.. sonra gööndereyim artık.. kusura bakma canım...

aaaaa ama ben gönderdim bile hediyeyi kızzz

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
şaka şaka tamam gönderirsin sonra

ayy kalbim:)sehercim çok paşa olmuş utkum..bide nasıl gülmüşde poz vermiş ballıkeltoş..bizim herifler çok yakışıklı..kızımız az ama hepsi birbirinden güzel...çok şanslıyız yavv bu eylül ne ballı aymış:)dede olsunda onun elleri öpülsün işallah..
bugun ılkkez arabayla cıktım..iyi geldi..sankı gezdım..trafık fecıydı ama muzık dınleyerek araba kullanmak bıle evden azcık olsun uzaklaşmak ve delı gıbı özleyerek geri dönemk deişiklik oldu..kızkardeşim isyan etti.ben eşin gibi biriyle yapamazdım..günlerdir evdesin..ayrısınız..bi alıp yemeğe götürmez neblim bu ne iş yani felan dedi..kendınce haklı ama gün oluyo adamın benzın parası olmuyo..bide cidden bişiler atlattı geçirdi garibim baya kötüydü buraya bizi getirdiginde..aynı evde olsaydık öpmese bıle ismeti havadan bile geçicekti bişiler enazından elden geleni yaptım dıyebılıyorum..ama ekonomı aşkın önünde bir sert duvarmış. ismet olmasaydı bukadar derin bağ kurabilip tahammul gösteremezdim sanırım..eh neden aldın ozaman sana yetmıyecegını bilebile dıyosanız valla neblım yeter sandıydım:)bakla oda bakla sofa..iyi hoşta işte bugun ikeada daha neler almak ıstedı yüreciğim ama alamadım işte.amaan beya sağlık olsun napalım..

emoşum yüreciğin çarpmasın üzülürüm..eh bundan sonra köprüler kurulamicak olsada kimsenin belasını bulmasını istememki inancıma göre mevladan belanı bul demek bile mevlaya saygısızlıktır..mevladan bela bulmaz bence kullar..anca kendi akılsızlıklarından yada kötü insanlardan bulunurki bela adı bile 7mahalleye zararlıdır derdi rahmetli ananecim..bela kelımesı geçen heryerde selamünkavlenminrabbirrahim denir bizim evde.ömrümde kimseye inkisar etmedim..en çok allah bildiği gibi yapsın yada allah iyilikler versin der geçerim..canıma kanıma kastetmemiş olana anca bukadardır öfkem.allah o bahsi geçenede yavrularıyla sağlıklı huzurlu ömür ve iyilikler versin..benım duama ıhtıyacı yokmuş kendince..ben herkezın bırbırının duasına ıhtıyacı olduguna ınanırım..hayatında birkez görebileceğin birinden bile allah rızası alabılmek ne güzel olur..benım iyiliğim nerdedir..nasıl burdan şahıslara iyilik yapabilirim..bence her içimden güzel hislerle bir insanı zikredip hakkında hayır dilemem,yada bir müşgili duydugumda içim kabarıp dua etmem bile iyiliktir..nediyim..kalbi bilen yaradanım kalbime göre hükmünü verir zaten.

UMUTCUM demişsin ya evden çıkıp deli özleyarek geri dönmek değişiklik oldu diye valla ben arada öyle yapıyorum gerçekten de insana iyi geliyo. Utkuyu ve kızkardeşimin oğlunu bırakıyoruz annanneye ver elini alışveriş merkezlerine... sabahtan akşama kadar geziyoruz.hele döndüğümde büyük bir özlemle oğlumun bana sarılmasını özlemesini beklerken o şöyle bi bakıp sanki hiç gitmemişim gibi oyununa dönmesi yok mu işte o zaman başlıyorum mıncıklamaya

İyi geceler..
Bela okumak karşındaki insan için değil,kendin için iyi değildir..
Bana göre ibadetten önce insan olmak önemlidir,hoşgörü,sevgi,iyi niyet..
Maalesef canım diyorsun canım çıksın anlıyor karşındaki insan...
Elindeki buketi,diken görüyorr..olsun görsün,vicdanı rahat olsun insanın..gerisi problem değil..
Neyse bir konu için yazdığıma tezat düşmemek için daha fazla yazmayayımm...

Umut canım evt yaa arabada beni rahatlatıyor,birde sıla cdsini takıp
En gerçekleştirmek istediğim şeyse trafiğe kapalı alanda 140 ta el frenini çekmek:)))
imkansız gibi,belki rally filan denersem keser isteğimi...

Bu arada immuzincle,vitagili dönüşümlü kullanman senin fikrinmiydi,dr.unmu? bana mantıklı geldi de merak ettimm
bizim dr.a soramam karşı çünkü gizli gizli veriyorum vitamini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…