Doğum yapmış olan anneler buraya....

canımbenim fikriyecim:)ahbe fiko..hayat..her anımızda mutlu olabılsek mutlulugun kıymetını bılemıcez..allah sağlığın eksıgını göstermesın...herşey ınsan için..sorunlar olur..aşılmicak sorunda yoktur aslında...anlayış ve sabır...
canım deeeyyyaa:)en güzleini yapıyosun..bende aynen direttimi usulca elınden çekıp ortamdan uzaklaştırıp olayı geçiştiriyorum asla yapmamaya çalışıyorum aglayarak ıstedıklerını

ıyi akşamlar herkese..
Bugün büyük gündü 20lik diş çekimi ve üst diş etlerimin temizliği
Valla anamdan emdiğim süt burnumdan geldi sezeryanda böyle hissetmemiştim kendimi..Diş ne zor şeymiş ya..Bir kere koltuğa oturdum zaten elim ayağım titremeye başladı iğneleri görünce..Bir doz vurdu yok uyuşmadı 2 doz 3 doz..Yada ben iyice uyuşsun diye uğraştım ya hissedersem diye ödüm koptu yok olmadı deyip durdum adamda çaresiz minik minik vurdu durdu..Neyse önce bütün dişetlerimi kanata kanata altına girip hepsini temizledi el atmışken 20 liğide aldı..4 te bitti ama hala ağzım kan dolu oluk oluk..His daha yeni yeni gelmeye başladı..
Bundan sonramı tövbe herhalde yemekten çok diş fırçalayıp bakıcam..Eskidende fırçalardım ama günde 1 maksimum 2 kez..Şimdi ne yesem fırçalamaya diş ipi diş suyu Allah ne verdiyse kullancam artık ders oldu bana
Aman kızlar aklınız varsa dişlerinize iyi bakın hemde çok çok iyi bakın..Benim dişlerim bembeyazdır mesela çürük falanda yok ama sağlıklı olması için yetmiyormuş bunu anladım..
Acısından çok yaşadıkları mahfediyor insanı..

dugucum çok geçmiş olsun benim de 20 lik diş alınacak ama bi cesaret edip gidemiyorum şuan ağrım yok sanırım o yüzden rahatım ağrı verince çok zor oluyor

Çok doğru söylüyorsun canım,en önemlisi sağlık diyerisi bizim elimizde.İnsan ısteyince herşey olur.alkisalkisalkis

Canım çok geçmiş olsun.Ben de dişçiden korktuğum için dişlerime çok dikkat ederim:1ninca: ama diş yapası iyi olmadıktan sonra insan ne yaparsa yapsın dişçiden kurtulamaz.

slm kızlar kimseler yok herkes uyumaya gitti sanırım bugün çok yoğundum eve de geç geldim i güç gelemedim bi türlü herkes iyidir inşallah

size denizonun son fotolarını koyimm
azgın deniz
bir bebek bir dakika durmaz mı yaa
koltukların üstünde geziyo koltuktan koltuğa atlıyo çok fena çookkk

aynı cylin gibi bizimde öle bi sepetimiz var ceylin hep içindekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

EDA canım başınız sağolsun bende giremedim pek bu ara düzenli o nedenle atlıyom geçmiş bazen kusra bakma canım

canım sağol iyidir nolsun işte öksürük hala geçmedi ama öle çok aşırı değil hani sadece geçmediği için pimpiriklendim işte gittik dr bugün dr normal dedi düzeliyor dedi sadece nefes açıcı şuruba devam edicez 3 gün daha faranjit içinde bi fıs verdi onu kullanıcaz faranjit geçmedi daha bizimki hassas olduğundan sık oluyormuş bendede var aynı durum bende sık faranjit olurum ama en fazla 2 gün sürer ceylin vitamini tam alamıyor belki ondan çabuk atlatamıyor :sm_confused: dr değişme mevzusuna gelince değiştim canım değiştim bakalım emin değildim ama değiştim bakalım nolcek

geçmiş olsun hemde bakımlı dişlerini güle güle kullancokacimcoookkaydirigubbakcemile3
valla okurken dişlerim sızladı yawwwkaydirigubbakcemile3

Umutcuğum,

Oğluşunun beslenmesiyle ilgili bilgileri paylaştığın için çok teşekkür ederim. Benimkine ben neredeyse 6. ayından itibaren tatlı ve tuzluları ayırarak veriyorum.Çok fazla eritmeden ve pütürlü verdim hep bir arkadaşımın tavsiyesiyle.Sonradan normal besinlere alışması çok daha zor olur demişti.Ben oğluşuma uzun süredir ayrı yemek yapmıyorum.Kendimize pişirdiğimiz yemekleri daha az tuzlu ve yağlı yapıyorum.Zaten neredeyse 6. aydan itibaren kendisine hazırlanan özel yemeklerden çok bizimkilere ilgili.Ben de çorbaları et sulu ve tereyağlı yapıyorum genelde.Erzurum'un tereyağları çok güzel,İstanbul'dakiler gibi değil.Etleri de çok daha lezzetli.Sebze yemeklerini etli sevmememe rağmen oğluşum için bütün etli,kemikli veya kuşbaşı etli yapıyorum.Tavuk ve balık çok fazla yaptığım söylenemez.Kendim de pek sevmediğim için herhalde.Bizim oğlan da balığı pek sevmiyor zaten benim gibi;ama önerdiğin gibi balık yağı verebilirim sanırım.Ben de yemeklere ve çorbalara yeşil mercimeği çok koyarım,bizim Çukurova mutfağının da özelliğidir zaten.Sebze yemeklerine bile yeşil mercimek,nohut falan koyarız.Araplarla da birarada yaşadığımızdan olsa gerek,onların mutfağından etkilenmişiz.Buğdayı da çok koyarız çorbalara,bizim orda "dövme" denir genelde.Bunun pilavını da çok yaparız,Egeliler'in "keşkek"ine benzer biraz;ama onlar kadar bulamaç haline getirmeyiz.Hem bebekler için de çok gerekli tahıl.Bizimki de bayılır ve bedeviler gibi elle yer bu pilavı:) Araplık da yok;ama kime çekmiş ki bu çocuk??? Bugün de yaptım "dövme pilavı"ndan,yine eliyle yedi.Babası alıştırdı bu çocuğu böyle elle yemeye,çorbayı bile eliyle yiyecek neredeyse;ama sanırım merak ediyor ve dokunup hissetmek istiyor kerata...Biraz uzun yazdım galiba...Görüşmek üzere...

Umutcuğum,

Tekrar "hoşbulduk". Deminki mesajımda söylemeyi unutmuşum...Bu arada ben 35 yaşındayım,40'a az kaldı yani...Sanırım "Eylül 2008 anneleri" içinde en yaşlısı bendim.

Umutcuğum,

Tekrar "hoşbulduk". Deminki mesajımda söylemeyi unutmuşum...Bu arada ben 35 yaşındayım,40'a az kaldı yani...Sanırım "Eylül 2008 anneleri" içinde en yaşlısı bendim.

TERAR HOŞGELDİN ARAMIZA VE ARKANDAN 2.YAŞLI BEN GELİYORUM HERHALDE ÇÜNKİ BENİMDE 35 OLMAMA 1 AY KALDIkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ayy Umutcuğum,alemsin valla!!! Öyle güldüm ki,Allah da seni güldürsün,e mi? Özellikle de "camış gibi yatıyo" lafına...Sanki benimkini de tarif etmişsin.Çoğu erkek böyle valla,gerçi bizimki gelir gelmez hemen üstünü değiştirir;ama çocuğu gönül rahatlığıyla emanet edemezsin çünkü hemen uyuyakalır.İşi gereği çok yoruluyor,anlıyorum;ama biz anneler ne kadar yorulsak da çocuğumuzu takip ederiz,değil mi ama???:roflol:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…